935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
Hát ez rettentő frappáns volt, csak nem úgy, ahogy gondoltad.
Nagyon szépen megmutattad, hogy neked egy nagy piros tűzokádó létezésére megfelelő bizonyíték lenne egy kis zöld dögevő.
Hát pont erről beszélek. -
> Óriásgyíkot fedeztek fel <
A felfedezést Rafe Brown, a Kansasi Egyetem tudósa jelentette be, igaz hangsúlyozta, hogy csak a nyugati világnak új ez a hüllő. „Szégyen, hogy a helyi törzsek már több generáció óta ismerik ezt a fajt, elég lett volna meghallgatni őket, odafigyelni rájuk. Igaz a gyík létezéséről már régóta mendemonda járja tudós berkekben is” – mondta Brown. -
Ugye nem azt akarod mondani, hogy amíg pl az sebészet a "vércsapolás/koponyalékelés/végtagcsonkolás mindent megold"-tól a szívbillentyű-beültetésig jutott, addig a telekinézissel foglalkozók ezalatt a ~2000 év alatt VÉGIG rossz irányba tapogatóztak? MINDENKI? Az a többmillió ember?
Te tényleg ilyen szalmaszálakba kapaszkodsz? Te ezt tényleg elfogadhatónak tartod?
Mondok hasonlót: Léteznek harminc méteres, nagy pikkelyes, vörös, tűzokádó sárkányok, csak még soha senki nem látott egyet sem. Mindig rossz helyen keresték.
Hiszel a nagy vörös sárkányok létezésében? -
"Az a helyzet, hogy már RENGETEGEN vizsgálták őket EREDMÉNY NÉLKÜL."
És mi van ha eleve a vizsgálat rossz?
Rossz megközelítéssel rengeteg vizsgálatot lehet csinálni eredmény nélkül. -
Igen, közben már rájöttem, hogy nem szándékosan összemosod, hanem fel sem tűnik, hogy ugyanaz a szituáció, vagy épp más.
Azt mondod, hogy voltak régen gondolatok, amik nem illettek a képbe, de aztán később igaznak bizonyultak.
Igen. A KÖZÉPKORBAN. Amikor olyan dolog, amit ma tudománynak hívunk, egész egyszerűen NEM LÉTEZETT. Azt a világot a hit és a babona irányította. Nem voltak orvosok, nem voltak mérnökök. Papok voltak, meg természetgyógyászok, meg kirurgusok, meg jövőbelátók, meg csillagjósok, meg alkimisták, meg telepaták, meg az összes többi, ma ezoteriának nevezett faszság, meg nagyon erősen a keresztény hitvilág nyomatása.
Aztán közben volt pár ember, akik -még nem feltétlen tudatosan- de akkor is többé-kevésbé a tudományos módszert követve, a világot megfigyelve állításokat tettek. Amik nem fértek bele az akkori misztikus világképbe.
Most felhozod, hogy vannak olyan "új" dolgok, amik nem férnek bele a mostani képbe.
Hát NAGYON nem ez a helyzet.
Ezek még a régi kép darabkái, és legalább 2-5000 évesek, és egyáltalán nem arról van szó, hogy nem vizsgálták volna őket, és ne lenne rájuk magyarázat. Az a helyzet, hogy már RENGETEGEN vizsgálták őket EREDMÉNY NÉLKÜL. Ezer éveken keresztül.
Te még mindig ragaszkodsz hozzá, hogy ezek a sokezer éves babonák léteznek.
Nem az újat mondod, hanem a régit szajkózod még mindig.
Annyi történt, hogy közben megváltozott a világ, az egyház elvesztette a hatalmát, és már nem tud erővel elnyomni tényeket. Meg a régen erővel elnyomott módszer, amivel a világot meg lehet ismerni, az került előtérbe.
Pontosan te képviseled a máglyát, azt, hogy a hited sokkal fontosabb, mint hogy mit lehet igazolni és mit nem.
