Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Caramel-t? Lol. Erre inkább nem mondok semmit. <#beka3>
scorpeeon
<#hehe>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Caramel az tényleg egy színmagyar ember xD
A görögök a legjobbak?A faszi a pöcsét fogdosta miközben elõadta a számot xD
Az orosz csajok viszont jól néztek ki,meg dögösek voltak.

http://videodrome.freeblog.hu/

zmeor
magasan a görögök voltak a legjobbak.....
amugy meg az oroszok részérõl. Dima Bilan-t küldtem volna.. aMagyaroktól pedig Caramel-t a Cancel the Sun al

ja és az Ukránuk Szergyucskája meg sznite minden este látható az orosz 1 esen (pervei canal) amint egy szórakoztató vagy zenei mûsorban énekel....

leszarom a konfigod...

wantonly
<#eljen>
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ukránok csudajók voltak,csak nem itt...hogy mondjam..én végignevettem azt a produkciót,hatalmas volt...midnenesetre elég lett volna neki egy középmezõny,mert nem errõl szól..amin még jobban felhúztam magam,az az,hogy az örmények azzal a fos énekessel,meg számmal elõttünk végeztek..
Egyébként a szerbe csaj nem volt rossz,szegényem nem tehet róla,hogy néz ki...Magdi remek volt,mint mindig,ha csak a hangot néznék,lazán elsõ.

http://videodrome.freeblog.hu/

Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, és én nnem is szoktam csudázni mondjuk a techno-t vagy akármit amit nem szeretek, mert biztos vannak abba is színvonalas cuccok, de van egy bizonyos szint ami alatt bátran ki lehet jelenteni, hogy szar. És teljesen mindegy, hogy hány embernek tetszik, akkor is szar lesz és az is marad.
A filmes topicba is vannak hasonló viták, hogy az egyik szarozza a másik meg isteníti, és én elfogadom ezeket, és nem is szoktam belemenni ilyen vitákba, mert az ízlés teljesen szubjektív dolog, de a filmeknél is ugyan az a helyzet, hogy néhány filmre azért gondolkodás nélkül rálehet fogni, hogy szar, mert tényleg az.

És itt most az elsõ 2 helyre kifejezetten szar(és ezt bátran merem állítani) produkciók kerûltek. Ez tükrözi ennek a versenynek a színvonalát. Amúgy tudom, hogy az ukránra csak poénból szavaztak, de az én értékrendem szerint ez kúrvára nem volt vicces. Inkább szánalmas. Nem vagyok egy megasztár meg Rúzsa Magdi rajongó, de ha ez egy igényes verseny lenne, akkor dobogón végzett volna.

amúgy erre a versenyre miért küldött mindenki buzikat?:D én nem láttam végig,(annál férfinál,aki nõnek volt öltözve, abbahagytam...) de addig egyik se tetszet...csak a Lordi:)

Balumann
Azért voltak színvonalasak is, meg ne felejtsétek el, hogy mindenkinek más az ízlése (nemzeten belül is)!

Balumann
Tényleg nõ? :S Azthittem, hogy férfi, és csak azért nézett így ki, mert illett a dal stílusához amit énekel :) Amikor mondjuk levette a szimpadon a felsõ ruháját az elég izé... hogyismondjam... na mind1, nem kellett volna :|

:DD::D:DD::DDDD
úristen
:DDD
megnéztem youtube-on a szerb "produkciót" és arra a megállapításra jutottam, hogy az elsõ a férfinek kinézõ nõ lett, a második meg a nõnek kinézõ férfi:))) Milyen világ ez?

wantonly
Egyetértek.
Jövõre megvannak a magyar indulók:
gyõzike+pákó, háttérvokál: kiszel tünde, zene: szintiboy
Tuti elsõ hely!

Ez illik az eurovizios dalfesztivál színvonalához, nem Rúzsa Magdi.

wantonly
Azért érdemes egy pillantást vetni erre, az elõdöntõben is a szerbek nyertek, de mi ott vagyunk a 2. helyen 224 pontal. Azért ezt nem nagyon gondoltam volna a döntõ alapján. A "kiszivárogtatott" listán a 8. helyre tettek minket, hát nem jött be.

Ezt a második helyet megérdemeltük volna a döntõben is!

wantonly
Nõ, csak picit hormonzavaros.
namost a szerb énekes férfi vagy nõ?

nem hallottam énekelni csak képet láttam rola és nemtom eldönteni :)

REAL MADRID

nem kell ledöbbenni egyértelmû hogy itt nem az nyer aki a legjobban énekel vagy a legjobb elõadást produkálja
akyyy
sztem meg érdekes ltni ahogy egyes országok népei, lakosai hogy szavaznak egy másik országra:)

az más kérdés, hogy ezt egy másik mûsorban, produkcióban kéne bemutatni, mert ez nem errõl szól, de hát ez van, ilyen a szavazós rendszer:(
de még mindig jobb, mint ami itthon folyik valóságshow szavazásainál.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
Ez tényleg überfos hogy mindenki egymás pajtását pontozta fel. A legjobban onnan látszik, hogy az írek az utolsók lettek. Nem mondom hogy jó volt az ír elõadás, eléggé középszerû volt, DE hogy az ukrán majomkodástól, az angol popsz@rtól meg a spanyol-görög jellegtelen makarénázásától 100x színvonalasabb volt az tuti és ennek ellenére utolsó helyen 5db pontal? (amit egyedül Angolától kaptak)

Szánalom.

