Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mert sztem vmi szörnyû...meg a török..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az euban mindenki egyenlõ az eubiztos szerint, és ezt megmutatja a dalfeszt...ezért van 4 kivételezett nagyhatalom, akik alapból bejutottak elõdöntõ nélkül...
apropó...õk nem fognak fellépni ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Biztos félnek, hogy szegény nézõk összef..ák magukat a kemény zenétõl. 😊
A Lordi zenéje nem rossz,csak kár hogy ilyen atombrutálmetál kinézetük van holott azért ennyire nem durva zenét játszanak 😊
Most hogy Finnországban rendezik gondoltam talán több metál együttes lesz...asszem tévedtem :S
példát vehetnek a magyarok a szavazós müsorukhoz O.o
de sztem úgy lesz mint az eb-n. hogy jajj tuti megnyerjuk, oszt lesz iss pofára esés😄
persze jó lene ha nyerne magyaro. csak magdid annyira nem csípem 😞
Szorítunk Magdi!
01. Lettország
02. Szerbia
03. Bulgária
04. Grúzia
05. Fehéroroszország
06. Magyarország
07. Moldávia
08. Törökország
09. Szlovénia
10. Macedónia
...
11. Andorra
12. Ciprus
...
14. Dánia
Az oikotimes hangsúlyozza: az EBU a hivatalos végeredményt csak a döntõ után hozza nyilvánosságra." /eschungary.extra.hu/
Hajrá Magdi!!!
Éljen a magyar összefogás, majd mi megmutatjuk. (Habár anyaország ELDOBTA "mostoha"gyermekeit december 5-én).
jó csaj az orosz énekesnõ, de úgy tûnik nem kellett Európának a szõke ciklon <#rinya>#rinya> <#szeret>#szeret>
ellenben a törökök még mindig eladják a "shikiriki"-s szinvonaltalan nyálas dalukat
!!! itt elérhetõ az összes dal !!!
van egy kis népi beütése
amúgy attól függetlenül, hogy Magdi jól énekel, még marhára nem biztos, hogy nyer is..az ilyen közönség-szavaztatós dolgokba marhára nem csak az énektudás számít..az sem biztos, hogy egy lassabb szám elõnyt jelent, sõt..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hol van a fületek? Kérdezhetné Pély Barna
Istenem!
Még egy ilyen szedett-vedett bandát! DJ BOBO?!?!?!? Melyik kukából kaparták elõ? Még énekelni sem tud... Bár sosem tudott <#zavart1>#zavart1>
Hát ebbõl a mezõnybõl (minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy) Magdi nemhogy továbbjutott <#worship>#worship> hanem toronymagasan õ volt a legjobb!!! Hogy miért mondom ezt? Ha figyelmesen végighallgatod az énekeket, akkor bármiféle hozzáértés nélkül is meg lehet mondani, hogy Magdinak azért van elõnye a társaság nagy részével szemben, mert Magdinak legalább van hangja!!!
Alig várom a döntõt!!! És hogy mikor lesz? SZOMBAT 21:00 MTV