Ezek után nagyon röhejes, hogy te akarsz a mártír szerepében tetszelegni.
Na, ez a helyzet. Láss tisztán. -
Pont neked volt velem az a bajod, hogy nem elhatárolok dolgokat, hanem összemosok. Hogy igyekszem összemosni és tudományosan is lehetőségeket keresni egy-egy "hitszerű" dologra (senki nem mondta, hogy mindig minden ötlet jó ész nem csak rám vonatkozik). Eldönthetnéd végre, milyennek is gondolsz. Kicsit kezd zavaró lenni a sok ellentmondás. Szerintem sok esetben összeegyeztethető lenne a két terület, ha nem egymás ellen hadakoznának a képviselőik. Itt is, ott is vannak, pardon, lehetnek tévedések. Csak én nem abból indulok ki, mint te, hogy csak hitszerű területen lehetnek "hibák". Nem vagyok a tudomány ellen, ha a tudomány fejlődőképesnek mutatkozik (erkölcsi korlátokon belül) és elismeri tökéletlenségét. Ne abból indulj ki, könyörgöm, hogy a tudomány, mega módszerei hibátlanok. Csak ennyit hadd kérjek már tisztelettel. Köszi. -
Ezt szeretitek felhozni, csakhogy akkor is ugyanez volt a helyzet: az akkori világról alkotott HITbe nem fértek be a TÉNYek. Most is azzal van a bajod, hogy a hitedbe nem férnek a tények. Azok azt mutatják, hogy telekinézis nem létezik. -
Ó, nem erre gondoltam, hanem arra, hogy azok a gondolatok, amelyek egy bizonyos korban "nem illettek bele a képbe" milyen szintű ellenállással találták szembe magukat.
Tetszik, hogy velem beszélsz, ak kicsit nehezen tudok szabadulni attól, hogy nem gúnyt űzni kellene meg nem válaszolt kérdésekből, hanem komolyan gondolkodva beszélni is lehetne róluk. Sajna itt több volt az előbbi, mint utóbbi. Ja és a beskatulyázás is. Lehet kialakultak bennem néminemű előítéletek a előítéletek hatására. Akció-reakció. Bocs. -
Pill... nem tetszik, ahogy veled beszélek? abbahagytam, bocs. -
jégesőt, villámlást már láttam. Ok, vulkánkitörést csak filmen. Telekinézist meg hallottam valakiről aki ismer valakit, aki látott már olyat aki olvasott könyvben hiteles esetről(vagy nem).
A gondolkodás felhasználása? Őőőő... Emberi civilizáció? -
Mellé trafáltál. Hiszem, amiket megtapasztaltam és "jól működü dolgok" voltak. Amik nem jól működtek azt is el tudom hinni, csak nem érdekelnek. Egymás leszólása itt működik, csak nem jó dolog. Látod, ezt sem hittem volna, hogy nálam x évvel fialabb skacok úgy fognak majd egyszer velem beszélni, ahogy én senkivel sem szoktam, mert minősíthetetlennek tartom. Na ennyit a hitről.
Te lhiszed, hogy szerelmes tudsz lenni? Elhiszed, hogy holnap melletted pottyanhat le egy ág, holott még sosem történt meg veled? El tudsz hinni olyasmit, amiket te még nem tapasztaltál? El tudod hinni, ha fénysebességgel utaznál nem öregednél (relatíve)? Mért tudod elhinni? Miért tudtok olyan teóriákat elhinni, amikhez van egy halom képlet, amikhez meg nincsenek képletek azt nem? Ezt különbségtételt nem értem...Ez is hit, az is hit. -
"milyen felhasználási módot találtatok ki a gondolkodásra?"
WTF epic mega fail. -
Basszus, ezt te sem gondolod komolyan...
