935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
#255 ne...
még azt se hiszed el, amit nem tudok
mondjuk úgy, hogy próbáltam "hasonlót" -
#254 Pedig te is meg tudod.
De az előtt veted el a lehetőséget, mielőtt kipróbálnád. Elég szomorú. -
#253 hogy érted, h fizikailag nem lehetséges? -
#252 nekem nem menne
EHHEZ nem értek
nem bírok egy dologra koncentrálni
persze tudom, hogy lehetséges
de azt nem hiszem el, hogy ti meg tudjátok csinálni -
Boros Gergő14 #251 a Tk is fizikailag nem lehetséges elvileg nem?mégis minden emberben van.csak nem akarnak tudomást venni róla -
#250 Próbáld ki.
Nekem ez ment, ellenben a dobókockással és a pörgetőssel. -
#249 ilyenkor nem fordul meg a fejedben, hogy hülye vagy, hiszen ez "fizikailag" nem lehetséges? -
Boros Gergő14 #248 Hát rezegtetni már tudom és 2x sikerült lelökni az azstal széléről. -
#247 neked megy a fogpiszkáló? -
Boros Gergő14 #246 Eleinte én is a mikro -tkval foglalkoztam(dobókocka ,kártya stb.) aztán egy idő utáán ment de a macro -tk nem ment(az a tárgyak mozgatása)és elkezdtem csak a macroval foglalkozni és egyre jobban fejlődtem.
Úgy hogy azt ajánlom ha tárgyakat akarsz mozgatni akkor ajánlom figyelmedbe a psiwheel-t (pszkereket).Azt ha az már jól megy utána jöhet a fogpiszkáló.De nem várj azonnal eredményt. -
#245 Akkor neked valamivel nagyobb az esélyed szerencsejátékokban, csak 1-től 5-ig dobhatsz. :) -
#244 Nézegetem egy ideje már a topikot, és a telekinézises oldalt, dehát elég reméyntelen vagyok:D
A kockásat probáltam csakedig, no sikerrel. Mindig másra gondoltam, 1re és 6ra. Egyszer kb 6-700 kockadobás után, mondtam, ez az utolso, elegem volt, ledobtam százat, és egy egyes sem volt közte :OOO -
#243 Itt rohadt nagyot röhögtem, mikor jött a hajszáritoval :DDDD
de attol függetlenül nem találok benne kivetnivalot :O
(nem tudja valaki hol vehetek ilyen hipertáp mágnest?) -
Albertus #242 Még nem próbáltam. Kipróbálom estére.. -
#241 így igaz. -
Albertus #240 Ezt hogyan érted?
Adva van egy pohár víz, koncntrálsz és buburékok képződnek? -
#239 Akinek még nehezebben megy a forgatás, emelés, az gyakorolja ezt a vizeset, sokkal könnyebb. -
#238 Én buborékokat tudok gerjeszteni egy flakon vízben. Kemény, mi?
Csak 10 percig kell rákoncentrálni, aztán kis idő múlva megjelennek a buborékok. -
Albertus #237 Sajnos a gurítós fickót az eset óta nem láttam. Pedig szívesen beszélgettem volna vele arról, hogy hogyan csinálta. -
Albertus #236 Ez nem nagy poén!
Ilyet még én is tudok. Megforgatni tárgyakat nem nagy kunszt!
Kipróbáltuk, az öcsém lányai, a fiam és én is, különösebb gyakorlás nélkül meg tudjuk forgatni a tárgyakat.
Akár még a szobán kívülről is, zárt ablakon keresztül.
De nem csak papírt, hanem nehezebb tárgyakat is.
De gurítani, felemelni nem tud egyikünk sem.
Igaz, billegtetni néha igen. Azaz amikor nem forgatunk, hanem csak
az egyik szélét fel-le billegtetjük.
Fogalmam sincs hogyan lehet. Már arra is gondoltam, hogy elektrosztatikus tér lehet, de a műszerek semmit sem jeleztek.
Pedig ellenőrzésként a megdörzsőlt vonalzót még akkor is jelezték, amikor a vonalzóval forgatni már nem lehetett.
-
#235 szerinted erre mi a válasz? -
Albertus #234 Sziasztok!
Megnéztem a medence parton lévő füvet. Nincs és nem is volt (ha kivette volna valaki, akkor látszana a helye,) ott kő amiről a labda visszapattanhatott volna.
Én láttam jól a múltkor.
Kérdésem: Látott már más is ilyen Jedis történést? -
Boros Gergő14 #233 Nem sértegetésről szól az forum.Különben itt hányan vannak azok akik hisznek a csinálják a tk-t?
-
#232 Éppen elégszer. :-) -
#231 Mire alapszik ez a feltételezés? -
#230 örülök, hogy ilyen elnéző vagy
bár biztos sokszor szembesülsz hasonló viselkedéssel -
#229 semmi gond. -
#228 sajnálom -
#227 ennyire látszik? :D -
#226 szabolcs te fogyatékos vagy, igaz? -
#225 xDDD jaja -
wwwiky #224 Sziasztok aki nem hisz ebben az még nem halott Uri Geller -ről érdemes utánanézni -
Boros Gergő14 #223 de én mássképp folytatom -
#222 mindenki igy kezdi... -
Boros Gergő14 #221 Engem nem mert én nem mutáns vagyok csak egy különleges ember:) -
#220 elfogytak a mutánsok
begyüjötte öket a paprigyár :D -
Boros Gergő14 #219 Mi van? -
#218 üljleegyes -.-' -
Boros Gergő14 #217 Ha addig jutok a tk-ban mnt sayler akkor felmestzsem mindenki koponyáját.
:):P -
#216 ne csinálj rosszat