935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
Boros Gergő14 #215 jah
-
Emmegki #214 biztos mindenki megijedt -
Boros Gergő14 #213 Nah kihalt az oldal vagy mi? -
Boros Gergő14 #212 Hy
Osztálykiránduláson 1 olyan ostálytárs mellett ültem akivel nem szoktam sokat beszélni.Na de ez nem lényeg az annál jobban hogy nagyon gyakran ugyanarra gondoltunk kb.(30x).MEg hallottunk olyan hangot is amit senki más már kezdjük azt hinni hogy megőrültünk na de az őrültek nem tudják hogy őrültek nem?De érdekes hogy csak akkor hallottuk amikor valami rosszat akartunk csinálni,Ez egy előrejelzés lehet hogyah megcsináljuk akkor nagyot szívunk?Kinek van ötlete mik lehettek ezek? -
#211 ja igen. xDD -
Jont100 #210 Az lennne a legrosszabb, ha a gondolkodást is tanítanák az iskolában... Az egyén és a saját kreativitásod, és értelmi intelligenciád elfolytása lenne... Ilyet ne is mondj! -
#209 Ami ált. iskola 8. osztályában csodának számít, arról egy középiskolás 3.-os tudja, hogy működik. Ugye az elektromosság eléggé hátra van a fizika tananyagban. Sajnos a gondolkodást nem tanítják az iskolákban. -
#208 Az a vicc, hogy voltam kocsmázni egy fizikus haverral, azt mondta, ők már csinálták ezt a kísérletet, azt csak röhögött rajta, hogy mennyien képesek bevenni egy olyan trükköt, ami egy ősrégi iskolai kisérleten alapul.
Nem hinnéd el? Hát igen, én is inkább a megfigyelésre, vizsgálatra esküszöm, a hitnek máshol van a helye. -
Locutos #207 Én is úgy vagyok ezzel a telekinézis izével mint Faustus az örökmozgóval :)) Ha az orrom előtt látnam se hinném el :))
Viccet félretéve, és az embernek melyik az a szerve amelyik telekinál??
Vagy az emberi gondolat keveredése a kvantummechanikai párhuzamos dimenzióival okozza/teszi lehetővé mindezt? Én nem értem hogy lehet ilyen valóságtól, belátható racionális következtetési uttól messze álló elméleteket elfogadni.
A videoval kapcsolatban... régen a tévébe volt egy csávó aki a bűvészek régi trükkjeit mutatta be/leplezte le, és volt közte egy búra alatti mozgatásos is. Végülis kiderült hogy elektromos feltöltéssel csinálta. -
#206 A bűvészet régi műfaj, mégősibb az emberek ámítása. -
#205 Szerintem meg bejött neki. Világhírű lett.
És miből gondolja valaki, hogy hamis állításokkal nem foglalkoznak sokan, hogy nem éri meg foglalkozni velük, hogy nincs benne haszon, hogy akik tudják az igazat, nem esik nekik jól kiröhögni azokat, akik mindent beszopnak, stb. stb.. -
#204 Érdekes én azokon a hiszékeny embereken tudok jókat röhögni aki könnyebben elhisznek mindenféle hóka-móka baromságokat nemfoglalkozva azzal hogy vannak sokkal valószerűbb logikus magyarázatok is... -
#203 Ne fárasz már baromságokkal!Ha valaki élő adásban megtudná csinálni ezeket a dolgokat ellenőrzött körülmények között az egyből világhírű lenne.Bár ez már Uri Geller-nek sem jött be...:D -
#202 ha esetleg nyitott lennél rá,akkor neten tonnaszámra vannak videók és honlapok róla, te se gondolhatod komolyan hogy egy "bűvésztrükkel" vagy csalással ennyit foglalkoznának:)
Persze ha csak ezért a két kemény szóért jöttél be, hogy még nagyobb arcnak tűnjél akkor ezeket hiába javasolom neked,úgyis kötöd az ebet a karóhoz,de mind1... nincs okom téged meggyőzni. Minek is erőlködök... -
#201 hehhe:DDDDD az ilyen hűdekemény embereken lehet jókat röhögni:))) jólvan REALista,semmi gond... -
#200 Hát persze...:D -
mNorbEE #199 Fehér Puma!