Milyen felhasználási módot találtatok ki a jégesőre, a villámlásra, a vulkánkitörésre (régebb óta létező jelenségek, mint mi emberek), vagy milyen felhasználási módot találtatok ki a gondolkodásra? Ilyet, hogy én ezt tanultam, tudom, ha mást mondasz hülye vagy? -
Ha van rá módod, kérezz meg xelag felvetéséről valakit, aki tanulmányainál fogva kénytelen volt átrágni magát néhány félévnyi biokémián. (nem, én nem) Azt fogja mondani, hogy ez így nem működik, és az élet természeténél fogva soha nem is fog.
Persze, akkor megint ott tartunk, hogy annak hiszel akinek van néhány "izgalmas" és "fantáziadús" ötlete, vagy annak aki "belegyöpösödött az ortodox tudományba". -
Mert nincsenek még telekinézises fuvarozó, meg építő cégek.
Ami dolog létezik, annak már találtunk felhasználási módot. Vagy épp keressük. A telekinézis felhasználási módját évezredek óta keressük, és még nincs neki. Akkor jó eséllyel nem is létezik. -
Honnan tudod, hogy nem létező jelenség?
Ne támadj, csak kérdezem. -
Nem nagyon érdekel, hogy szerinted hogyan működik egy nem létező jelenség... -
Senkit nem érdekel a téma? Pedig szerintem ez érdekes dolog. -
Én így képzelem el a telekinézist(kicsit kitérek):
Tegyük fel hogy az emberi test egy nagyon apró részekből felépített robot ami vezeti az áramot és szintén kárt okoz bennünk ha nagyobb mennyiségűvel érintkezünk.( leállhat a szived megbénulhatsz stb).
Mi van akkor ha sérül egy "alkatrésze"/részecskéje egy csúcstechonlógiás "élőlénynek"?
Önjavítást végez(regeneráció), amit pedig úgy képzelek el hogy:
Ezek az alkatrészek segíthetnek egymáson mégpedig úgy hogy több energiát vesznek fel(koncentráció) az alap állapotukhoz képest, és ezt felhasználva segítenek a "másiknak". Megpróbálják elérni egymást valamilyen úton módon.
Mivel több energiája van ezért távolabbra képes hatni akár egy mágneses erővel (vagy taszítani vagy vonzani) foglya a sebesült részt.
Attól függ milyen szándék vezérli az adott részecskét.(pozitív vagy negatív, Jó vagy Gonosz)
Ahogyan ezek a részek segítenek egymáson vagy pedig tönkreteszik egymást (pl rák) úgy lehetséges az emberi telekinézis is.
Hozzáteszem azért hogy ehhez órási mennyiségű energiafelvétel szükséges, ami életmódtól függ, esetleg születési adottságoktól.
Egy mai világban élő átlagosan tevékenykedő embernek kevés az esélye ilyesmire, nem mintha minden 10. ember járkálna ilyen képességekkel de viszont képes mindenki hatást gyakorolni a másikra, meggyőzni, átverni, segítséget nyújtani, szeretni, adni stb.
Ahogyan a testünk alkotó elemei össze vannak kötve egymással és tudnak segítséget éskárt okozni egymásnak, úgy képes az ember másik embertársát befolyásolni, vagy esetleg egy tárgyat mozgatni az energiájával.
ÉS ne feledjétek hogy a hit és a szándék a legfontosabb ilyen szempontból és amúgy is. Az pedig hogy ki melyik irányba halad az életébe (pusztításba vagy az építésbe) az a saját dolga.
( azért előfordul olyan is hogy a pusztítással tudunk csak építeni és az építéssel rongálni)
Így most egyenlőre ez jutott eszembe erről.
Ez csak egy feltételezésem és én hiszek az ilyesmibe, aki pedig hülyeségnek tartja azt is megértem.
-
Én úgy képzelem el ezt az egész emberi testet mint egy nagyon jól megépített "robotot" alkatrészei vannak és képesek egyes alkatrészek a többit megjavítani, ugyan így képesek mágneses teret létrehozni egymás között és ugyan úgy képesek talán más testekkel kommunikálni, esetleg kicsit távolabbról mozdítani, odahúzni, esetleg taszítani.
