2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#496 Döntőbe velük!:D -
seilafertee #495 ezeket a bantukat már unjuk -
ldavid #494 A konferáló csaj, lesz még tuti -
Wolfsnack #493 elején volt? nem láttam :/ KÉÉÉPPPTT PLS!!! -
ldavid #492 Én őt pont utálom, szóval nekem 8
a német szöke viszont nagyon hot :) -
#491 Kedvencem a bum bum csuka csuka :) -
hoori #490 haba haba vagy waka waka :D nagyfantázia mind2 -
#489 Szerintem lehet nagyobbat ütött volna ha magyarul énekli végig -
Wolfsnack #488 norvég afrikai a Shakira VB számának a koppintása volt :/
Shakira azért jobb 100x -
Wolfsnack #487 Wolf Katinak ez a frizurája nagyon előnytelen volt, komoly úgy nézett ki mint egy boszorkány, pedig amúgy hétköznapi viseletben egy szimpatikus helyes nő
de a magas hangokat jól kiénekelte, borsózott a hátam :) persze nem volt cd felvétel, de ezért hallgat az ember élőt
a ruhája nem szexi, mintha függönyt vett volna fel, de gondolom ebben benne van az is hogy van két gyermeke
a lábait viszont jól kitették, ámbár sokszor ugyancsak nem volt szexi ahogy állt, de lehet ez is cél volt, meg a dalszöveg se követelte meg
meg tetszett hogy magyarul is énekelt
Hajrá Kati!! -
#486 Oké el lehet kezdeni küldeni az sms-t a portugálokra vagy a görögökre :D Még a végén a jobb előadások elszivják a pontokat és lenyomják katit xd -
ldavid #485 Nem azon múlik, ahogy nálunk sem
amúgy én a norvég afrikaira és még talán svájcra tudnék csak szavazni -
seilafertee #484 höhö vitya -
#483 a görögöknél úgy néz ki zenei válság is van ha képesek ezt "legjobbként" kiküldeni:D -
seilafertee #482 nekem nem szimpi, ez egy NYÁLAS hagynefolytassam :) -
#481 Természetesen Katinak drukkolok, de nekem is nagyon szimpatikus az Azeri produkció! -
seilafertee #480 szerintem ez az azerbajdzsán NYÁL sajnos előzni fogja Katit, de ne legyen igazam. Kati jobban tetszik :))) -
hoori #479 igaz XD -
#478 Reméljük hogy akkor már otthonosabban fog mozogni a szinpadon elvégre csak ez volt az első éles fellépése -
Laccyka93 #477 Vagy Győzikét
-
ugot2know #476 persze ha csak meglesz az állampolgársági vizsga -
hoori #475 jövőre pákót küldjük ennyi erővel... xd -
#474 Hát szerintem bitang mód látszott rajta, hogy izgult. Ebben a mezőnyben kétségtelen, hogy a legjobb, de döntőbe ez nem lesz elég. -
ugot2know #473 jesszus,erre a portugál dalra ki mer szavazni? -
#472 Azért a második refrénnél voltak hibák, meg az elején nem tudta teljesen kiénekelni amit kellett volna, de ebben a mezőnyben itt a selejtezőben ez simán elég! AMúgy meg hála az internetnek a többség már hallhatta a dalokat. -
Cike #471 Nagyon odatette, simán a döntőbe a helye, főleg ilyen gyenge mezőnybe!! -
#470 Na mi jövünk! -
#469 kicsit férfias arca van az énekesnőnek -
seilafertee #468 muhahaha. ez a horvát színpadi koreográfia "LENYŰGÖZŐ" :) cilinderes sráccal meg minden. -
seilafertee #467 hát igen, ez az eurovíziós izé egy meleg nemzeti(közi) ünnep is egyben . höhöhöhöhöhöhöhö -
hoori #466 nemtudtam h hirtelen nő vagy férfi ez a máltai csávó... most se tom XD -
seilafertee #465 egyébként népességi okai vannak, és hát ők az alapítók is. -
Laccyka93 #464 Na a finn tuti döntőbe jut, ez amit nyomatnak mindig bejön. Engem megnyert, de csak mer kicsit Jason Mrazra emlékeztet, az meg nálam mindent visz:D -
#463 Németország 1996-os sikertelen kvalifikálása miatt új szabályt alkottak: 2000-től négy kiválasztott ország mindig kvalifikál a döntőbe, függetlenül előző évi eredményeitől.[43] Ezt a különleges státuszt azzal érdemelték ki, hogy ők a négy legnagyobb anyagi támogatói az EBU-nak (mely támogatás nékül az Eurovíziós Dalfesztivál nem lenne lehetséges). Ez a négy ország Németország, Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság. Az érinthetetlen státuszuk miatt ez a négy ország a „Big Four” (magyarul „Négy Nagy”) néven vált ismertté.
Annyi, hogy idén már Olaszország is beletartozik ebbe :D -
seilafertee #462 mert ők A NAGYOK, és mi csak megtűrt országok vagyunk (a kisebbek) Európában :)))))))) -
#461 Ez így van amióta van eurovision. -
#460 Láttam az oldalon, de mire fel??? -
#459 Hát akkor ez kurva igazságos verseny:D -
hoori #458 rajfilmfigura a finncsávó oO -
#457 anglia, nem is lesznek, mivel automatikusan bekerülnek a döntőbe még 4 másik országgal :D