Hogyv alaki képes-e rá? Igen én egy bizonyos fokig igen. Nagyon minimálisan pl. egy ugynevezett psiwheel-t pörgetek egy búra altt és ha fölkötök egy kulcsot egy madzagon azt is tudom mozgatni, viszont ez nem az erőm hiánya hanem a gyakorlásé. Rengeteg időt igényel, és abból nekem nincs sok. :( viszont mint már mondtam készítettem egy oldalt, oda fel van töltve egy cikk a telekinézisről, hogy hogyan is fogj hozzá. Sok szerencsét!
PsiProg -
Fehér Puma #198 soha nem lépnék be semmiféle egyházban. a függetlenségemet megtartva fogom megtanulni ezeket a dolgokat. (már ha meglehet és már ha létezik) -
#197 lépj be a szcientológia egyházba, ők megtanítják... -
Fehér Puma #196 tegnap álmomban megtanultam a telekinézist és gyakoroltam is elég hosszú ideig, amíg felnem keltem :P kitudja lehet ,hogy ez nem volt egy hétköznapi álom hanem egy paranormális jelenségek közé tartozó. vagyis ami megmutatja a jövőt :))) -
Fehér Puma #195 Az ideírogatók közül van vki aki képes a telekinézisre? vagy aki ismer egy bizonyos módszert amivel elsajátítható? (már ha elsajátítható. és már ha létezik. ) -
#194 "-Mester, mi a valóság?
-Ami, ha nem hiszel benne, ottmarad."
-Philip K. Dick -
mNorbEE #193 Az Empátia a szkeptikusok szótárában mások helyzetébe való beleélést jelent. De ebben az esetben mások érzelmeinek az érzékelését jelenti verbális kommunkáció nélkül. -
#192 Az empátia hogy kapcsolódik a témához? -
mNorbEE #191 Látom rengeteg(komoly)érdeklődő van ebben a témában. Ezért létrehoztam egy külön Fórumot, és egy weboldalt, abból a célból hogy létrehozzunk egy Gyakorló közösséget.
------Psi Prog Fórum-----
SZivesen fogadok mindenkit, de aki hülyülni akar az maradjon itt. -
#190 Innentől már csak az a kérdés, hogy veszed-e a fáradtságot magad kipróbálni.. -
#189 Pff, na ilyen az abszolult hitetlen ember...
Azért egy kis félelem, illetve szorongás is érződik benne.·Ugye ilyen nem létezik, nem létezhet...· -
#188 [16:29] <VSG> SiR|agitar
[16:29] <VSG> csak a gyerek 1ik kezet latod
[16:29] <VSG> azt nem, hogy mit csinal a masikkal
[16:29] <SiR|agitar> és mit csinál vajon?
[16:29] <VSG> a búra amit rárak
[16:30] <VSG> az plexi sztem
[16:30] <VSG> szall kurvára föl lehet tölteni sztem
[16:30] <SiR|agitar> lyukas?
[16:30] <VSG> nem
[16:30] <VSG> bemágnesezi
[16:30] <VSG> feltölti gecire
[16:30] <VSG> és bennt meg van az a kicsi mágnesrúd
[16:30] <VSG> 1 mágnessal baszakszik a másik kezével sztem
[16:30] <SiR|agitar> mármint hol van mágnesrúd?
[16:30] <VSG> es a lorenz erő forgatja belül a rudat sztem
[16:30] <VSG> nem mágnesrud
[16:30] <VSG> vasrúd
[16:30] <VSG> amire rárakja a papirfost
[16:31] <VSG> mind1, lenyeg hogy mágnesesség
[16:31] <VSG> es a masik kezevel baszakszik
[16:31] <VSG> amit nem latsz
[16:31] <SiR|agitar> de mit csinálhat a másik kezével?
[16:31] <konika`> ...
[16:31] <konika`> :D
[16:31] <VSG> ne legyé gyökér pliz
[16:32] <SiR|agitar> ja
[16:32] <VSG> de ha azt mondom h mágia, azt is elhiszed, mi?
[16:32] <SiR|agitar> tehát 1. búra feltöltése 2. fémrúd 3. elektromágnes ki-bekapcsolása?