Tegyük fel ha az egyik "alkatrész" szeretné megjavítani a másikat ami távolabb helyezkedik el, ezáltal elkezd nagyobb energiát felhasználni a kelleténél(koncentráció)és így viszont képes elérni azt, vagyis segíteni (mozdítania, befolyásolnia) A regenerációt is így képzelem el.
Egyik részecske segít a másikon, míg a rákot épp az ellentétének képzelem el.. (ez viszont nagyban múlik az ember beállítottságán pozitív irányban épül a teste vagy negatívban) -
és miért baj h kételkedett? még jó hogy benézett az asztal alá, sőt én megértem volna, h ne csak az asztalon mozgassa, hanem a levegöben fel-le, és különböző távolságokból, különböző sebességekkel, különböző pályákon, különböző súlyú, anyagú (fa, fém, etc) és alakú tárgyakat stb. ilyen módon már árnyaltabb képet kapunk a "képességéről"
például ha kiderülne, hogy csak pl. fém tárgyakat tud mozgatni, csak ugyanazon az asztalon, csak 1 méteren belül (vagy bármilyen speciális konfigurációjú kísérleti beállítás mellett), az már elgondolkodtató lenne. ugye? -
Hát az érdekes is lenne, ha te lennél rászorulva, hogy valamivel (bármivel) bizonyítsd egy állításodat, miközben odaát az volt az alapállásod, hogy semmilyen bizonyíték nem lehet elég jó. -
upszilon #633 Én már láttam ilyet. Van a családban aki képes rá. Viszont én nem akarok senkit sem meggyőzni. Annális inkább, mert egyszer megmutattam egy szkeptikus beállítottságú ismerősömnek mit tud az illető családtag. Nem hitte el. Nem hitt a szemének. Asztalalá nézett, meg ilyenek. A végén gusztustalan veszekedés lett a vége. Azóta tudom, hogy a prekoncepció milyen nagy úr. Senkit sem lehet meggyőzni hite ellenében. Sőt, azóta vallom, hogy "Mindenkinek hite szerint adatik." -
mate317 #632 abszolút hiteles vagy, a helyesírásodnak hála:D -
Tulajdonképpen mit neveznek szerinted aurának?
Olvastam arról, hogy a tudomány is elfogadja, hogy elektromágneses erőtér vesz körül bennünket. Ez az aura? Vagy ennél összetettebb, ez az elektromágneses tér, meg esetleg különböző energiasugárzások (infra, egyebek) összessége? Arról is olvastam elméletet, hogy az aura látása a szem nem éppen tökéletes működése miatt alakítható ki és valamilyen hivatkozás volt az ún. komplementer színekre. De akkor nem világos, hogy ha egy embernek nem változik a hajszíne, miért "lát" különböző színeket pl. a teste körül a tükörből...Változóan tökéletlenül működne a szeme? Vagy akkor mivel indokolható, hogy nem standard módon ugyanolyan színűnek látja az auráját a feje, teste körül? Szerintetek?
Konkrét példa: a fej körül barna hajú ember álltalában sárda réteget lát, de néha rózsaszín, néha zöld, néha fehér. Elméletileg nem mindig ugyanolyan színűnek kellene akkor látnia? Mi okozhatja a színbeli eltérést? -
Boros Gergő14 #630 Ez a taszítás az AURA. Ez is egy módja ,h érzékeld a saját vagy más vminek az auráját. Mert legtöbben azt hiszik,h az aurát csak látni lehet,de ez tévedés,nagyon is érezhető. -
bergerj #629 gyakorlás teszi eljutotál adig a szintig amikor már hatást tuc gyakorolni az elmédel a fizikai határon kivül énis érzem az anyag közelségét de nem tudok vele mit kezdeni aminek sulyavan 1 gram nál keresni igen rákel gondolni és megtalálod vagy érzed -
bartadave #628 Sziasztok!!
