2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • zzeN
    Döntőbe velük!:D
  • seilafertee
    ezeket a bantukat már unjuk
  • ldavid
    A konferáló csaj, lesz még tuti
  • Wolfsnack
    elején volt? nem láttam :/ KÉÉÉPPPTT PLS!!!
  • ldavid
    Én őt pont utálom, szóval nekem 8

a német szöke viszont nagyon hot :)
  • Shep
    Kedvencem a bum bum csuka csuka :)
  • hoori
    haba haba vagy waka waka :D nagyfantázia mind2
  • Victor1103
    Szerintem lehet nagyobbat ütött volna ha magyarul énekli végig
  • Wolfsnack
    norvég afrikai a Shakira VB számának a koppintása volt :/
    Shakira azért jobb 100x
  • Wolfsnack
    Wolf Katinak ez a frizurája nagyon előnytelen volt, komoly úgy nézett ki mint egy boszorkány, pedig amúgy hétköznapi viseletben egy szimpatikus helyes nő
    de a magas hangokat jól kiénekelte, borsózott a hátam :) persze nem volt cd felvétel, de ezért hallgat az ember élőt
    a ruhája nem szexi, mintha függönyt vett volna fel, de gondolom ebben benne van az is hogy van két gyermeke
    a lábait viszont jól kitették, ámbár sokszor ugyancsak nem volt szexi ahogy állt, de lehet ez is cél volt, meg a dalszöveg se követelte meg
    meg tetszett hogy magyarul is énekelt
    Hajrá Kati!!
  • HöfEE
    Oké el lehet kezdeni küldeni az sms-t a portugálokra vagy a görögökre :D Még a végén a jobb előadások elszivják a pontokat és lenyomják katit xd
  • ldavid
    Nem azon múlik, ahogy nálunk sem

amúgy én a norvég afrikaira és még talán svájcra tudnék csak szavazni
  • seilafertee
    höhö vitya
  • Victor1103
    a görögöknél úgy néz ki zenei válság is van ha képesek ezt "legjobbként" kiküldeni:D
  • seilafertee
    nekem nem szimpi, ez egy NYÁLAS hagynefolytassam :)
  • HöfEE
    Természetesen Katinak drukkolok, de nekem is nagyon szimpatikus az Azeri produkció!
  • seilafertee
    szerintem ez az azerbajdzsán NYÁL sajnos előzni fogja Katit, de ne legyen igazam. Kati jobban tetszik :)))
  • hoori
    igaz XD
  • Victor1103
    Reméljük hogy akkor már otthonosabban fog mozogni a szinpadon elvégre csak ez volt az első éles fellépése
  • Laccyka93
    Vagy Győzikét
  • ugot2know
    persze ha csak meglesz az állampolgársági vizsga
  • hoori
    jövőre pákót küldjük ennyi erővel... xd
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem bitang mód látszott rajta, hogy izgult. Ebben a mezőnyben kétségtelen, hogy a legjobb, de döntőbe ez nem lesz elég.
  • ugot2know
    jesszus,erre a portugál dalra ki mer szavazni?
  • HöfEE
    Azért a második refrénnél voltak hibák, meg az elején nem tudta teljesen kiénekelni amit kellett volna, de ebben a mezőnyben itt a selejtezőben ez simán elég! AMúgy meg hála az internetnek a többség már hallhatta a dalokat.
  • Cike
    Nagyon odatette, simán a döntőbe a helye, főleg ilyen gyenge mezőnybe!!
  • zzeN
    Na mi jövünk!
  • FZoleee
    kicsit férfias arca van az énekesnőnek
  • seilafertee
    muhahaha. ez a horvát színpadi koreográfia "LENYŰGÖZŐ" :) cilinderes sráccal meg minden.
  • seilafertee
    hát igen, ez az eurovíziós izé egy meleg nemzeti(közi) ünnep is egyben . höhöhöhöhöhöhöhö
  • hoori
    nemtudtam h hirtelen nő vagy férfi ez a máltai csávó... most se tom XD
  • seilafertee
    egyébként népességi okai vannak, és hát ők az alapítók is.
  • Laccyka93
    Na a finn tuti döntőbe jut, ez amit nyomatnak mindig bejön. Engem megnyert, de csak mer kicsit Jason Mrazra emlékeztet, az meg nálam mindent visz:D
  • FZoleee
    Németország 1996-os sikertelen kvalifikálása miatt új szabályt alkottak: 2000-től négy kiválasztott ország mindig kvalifikál a döntőbe, függetlenül előző évi eredményeitől.[43] Ezt a különleges státuszt azzal érdemelték ki, hogy ők a négy legnagyobb anyagi támogatói az EBU-nak (mely támogatás nékül az Eurovíziós Dalfesztivál nem lenne lehetséges). Ez a négy ország Németország, Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság. Az érinthetetlen státuszuk miatt ez a négy ország a „Big Four” (magyarul „Négy Nagy”) néven vált ismertté.

Annyi, hogy idén már Olaszország is beletartozik ebbe :D
  • seilafertee
    mert ők A NAGYOK, és mi csak megtűrt országok vagyunk (a kisebbek) Európában :))))))))
  • HöfEE
    Ez így van amióta van eurovision.
  • zzeN
    Láttam az oldalon, de mire fel???
  • Victor1103
    Hát akkor ez kurva igazságos verseny:D
  • hoori
    rajfilmfigura a finncsávó oO
  • FZoleee
    anglia, nem is lesznek, mivel automatikusan bekerülnek a döntőbe még 4 másik országgal :D