2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#736 Hát ja, végre van egy normális szám meg énekesnő erre ilyen 0 látvánnyal megspékelik. Másoknál felgyullad a színpad, nálunk meg semmi se volt. Ráadásul a vokál is harmatgyenge. -
#735 És még az utolsó ötben is benne van ... -
#734 Azt hiszem ez az "ukrán" csaj nyer. Minden adott hozzá. Szláv szolidaritás, ehető szám, csinos csaj, bla, bla. -
#733 Előadásból, látványból semmi maradt meg Katiéktól, másoktól annál inkább és ez rossz... -
bippo #732 Nem azért szappanoperás, mert spanyol, hanem az egész olyan.
Amúgy a táncos csajok baromi jól néztek ki :) -
#731 Ehető volt ez a spanyol szám. -
#730 Szerintem ez nem probléma. Régebben mindenki csak a saját anyanyelvén énekelhetett ezen a versenyen, szerintem nagy kár hogy ezt megszüntették. -
ugot2know #729 a haba-haba kiesett!!! -
#728 Őszintén Kati száma nulla volt.
-
#727 Egy spanyol miért is énekelne angolul. Tipikus. Barca-ba is szerintem még a tolmács se beszél angolul... -
ldavid #726 Itt a teleregényes dal :D -
#725 Várd ki a végét. Egyik évben tajbuzik, másik évben traszik, a harmadikban kislányok, a negyedikben meg egy metál szám nyer ezen a szaron. :)
Most három tingli-tangli is van.
A spanyol volt az egyedüli a nagyok közül amelyik értékelhetőnek tűnt. Ez eddig igaz is. -
ugot2know #724 ez melyik szappanopera zenéje? -
ugot2know #723 izlandit kivehetjük az esélyes kategóriából -
#722 A dobos egy nyergen ül. :D -
#721 Unalmas már a pesszimizmusod! -
Rotcsa #720 Mit fanyalogtok? Abs nem olyan nívós a mezőny. Sok esélye van Katinak! -
#719 szám meg egy rakás szar volt, az éneklő nem votl rossz, de ezekhez inkább a görög klasszikus alap illik mintsem az.
szlovén egész tűrhető volt de semmi +. -
Bullitt #718 Erős a mezőny, én már nem tudom, mi lesz. Egyre kevesebb esélyt látok a dobogóra. -
ugot2know #717 ez a szlovén olyan volt,mint Victoria Adams a Spice girls-ből -
#716 A görög pasi abszolut korrekt előadó és jóhangú emberke volt. Mondjuk a Stereo mókus mellette viszont irtó nagy gáz. -
#715 SS vallatótisz lehetett a csaj előző életében, amolyan von Schmollhausen. -
#714 Moldávok igen jók voltak. -
ugot2know #713 szlovén is erős! -
#712 görögöket nem überelik ilyen téren -
#711 mi hiteles itt?:D
-
#710 A szlovének voltak borasztóak. OMG. -
#709 A német Lenából egy gimis csajból csináltak egy Kylie Minogue-ot. A szám jó volt, csak nem hiteles. -
seilafertee #708 hahahhahahhahhahahah hahahhahah -
#707 mert az európai zónába tartoznak, világeseményeken is európai zónába vannak ah eddig nem vetted volna észre. -
#706 Hát.. eléggé rosszak :D Legalábbis európa földrajzi határait illetően. -
Bullitt #705 Ennyi erővel mi is "gyüttment" ország vagyunk. :D
Amúgy az angoloknak is van humoruk:
"Blue and Jedward will be on TV at the same time tonight. I'm pretty sure Nostradamus mentioned this." -
#704 Amit Dana International. :D
Ilyen alapon a Blue mit keres itt, mert ők meg a selejtezőn sem jutottak volna át, mint anno svájci DJ Bobo. :D -
#703 vajmi keveset nyom a latba a hangja az énekesnek.
legtöbb ilyen nyávogós szám unalmas,sablon.
A hanglejtés pl sokkal jobb volt a német számába.
meg l az olasznál is nagyon jó volt a trombitás, az nagyon feldobja és egyedivé teszi a számot.
az ilyeneltől mint a mint ez az azeri meg sablon popok. -
seilafertee #702 minden gyüttment ország szerepelhet. ez felháborító. ha ez a nyál nyer, és nem a Kati, akkor nincs igazság! :))))))))))))))))) -
Rotcsa #701 Vagy rosszak az Európa határait illető ismereteim? :D -
Rotcsa #700 Azerbajdzsán???! Mit keresnek ezek itt?! -
#699 Ezek nyerhetnek is. Mármint az azeriek. -
#698 Na jönnek az Azeriek, ők elég nagy esélyesek szerintem. -
#697 Lordi. Azt hiszem anno ők elsőként mentek. :D