Egy hozzá értő ember segiotségét szeretném kérni. Kung-fuzok évek óta,és vannak chi gyakorlatok. Egy hónapja észrevettem ,hogy tudom irányitani,és bele tudom vezetni a kezembe. Ettöl meleg lesz,és egy honap gyakorlással elértem,hogy annyira meleg legyen,hogy ha egy másik ember böre fölé rakom a kezem,akkor egyértelmüen érzi. Aztán egy hete másik furcsa dolgot észleltem. Ülés közben a kezemet szép lassan elkezdtem nyitott tenyérrel egymás fele vinni,és mikor már közel voltak (25 cm kb) elkezdtem érezni egy mágneses teret. Ha közelebb vittem,akkor annyira durva volt,hogy szinte már nyomta szét a kezemet,és nagyon megijedtem. Ahogy egy tárgyhoz rakom közel a "Felmelegitett" kezem,érzem hogy körbeveszi a testet valami aura-szerü dolog,de megmozditani nem tudom,ekkor kerestem meg ezt a honlapot,hogy valaki tapasztalt-e már hasonlot,és hogy ezt lehetne tovább fejelszteni valahogy? Mert nem tudok a témában szinte semmit,tanácsokat szeretnék kérni :)
DaVe -
Launcelot #627 Arról beszélünk, hogy teljesen hétköznapi fizikai jelenségeket, néhányan képtelenek megmagyarázni, pedig általános iskolai ismeretekkel tökéletesen magyarázható. Ismeret hiányuk ellenében viszont hatalmas egójuk van, és elhatározzák, hogy majd ők megmagyarázzák! Így születik a tk! A probléma ott van, hogy mikor szeretnék bizonyítani, az emberek nagy részének nyilvánvaló, hogy mit csinál, és elmondja neki, hogy ez bizony termodinamika, vagy elektrosztatika. Ekkor hatalmasat sérül az egójuk, és innentől vége!! Mindenki hülye!!!(szerinte)
"Mert az emberek többsége képes a telekinézisre. (Csak legfeljebb még nem próbálta.)
Persze nem szabad nagy dolgokra gondolni. Egy-egy papírlap vagy pihe könnyű műanyag tárgy megforgatása, esetleg egy dobókocka pörgésének piciny megváltoztatása még nem egetrengető erő" - Albertus
Milyen érdekes párhuzam, hogy mindig csak olyan dolgokat mozgatnak, amelyet hőáramlással, és elektromos térrel is meglehet mozgatni, nem?:)
Tessék kiemelni Skywalker hajóját a pocsolyából, az már valami! -
mate317 #626 Ebben a topicban még egy bizonyítékot nem olvastam a tk-ra. Akkor miről beszélünk? -
Ne haragudj, én egy szóval sem akartam bizonyítani ilyen dedós dolgokat mint pl a repülés, repülök ha repülök nem repülök ha nem repülök, kit érdekel az? Nem elég ha én tudom? Azt hiszem bőven az.
összefogni a komáimmal...segíteni rajtuk magyarországon...
Tudod nem az én feladatom ez, és mégis az én feladatom lenne, ahogyan neked is, látom a hibát mégsem teszek érte, nem látom a hibát és teszek érte.
MIért van ez így? Mert így kell lennie, úgy kell lennie hogy mi ezen aszaron veszekedjünk és felbasszuk egymást tudod?
Másfelől viszont tehetnék érte hogy ne így legyen, tudom a hiba forrását és mégsem teszek érte, ahogyan te sem.
MInden ember lehet geci és midnenki lehet jószándékú, de ezt nem én döntöm el és mégis én döntöm el.
Ha rossz ember vagy? Akkor csak jót kell belőled látnom, te is azzá válsz.
Ha jó ember vagy? Akkor elég ha foylton lefujjoglak és elmegy a kedved ajótékonykodástól.
Tudod én egy rossz ember vagyok és nem tudom hogyan lehetnék jó ember, pedig tudom is az odavezető utat.