[16:32] <VSG> ugy birom ezt
[16:32] <SiR|agitar> nem nem
[16:32] <SiR|agitar> épp ez az
[16:32] <SiR|agitar> érteni szeretném
[16:32] <SiR|agitar> csak buta vagyok
[16:32] <VSG> elektromosság+mágnesesség
[16:32] <VSG> ennyi
[16:33] <SiR|agitar> és a mágnesesség hogy forgatja a papírt?
[16:33] <VSG> vagy a kis femet mozgatja a papir alatt
[16:33] <VSG> vagy a papirt taszitja a bennti fém
[16:33] <VSG> és a külső búra meg vonzza
tessék :) -
#187 Látom itt a video oldalán a hivatkozásoknál, h. nem ez az egyetlen "csodás" vide a youtubeon. xDD -
#186 úgy, mint Uri Geller.. :D -
#185 Ja érdekes.
De ha ezt képes kisérleti körülmények közt újra megcsinálni, akkor nem csak egyből milliomossá válik, hanem a világ leghíresebb embere lenne.. -
GVG #184 meglepő, mert itt legalább bemutatja hogy nem csal
(legalábbis ha csal akkor ügyes) -
#183 Ez tényleg nagyon meglepő...
Egyébként jó kis trükk kiváncsi lennék hogy csinálja! -
GVG #182 itt
hát ez nem tűnik hamisnak -
GVG #181 adok egy linket, és meglepődhettek -
#180 Nameg a Psi Ops, de ez nagyon off téma -
#179 hadd idézeek egy faját crescendo-ról:
"A szervezet berkeiben lehúzott 5 év életem egyik legmeghatározóbb élményévé vált. Kamaszként rendkívüli érzékenységgel habzsoltam mindent, ami valamilyen módon túlmutat a hétköznap szürke árnyalatain. A kezdetekben rendkívül sokat ászanáztam, pránayámáztam és meditáltam, minek következtében számos izgalmas élményben volt részem. A testhelyzetek és légzéstechnikák kamaszkori gyakorlása persze vélhetőleg csak köszönőviszonyban van a tényleges hatha jógával, ez azonban elég volt ahhoz, hogy felfogjam a jóga sokrétű, jótékony hatását.
Colbert 3A kamaszokra jellemző lelkesedéssel fogadtam magamba a tanokat, világképem néhány hónap alatt az iskola világképének tükörképévé vált. Válogatás nélkül elhittem és magaménak vallottam mindent, amit az oktató állított. Egy éven át teljes mámorban éltem, úgy gondoltam, hogy megtaláltam a testemet-lelkemet tápláló kifogyhatatlan szellemi forrást. Olyan célnak éltem, melyet érteni véltem, s mely teljességgel átitatta hétköznapjaimat. Ez volt a legmaradéktalanabbul boldog éve életemnek.
Az igaz élet mámorában úsztam, hittem, hogy ez az egyedüli ÚT, esély, melyért élni érdemes és kell. Két féle ember ismertem: jógit, és nem jógit. Spirituálisan fejlődőt és szánalmasan tévelygőt. Igaz hívőt és makacs ellenállót. Kiválasztottat és földi halandót.
8 év telt el azóta, hogy otthagytam az iskolát. Még mindig ott vibrál a gyomromban a kiválasztottság magasságossága: nincs nagyobb extázis a felsőbbrendűség élményénél." :D:D::DD::D -
Boros Gergő14 #178 Hello! Most szereztem egy játékot.
És amikor elinditottam akkor nagyon megörültem mert a csávó akivel megyek a játékba képes dolgokra. PL:telekinézis ,Pszi gömbbbel való támadás.
Ajánlom minenki figyelmébe akit érdekel a telekinézis.A neve Second Sight.
-
Boros Gergő14 #177 hello
Kösz az oldal linket majd lefoditattom egyik haverommal. -
Jont100 #176 Hello. Az általad említett oldal elég jó, én ezen kívül még külföldit ismerek. Ha tudsz, vagy valaki ismerősöd tud jól angolul, akkor ajánlom neked még ezt: www.mytelekinesis.com
Sok sikert kívánok! :)