2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • akyyy
    azta a kúrva... röhej tárgya leszünk dániába xD ez még magyarul se tud
  • COOLancs
    XDDDD
  • COOLancs
    Fool moon egy baromság, sikerült kiejteni egy jóval színvonalasabbb előadót, grat. Minek van egyáltalán zsűri? Akkó inkább menjen ki byealex mégegyszer :D
  • Zeraa
    Haragszom amiért a Fool Moon benne van a 4 ben....Kati néni már sokadik rossz döntését hozta meg a műsor alatt....ha nem a Fool Moon-ra adja a 10pontos voksát,hanem a New Level Empire-re akkor tökéletesen elégedett lettem volna a döntősökkel..
  • akyyy
    na bazze a 2 cigány bejutott. fool moon sztem szar. bár annyira nem, szal ha ok jutnak ki nem gond, boginak meg hajrá :)

de istenem az a 2 cigány mit keres ott new yorki szemétládák szó szerint.

na szavazok most bogira :)
  • COOLancs
    sztem a New Level Empire a legslágeresebb, de bárki jut ki, nem kell félni attól hogy jövöre mi rendezzük :D
  • akyyy
    meg azt is hogy fél éve alakult együttesek, bármi nem indulhat, legalább 1 éve zenei pályafutással kéne bírnia. ez a nle is csak azért alakult hogy hátha bejut ide meg az hirnév meg mitudomén. pfff..

én a depressziónak szurkolok, mert valamiért kotodom hozzá, gondolom egyrészt azért mert kurvasokat játszottak régen a városomba :D

A Bogié is tetszik, először azt mondtam nyulás de a döntösök közül mégis nem rossz, meg külföldi kompatibilis.

Illetve a Honey Beast - mert van egy számuk ami nagyon tetszik, a Portugál :D Meg csak az ő daluk magyar a döntösök közül )a depresszion kivül.)

• COOLancs
    Be kellene vezetni hogy aki tavaly volt az idén ne indulhasson, lehet hogy izgibb lenne mintha mindig ugyanazok erölködnének évről-évre.

Őszintén szólva az ideji eresztésből senkit se küldenék ki Dániába, maximum a csepeli kultúrházba.
  • Zeraa
    okéé eddig 4ből 2 bent van
  • akyyy
    Viszont a Bogié, a Muzikfabrik, Dér Heni, valamint a Joni szám ase volt rossz, és ezek tovább is jutottak.
    A Jonié elég dúrva volt, kár hogy "svéd", mert elég dúrva, euroviziós dalt nyomott, mintha nem is magyar müsört látnánk.

De végülis a csillagszületik angol megfeelelőjét is magyarok nyerték.
  • akyyy
    szécsi csajok jók voltak, de nahát... polyák lilla meg
  • Zeraa
    Szép Jó Estét Mindenkinek Kíváncsian várom, ma este ki hogyan szerepel majd...
  • akyyy
    Nekem az eddig lefutott közül Marge depresszió meg a groupnswing ami tetszett. többiekét még nem hallgattam meg, annyit nem ér :D
  • Zeraa
    Befutóim:
    Bogi – We All
    Király Viktor – Running Out Of Time
    Radics Gigi – Catch Me
    New Level Empire – The Last One

• akyyy
    na indul a dal

Semmi kedvenc nincs idén :( majd meglátom melyik dal fog bejönni.
  • a.carkey
    Hehe. Többségük ua, mint tavaly, csak most nem mertek betenni egy bájalekszet, nehogy ellopja a showt.

Már előre látom. Megint Kállayt próbálják majd döntőbe juttatni ezek a marhák, Pál Dénest nem engedik a végén azok közé, akikre a nézők szavaznak, meg hasonlók. :)

• RatBaG #1887
    depresszió, jéééjzusúristen...

mistery gang
  • akyyy
    Kedvencem király linda, remélem ő jut ki, és meg is nyeri az egészet
  • akyyy
    szép az esgé mit mondjak :C

azoka kódok gondolat jelet alkalmaznának.

van még 5 versenyő akit akkor tesznek be ha valaki visszalép vagy kizárják.

• akyyy
    Kihirdették a Dal 2014 résztvevőinek előzetes listáját

Az előadók:

Bogi – We All
    Hien – The Way I Do (Ezt érzem igazán)
    Király Viktor – Running Out Of Time (Miért?)
    Radics Gigi – Catch Me (Kapj el)
    Kelemen Csaba “Lil C” – Break up
    Oláh Ibolya – Egy percig sztár
    Király Linda – Everything (Mint te vagy)
    Gájer Bálint – Elmaradt Pillanatok
    Music Fabrik – This is my Life
    Polyák Lilla – Karcolás (Rise again)
    Group n Swing – Retikül
    Szabó Leslie – Hogy segíthetnék
    Vastag Tamás – Miss One Smile (Állj meg világ)
    Takács Noémi – Minden mosoly
    Depresszió együttes – Csak a zene
    Dér Heni – Ég veled (Next Please)
    Pál Dénes – Brave New World (Szép új világ)
    Mystery Gang – Játssz még jazzgitár
    Tóth Johanna “Joni” – Waterfall (Húz az ár)
    Kállay-Saunders András – Running (Hova szaladnál?)
    To Beat or not to Beat – Camon Babe (Meg akarom mondani)
    Szécsi Saci és Böbe – Born To Fly
    Belmondo – Miért ne higgyem
    New Level Empire – The Last One (Az utolsó)
    Cserpes Laura – Úgy szállj (Fly)
    Honey Beast – A legnagyobb hős
    Batta Zsuzsanna “Marge” – Morning Light (Reggeli fény)
    Knoll Gabi (Egy másik zenekar énekesnője) – Sweet Memories (Emlékek)
    Fool Moon – It Can’t Be Over (Ha vele vagyok)
    Extensive – Help Me (Ments meg)
  • Atisz #1883
    Tojok a fail-re, 1 db "lovely Hungary"-vel mindent helyre lehet hozni :P
  • akyyy
    magyarhonba is igy kéne szavazni, megyénként, bár érdekes, hogyan lenne megoldva hogy az a telefonszám melyik megyéhez tartozik, de elvielg lakcimet tudják onnan meg.