Hogy miért nem idnulok el? MErt túlteng bennem a ross és nicns aki segítene elindulnom.
Akármelyik nap felkelek ugyan azt látom, oda halad a világ ami én is lettem, és hiába mondom akárkinek is hogy ne, mégis saját bőrén tapasztalja mindneki.
Ahogyan nekem is mondták annak idelyén és leszartam más véleményét, szépen rába...tam.
Úgy gondolom hogy megérdemeltem és úgy hogy ennek így kelett lennie, másfelől pedig úgy hogy bárcsak a régi lehetnék és bárcsak sosem akartam volna tudni.
A tudás nem hatalom, sosem volt az.
Lancelot én nem akarok vitázni többet és másfelől folytatnám is de belefáradtam hogy akárkihez szólok, nem értnek meg, nehéz beletörődn hogy senki sem ért meg, akármennyire is tudom hogy ez az igazság.
Valószinűleg így kell lennie.
Köszönöm hogy válaszoltál launcelot tiszteletben tartom. -
Launcelot #624 Éppen nem feladatom, hogy meggyógyítsam, mivel rendszeradminisztrátor vagyok az intézetben. Mondjuk egyetemen jártam, szégyellem is magam miatta rendesen. De ha te képes vagy meggyógyítani, akkor meg én nézlek szarba, amiért mégsem teszed, ha nem csak te vagy ilyen szuper ember, hanem még rengetegen mások is, akkor nyugodtan összefoghatnátok a komáitokkal, és egy éven belül tuti rendbe vágnátok mindenkit Magyarországon! Akkor valóban nagy ember lennél. Persze erre mondhatod, hogy jól érzi magát ő úgy, minek basztatjuk, de ha ez a véleményed, akkor hasonló kellemes dolgokat kívánok neked is!! De a kóklerek tipikus ismertető jele, hogy ha állítanak valamit nem bizonyítják, hanem az ellenkező véleményen lévőnek kell bebízonyítania hogy hamis az állítás. Ez azért sokkal nehezebb, mert pl.: azt állítom hogy tudok repülni! Jön az ember, azt mondja, ne ez de fasza, akkor nyomj már itt két kört. Erre én, á most nincs kedvem! Erre ő (jogosan mert az állítás elég irreális): akkor nem hiszem el! Erre én: Pedig tudok! Nem hiszed? Bizonyítsd be, hogy nem tudok! Na az ilyen embert meg kellene fogni, oszt lebaszni egy 20 emeletes épület tetejéről! Úgysem hal, meg ha tud repülni!!! Meg örökéletű is, nem mindegy? -
homeless #623 Tényleg Launcelot-éknál a helyed. -
Igaz megigértem hogy nem írok ide többet, teljesen felesleges.
Te folytatod a "hülyeségeidet" bizonygatva az "igazad".
Kérdezném tőled dr. kovács miért nem gyógyították meg azt a "beteget"? Miért nem segítenek rajta, miért csak bent tarják? Ja hogy nem tudják? Talán nincs a könyvbe leírva, nincs miből tanulni? Vagy egyáltalán nem érdekel a beteg és csak lógatom a 20 kgos heréimet?
Oltogatás és nem oltogatás? mi a külömbség?
Teljesen mindegy hogy miylen stílusban írok ide neked , vagy tetszik vagy nem.
Mivel te ennyire keresed a választ mindenre elmondom neked, annak a szerencsétlennek lehet hogy "szerinted" segítség kell, lehet hogy nem kell.
Honann tudod hogy mit érez ha még csak nem is próbálod megismerni?
Talán ha ismernéd segíthetnél is.
Nem kell ezt megtanulni, nem is lehet, az ember vagy figyel a másikra vagy nem.
Hogy ha te az utóbbiba tartozol akkor neked tényleg írhatok, mert tudod mit fogsz látni ?
Egy szerencsétlent akinek ott a helye nálatok.
De láncelot úr drága a maga munkája csak here lebegtetés, de lehetne valóban segítségére azoknak az embereknek is.
