935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
  • homeless
    Nézd végig ezt a videót és a hatás nem marad el. Én mióta megkaptam az energiát, tárgyakat mozgatok a gondolatommal, repülök, sőt aranyat szarok
  • Hober Mallow
    Vonulj be szerzetesnek Tibet-ben,majd a zavargások után!Ez tuti tipp!
  • markmor
    Sziasztok!valaki tudna adni tipp-eket hogy hogyan kezdjem el a talekinéziát?lehetöleg privát-ba küldje el aki segitene!elöre is
  • PcBalu
    nem csak jó lenne tudni hogy hogyan kezdjen hozzá az ember.
  • Toodmayne
    :)
  • sz4bolcs
    lol, ha jól értem faq kell ahhoz, hogy megtaláld egy papírlap mértani közepét? :-)) Az ilyenek tanulnának inkább geometriát, és egy kis origamit. :)
  • PcBalu
    jó itt nem sok infót tudok elolvasni még F.A.Q sincs.
  • vegicsek
    Hallod, szerintem olvasgass, mielőtt kérdezel.
  • PcBalu
    arról a rajzról ami van a videóban mikor a csávó középre rakja a papíros tűt meg stb...
  • Toodmayne
    Jah, milyen pozícióról?
  • vegicsek
    Milyen pozícióról beszélsz?
  • PcBalu
    szerintem ez arra jó hogy poziciót könyebben megtaláld. mert ennek az ürgének tök hamar elindult a papír a tün. :D
  • vegicsek
    OMG, az csak hatásvadászat, ezer más videó van erről az úgynevezett psi-wheelről, ahol nincs ilyen rajz.
  • Toodmayne
    Nem értem minek kéne ez a rajz. Azt se értem hogy a vidót készitő embernek mire kellett.
  • PcBalu
    de én nem arra gondolok!!! már leírtam erre a rajzra: http://www.youtube.com/watch?v=dTtkPDoDv1A
  • vegicsek
    Ember, ne legyél már ilyen tehetetlen.Beleszúrsz egy tűt egy masszív talpba, és ráteszel egy darab papírt összehajtva.
  • PcBalu
    semmi gond. ebben van igazság tényleg jól látod! ha ideges voltam tényleg érzetem egyszer ehez hasonlót amit most írtál a sor végénél. akkor most már értem. de szeretnék a telekinézisről több infókat találni a neten magyar oldalkon a papiros telekinézisről. mert a youtube-on láttam olyan videót hogy egy srácnak volt papír hozzá hogy mit hogyan helyezzen el. én is szeretnék egy ilyen papíros gyakorláshoz egy rajzot találni de hol keressek ilyet a neten? itt a videó ahol meglehet nézni: http://www.youtube.com/watch?v=dTtkPDoDv1A
  • mNorbEE
    PcBalu figyi, látom nem sokat tudsz a témáról. Az Óra(jelen esetben az idő) megállítása az egy relatív folyamat. Az időt magát nem tudod megállítani, se fölgyorsítani se lelassítani. Olvass utána a neten vagy a könyvtárba Einstein relativítás elméletének. ez pont erről a témáról szól. Ha jól hallottam akkor olyanokat vesézget, hogy ha fénysebességgel utazol 'x' ideig(nem oylan sokáig) akkor addig a földön 50 év telik el, míg rajtad semmi nem látszik meg. Olyanról is van szó hogyha 'y' sebességgel haladsz(nagyon gyorsan) akkor minden történés számodra visszafele fog lejátszódni. Ezek Einstein elméletei. Mindíg csak számodra, hozzád viszonyítva lassul, gyorsul stb az idő azaz relatívan. Ezért Relativítás elmélet a neve. És ez próbálják felhasználni a parapszihológiában hasonló célokra. Biztosan érezted már hogy stresszhelyzetbe vagy akár egy veszélyes ugrás közben olyan mintha lelassulna az idő. Számodra valóban lelassul de más számára ugyanolyan sebességgel telik. vgay ha valami unalmas az lassan telik, ha valami izgalmas, érdekes az gyorsan. Talán ez is ennek a számlájára írható. Bocs hogy kicsit hosszú voltam.
  • Toodmayne
    ki beszélt itt hőről? azért tartod furcsának és elképzelhetetlennek, mert amint látszik, semmit sem tudsz a témáról.
  • PcBalu
    hát hülyeség ez már. de a tlekinézis is elégfura dolog hogy az ember az agyával tud sugározni vagy akezével hőőt kiengedni a tenyere köszt és úgy mozgat tárgyat elég furcsának tartom. meg a pohár lebegtetést is hogy lehet elképzelni hogy lebegtessem? erőt kell használnom hozzá vagy mi? :D
  • vegicsek
    Őő, ha az óra mutatóját állítod meg TK-val, attól még az idő ugyanúgy meg.
