telekinézis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
És azért mert ti nem tudjátok hogyan kell használni, ezért megpróbáltok poénkodni rajta. Szánalmas. DareHell-nek igaza van, huzzatok a baromságok topikba
Mivel érdekel a téma gondoltam betekinetek.
A sok sötétnek akik nemtalálták meg az (ide írj ha hülyeséget akarsz közölni) topicot üzenem hogy tutko van olyan.És bátran lehet keresgélni.
Én hiszek a telekinézisben, és szerinten a tollpihével való kezdés tényleg a legjobb módszer.
Elméletileg, és gyakorlatilag is képességeinket tudjuk fejleszteni.
Mint ahogy erõsödsz fizikálisan úgy erõsödhetsz és erõsödsz is mentálisan, és szellemileg. Agyunknak tényleg csak 10%-át használjuk ki, és ha kihasználnák 100%-át akkor nem kurvaokosak lennénk hanem majdnem mindent tudnánk. Az ilyen apróság hogy telepátia, gondolatolvasás a legkisebb nehézségek nélkül menne.
Jah és elvileg agykontrollal meg lehet gyógyítani magunkat. Hallottam már olyat is hogy valaki 1 hét alatt a leszakadt ujját vissza tudta növeszteni. Öngyógyítással. Agykontrollal. Akkor ezek alapján a telekinézist se lehet kizárni. Sztem ez van. most jöhetnek a vétózások ellenvélemények, ötletek <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
curse the stars with vertigo!
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
:-]
curse the stars with vertigo!
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Engem érdekel!
You\'ll never walk alone!
A telekinézisrõl, bár angol nyelven, sok mindent találhatsz. Az alábbi professzor a telepátiát kutatta mondjuk, de a telekinézist is amatõr szinten keresgélte. A neve: J. B. Rhine
Az úr parapszihológus volt amerikában, még a ww2 elõtt,és késõbb utána. 1980 ig élt, de a wikipédiában elég sok infó van róla. SOkak szerint szélhámos, de tény, a parapszihológiát õ vezette be a tudomány kapuján. Valaki szerint mondjuk nem is tudomány. Errõl máig folynak viták természetesen. De én a www.webcrawler.com-ot is figyelmedbe ajánlanám, ott mindhárom nagy keresõ együtt dolgozik, biztos sok infót találhatsz még a témával kapcsolatban.
Ha majd lesz idõm, utána nézek az interneten, és fordítgatok egyet. Addig is jó lenne, ha ebbõl a topikból kihúznának a bunkó parasztok, lehet hülyülni a bulvárszenny indexen, meg egyéb hülye oldalakon, fórumokon is. Szerencsére én nem tudok sokat, mert nem szeretnék annyira leépülni.
...+.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nagymuternak tegnap elromlott a trabantja és azt toltuk ketten:S bazmeg nagy erõmbe tellett de sikerült!!!
vkinek volt már hasonló eredménye??
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
nah, de komolyra fordítva a szót, Xelag hiába húzod fel magad, tök evidens volt, hogy egy ilyen jellegû témába megindul a marháskodás és tök nem veszik komolyan..max akkor ha bizonyíték lesz rá, hogy az emberek képesek tárgyakat lebegtetni..ahhoz meg a 10% kevés, pláne hogy sztem sokan még annyit se használnak ki és butulnak a Balázs, Mónika meg Gyõzike show-n...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mikó kezdõõdik a baráátokkööözt?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az egészet úgy kezd el hogy leteszel az asztalra egy tolpihét(ezzel kell kezdeni mer ez könnyû tárgy) és egy órán át folyamatosan lesd és próbáld a gondolatoddal elmozdítani.Ezt próbálgasd naponta egy órát és ha elértél valamit akkor hívjál tanut hogy lássa aztán meg jöhet a szekrény meg az ágy elmozdítása.
Ez komolyan így kell elkezdeni nem vicc