2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
IXEMGabeo #1943 ami érdekes, hogy Macedónia, Románia és Montenegro adták a legtöbb pontot:DDD
sok ország adott nekünk 7-8 pontokat így lettünk 5.
Németek, Szlovénok, Olaszok, Franciák, Britek tőlük semmit nem kaptunk:D -
IXEMGabeo #1942 és Conchita megnyerte ki gondolta volna:D megnyerte magának Európát...Legyünk toleránsabbak srácok, no racism ;))):DDD
Gratula Kállaynak az 5. helyért!!! -
#1941 a franciák szokás szerint megkapták a nagy arcba a kékerest, jól is van az... :DDD -
asszongyahogy #1940 Jövőre Kiszel Tündét kellene indíteni egy hatalmas műfasszal a homlokán, az talán elérné az ingerküszöböt. -
asszongyahogy #1939 Szakálas nő. Degeneráltak. -
#1938 Egy darabig vezettünk, de ügye senki sem hitte el? :)
Igaz, még nincs vége, úgyis a szakállas nyeri, mert annyira menő a liberalizmus.
A lengyelektől meg sajnos nem kaptunk egy pontot sem. -
#1937 remélem a lengyelek nyernek -
#1936 -
#1935 Suna+ a nő, de hogy megnyerje? A fogadóirodák szerint esélyes. Szerintem az ukrán szám idén a legjobb, bár ott se a suna+ nő fut a kerékben, hanem a pasi, biztos ami biztos alapon. :)
Conchita kapcsán csak annyit, hogy a "nő" béna, a szakáll nem poén, de a dal jó. A két izraeli IDFes vokalista pedig ijesztő volt. :) A finnek nyálasak voltak, de legalább hallgathatóak. Még az osztrák és a litván esetében éreztem hasonlót, a többi kuka. A sokadik norvég rockerkinézetű lírai előadóból már nagyon elegem van. Mintha tavaly is hasonlót küldtek volna. -
IXEMGabeo #1934 viszont akkor, ha itt senkinek semmi nem tetszett akkor Kállay esélyes bőven:D bár, ahogy olvasom sokan a svéd általatok megnevezett sunafaktor lesz a befutó? -
IXEMGabeo #1933 osztrákok, mint trash?:O
Conchitára gondolsz? mert ő nem volt ám rossz -
#1932 Az előző elődöntő határozottan erősebb volt szvsz.
#1931: A szlovén dal szerintem is egész jó volt. -
IXEMGabeo #1931 kik tetszettek, akik szerinted megütötték a mércét?:D
ez a Sebalter jó volt, egyedi és olyan countrys volt...
románok is elmentek és a szlovén hölgy is -
#1930 15ből az egy kezemen meg tudnám számolni, hogy kinek a dala volt hallgatható. :) -
#1929 Na a lengyelek voltak a legalja kategória azzal a szarral. De qurvára megértem őket. Látva milyen profi előadóik buktak ki korábban a selejtezőkben, ők is leszarták, mint idén az osztrákok, és hozták a trasht. A csöcsfaktor (sunafaktor) tovább is vitte. :D -
IXEMGabeo #1928 Lengyelekre többen írták boobvision:DDD szakadok -
IXEMGabeo #1927 színvonaltalan?:O kiesőkön kívül nem voltak rosszak, sőt én az Izraelin csodálkoztam, hogy kiesett, mert szerintem a fehérorosz, görög jóvágású gyökér srác bandái nagyon gyengék voltak valóban...finnek is egy sulis csapatot vittek ki, de épphogy továbbmentek:D -
#1926 a hirek osztrák zeneszerzők forognak a sirjaikban. hogy nézett ki az a fickó és állandóan azt mutogatták -
#1925 Ez a második elődöntő annyira színvonaltalan volt, mint talán még soha. Nagyon szarnak kellett lenni, hogy innen ne jusson valaki tovább ...
Amúgy meg, hol voltak a horvátok, szerbek? :D -
Moha Mahnian #1924 AnuluWork: Köszi! Ezek szerint a sunafaktor az átváltozást jelent? Vagy annak a hiányát? (Értetlen vagyok.)
A tegnapi forduló hozta az Eurovízió megszokott formáját. A 15-ből csak 4-et juttattam volna tovább - ebből Írország és Izrael kiesett. A párom 5-öt (ebből 1 volt, amit mindketten jelöltünk), neki mind továbbjutott. Ez most az ő Víziója...
Eddig szokásom volt, hogy lementek 3 számot a felhozatalból magamnak. 1 már megvan, még a Dalból, de még kérdés, mely számokat válasszak még. Egyáltalán, válasszak-e még? -
IXEMGabeo #1923
Nagyon jók voltak:)))
egy pillanatra megijedtem, hogy Conchita az osztrák szakállas hölgy is kiesett, de végül kimondták a nevét:D
Grúzia, Litvánia, Macedónia, Izrael és Írország esett ki...papírforma gyengék is voltak viszonylag -
#1922 Sunafaktor? :)
Ebből ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... hozták ki ezt a suna+ példányt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Komolyan. Kylie Minogue óta ezt hívják átalakulásnak ... :D -
Moha Mahnian #1921 Sziasztok!
A két gyerek közben nem igazán tudtam figyelni a műsort, de azért volt két kellemes meglepetés:
Nagyon kevés volt az olyan szám, amiről úgy gondolom, kár volt benevezni. Az utóbbi években már hozzászoktam ahhoz, hogy a számok fele kukába való!
A másik Kállay. A Dal-ban pont a fenti kategória egyik tagja volt, csak néztem, hogy ez meg hogy tudott tovább, tovább és tovább jutni folyamatosan. Tegnap viszont mosolyogva adta elő, így egy elfogadható szám lett belőle. (Oké, hogy ennek egy sírós számnak kellene lenni.)
