2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • Rotcsa
    Nekem eddig a finn és a bosnyák eladás tetszett. EZ az osztrák is elég jó. A többitől Kati szerintem jóval jobb volt.
  • a.carkey
    A csaj Kovács Katihoz és Rachel Weisshez hasonlít, de rossz a sminkese. :D
  • bippo
    Viszont hamarabb látták, és több idejük van ennek fényében szavazni.
  • Bullitt
    Egyre kevesebb esélyt látok Katinak. Túl korán is volt picit, a közönség is jobban emlékszik az utolsókra sajna.
  • a.carkey
    Szerintem más nézünk mindketten. :D

(bár, a bosnyákot is bejuttaták ...)
  • a.carkey
    Az osztrák csaj szintén jó hangú.
  • Murder3
    sztem jobb volt mint a többi.
    az orosz meg még az olasz volt jó a többi gyenge.
  • Bullitt
    Na azok tuti befutók lennének.

Ránéztem Euróvízió hiv. facebookjára és mindenki spameli, hogy szavazzanak az adott országra. Ott elég össze-visszaság van :D
  • a.carkey
    Az ilyen típusú számok szoktak nyerni, mint a román.
  • ugot2know
    ha a németek a Scootert küldték volna...
  • ugot2know
    ez a versengés már tegnap este félig eldőlt
  • a.carkey
    a románok jók.
  • bippo
    Háááát. Tényleg ez a 'majd értesítjük' kategória. A csaj formás, a szám maga jó volt (csak nem itt, nem színpadon, hanem otthon, felemelt basszussal), de semmi ének nem volt benne.
  • MrSpock
    CSaj csini,de ez a szám annyira uncsi,semmilyen volt. Még a stílusát sem tudnám meghatározni:D
  • ugot2know
    jönnek a románok!!!
  • Bullitt
    Őt emlegetik a legtöbbször. Pontosabban a "hungary" és "katiwolf" szavakat. Blue-ról pár tweet-et láttam és mindegyik shit-elte. :D
  • ugot2know
    "köszönjük a részvételt,majd értesítjük" :D
  • ugot2know
    ez a német csaj idén nem nyer...
  • Bullitt
    T-s analóg kábeltévével sincs semmi baja. Lena se tudom minek kell megint...
  • seilafertee
    te! ez mit jelent? hogy őt dicsérik? én nagyon reménykedem hogy az azerbajdzsánokat :), és a svéd köcsögöt leveri kati. a Blue köcsögöket nem lesz nehéz. :)
  • a.carkey
    Azt írta ma a Buta Bede menő nem menő baromságában, hogy a győztesre már senki sem emlékszik. Na ja, most jön a német csaj, aki tavaly is nyerte. :D
  • raven87
    Ez jó kérdés volt. :D
  • a.carkey
    Nem folyamatos, csak ah fények villannak, ha hirtelen a vágás, stb. Na olyankor századmásodperces késés. Mondjuk UPC, náluk is lehet gáz, bár látva Gundel el-el menő hangját, na az nem az ő hibájuk.
  • bippo
    Ez a moldáv hogy juthatott tovább?
  • Bullitt
    A Blue előtt Wolf Kati trend kissé csitult twitteren, Blue után meg megint visszajött. :D
  • HöfEE
    Nálam semmi baja nincs az m1-nek , de nézem a német ARd-n és ott is tökéletes.
  • bippo
    Nálam jó a kép. dvb-t, HD.
  • a.carkey
    Nálam is csak az M1 szar. :D
  • raven87
    Nálam HD-ban semmi probléma nincs.
  • a.carkey
    Így jár az, aki nem lép fel a selejtezőn. Az öt nagy közül eddig mind gyenge volt (a francia nem, de az a szám a selejtezőn soha nem jutott volna tovább).
  • a.carkey
    Bocs, de az osztráknak pl. nem volt szar. Most is nézek több csatornát ahol megy, és csak a magyarnál csúszik szét a kép (pontosabban leírni sem lehet a jelenséget, de baromi zavaró).
  • Victor1103
    mondjuk azért élőben nem olyan ütös mint mp3-ban azt azért hozzáteszem:D
  • ugot2know
    hát van ennél kapásból 5 jobb,de úgy sem ez számít
  • MrSpock
    Nah nesze nektek jó hangzás!:D Kati ezerszer jobban énekelt!:D Blue egy nagy 0,de ezt már megmondták az igazából szerelem című filmben is:D
  • Victor1103
    szerintem jó ez a szám. nekem tetszik
  • FZoleee
    hogy ez milyen szar lett :DDD
  • ugot2know
    jövőre az írek meg indítsák a u2-t!!!
  • Bullitt
    A Blue produkcióját még nem láttam, de már most elásták magukat a túlméretezett arcukkal. És a számuk se túl jó, hiába van hetek óta a brit top 40-ben jó helyen. :D
  • a.carkey
    A kékek de hamisak ...
  • seilafertee
    jajj de szar ez élőben (is) :)))))))))) (blue)