külföldi magyarokat első kézből ki kell zárni, másrészt az ilyen karamellek tuti nem nyernének :)
  • AnuluWork #1881
    Na ja. "Valószínűleg" "biztosan" így is volt. ;)
  • RatBaG #1880
    http://index.hu/kultur/media/2013/05/21/azeri_csalas_az_eurovizion/
  • Tigristank
    Azért ez nagy fail volt Lenától. :D

• BaliBoy
    Borbás Marcsi fuck yeah! :)
  • Narxis
    Tényleg jól néz ki a csaj de az a zene is egy tucatszar. Komolyan vicc ez az egész dalfesztivál, okosak a lengyelek, hogy messziről elkerülik. Színvonaltalan az egész. :/ Ez volt az igazi verseny:

• Solten
    Nekem a skandinavok tetszettek , a norvegok, danok, finnek tudtak kuldeni egy dogos csajt mi meg ezzel a bolcsesz kinezetu valakivel egetjuk magunkat... A szam meg amit nyokogott, sz@r volt.
  • matyi0323
    A véleményem ettől nem változott semmit. Eddig sem tetszett, ezután sem fog. Ha megnyerte volna, akkor is ugyanezt mondanám. Szerintem egyszerűen szar. Eleve értelmetlen dalszöveg. Hozzá egy érdekes figura, akinek az éneklése számomra egyszerűen szörnyű. Mielőtt elkezdenének itt savazni, nem, én sem tudnék jobbat, de én legalább nem is indulok ilyenen.
    Persze tudom, hogy ez az egész eurovizio igazából egy show és kevés köze van a "rendes produkcióhoz", de ettől függetlenül néha szarul éreztem magam, hogy egy ilyen dallal/emberrel képviselte magát az ország..( nem tudom kik választották meg, hogy Ő menjen, de én tuti nem tettem volna :))
  • AnuluWork #1874
    Hehe. Nem hagyta el Alonso hamis hangon éneklő VOLT barátnője a cipőjét, hanem mezítláb volt, csak úgy látszódott, mintha az egyik lábán lenne valami a másikon pedig nem.
  • AnuluWork #1873
    Nekem is a koton jutott róla eszembe. Ha ráesik, akkor nagyobb fun, mint amikor a spanyol csaj elhagyta az egyik cipőjét.
  • COOLancs
    De a románoké vicces volt, a színpad is gyönyörű volt ahogy a gigantikus piros kotonok lógtak felette.

• attiGT
    ez nagyon mainstream szar. és hamis, gyenge nagyon
  • AnuluWork #1870
    A dánok második helyezettje a sunafaktorra épített. :)
  • AnuluWork #1869
    [URL=http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/sarka-kata-hajdu-peter-byealex-dal-2013-120658]Ez, ennek fényében epic: "A sok ízléstelen ember szegyellje magát! Idén először lett volna esélyünk valamit elérni az Eurovíziós dalfesztiválon! Két világklasszis tehetség is volt a döntőben!" ;)[/URL]
  • AnuluWork #1868
    A srác semmi háttérrel huzogatta be a pontokat. Se a volt szovjet köztársaságok, sem a balkán, sem a szomszédok nem álltak mellé, és még így is benne volt a legjobb tízben. Kíváncsi lettem volna, hogy jobb szomszédi viszonnyal, és ha nincs bent a máltai dal mennyit kapar össze? Ezt ugyanis saját maga kalapozta össze, nem pedig haveri alapon került oda, ahová került.
  • Narxis
    Ha első lett volna akkor se tudom azt mondani, hogy a hangja jó. Nekem suttogónak, rekedtesnek tűnik akárhogy hallgatom. A dallam ami szerintem fülbemászó és megkapó meg a szőke csaj is jó hangú.

Persze ezen a dalfesztiválon nem a zene számít hanem, hogy ki melyik nemzetnek a fia, ezért is felejthető az egész produkció az összes dalával együtt.

Ezzel együtt én nem vonom kétségbe, hogy Alex küldése jó volt-e. Nyilván a többi versenyző még ezt a szintet se ütötte meg.
  • Dj Tommy
    Én amin meglepődtem, hogy Németország milyen kevés pontot kapott, pedig Natalie jól énekelt.
  • AnuluWork #1865
    "A francia azért sem volt hajlandó angolul beszélni. És csak azért is fejlesztenek atomtöltetet is célba juttató rakétát. És csak azért is van anyahajójuk. És csak azért is világhatalomnak képzelik magukat."

"Szegény Bonnie Tyler úgy néz ki a kutyának sem kell, nála csak a méltatlanul alul értékelt román versenyzőt sajnálom csak jobban, akinek a dalával szerintem rákot lehetne gyógyítani." by Index
  • AnuluWork #1864
    Ahhoz képest, hogy egy ponton majdnem bakizott és majdnem elfelejtette a szöveget (rá is nézett a gitáros srác), végre nem volt hamis, de izgulni izgult, mint csütörtökön.

A Márta Sándorral közös színpadon állók közül a dalban tényleg egyik sem jutott volna döntőbe. Ebben biztos vagyok.