Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vidéken vagyok, lemaradtam róla :(
Meséljetek már: milyen volt a fogadtatás? :)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
vannak durva produkciók... svájc, jajj.
Per Aspera Ad Inferi.
Látva, hogy mi történt, még ennek a Márta gyereknek is van esélye bekerülni a döntõbe. :)
A medve nem játék.
Úgy hallom mindig van lejjebb és lejjebb.<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3>
Öt szám ami egyáltalán labdába rúghat nálam.
Azerbaijan
Denmark
Georgia
Russia
Ukraine
Hol vannak már az olyan igazán populáris, Euroviziós dalok mint a
Euroband - This Is My Life (Iceland)
Charlotte Perrelli - Hero (Sweden)
<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem csak a dal egy óvodás vicc kategória, de illik hozzá ez a nívós színpadkép is.<#taps>#taps><#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
Kedvesem - One for me
nemám my sweety meg my darling...:D
De szerintem folytatódik majd a haveri országok egymásra szavazása, mint eddig.. :S
Mikor lesz a verseny? :)
Van pár dal, ami tényleg jó, de természetesen atomszutykok ismét megtalálhatóak. A korábbi erõs indulók közül a román és moldáv daloknak nagyon saját haveri körükre kell támaszkodniuk, hogy egyáltalán döntõbe kerüljenek. A bolgár egy katasztrófa. Rég láttam ennyire szart, pedig mindig van pár. Ciprus és Görögország nem nagyon akar nyerni, ez egyértelmû. Ha a német csajt anno kajálták a népek akkor dánt is fogják.
Két kérdés.
Birgit Öigemeel anyukája és apukája vajh milyen néven futhatott a szovjet eraban?
Mikor disszidált Macedóniába a PaDöDö?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Per Aspera Ad Inferi.
A medve nem játék.
Én se tartom valami nagy alkotásnak azt amit Alex csinál - szerintem is gagyi, túl egyszerû - mégis valamelyest örülök, hogy Õ megy, mert maga a végsõ "verseny" is egy nagy nulla. Szóval megérdemlik odakint, hogy egy ilyen produkciót küldünk, van mögötte egy kis kritika az elmúlt évek miatt. Sõt annak is örülök, hogy a nagyképû zsûri és az agyon sztárolt XFaktoros, Megasztáros "tehetségek" akik mindenkinél jobbak, kicsit pofára esetek. Nincs bajom a tehetségkutatókkal, de az hogy minden évben megtalálják az ország legjobbját, már unalmas, utálom. Különösen amikor egy ilyen tehetségkutató (pl. Xfaktor), amolyan Gyõzike Showhoz hasonló elõre megírt forgatókönyv alapján megy.
Arról nem is beszélve, az hogy az emberek megszavazták Alexet jól mutatja általánosságba mi a vélemény a mai magyar zenérõl - SP, Antifitnes,Fluor stb. Elegünk van a managerek és RTL, TV2 PR gépezete csinálta "sztárokból".
A medve nem játék.
Egyébként pedig jó volt a mûsor (a ker. tv-k tanulhatnának, ami az igényességet illeti effajta dalversenyeket illetõen), csak a zsûri döntései voltak kritikán aluliak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[merlinw.org]
Viszont ez "A dal" elég röhej volt idén. De még mindig jobb, mint kiküldeni egy esélyesnek gondolt jó zenét és nem feljebb menni az utolsó 10-nél. Sokszor mondták már, ez a verseny nem a zenékrõl szól, hanem, hogy kinek van több barátja Európában. Sajnos mi meg kurváva egyedül játszunk a saját kis homokozónkban, mert annyira undokok vagyunk :D
A medve nem játék.