telekinézis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor kevesen tudják.😄

Walk the Talk.

Ne akard, tudd, hogy te nyersz. 😄 és ha ezt tényleg elhiszed, akkor nagyobb az esélyed, mert lehet hogy más, jobban tudta. 😄

Én meg nem tudom igaz-e. Minden héten veszek egy lottót, és krvára akarok nyerni, de eddig még lófsz.😄D

Walk the Talk.

Szerintem is lehetséges a telekinézis. Az agy olyan dolog, amivel bármit meg tudunk csinálni. Hit kérdése az egész. De nem ilyen istenhitrõl beszélek, hanem olyanról, hogy te elhiszed, hogy ezt meg tudod csinálni és akkor tényleg úgy lesz.

sz4bolcs
messzirõl jött ember

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A telekinézis létezik.
És azért mert ti nem tudjátok hogyan kell használni, ezért megpróbáltok poénkodni rajta. Szánalmas. DareHell-nek igaza van, huzzatok a baromságok topikba
Üdv mindenkinek.
Mivel érdekel a téma gondoltam betekinetek.
A sok sötétnek akik nemtalálták meg az (ide írj ha hülyeséget akarsz közölni) topicot üzenem hogy tutko van olyan.És bátran lehet keresgélni.
Én hiszek a telekinézisben, és szerinten a tollpihével való kezdés tényleg a legjobb módszer.
Elméletileg, és gyakorlatilag is képességeinket tudjuk fejleszteni.
Mint ahogy erõsödsz fizikálisan úgy erõsödhetsz és erõsödsz is mentálisan, és szellemileg. Agyunknak tényleg csak 10%-át használjuk ki, és ha kihasználnák 100%-át akkor nem kurvaokosak lennénk hanem majdnem mindent tudnánk. Az ilyen apróság hogy telepátia, gondolatolvasás a legkisebb nehézségek nélkül menne.
Jah és elvileg agykontrollal meg lehet gyógyítani magunkat. Hallottam már olyat is hogy valaki 1 hét alatt a leszakadt ujját vissza tudta növeszteni. Öngyógyítással. Agykontrollal. Akkor ezek alapján a telekinézist se lehet kizárni. Sztem ez van. most jöhetnek a vétózások ellenvélemények, ötletek <#zavart1><#zavart1><#zavart2><#zavart1>
Ezt nevezik bûvészetnek..

curse the stars with vertigo!

Akkor a haverod már benne lett volna a fókuszba.<#beka2>

Lattam, ahogy egy ismerosom egyszer erintes nelkul felemelt es porgetett a levegoben egy lakcimkartyat. A keze es a plasztik kozt legalabb 10 cm volt a tavolsag. Nagyobb targyakkal nem megy neki, es azt mondja, nagyon kimeriti a mutatvany.
krpsycho
LoL... akkor pont nem néztem.. el tudnád küldeni? kíváncsi vagyok a technikádra is... <#vigyor2>

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Az elõbb emeltem meg a discoveryn a pókos choppert, láttátok? 😄

:-]

Errõl a témáról nehéz lesz..

curse the stars with vertigo!

Guilty01
már mindenkit érdekel,úgyhogy tényleg szóljon vki vmi értelmeset😊))

You\'ll never walk alone!

krpsycho
Engem iis.. Légyszi írjál valamit

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Halljuk!

Engem érdekel!

Engem is nagy érdekelne hogy ez hogy mûködik és hogy ezt meg lehet e tanulni. Ha igen irja már le valaki hogyan lehet.Elõre is köszi.
Guilty01
Engem is érdekelne a telekinézis, bár el nem tudom képzelni,hogy ez hogy lehetséges,szerintem tudományos magyarázat nincs is rá..

You\'ll never walk alone!

Még szép, hogy a halálra nincsen tudományos bizonyíték...Jól is néznénk ki vele.

A telekinézisrõl, bár angol nyelven, sok mindent találhatsz. Az alábbi professzor a telepátiát kutatta mondjuk, de a telekinézist is amatõr szinten keresgélte. A neve: J. B. Rhine
Az úr parapszihológus volt amerikában, még a ww2 elõtt,és késõbb utána. 1980 ig élt, de a wikipédiában elég sok infó van róla. SOkak szerint szélhámos, de tény, a parapszihológiát õ vezette be a tudomány kapuján. Valaki szerint mondjuk nem is tudomány. Errõl máig folynak viták természetesen. De én a www.webcrawler.com-ot is figyelmedbe ajánlanám, ott mindhárom nagy keresõ együtt dolgozik, biztos sok infót találhatsz még a témával kapcsolatban.