Szlovákia szavazata kellett volna, de sajna õk nem indítottak jelöltet :(
Balumann
Jah akkor már értem

wantonly
Az ukránok nemvoltak az elõdöntõben, alapból a döntõben kezdtek.
wantonly
Most hozták nyilvánosságra az elõdöntõ eredményét. Itt 2. lettünk. :o
Balumann
jah! Az Ukránoknak már az elõdöntõbe kikellett volna esniük.
Nekem még tetszett a görögöké (Sarbel), és a franciáké is nagyon, õk is jók voltak. A Szerbeké nekem nem annyira jött be, nem gondoltam volna, hogy elsõk lesznek...

eMule-n millióan töltik ezerrel tõlem Magdi számát :)

Casillas
jó az a 9. hely szerintem, egész sokan szavaztak ránk
bosnyák, finn, macedón, örmény, moldáv - ezek voltak jók nálam

(ukrán egyértelmûen a legszánalmasabb fos)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

wantonly
Én sem értem mi késztette az embereket, hogy az ukránokra szavazzanak. 0 pontot sem érdemeltek volna. Szánalmasan néztek ki, csilivili ruhákban erõsen homáros beütéssel és akkor még nem is beszéltünk a hangjáról ami nem volt neki, csak egy ratyi trendi dallamra épült az egész produkció. Nem sokon múlt, hogy nem nyertek... Na ez ULTRASZÁNALOM! <#wilting> <#levele>
[Walaki]D`Lair
na a bolgárok az megintcsak érdekes, sztem tökre nem volt jó :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bolgárokat tartottam jónak, nem véletlen hogy Magyarországtól 10 pontot kaptak
a dob, a népi dallam, a lány hangja és egész temperamentuma nagyon megfogott

itthonról ki szavazott Szerbiára? miért kapott 12 pontott? ezt végképp nem értem
szerintem a nyertes dal átlagos, az elõadó és az elõadás módja pedig pocsék volt
de ez van.....

a "sikiriki"? Tarkan még több éve újdonság volt, de ez.....

Balumann
Hopp, bocsánat a dupla üzenetért :-/

Balumann
Grat Rúzsa Magdi-nak, nagyon jól énekelt :) Én is többet vártam azért, mint 9. hely.
A török dal nekem is nagyon tetszett.
De hogy az Ukránok evvel hogyan lettek ennyire elõl, azt nem igazán értem :S

Balumann
Grat Rúzsa Magdi-nak, nagyon jól énekelt :) Én is többet vártam azért, mint 9. hely.
A török dal nekem is nagyon tetszett.
De hogy az Ukránok evvel hogyan lettek ennyire elõl, azt nem igazán értem :S

Harly18
A verseny színvonala a béka segge alatt van és nem is fog javulni. Ilyen Ukrán meg hasonló "dalokkal". Nem is merem elképzelni jövõre, hány ilyen s*ar gagyi fog indulni....és nyerni talán :(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

[Walaki]D`Lair
az ukránokat én meg a helyi vidéki TV közelébe nem engedném, nemhogy egy ilyen rendezvénybe...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
A török dal kurvajó volt, baromira fülbemászó :))

Szerbeknek gratula, bár én a Moldovai csajnak drukkoltam (meg Magdinak)

Istencsászár
Törökön vagy ledöbbenve... neki a 10. hely közelébe nem lett volna helye a produkciója alapján.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shiwo
az ukránok után még esélyes is lenne...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wantonly
Jövõre Pákó és Gyõzike duett legyen + szintiboy zenél és elõadják a Rebeka címû számot. Úgyis mindegy kit küldünk.
wantonly
Gratula Magdinak, õ megtette amit tudott, nem rajta múlt!
Bandee1987
mondjuk télleg nem rossz ez a szerb

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
Mondjuk számomra az ukránok tingli-tangli elmebeteg buzi showja a megdöbbentõ, hogy hogy a fenébe lehet második legjobbnak mondani?
Krezga
Jó az a 9. hely:)
nah, ezt is láttuk, jövõre pedig reméljük hasonlóan jól teljesítünk <#wave>
berlinboy6329
Akkor izzíthatjuk Pákót :)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Muki100
Nem tudom én valahogy sokkal jobbnak vártam a 9.-nél....bár volt még sok jó, de sok ROSSZ is akiknek a közelébe se kéne lennie (még a döntõnek se)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

sb1
Jó cakát mindenkinek ! <#integet2>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Shiwo
topicot 2. helyre felhoztuk...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../