Tudom hogy én repülhetek, tudom hogy szárnyalhatok, tudom hogy halhatatlan is lehetek , viszont szomorú hogy egyesek nem lehetnek mert inkább keresve a választ, eltévednek olyan messzire, ahonnan vagy sosem találsz vissza és ugyan oda jutsz ahova a betegeid, vagy oda hogy rájössz hogy nem így kelett volna hozzálnod mindenhez.
Az ember saját kárán tanul ahogyan én is tanultam, tanulni pedig tapasztalatból lehet, ha valami rosszul sül el az is tapasztalat.
Mindegy hogy mit választasz melyik utat, ugyan oda jutsz vissza drága barátom.
Visszajutsz és ismét elindulsz egy hasonló úton.
Telejsen midnegy hogy milyen vagy, én nem foglak lenézni és mégis lenézlek mint a szart.
Én is vagyok amilyen és nekem is ugyan úgy vannak problémáim ahogyan neked is.
Akinek nicns problémája, az már nem ember, akinek nincsenek "hülyeségei" az nem ember többé.
Akinek nincsenek hülyeségei annak is vannak hülyeségei, és akinek nicnsenek hülyeségei annak sosincs. Tudod miért?
Mert nem csak a te nézőpontod létezik a világon.
Nem csak abból az irányból látható az élet amilyen te vagy, látható az ellenkező iráynból is.
Ha már így látsz akkor soha többet nem látsz külömbséget, mert telejsen midnegyé válik hogy valami fáj e vagy jó érzés
Teljesen midnegyé válik hogy szart eszem vagy pizzát rendelek.
Telejsen mindeggyé válik hogy én az utcán lakom és szemétből élek vagy pedig évekig tanulok azért hogy megalapozva a jövőmet kinyalja a picsámat mindenki.
Akinek eltünik a szenvedés az életéből sosem lehet boldog ember, ahogyan a szenvedéssel teli egyének is hiányolják azt amit te halmozol magadba.
A helyesírásomat pedig leszarom és mégsem. lett amilyen lett.
Tudod ha én szépséges lovagnak akarlak látni, akkor annak látlak, ha egy nagypofájú faszkapalnak akkor annak látlak.
Én döntöm el hogy mit láto az életemben, ha ezért bezárnak hozzátok?
El kel lhogy szomorítsalak de erre azt modnanám:
MI a külömbség (otthon ülni nézni a tvt) és (intézetben lenni a sok "hasonló" de mégis fényévekre álló emberektől?)
Az hogy az egyik helyen azért vagy mert így akarod leélni az életed a másikon pedig azért mert szintén ez volt a sorsod hogy a sok hülye tvt nézhessen és mivel azt hiszik hogy bajod van bekúrnak valahova.
Semmi külömbség ember és ember között, mindeki valamilyen, mindenki segítségre szorulna, számomra te is.
Bebasználak egy 1 * 1 m es kis kockába és lássuk mi történik, másfelől pedig szivesen megismernélek és összehaverkodnék veled, viszont a reakciót te döntöd el.
Válaszolhatsz így isés váalszolhatsz így is
Tudod az emberek ennek a két oldalnak szeretnék bizonyítani a külömbségét, ki ki melyik oldalhoz tartozik.
De elárulhatom az egyik oldal végét megjártam, csalódtam is benne és nem is.
A tudásnak határai vannak, akkor minek akarok én bizonyítani,
a halhatatlanság pont az ellenkező irányban van.
Ez az az érzés amikor valaki meglátja az "igazságot" amikor rájön hogy nem a tudással lesz valakiből nagy ember, hanem azzal hogy megjárta mindkét oldalát az életnek és soha többé nicns külömbség számára.
Segítségre szorulok ahogyan ti is, nem tagadom és mégis azt teszem, kénytelen vagyok írni ide akármi is a véleményem, amíg az ember segítségre szorul, amíg problémái vannak, addig kénytelen kommunikálni másokkal.