Ha majd lesz idõm, utána nézek az interneten, és fordítgatok egyet. Addig is jó lenne, ha ebbõl a topikból kihúznának a bunkó parasztok, lehet hülyülni a bulvárszenny indexen, meg egyéb hülye oldalakon, fórumokon is. Szerencsére én nem tudok sokat, mert nem szeretnék annyira leépülni.

...+.

REALista
Egyikre sincs semmilye tudományos bizonyíték és ezt kár is vitatni!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shiwo
hát sztem azért van 1 kis különbség a 2 téma közt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

xelag
De azért belegondolhatnátok,hogy kb majdnem olyan jellegû téma hogy mivan halál után.... mégis tudnak normálisan abba a topicba írni,és azt sem lehet bizonyítani(még) csak ezért húztam fel magam.
sz4bolcs
Én ma söröskorsókat fogok emelgetni focimeccs alatt.

Sajna a telekinézsire elég kevés bizonyíték van. A Reikire, a szellemekre, a tudatos álmodásra, a hatodik érzékre asztrális projeció (ezt én is próbáltam.) stb. több van. De erre nem sok.
Timbo
tegnap tárgyakat mozgattam😊!

nagymuternak tegnap elromlott a trabantja és azt toltuk ketten:S bazmeg nagy erõmbe tellett de sikerült!!!

vkinek volt már hasonló eredménye??

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Shiwo
egyszerü..járjon át az erõ, és ne próbáld, csináld..

nah, de komolyra fordítva a szót, Xelag hiába húzod fel magad, tök evidens volt, hogy egy ilyen jellegû témába megindul a marháskodás és tök nem veszik komolyan..max akkor ha bizonyíték lesz rá, hogy az emberek képesek tárgyakat lebegtetni..ahhoz meg a 10% kevés, pláne hogy sztem sokan még annyit se használnak ki és butulnak a Balázs, Mónika meg Gyõzike show-n...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
mondd el az alapjait
tárgyakat akarok én is mozgatni

Bazinga!

xelag
Én meg már leszarom mit írtok,mert ennyi volt,ti is leszartatok mindent,és most már végleg bye
Tinman
Figyelek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

xelag
Látom senkit nem érdekel ez a dolog,akkor ezért el sem mondom az alapjait,pedig szivesen meséltem volna róla,de hát vannak itt páran akiknek az agyával van egy kis gond.bye
Határozottan! Ha már megy próbáld meg a konnektorba illeszteni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hát, vajaskenyeret még nem, de pl a dákómat bizonyos gondolatokkal fel tudom állítani, tehát mozgatni. Akkor már jól haladok?

xelag
Ha nem vennéd észre nem ez a téma,köcsög.
Nemtom ecsém én még mindig a Gyõzike mai epizódjának mondanivalóján rágódom.
Timbo
Amíg az ember az agya 10%-át használjaaaa😊

Mikó kezdõõdik a baráátokkööözt?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

McGrady
és hogy lehet többet használni? 😊

Kuss!-magyarázta.

az ki/mi?

Ennél még rubber johhnynak is több értelme van.

Parasztok^^
Dying Soul
Pár legenda szerint Merlin csinálta..na de hagyjuk ezt 😄

xelag
Én meg szarok anyádra is 😉 és felõlem törölhetitek a topicot is,már mind1,jó sok paraszt van itt
xy21
Sz@rok apátokra majmok ez akkor egy sz@r topik és télleg a sorcimnak volt ilyen skillje diablo2ben 😄

ngcsnet
ez hülyeség, ha 100%-át használnánk, akkor mindent megjegyeznénk, geciokosak lennénk, stb...de mások gondolatában hogy tudnánk már olvasni?

ngcsnet
"Ez komolyan így kell elkezdeni nem vicc"
De. Az.

Legközelebb pedig tedd ugyanezt a lézerkardoddal<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Szerinted a rózsaszín elefánt létezik? 😊 Így minden nem-létezõre lehet érvelni.

Egyebkent a Stone Hange-re (remelem jol irtam) meg mindig nincs elfogadhato magyarazat..

xy21
Engem érdekel a dolog és segítek!
Az egészet úgy kezd el hogy leteszel az asztalra egy tolpihét(ezzel kell kezdeni mer ez könnyû tárgy) és egy órán át folyamatosan lesd és próbáld a gondolatoddal elmozdítani.Ezt próbálgasd naponta egy órát és ha elértél valamit akkor hívjál tanut hogy lássa aztán meg jöhet a szekrény meg az ágy elmozdítása.
Ez komolyan így kell elkezdeni nem vicc

xy21
LOL Dió RulZZZ😄

xelag
Látom hogy feleslegesen nyitottam ezt a topicot mert senkit nem érdekel,de szabolcs,ha nemtudsz egy értelmeset sem hozzászólni akkor inkább fog d be apofádat,mert már kurvára elegem van.