Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem bejut a döntõbe! De ahogy az eddigi (elsõ 10) elõadót hallgatom ezeket símán lemossa a mi <#worship>#worship> Magdink <#worship>#worship>
Én nagyon szorítok Magdiért!
Én nagyon szeretem õket, de csak a régi Metallica-s feldolgozásaikat szoktam hallgatni.
Sajnos az Eurovízión nem játszhatnak Metallica-t. <#zavart2>#zavart2>
"A verseny döntõjének díszvendége és fellépõje lesz a finn Apocalyptica. A heavy metal csellócsapatot amerikai menedzsmentje nem akarta elengedni a fellépésre, de a banda úgy döntött, õk mindenáron szeretnének jelen lenni szülõhazájuk eme fontos eseményén."
:O))
kiváncsi vagyok már elõre hogy milyen a mezõny
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Hooligans az meg egy vicc az Euroviziós szereplés tekintetében....
# Ákos 8527 16.0 %
# Hooligans 19176 35.9 %
# Koós János 1665 3.1 %
# Lola 1136 2.1 %
# Rúzsa Magdi 14468 27.1 %
# Valaki más 8413 15.8 %
# Összesen: 53385
én speciel valaki más-ra nyomtam..így hírtelen nem tom, hogy ki lenne jó, de ezek közül 1ik se sztem..
Ákos jó de nem nyernénk vele
Hooligans beszédhibás és ezt külföldiek is hallanák
Koós János :) inkább ne
Lola szerintem õ befutna mert tiszta rágógumi és van valami Alizée beütése és ezt kajálják az emberek
Rúzsa Magdi én õt küldeném ki szerintem õ tehetséges, jó a hangja és egy igazi egyéniség
szavazzatok ti is!
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
amúgy itt a lista hogy kiket jelöltek még 2005-ben, ti kit indítottatok volna Nox helyett? (a listából választva)
én Karányit szeretem, de az is kisebb réteghez szól, esetleg még Lola befutott volna, mert hasonlít Alizée-hez
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Viszont a NOX a maga mûfajában se jó,csak egy sima gagyi divatzene,népies elemekkel,hogy legyen benne valami újdonság,de ettõl még gagyi zene.Az összes számuk ugyanolyan,tipikus "2 évig mi vagyunk a sztárok aztán eltûnünk a süllesztõben" csapat.Hallottál már az Echo Of Dalriada nevû együttesrõl?
Na az igazi népi elemes zene,habár igaz,hogy ez is metál:D De a dallamosabb fajtából.ÉS nem olyan gagyi mint a NOX,éppen ezért nem is annyira híres,de ha ezek mentek volna ki,lett volna esélyük a nyerésre.Majd késõbb lehet feltöltöm egy számukat ha lesz idõm + kedvem:D
Your suffers will be legendary even in hell!
NOX-nak viszont vannak szép számai és egyes dalokban hallhatók népi motívumok ami nem hátrány egy ilyen versenyen
Inkább legyen mindenki Lordi fan mint Tokio Hotel fan:D
egyébként az tényleg szánalmas, hogy egy metál-csapat poénból indul egy ilyen "neves" zenei fesztiválon, és simán nyeri..lehet hogy a közönségnek végre kezd elege lenni a nyálas zenével :)
százszor jobb mint az a buzi nox
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ennyi erõvel a crazy frog vagy a tokio hotel is indulhatott volna :)