Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Görögök is viszonylag különleges produkcióval rukkoltak elõ õk is kapják az ívet:)
merkel küldhetné az újabb segélycsomagot.
Per Aspera Ad Inferi.
alexen meg az alkoholista görögökön kívül szinte nincs is más, aki ne a sablon eurovízió-maszlagot hozta volna.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Trends · Change
#eurovision
#russia
#romania
Iceland
#esc
#Sweden
Rick Wakeman
Lucius Malfoy
Hungary
Jan Vayne
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A CD-t szerintem utcahosszal veri...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vesztenivaló pedig most már semmi, úgyhogy hajrá =)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
engem valami hitgyülis zenére emlékeztet az usa-ból. csak az hiányzik a végérõl, hogy praise the lord, oh sweet baby jesus, hallelujah!
Per Aspera Ad Inferi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Grúzia 2009-es versenydalát betiltották, a benne található szörnyûséges szóvicc miatt. Igen, valóban sérti az Eurovízió szabályait, mert nyíltan politikai állásfoglalást tartalmazott a dalszöveg. “We dont wanna Put In”, azaz nem akarjuk berakni, illetve más értelmezésben nem akarjuk “Puty int”. A dal szerzõi köztudottan ellenzik az oroszok politikáját, élén Vlagyimir Putyin miniszterelnökkel. Grúzia nem volt hajlandó újraírni a dalt, így visszaléptek."
A medve nem játék.
01.France
02.Lithuania
03.Moldova
04.Finland
05.Spain
06.Belgium
07.Estonia
08.Belarus
09.Malta
10.Russia
11.Germany
12.Armenia
13.The Netherlands
14.Romania
15.United Kingdom
16.Sweden
17.Hungary
18.Denmark
19.Iceland
20.Azerbaijan
21.Greece
22.Ukraine
23.Italy
24.Norway
25.Georgia
26.Ireland
Tavaly a 17. helyrõl nyert a svéd marokkói. :)
A medve nem játék.
A román tiszta Vásáry André szimulátor volt, abszolút meglepõ volt, hogy egy ilyen bennmaradhatott. Persze el kell ismerni a faszi énektudását, de ez a fajta férfiszoprán (ha lehet így nevezni) számomra (és szerintem sokak számára) annyira komikus, hogy egyszerûen nem lehet komolyan venni. Ahhoz persze, hogy igazán nevetni tudjak rajta, meg nem elég jó :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A medve nem játék.
Én is örülök, hogy a tradicionális gagyit már annyira nem díjazzák. A román volt az egyetlen produkció amit nem értettem, és a svájci, ami élõben mindennél szarabb volt idén.
A medve nem játék.
Ha úgy érted, hogy a környékünkrõl csak a románok maradtak benn, akkor igazad van, de ez még nem zárja ki annak a lehetõségét, hogy a kiesett "kisantant" országok ne szavazzanak valami más nagy favoritra (pl. ugye a történelmet figyelembe véve köztudottan húznak a franciákhoz, vagy a nagy orosz bátyushoz), tehát attól, hogy kiestek még simán húzhatnak 1 irányba.
Igen, sikerült visszaszorítani egy kissé az igénytelenséget ebben az évben, bár ez nem csak a közönség és a szakmai zsûri érdeme, hanem az indulóké is, hiszen annyira mély színvonalú produkció csak elvétve akadt idén (amik korábban a mezõny kb. felét alkották).
Izraelnek jár a körülrajongás (ajánlom figyelmedbe a legutóbbi hazánkat sújtó FIFA döntést ezzel kapcsolatban, illetve, hogy mi történik, ha pl. románok magyarokat gyalázó feliratokat tartanak fel egy focimeccsen), ehhez hozzá kell szokni, mint ahogy ahhoz is, hogy ott vannak az Európa Bajnokságokon számos sportágban, holott ugye földrajzilag nem éppen ebbe a régióba esnek :)
A Mel Gibson-os kérdés azért kemény volt ;)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Viszont, van esélyünk, mivel csak a Románokkal kell megküzdenünk a KMben.
Az is kijelenthetõ, hogy a tradicionális balkanpopra végre kevésbé kíváncsi az EV közönsége.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért volt ez a hatalmas Izrael rajongás? Csak izraeli zászlót lehetett látni, és egyetlen közönség közeli volt, az is két meleg fasziról. A riportnál is hová mentek? Izraelhez. Mondjuk a közönségnek Malmön túl nem jött be a dolog. :)
A medve nem játék.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: