54599
-
mephi666 #49079 outcast ;) tegyél szerintem, mert 99%, hogy az, nekem meg nincs képem... vagy 10éves játék már... csak a demójával játszottam anno... -
mukievil #49078 Hát van egy tippen, vmi outland, vagy outworld, vagy vmi ilyesmi, talán egyszer régen, vmeik gamestarhoz adták ingyenesen, de lehet nagyon mellélövök -
#49077 Awesomeness játék. -
Fasiszta #49076 Milyen játék. -
#49075 Gondolom akkor rakhatok.
-
#49074 Majdnem, Melty Blood: Act Cadenza Ver. B -
#49073 Melty Blood Act Cadenza (PS2) ? -
#49072 SakuraCON 2009 vatélkedő -
#49071 a két név amit kitöröltem, a Ciel ez a bal oldali lány neve és a jobb oldalon White Len van -
#49070 Ha jólsejtem valami verekedős, de sajna lövésem sincs... :S -
#49069 Ha ebből sem megy megírom mit töröltem ki, igazából két nevet töröltem ki, elárulom a két nevet ha a képből sem megy
-
#49068 Én is úgy értem, hogy lehet, a kiderül-t arra értettem, hogy lehet, hogy törlés nélkül sem tudnám a megfejtést... :D -
#49067 úgy értem szabad e a képbe törölni? -
#49066 Hát lehet, majd kiderül... :D -
#49065 lehet a képben kis részeket kitörölni? valamit elakarok a képről tüntetni -
#49064 Középen a feketefehér valami ismerős valahonnan, de egyébként lövésem sincs... :/ Itt az idő újabb képre... :D -
#49063 nesze, ha ebből sem megy, akkor 10 perc múlva rakok a játékból képet :)
-
#49062 Én... :D -
#49061 Ki kép új képet? -
#49060 hopp, tenyleg.
hat akkor ez nem tudom milyen jatek lehet,valami flash game? -
#49059 he? ez nem az anime játék topik :P úgy hogy rossz helyre irtál :P -
#49058 Ez valami hatterkep.
Estleg Elfen Lied? -
#49057 Hát akkor nesztek egy kőnyű :)
-
xxxpaulxxx #49056 senki nem tart vissza:) -
#49055 Rak valaki játékot? ha nem akkor én szívesen raknék egyet :) -
Zóanagyvarázsló #49054 OFF:
Gyerekeknek készült arcade ugrálós, de valami őrült elképesztő jó játék.
Eddig ilyet csak fikázóktól olvastam róla (mondat első fele), de úgy látszik, mégis van úja nap alatt ;) Természetesen nem gyerekeknek készült, bár jó eséllyel élvezhetik ők is, és valóban nem egy korhatáros darab. De ez nem uyganazt jelenti. (Tényleg no offense, de ez olyan számomra, mint amikor valaki a rajzfilmeket meseként emlegeti.)
Leland:
Nekem nem volt hiányérzetem a Psychonauts hosszával kapcsolatban, bár nyilván jöhetett volna belőle bármennyi
Sok bóklászással együtt valamivel körülbelül 30 óráig tartott. A BG&E pedig csak 20-ig - hogy legyen némi viszonyítási alap. -
LMNO #49053 Ezt egyébként nem fejtette meg senki, de most már elárulom: Traffic Giant -
Leland #49052 Off
Ja és nekem megvan a feeling, amikor vmit újra játszom az új konfigon, akkor alig akarom megismerni ugyanazt a játékot :)
Beyond Good and Evil szintén nagyon jó, és ötletes, ami rengeteg mostani játékból hiányzik.
On
Valaki tesz képet? -
Leland #49051 A pariah nem túl jó, egyszer végigjátszós. A történet nem olyan rossz, de csak azért végigjátszani nem érdemes. Nem lehet benne menteni, checkpointok vannak, ez a nagy negatívuma.
Egyébként ugyanabban a cipőben jártál, mint én (sajnos én most is ebben vagyok) - Gépcsere 5 évente, ezért mindig a régebbiekkel játszom, amit "be kell pótolni"
Psychonauts zseniális szerintem is, ha angolul jól beszéltek, akkor nagyon vicces is, mindenkinek ajánlom én is, bár még nem játszottam végig. Hossszú? Még csak a kempingben vagyok, és most győztem le vmi álmomat.
Ami még jó: Prey, Cod és MoH sorozatok. -
#49050 Hát ajánlanám még a Mirror's Edge-et, de annak nem a storyja nam, hanem az játékmenete jó. pörgös, futkározós, ugrabugrálós.
Story téren jó pl Assassin's Creed, de az már nem FPS. csak nemrég nyomtam végig.
Aztán ha má amúgy is elszakadtam az FPS-től, akkor megemlítem abszolút favorit játékom is. Psychonauts. Kötelező darab. Gyerekeknek készült arcade ugrálós, de valami őrült elképesztő jó játék. Tizedszerre is érdekes és kiváló játék.
Ha az tetszett, akkor jöhet még Beyond Good And Evil.
Szintén nem FPS, de szintén hangulatos kalandos játék hihetetlen storyval.
Ha a grafika számít, akkor lenne még a Crysis. Én azzal nem játszottam, de mindenki isteníti. Nekem kicsit gyengének tánis story terén. -
#49049 "shift+del"
jajjanyám, nálad nincs kikapcsolva a lomtár? XD -
mephi666 #49048
deus ex még a régi konfiggal megvolt pár soron :) annak meg a 3. része van rajta a "várólistán"... kb max payne1-2 még ment... meg painkiller-rel is megszenvedtem, csak hát régi vga még csomó effektet nem támogatott és utána jobbal teljesen olyan volt, mintha nem is azzal a játékkal játszottam volna (gef2mx200->gef7300gt) :) azóta most a 9600gt kb mindent visz 1280ban...
-
#49047 bár nem mai darab, de ajánlom még a Deus Ex-et.
ha kimaradt, érdemes bepótolni. talán a legjobb fps, amivel valaha játszottam -
mephi666 #49046
jah, meg fear1 is megvolt... a 2-be belekezdtem, de pár óra után hagytam, mert nem tetszett a monotonitása :S jericho-t is végigvittem meg még szerintem volt pár nagyobb név, ami kimaradt... elég gyenge a felhozatal ... belekezdtem jónéhányba, de sok kapott gyorsan shift+delt :S új wolfenstein, rage, doom4 call of juare: bound in blood, bioshock2 meg még pár név van, amit viszont nagyon várok... majdnem mind nagy névnek a folytatása... :(
-
#49045 HL is megvolt, fallout is, meg a Call of juarez? ehh.. akkor a fontosabbakat bepótoltad
-
mephi666 #49044 kicsit off: mennyire jó játék... nekem kimaradt és fps-elvonási tüneteim kezdenek lenni... 2001-2ig elég jól követtem őket, csak aztán eléggé elavult a konfigom és nem volt zsé fejleszteni... mióta bő 2éve melózni kezdtem, azóta fejlesztgettem és pótolgatom, amit kihagytam az évek alatt :) hétvégén a call of juarez-t végeztem ki... jó kis játék volt... de főleg jófajta fps-ek kellenének :) (hl2+ep1-2t is az elmúlt hónapban végigvittem, bioshock+fallout3 is lement) a grafika nem elsődleges... -
Leland #49043 Az . Tegyél! -
#49042 Pariah. -
Leland #49041 Pár éves game, futurisztikus FPS. Most többet nem segítek. -
#49040 nagyon ismerős de sajna nem megy