    Amúgy szerintem ez az idő megállítós dolog absz. fantázia, ilyen nagy mértékű dolgokra nem képes az ember
  • PcBalu
    azt hogy hívják ha órát megállítod az akarotoddal? ha van egyáltalán ilyen jelenség akkor mi miért nem éerzzük hogy megáll az idő ha egy ember megálítja az időt az akaratával? :D
  • Toodmayne
    Bocs, de ezt már a heroes előtt is igy gondoltam. Ez csak egy sorozat. Ha nem hiszel benne, ok, én igen. kész.
  • Timbo
    túl sok heroes-t nézel Peter
  • PcBalu
    persze nekem sikerült a papiros csak 1x 2x-er de sok gyakorlásnak jó a vége! :D
  • Toodmayne
    Nem mindenki tudja, mindenki meg tudná tanulni! Csak vannak annyira agyilag begyöpösödött egyének, akikben sose merül fel, hogy akár sikerülhet is, azok bármennyire is próbálkoznak, nem fog sikerülni nekik. Ilyenek pl. a szkeptikusok. És én csak azt mondom, hogy HA valakinek sikerül, AKKOR nem mutatná meg (legalábbis ha van egy kis esze).
  • sz4bolcs
    Majd lassan jönnek az olyanok, akiknek bizonyítékaik vannak arra, hogy nincs semmiféle telekinézis, csak nem mutatják..
  • sz4bolcs
    Helyesírással is így vannak itt.. mindenki képes rá, csak senki nem mutatja. :)
  • PcBalu
    az az érdekes nállam amit észre vettem hogy a ujjaim végeiről mintha enegia jönne ki. amikor a papiros munkát végzem de nem sikerül sose. :( Talán lehet hogy jobban kellene öszpontosítanom mert lehet hogy csak az hiányzik.
  • mate317
    Realista mit szólsz? A telekinézisre mindenki képes, csak senki nem meri megmutatni! lol
  • PcBalu
    a telkinézisben a kézt kell használni és a tudatot?
  • Boros Gergő14
    Igen pontossan én is ezt magyaráztam mindenkinek hogy ha képes lenne rá vki akkor nem mutatná meg.
    Erről a meditációs gyakorlatról majd légyszi irnál nagyon érdekelne.
  • REALista
    :DDDDDDDdd
  • PcBalu
    ezt hogy érted?
  • digital
    Szép az a csomó az asztalon amire rádobtad a kártyát. Asszem a többit te is tudod...
  • vegicsek
    Kérdezd meg a hangokat
  • digital
    Szkeptikusok figyelmébe...
  • Toodmayne
    Nah, csak most találtam meg a topicot, úgyhogy sokat írok :) Először is a Holdas zászlós dolgot én is láttam, a tvben, de már régebben. Nos, nem tudom, hogy volt e már róla szó, de mindenkinek ajánlanám Denning és Phillips: A pszichikus erő használatáról c. könyvet. Ebben van egy meditációs gyakorlat, amit minden nap el kell végezni, és mellette van még (többek között) a telekinézisre is egy gyakorlat. Még nem tudok semmit se mondani, mert csak most olvastam ki. Ebben is le van írva, és máshol is olvastam, hogy igenis mindenki képes ilyen dolgokra. Persze van aki fogékonyabb rájuk, és vannak a akik kevésbé. De mindenki meg tudja tanulni. És tényleg csak az számít hogy higgy benne és magadban, mert ha eleve úgy állsz hozzá, hogy biztos nem fog sikerülni, akkor tényleg nem fog. Azt is írja, hogy régebben még minden ember valamivel könnybben tanulhatta volna meg, de ma már annyira sietős a világ, hogy szinte senki nem foglalkozik ilyen dolgokkal, és mindenki csak a munkára, a karrierre és a családra öszpontosít. Ezér az emberekben ugymond sokkal "mélyebbre eltemetődött" az ilyen dolgok iránti fogékonyság. Ezért nehezebb is felszínre hozni őket, pontosan ezért szükséges a meditáció.
    A másik, mi az hogy ha többen tudnák, akkor lenne a tv-ben??? Ha neked sikerülne, akkor elárulnád a sajtónak?? Én biztos nem. Ha sikerülni fog, nagyon megválogatom, hogy kinek mondjam el. Szerinted mi történne, ha a világ megtudná, hogy tényleg képes vagy rá és nem csak csaló vagy? Simán elvinnének valami nagyhatalmú tudományos laborokba, hogy kísérletezzenek, és megfigyeljék a képességed, miközben elhitetik, hogy mindezt érted csinálják. (ezt persze arra az esetre értem, amikor nagyobb tárgyakat is képes vagy mozgatni, nem csak egy tollpihét vagy vmi ilyesmit :)
  • PcBalu
    oké persze! sokszor a tárgy elött mikor a tárgy felé írányítom a kezem már elötte érzem a tárgy tapinthatóságát és ugyan úgy érzem mint ha megfognám. jelent ez valamit?
  • Boros Gergő14
    csinltam és csinálom