Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
oroszok a másodikok lettek
muhaha
tototto
eredmények a wikipedian, az is látszik épphogycsak tizedikként jutottunk tovább a döntõbe

bordy
Nem baj, Kálmán bácsi majd jól lenyilatkozza micsoda siker volt ez így is és hû meg hó és csináljuk is az elõdöntött máris.

Az origón is csak az elsõ 3 van meg:

"A gyõzelmet a svéd Loreen szerezte meg, második helyen az oroszországi buranovói nagymamák végeztek. A legnagyobb név, Engelbert Humperdinck az utolsó elõtti lett. "

Hát lehet hogy nagy név, de én még sose hallottam erról a Humper-dick-rõl.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

tototto
Lehet nem a legjobb volt a magyar szám, de nehogy már 24-ek legyünk, a szerb nyavarkolásból egy szót nem érteni, az orosz öregasszonyok meg nokomment, rádióban akarják majd nyomatni ezt az okádást? 😄
mindenki odaadta a legtöbb pontot akik a szomszédaik (leszámitva a svéd 12 pontokat ami rejtély mit esznek ezen a számon), amit még nyomtak az a buszbalesetes Albánia
Ahogy a Gundel mondta ha oroszok nyernek jövõre csecsemõkkel meg kiskutyákkal indulunk hogy nyerjünk.
De most tényleg el kéne indítani a feketepákót két kis fekete csecsemõt a kezébe, és körülötte kiskutyák, cicák, nyuszik ugrálnak akkor mi nyerünk 😄

ha vágod fejbõl az elsõ tizet nekem az is jó lesz. <#nevetes1>
Hivatalos eredmény csak a doppingvizsgálat után lesz, mint a lovin <#vigyor3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

egyedül vagyunk a szláv tengerben. ez az igazság.
valamiféle hivatalos végeredményt lehet valahol találni?
SZerintem meg a Svéd túristék felszavazzák magukat, tudtommal ott veszik legkomolyabban ezt a fosparádét, nem véletlen nyertek annyiszor.

ha Ezer-baj-dzsán tudott tavaly nyerni, akkor az azért mutatja, hogy nem szomszédolás és rokonság dönt.
betonozásban igen

Ramadamammy rapidrandi

nem értek egyet, sok a szomszédra, haverra szavazás, de a nagy számok törvénye alapján, összeadódva még is mindig az nyer, aki a többség szerint a legjobb. anglia, németország, franciaország, olaszország szavazatait is nézd meg.
Jah, mert Trianon nem volt elég, a 8 résszel se megyünk semmire.

tototto
tök mindegy kit indítunk MO színeiben a Metallica is lebõgne, másról nem is szól ez az egész mûsor mint politikáról, a jugók beszavazzák egymást, ha 20 részre tagolnánk az országot akkor megnyernénk mi is
ez a svéd szám meg kritikán aluli szar volt

Ha hátúlról nézed akkor megelõzte<#nezze>

😄DDD a nemzetközi vendégmunkás hálózat szaboltálta az egészet

De milyen szám már ez az Eufória?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

akkor most megelõzte a CD Wolf Katit, vagy nem? 😊
DDDDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hahahhahahahahha😊
hahahahhahahahahahhahahahahahahahahahaha 😊
hahahahhahahaha
😄
Azért nem rossz a Svéd versenyzõ, én is a kezébe adnám a nagydíjat <#hehe>

az itteni német vendégmunkások küldtek szavazatokat

Ramadamammy rapidrandi

Ez tök jó hogy Izrael Európához tartozik.

Nem,csak egy kicsit.

HöfEE
Én az itteni magyar ismerõseimmel együtt szavaztunk a compact disco-ra, de úgy néz ki kevés volt. Ausztriából 0 pont.. sorry.

a németeket túlzás volt másodiknak szavazni, kedves magyarok 😊
ruszkik meg azerbajdzsánnak adtak pontot,hát persze miért is ne?

Jaja.
Na végülis benne vagyunk már a TOP 3-ban csak alulról <#taps><#nemtudom><#gunyos1><#mf2> Azért bízom az angol Uhrin Benedekben, mert magabiztosan megtámasztott minket alulról <#worship><#worship>

Itt van:

2007

Egy régebbin dobogó körül végzett egy ukrán köcsög, aki óriás csirkének öltözött.
Hát ez az, hol a zene?
Természetesen ez kakiviziós fostivál nem a zenérõl szól

nem arról szól ez...
Itt nem tehetsegre megy a dolog, ez egy vicc.

Rage47
Nem arról szól ez. Melyik ország melyiket bírja...
szánalmas európa zene ízlése ennyire azért nem volt rossz a CD
Johogy mostmar Kina is nem tartozik Europahoz...

ez jó.DDDDDD

DDD

Roman vendegmunkasok megkuldtek Romanianak...

Nem lehetett volna jótékony célra felajánlani azt a sok pénzt, amit ezen a fosparádén kaszáltak a telós cégek?
hahhahaahahah
Jaja, igen, GMT ben néztem.
Zeraa
<#hehe><#vigyor><#nevetes1>