935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
-
mate317 #295 szerintetek, ha bárki képes telekinézisre több kevesebb gyakorlás után, miért nem mutatta meg még senki a világnak/tv-nek ezt az isteni képességét ? Mert én még senkit nem láttam bocsi. Ennyit erről de bocs ha tévedek -
#294 -Hát én épp a buborék mentesre gondoltam - bár kezdöknek könnyebben megy a gyakorlás szénsavas vizzel (igaz ez kissé csalásnak minősül, de kezdeti begyakorlásnak megteszi) mert ugye abba már eleve "keletkeznek" buborékok - tehát kevesebb mentális erö is elég a buborékképzéshez
+vigyázni kell az ilyen buborékképzős dolgokkal, akármilyen egyszerünek veszélytelennek tünik, lehetnek balesetek belöle nemegyszer hallottam már olyan esetekröl hogy valaki addig koncetrált, erölködött mig fel nem forralta a vizet aztán ráfröccsent az arcára (amellett hogy a sok erölködéstöl jól meg is fájfult a feje) - vigyázni kell az ilyesmivel ám
Na jó gyakorlást, sok sikert -
Boros Gergő14 #293 DE az ásványvizbe alapból sok buborék van.Kivéve a buborék mentesbe.:P -
#292 Hagyományos csapvízzel nem is - vagy nehezen, a beleoldott klór leköti a szabad energiákat, elég nehéz...mondjuk poshadt vizzel még nehezebb az állaga miatt...
Általába friss forrásvizzel érdemes - vagy ha az nincs akkor akkor marad a boltokban kapható ásványvíz -
Albertus #291 Szia!
Nekem nem sikerült buborékot kelteni -
#290 Nyilván óvatosan kell menni. -
#289 De attol még ugyanugy nekimegyek. nem "látod" pontosan öket. -
#288 Próbáld ki sötét szobában csukott szemmel. Érezni lehet a tárgyakat. -
#287 az utobbira gondoltam. -
#286 Nem tudom, mire gondolsz. Sokan szellemeket látnak, mások csukott szemmel érzik maguk körül a dolgokat. Ki írt róla? -
#285 De mi a fene ez a pszi-látás? :|
még nem is hallottam ilyenrol
vki plz szánjon meg s körmölje le -
#284 Ezo könyvek tele vannak ilyen leírásokkal, de ha azokból kéne tanulnom, én nem sokra mennék. Azoknál szebben pedig én nem tudom leírni.
Ja, én meg nem tudok úszni. -
#283 jah, az úszás is tök egyszerű, elég ha csapkodsz a kezeiddel... -
#282 Semmire. Relaxálok legfőbbképp.
Elég figyelni a gondolatokat, meg a testet, és magától eltávolodok tőlük. -
#281 kérdezd meg, aztán majd szólj -
#280 Percre pontosan nem, de Pécsett, 1985 május 26. ha jól tudom, hajnalban.
Talán pontosabban is meg tudom kérdezni, de nem tudom, mikorra. -
#279 még egy dologra kíváncsi lennék
de ehhez az kell:
tudod percre pontosan mikor és hol születtél? -
Boros Gergő14 #278 És te hogyan lépsz ki a testedből mire gondolszstb? -
#277 eredetileg 60 évet írtam
de visszatöröltem, hátha... -
#276 amúgy ez neked miért lenne jó? -
#275 Írtam, nekem még egyszer sem sikerültek ezek a lebegtetés, mozgatás stb. dolgok, leírtam, hogy nekem mik működnek. Leírtam, hogy ezek szerintem miért fölösleges időpocsékolások.
Boros Gergő: Ezt kipróbálhatod csukott szemmel otthon, vagy idegen helyen is éjjel, mikor elindulsz valamerre. Érezni a falakat, és a terepakadályokat (mint pl egy váza, vagy valami más..) anélkül, hogy hozzájuk érnél.
Mikike: legyen igazad.. -
Boros Gergő14 #274 Nagyon is léteznek ilyen dolgok pl. a pszilabda ott van .nem látom azt mégis érzem a taszitást a körvonalát stb. láthatalna de ott van. -
#273 emiatt nem aggódom
még vagy 40 évig biztosan gyökérkedni fog -
Jont100 #272 hééééé, na nehgogy már a nagy fikázó és szkeptikus végre beismerje, hogy tényleg létezik a tk, és sok hasonló dolog Tessék továbbra is hitetlenkedni! :) -
#271 Jó, de erre már régen rájöttem. -
#270 milyen általad fontosnak tartott problémára keresed a választ?
egyébként, ha több kenyeret szeretnél, azt javaslom, legközelebb ne emberi testet öltsél fel, hanem búzaszálét
emberként sajnos nem tudsz semmit tenni ez ügyben
amúgy valószínűleg azért adta neked ezeket a képességeket a sors, hogy rádöbbenj arra, hogy nemcsak az "anyag"/fizika létezik
talán így próbálja beleverni az ostoba fejedbe
láthatólag így is igen nehéz dolga van -
#269 Miért, mit gondolsz, mi van akkor? Mi van ott?
Talán választ ad az általam fontosnak tartott problámákra? Nem. -
#268 szerinted...
csakhogy szerintem te nem vagy képes helyesen megítélni a dolgokat
míg én igen
ezért is bánt, hogy állítólag képes vagy elhagyni a tested... -
#267 Ettől még nem lakik jól több ember, nem lesz jobb a világ, nem leszek kedvesebb tőle, senki nem lesz boldogabb tőle, nem nyújt választ semmi olyan kérdére, ami fontos lenne.
Amit meg tudok, abba mi szükség lenne hinni? Én is próbálok több dolgot, más dolgokat, van, ami összejön, meg ami nem.
Hit olyan dolgokra kell, amik nem adatnak meg az embernek, de ez szerintem nagyrészt csak fölösleges sóvárgás. -
#266 ezért is bosszant, hogy mindezek ellenére meg tudod csinálni
de legalább az mulattathatna, hogy még azt sem hiszed el, amit te tudsz -
#265 És nem is én hoztam föl, hogy a világ anyagi lenne.
Egyes dolgokban pedig tényleg nem hiszek. -
#264 azt se tudod mi az, hogy "anyag"
tudom, hogy amúgy "hit"etlen vagy -
#263 De honnan veszed, hogy mindez anyagi? -
#262 Fura, pedig én nem is hsizek a legtöbben, csak egyszerűen tapasztalom. -
#261 Akkor őrszellem. Gondolom alvásparaliziskor megjelenő lény az nem őrszellem, pedig azzal volt párszor dolgom. -
#260 (nem is értem, hogy neked, "anyagi" világban élőnek miért mehet a többi) -
#259 nem szem
látod nekem egyik se megy -
#258 Ezek közül a meditáció, és a testelhagyás megy, de még semmiféle őrszemmel nem találkoztam. -
#257 meditáció, testelhagyás, kapcsolatba lépés őrszellemmel
ezek is hasonlóak
ugyanaz az elve -
#256 gondolom a pörgettyű forgatása, a kocka dobás megtippelése, a fogpiszkáló mozgatása, lebegtetése hasonló, az nekem sem megy..