Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért még izgulok hogy utolsók leszünk-e...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

mármint 23:00
Én õt küldtem volna:

Ott este 10 van, meg az északi hatás.
nagyon fújtat szegény Gundi 😊
Izlandon még világos van 😮

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Hat ugy ahogy az oroszok venasszonyokat kuldtek, ugy akarkit kuldhetunk...

Ja, a Rágógumis számmal, de azt nemzetközi egyezmények tiltanák, mert tömegpusztító fegyver.
Szerintem egy majmot kellett volna küldeni aki a saját szarával dobálja a közönségetkb ugyanennyi szavazatot kaptunk volna <#mf1><#taps>

Cristofel - zsófi duó megy 😞

Ramadamammy rapidrandi

Én Puzsért küldeném zsûrízni.
kíváncsi vagyok hogy döntött a magyar nép 😊)))))
haha, jaja.
Nekünk Gyõzikét kellett volna küldeni a zebracsíkosban.
jövõre ezt küldjük: kordáék feat. uhrin benedek - tuti siker
jó lebarnultak a ssvédek ...

jaja. svédek nyertek, azért hiába van a haverra-szavazás. :p
Megvárták a 11 órát,hogy az anális kalandok a nyelvvel dokufilmet lássuk

Ramadamammy rapidrandi

Jo diplomaciai kapcsolata van Magyarorszagnak ahogy latom<#idiota>

Svédek, jóéccakát.
Nemtom mé kell nyújtani mint a rétestésztát, miért nem mondják meg ki nyert oszt jóéccakát.

<#taps>
De annyi volt, csak felment a szavazás közben 17 re.
nem 3.50 az? 😛
Én inkább az Egészséges Fejbõrt küldtem volna ki <#mf2><#banplz>

Ruszki 17 es odds irreális.
Én már annak is örülök, hogy a Megasztáros Radics Gigit hallottam énekelni, felüdülés ehhez a hugyparádéhoz képest.
a többi országnak több szorványa van 😛
várjál még, kinek is van a legtöbb szomszédja? 😊
Elég húgygõzös az összes fellépõ, az pedig külön röhej, hogy ekkora szorvány magyarsággal sem bírjuk megnyerni.

svédekkel nyeretik

Szerbia 24 es?
Mekkora egy fostenger ez a fesztivál, kb 5 képzett énekes van a mezõnyben, õk is teljesen esélytelenek "100 as oddsal", mert itt nem az énektudás számít. Az orosz nénik nyerhetnek talán 5 ért.

http://beta.betfair.com/special-bets/market?id=1.104582460
oksa , köszi.
nemsokára jön ezután
volt már eredményhirdetés vagy még ezután jön?
tényleg jó a dán is
közben én eldöntöttem, hogy akármennyire is gáz, meg gagyi, a ciprusi tücc-tüccre szavaznék, mert az jut hirtelen az eszembe... 😛
nekem talán a francia tetszett, meg a dán is elég jó
szivi
Rage47
köszi
nem tudom még😊
ja a telefonszám meg: 06/91-636-136
kire akarsz szavazni? az sms ára 195 ft
Rage47
Streamen nézem és nem látszik a tel. szám és hogy mennyibe kerül az SMS. Tudtok segíteni?
ja és a végéhez közeledve elmondanám, hogy kurva nagy bajban lennék, ha az összes fellépõt nézve kötelezõ lenne valakire szavaznom, mert nem nagyon maradt meg egy kiemelkedõ dal sem...
úgyhogy maradjunk annyiban, hogy mindegy ki nyer! 😊
ja és bocsánat a sok pofázásért és monológomért! 😛PPP
azért azért felpofoznánk valakit, aki szerint a Jedward (írek) esélyesebbek/jobbak a mijeinknél! (például fogadóirodák)
azért azt az egyet becsüljük meg, hogy nem tudok olyan három órás tv-mûsort ami (szinte) reklám nélkül megy végbe 😄DD
Epp neztem is , h milyen faszaorszag ez az Azerbajdzsan😄😄 Nem gyenge, h mekkorat lehet manipulalni...

aki esetleg majd rá fog érni, annak mutatóba, hogy az Azerbajdzsánt bemutató giccsvideók helyett mi is az igazság az országról: Maffiaállamot takargatnak az Eurovíziós Dalfesztivállal