-
Launcelot #621 "Te döntöd el hogy létezik e vagy sem."
A saját agyadban valóban te döntöd el, hogy létezik-e vagy sem, de az nincs kihatással a való világra.
Munkámból kifolyólag gyakran találkozom pszichiátriai betegekkel, talán nem vagyok nagyon bunkó, ha név nélkül hozok egy példát. Az egyik gondozott nap, mint nap kimegy az udvarra és az égen lövöldözi a németeket! Az ő agyában valóban ott vannak (elég baj az szerencsétlennek), én mégsem látok egyet sem. Azért nem lehet vitázni veled, mert valóban lehet, hogy van a te agyadban is egy-két furcsa dolog, viszont akkor nálunk a helyed, segítünk szívesen! -
Launcelot #620 Én csak annyit mondok, hogy ha én egy picit is megtudnák mozdítani egy dobókockát a gondolataimmal, én bizony elmennék James Randihez, megcsinálnám neki laborkörülmények között, és felmarkolnám az 1 millió dollár díjat! Biztos rohadék vagyok, hogy megtenném, mert "aki tk-zik az nem dicsekszik vele":D:D:D, de én megtenném! Szólj az ismerőseidnek, hogy van ilyen díj, hátha kapsz cserébe egy picit belőle! Én 10%-al is boldog lennék!! Ha valamilyen okból egyiknek sem akaródzik majd menni, akkor téged szopatnak, és te vagy a tudatlan! Utána kellene nézni a termodinamikának, illetve az elektrosztatikának!
U.i. (Morpheusnak): Most írtam is meg nem is?!?! Vagy mi van?! Egyébként az fasza lesz, ha ugyanott ér véget ahol kezdődött, mert akkor lassan elkezdek fiatalodni, és végül megint csecsszopó leszek!:D Alig várom már! Vagy hogy ezt nem lehet mindenre ráhúzni?! Filmekben olyan jól hangzik pedig...:( Egy kör mondjuk ilyen, az tényleg ott kezdődik, ahol befejeződik, már ha van egyáltalán értelme egy körnél a kezdetnek. Egyébként ez a kijelentés a legritkább esetben igaz, mert telik közben az idő. Ahogy a görög bölcs mondta: senki sem léphet ugyanabba a folyóba kétszer. A konklúzió az, hogy attól még, hogy Morpheusul beszélsz, nem biztos, hogy hiszek neked!:D Gyerünk James Randihez! -
snik94 #619 Az őrület mélyén a bölcsesség lakozik. ezt ki hogy értelmezné? -
Albertus #618 Szia!
Sok olyan embert ismerek akik akaratukkal tudnak tárgyakat mozgatni.
Helyesebben ismerek olyanokat is akik nem. Mert az emberek többsége képes a telekinézisre. (Csak legfeljebb még nem próbálta.)
Persze nem szabad nagy dolgokra gondolni. Egy-egy papírlap vagy pihe könnyű műanyag tárgy megforgatása, esetleg egy dobókocka pörgésének piciny megváltoztatása még nem egetrengető erő.
Amint olvastam az itteni nagyon sok szkeptikus hozzászólást, sokszor
vakon bizonygatva, hogy nem létező a telekinetika, úgy láttam, hogy
csak a tudatlanságuk íratott ilyeneket.
A megértés, a tudás végességéről.. Végtelen. Egy-egy ember tudása
ma még a lehetőséginek parányi morzsája. Egy egész emberiség tudása
pedig valóban lehet végtelen.
Abban igazad van, hogy ma még nagyon-nagyon messze vagyunk ettől.
-
homeless #617 Fúúú geci te mit szívsz? -
exy1 #616 "Nem értesz félre, és mégis teljesen félreértesz ennek így kell lennie."
Bocsánatodat kérem, de nekem ehhez a szócsépléshez nincs több türelmem.
"Részemről ennyi volt , nem írok ide többet, ne haragudj hogy "
Azt csinálsz amit akarsz. Részemről nincs harag.