2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#456 Na a finnek!:) -
#455 Amúgy a Blue melyik országot fogja képviselni? Ők voltak már? -
#454 Georgia énekesei úgy néznek ki mint valami Mortal Kombat harcosok:) -
Laccyka93 #453 Loool:) -
#452 nanaana ezt a szart. -
seilafertee #451 na ki van a BBC eurovíziós honlapjának a címlapján?
http://www.bbc.co.uk/eurovision/ -
#450 Hát a mezőny idáig tényleg harmatgyenge. Nem csoda hogy Katit esélyesnek tartják -
#449 Sehol sincs hang a kommentátorok telefonon közvetítenek úgyhogy hanghiba=NDR
Amúgy szerintem a mai selejtezőt azerbajdzsán fogja nyerni -
hoori #448 sokkal -
ldavid #447 Vajon az ixfaktoros "hype" miatt mennyivel fogják most többen nézni? -
seilafertee #446 hanghiba :))) = m1 -
hoori #445 jah szóljaotk már a 04-esnek h szevasz ezmi? :D ty -
Laccyka93 #444 Na ez az örmény meg ukrán-feeling. Kiküldtek egy jó(?) nőt, nagy mellekkel, aztán majd lesz valahogy. -
#443 ez az albán most mi? Rock? -
ldavid #442 Nekem az még tetszett is :D -
#441 A norvég még el is ment, de sok norvég nem volt benne. Egy Afrikavíziós dalfesztiválon tudtam volna elképzelni -
#440 kiküldtek egy norvég négert :DDD -
Laccyka93 #439 Meg a Norvég is... -
#438 jó de én halottam olyat hogy magyarországról egyáltalán nem lehet senkire szavazni, akkor ezek szerint valamit benéztem...
Amúgy a lengyel szám sz@r -
seilafertee #437 ez azért van babuci, mert minden országban akkor a saját versenyző nyerne.... -
#436 saját ország saját jelöltjére nem szavazhat -
#435 wolf katira mi a retekért nem lehet szavazni magyarországról? és csak rá? ez mekkora kibaszás -
#434 Katiiiiiiiiii -
seilafertee #433 nya? kinyerma? -
#432 Youtube -
#431 valahonnan letölthető az összes induló videoklipje? -
#430 Május 6-án, pénteken este 21:40-től a Magyar Televízió Irány Düsseldorf címmel egy hatvan perces műsort készít a jövő héten kezdődő Eurovíziós Dalfesztiválról. A műsor vendége lesz Bayer Friderika (ESC 1994), Rúzsa Magdi (ESC 2007), Rácz Gergő (ESC 1997 – V.I.P.), Csézy (ESC 2008) és az idei magyar résztvevő, Wolf Kati édesapja, Wolf Péter (ESC 1994, 1997 – karmester) is. -
#429 -
#428 nem lehet több táncos
el kéne olvasni a szabályzatot "Maximum hat személy lehet a színpadon." -
#427 Kicsit fejleszteni kéne a koreográfián! Több táncos kéne meg sokkal több dinamika :/ Sajnos ez a verseny nem CSAK a dalról és az énekesről szól hanem az egész előadásról. Hajrá Kati! -
#426 -
#425 -
#424 még hogy az amerikaiak röhögnek,és?
szerintem ők sokkal röhejesebbek mindenben,kit érdekelnek ők hagyjuk már nem csak a zene iparuk hanyatlik hanem az egész filmiparuk a nagy Hollywooddal együtt(lásd feldolgozások,előzményfilmek,folytatások zéró új ötlet)zene detto ugyan ez... -
#423 hát, egy ilyet találtam:
"From 1957 to 1970 (in 1956 there was no restriction at all), only soloists and duos were allowed on stage"
ez alapján szerintem a B válasz a helyes, semmi más olyan szabályváltoztatás nem volt az 1969 közeli években, amely más válasz helyességére utalna, 1 év eltérés meg lehet simán félrefordítás vagy egyéb apró tévedés miatt
-
#422 segítsetek lécci! van egy kérdésem, amire sehol sem találom a választ!
1969-ig tilos volt a dalfesztiválon...
a; az anyanyelven kívül más nyelven énekelni
b; mint csoport/együttes fellépni
c; táncolni a színpadon
d; egyszerre énekelni, táncolni és hangszeren játszani
Semmit sem találok 1969-ről, minden arról hangos hogy 4es holtverseny volt az első helyen.
ÜDV ÉS KÖSZI!!! -
#421 NP. Küldjük ki őt:
:D -
#420 Semmi baj a számmal, meg Wolf Katival sem, csak az a gond, hogy megint 2 dolgot felejtenek el a tisztelt kvalifikálók:
1.) Ez egy igénytelen verseny: nem az éneklésről szól, hanem a show-ról. Főbb kulcsszavak: botránykeltés, "cukiság", idétlenség...
Nemhiába röhögnek rajta az amerikaiak minden évben (jó, ami a zenét illeti én meg az igénytelen rap és country áradat miatt nevetek rajtuk - ez mondjuk szubjektív).
2.) Mióta Kelet-Európa is aktívan részt vesz a játékban, igazak azon nyugat európai bírálatok, miszerint haveri alapon pontozzák egymást egyes nemzetek (mi magyarok mondjuk pont nem) és ettől fogva, meglehetősen hamis eredmények születnek (mintha az 1. pontban leírt ok nem lenne elég).
Ebből ki kell maradni vagy küldeni egy cirkuszi majmot, hogy hadd nyerjünk, miközben szénné égünk. -
#419 Ajánlom én is nézegesd a youtube kommenteket, elég sokmindenkinek tetszik külföldről és szerintem is jó szám lett, meg merem kockáztatni, hogy az eddigi magyar szereplések közül az idei lesz a legeredményesebb.
-
#418 Nem hiszem...Ha kicsit utána olvasol, youtube-ra felmész, megnézed a kommenteket, akkor azt fogod látni, hogy nagyon szeretik külföldön is a dalt, a nézettsége is ennek a legjobb. Persze ez még nem jelent túl sokat, de jó előjel. -
Takezó #417 :D:D Szerintem egyébként az olasz szám a legjobb idén. De lelassult az összes, még Lena is ilyen lájtos számot ad elő.