54599
-
Leland #49039 Ha senki nem, hát én rakok, csak hogy pörögjön a topic: -
#49038 Egyszerűen túlzás amit műveltek, és ti is ugyanúgy offoltok a lebaszással mint ő... Fölösleges így fennakadni ezen... -
#49037 "A link nem href-es, mert nem vagyok gyökér"
- Nem href-et írtam hanem ref-linket ami a referral-linknek a rövidítése, amik ezek a travianos, maffiozos, bitefightos és hasonló hivatkozások.
Megint azt tudom csak elmodani hogy ha lett volna egy kis eszed nem generálsz magadnak ennyi problémát, és nem írsz ilyeneket és nem linkelgetsz be odanemillő dolgokat. Az meg már megint más hogy ebből a hozzászólásodból az jön ki hogy te vagy felháborodva hogy meg mertük ezt neked említeni. Kérlek ezentúl hanyagold a témát. -
#49036 csak gratulálni tudok a topic teljesen felesleges telehányásához. egy apróságon azért elgondolkozhatnál, még mielőtt mi leszünk az emberiség legfőbb ellenségei: minket kurvára nem érdekel a kis játékod, aminek semmi köze sincs ehhez a topichoz. szóval mielőtt elkezdesz sírni a "magyarságról" és arról h te mekkora übermensch fórumozó vagy, esetleg végig kéne gondolni miért is küldtek el jópáran abszolútde jogosan a picsába. (segítek: megtalálod a megfejtést ebben a hozzászólásban) -
#49034 Istenem annyira rossz mindenre ezt a "ismét szembesültem vele, hogy magyarok vagyunk" meg hasonló szövegeket beböfögni ahelyett hogy GONDOLKOZNÁL picit mielőtt az idióta ref-linkes baromságaiddal telehányod a különböző fórumokat, és 1 oldalnyi offot generálsz ezzel ahelyett hogy menne ez a jó kis topik... Teljesen egyértelmű hogy ezeknek nincs helye a fórumon mégis mindennap banolni kell érte. -
#49033 mindenki rühelli az ilyen linkeket, főleg azok miatt akik sunyi módon href.hu-s átalakítással rakják be a fórum mindegy egyes topicjába, szóljon az a star wars-ról vagy a vakondok kiirtásáról, lényegtelen, napjában többször, hogy a szaros kis játékában neki némi előnye legyen. Szívesen sütnék billogot mondjuk minden ilyen játékkészítőnek az egész testére aki kitalálta ezt a f*szságot, mert főképp az ő hibájuk. Juss előnyhöz emelt díjas sms küldésével inkább ne így.
Egyébként ha ilyesmit csinálsz (és legyen ez üzenet mindenkinek aki ilyesmivel próbálkozik) valahogy így tedd:
"Sziasztok! Szeretnélek megkérni titeket hogy támogassatok a maffiozo.hu (vagy akármi más) játékomban, hogy lépést tarthassak a többi játékossal, ne én legyek mindig az áldozat. Nektek csak egy kattintás, nekem nagy segítség." Beszúrod a linket, megköszönöd szépen, és elnézést kérsz mindenkitől akit zavartál ezzel, és ezt EGYSZER játszod el, nem minden nap. Így talán még én is rákattintanék (ami nagy szó.) -
#49031 maffiozo.hu wagy wtf -
LMNO #49030 Miért mi a franc az a link? -
#49029 átvert, nem tulzás, ha mégis akkor igy jártam
minek itt nyomul a hülye kis játékával ?
irja ki iwiw-re vagy mittomén hova, azt verje át az ismeröseit... ha ismerném meglátogatnám... -
#49028 Ez azért túlzás... :/ -
LMNO #49027 És még a megfejtése sem jó :) -
#49026 MUHAHAHAHA de jo poén, 210$-t elvittél tölem, grat, werd ki rá te birka
amugy odaadtam volna a lét ha kérsz hogy katt rá me neked ez öööm boldottá, lopjá te gyöknulla
ja és sziwesen ha már megköszönted -
#49025 hű, de ki leszel te innét bannolva XD -
#49024 Sim City 3000 -
LMNO #49022 Nem :) -
#49021 Transport Giant -
LMNO #49020 Nem -
#49019 Industry Giant? -
LMNO #49018 -
Fasiszta #49017 Átadom. -
Fasiszta #49016 -
Fasiszta #49015 -
#49014 -
Fasiszta #49013 Syberia 2. -
#49012 Na jó. Akkor ha esetleg eltaláltam volna...
-
#49011 De ha a gyűjtemény neve kell, akkor valszeg Dilbert's Desktop Toys. Gondolom én... -
#49010 Szerintem Techno Raiders. Nem vagyok benne biztos, de valami azt súgja. -
Leland #49009 Biztos vagyok benne, úgyhogy rakok is. -
Leland #49008 Rainbow Six 3 -
#49007 -
#49006 The Longest Journey -
#49005 oké, photobucketet ne használjatok...
-
#49004 és akkor a kép
-
#49003 bocs, dolgom akadt. ez könnyű lesz, nekem idei termés pedig régi játék, de az utóbbi évek legnagyszerűbb játékélménye volt.
-
#49002 Az -
#49001 48989-es hozzászólásomat tedd magadéva :) -
#49000 Ja az volt. Ez meg Lotr: Return of the king? -
#48999 -
#48998 Oni -
#48997 Akkor rakok én (dark sunt úgyis toltam régen, nagy királyság volt, amolyan baldurs gate szerű rpg)
(amúgy nem ártana a fórumba komment előnézeti lehetőség, így nem bénáznának élesbe annyit az emberek - ahogy én is...)