Amúgy én Polyák Lillát juttattam volna be. Igaz, ott 13 egy tucat lett volna belőle.
Ui: sunafaktorista - ez mit jelent? -
#1920 A statikus álló svéd sunafaktorista volt számomra a legnagyobb meglepetés, "egy dalt hogyan NE adjunk elő" témakörben. Bár tény, hogy az előzményekhez képest nála volt a legnagyobb változás külsőleg, mert a zászlókészítés és a próbák alatti viszonylag duci széparcú nőből csináltak a színpadra egy topsunafaktoristát, méghozzá semmi extrával, mint a feka ruha feka háttér kombinálásával, és bár közelit nem nagyon mertek róla nyomni, de eddig kinézetre talán ez a Sanna Nielsen nézett ki a legjobban, pedig az orosz-ukrán vonal is nagyon nyomult. :)
Az örmény arcnál a hülye rendező elqurta az elején a kamerát - egyébként ritka béna rendezés, sótlan az egész, rossz beállításokkal -, ami éppen felment volna az égbe de a tévéből le se jött csak az, hogy megy fel az égbe a kamera. Egyébként le a kalap, hogy első számmal képes volt továbbjutni, mert a selejtezőkön ált. azzal ritkán sikerül.
Az albán csaj szopta a legnagyobbat a tetkóval, mert még ki is esett, miközben a san marinoi továbbment. :)
Nem is tudom, hogy volt-e olyan EV, hogy nem volt moldovai a döntőben? :D
Volt pár látványos szám, és volt pár látványos és jobbnak tűnő szám is. De ezt az elődöntőt végigszenvedni SEM volt könnyű! :D
Erősnek érzem az ukrán és az orosz számot, sok sok sfaktoristával, és talán a hollandot, amire nem tudok rájönni, hogy melyik szám az amiről lopták ... :D -
#1919 Ez van. :D -
IXEMGabeo #1918 hát bejutottt, úgyhogy tévedtél:DDDDDDDD -
#1917 Latvia knows that bitches love cake :D -
#1916 Byealexet ennyire nem hypolták mint most KSA-t.
remélem nem teszik be jövöre a zsuri közé. de fogadok befogják. -
#1915 mindig hypeolják az éppen aktuális indulót a magyar médiában,byealex száma az nem mindennapi volt,egyedi volt,azért tudott olyan szép helyezést elérni,ez a kálcium sandoz gyerek meg egy szar mainstream számmal a mezőny végén fog kullogni -
#1914 hát nem is azért fogom nézni hogy ennek szurkoljak. hanem azért, hogy biztos lesznek jó számok, zenék, dalok...
tudom hogy már előre meg lehetne hallgatni, de tavaly is olyan kellemes meglepetés volt, mikor meghalottam a dán csajt, egyből megtetszett, és lásd hol rendezik most -
#1913 Most megmondom: be se kerül a döntőbe. Tavaly a voltjugoszlávkörüliek körbequrták egymást, kb. mind kiestek, bár, értelmes dal egyiknél sem volt, ami itt azért nem ritka, de szerintem 1x volt Budán kutyagumivásár. -
#1912 kíváncsi leszek mi lesz. nagyon reklámozzák orba szájba a kállay gyereket, így vagy végezzen dobogós helyezést, vagy hátul fog kullogni. Ha csak byalex-es helyezést fog elérni, vagy mögötte, akkor fail. -
COOLancs #1911 Jah ez a byealex verzió sokkal jobb volt mint az eredeti, ezzel tuti megnyerte volna tavaly :D
Azért drukkolok Kállaynak, hátha ezután beindul a nemzetközi karriere. -
#1910 Csak egy kérdésem lenne, mert nem követtem végig, de ugye egyik döntőst sem mérettették meg korábban a közönség által? -
#1909 Mielőtt felment, levette a cipőjét ... :D
Amúgy meg ennek a Saunders gyereknek volt a legszarabb dala a döntősök közül. Kicsit korábbi azeri és ukrán arcokéhoz hasonlít.
A NLE meg még hangzásban is a tavalyi osztrákokra hasonlított, akik tök utolsóként estek ki egy elég jó számmal, mert még az elődöntőben is 1es rajtszámmal indultak.
A Király családnak meg a száma szar, a színpadi kép viszont nem volt rossz, és ott azt szeretik.
Ennek ellenére NLE, Honey Beast, FM közül lett volna érdemes küldeni. Meg az újrahangszerelt ByeAlex Kedvesemet, mert az spec marha jó volt.
BYEALEX ÉS AZ MR SZIMFONIKUSOK - KEDVESEM -
#1908 igen. állítólag azért, mert a rúzsa magdi is mezitláb volt, valamikor anno(?), de szerintem azért, mert a tavalyi dán gyöztes csajszi is mezitláb lépett fel. amugy hasonlít rá, a dala is, nyilván ötleteket loptak hogy hátha bejön.
azt nem tudom hogy tavaly is mezitláb volt e -
#1907 A műsor utolsó 5 percét néztem és feltűnt a Bogi mezítláb volt fent a színpadon.
Ez direkt volt? -
COOLancs #1906 Most azt hiszik majd hogy Magyarországon csak félnégerek élnek. :D
Akkor is Zsülike Feat. Donatellácska jut ki jövőre -
#1905 bár szvsz ikább ő mint a királyviktor. az még a himnuszt se tudja. nem mintha ez a cigó tudná. -
COOLancs #1904 Harmadszorra csak sikerült a szerecsennek, szvsz a három közül a legszarabb dalával.