2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#1623 Csak a szöveget írta, azt meg úgysem értik Ejrópában rajtunk kívül :) -
COOLancs #1622 Rácz meg Gyurcsik profi volt, a többi futottak még kategória. -
COOLancs #1621 Legközelebb én is duettet éneklek egy törött lábú pónival, tuti nyerő. -
#1620 sztem a zsüri tagjai be vannak drogozva:D -
#1619 ugy ál ot ez az agárdi szilvia mint valami bot -
COOLancs #1618 Nem merték leszavazni. -
COOLancs #1617 Úristen, ezért a sérót csak tűz esetén vetném be. -
#1616 nah most ez a keresztesnek le kéne játszani a xfaktorba, egyből kihullana :D -
COOLancs #1615 gyáhá zsűrinéninek már a kriptában lenne a helye, nem amikrofon mögött -
#1614 azt a qúrva -
COOLancs #1613 Szerintem a plusz szavazatokért kell a táncospicsa is a produkcióba. -
COOLancs #1612 Baró a ledes bőrzakója -
#1611 ez a gyurcsiké annyira nem rossz. csak kb olyan mint wolf kati meg comapt disco felrázva, de nem keverve :D -
#1610 ez a gyurcsiké annyira nem rossz. -
COOLancs #1609 Tök jó hogy mindegyiket a Geszti írta, végülis nem buktunk vele még elégszer. -
#1608 A székletem csobbanása is jobban szól mint ezek -
#1607 rádióba nem hallgatnám , nem hogy egy ilyenbe:S -
COOLancs #1606 Iszonyat amatőr a Background -
COOLancs #1605 Eggyértelmű hogy Zámbó Krisztián a nyerő, még ha nem is indult. -
#1604 palcsó tamás: miau miauu..... egy macska jobban énekel :D -
COOLancs #1603 Küldjük ki Csiszárt, de ne retúr jeggyel -
#1602 áhh ez a baric itt mit akar? az összes megasztárba meg xfaktorba jelentkezett addig amig be nem jutott :D -
#1601 ez a columbos annyira nem rossz, de nem küldeném ki mert égés lenne:D -
Béka Benő #1600 Fehér Zoli még mindig homi ! -
Béka Benő #1599 Kezdődik a köpedelem... -
#1598 Na kezdődik a DAl, és most elhatároztam hogy nézni fogom. remélem xfaktoros megasztárosék közül egyik se jut tovább, és valaki normális fog képviselni.
de fogadok hogy ez a mohamed fatima jut ki :D -
Ironman2 #1597 LOL.Szét kéne már választani a politikát a művészettől. -
#1596 [URL=http://www.hir24.hu/kulfold/2012/05/30/merenyletre-keszultek-az-eurovizios-dalfesztival-ellen/]Nekem se jött be jópár előadó, de ezért emiatt robbantani? :D "Merényletre készültek az Eurovíziós Dalfesztivál ellen"[/URL] -
#1595 Kb. egy ilyen számmal lehetne nyerni:
-
#1594 De itt van aki tuti nyert volna idén:
vagy ők:
-
#1593 Itt van nektek a tökéletes szám! :D
-
#1592 nagyon gáz -
ZZ88 #1591 "Összes megjegyzés
A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál."
-
ZZ88 #1590 Persze csak a ribik miatt tudtam végignézni. Szörnyű vazze. Ha nem lennének a csajok a produkcióban a kutya se nézné meg. -
ZZ88 #1589 Hát ja. Nem tudom ki, hogy van vele, én mostanában hallottam erről a Compact Discoról és ez a daluk egész jó, kifejezett felüdülés ehhez a förtelemhez képest:
Ez mi ez? -
ZZ88 #1588 Hát nem nagyon, de szerintem a Megasztáros Radics Gigi kuriózumnak számít. Elképesztően jó énekes. -
#1587 Ez már régebbi, de a német újságíró-társadalom frusztráltságról és örökös megfelelni vágyásáról sok mindent elmond. Itt a kapcsolódó cikk:
Orbánizmus vs Eurovízió
-
#1586 "Az Eurovíziós Dalfesztivál a dalról szól" :D
-
#1585 Gondolod, hogy bármennyi fokkal is jobb szól a ker. rádiókban vagy a tehetségkutatókban? A ciprusi és a görög pina ua. görög tehetségkutatóban indult. -
ZZ88 #1584 Hát ez a Euroviziós ratyiparádé úgy értelmetlen ahogy van. Én csak akkor engedném megrendezni, ha a teljes bevételt jótékony célra ajánlanák. Egyszerűen nem tudom értelmezni, hogy miért van aranyapapírba csomagolva ez a hatalmas rakás trutymó, műanyag bájvigyorú, zenei tehetség nélküli előadók tömkelege, az európai kultúra megcsúfolása.