telekinézis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Homeless ezt most buktad. Itt a bizonyiték. Nektek akik kritizaltok csak az a bajotok,h nrm tudtok ilyet.
Én ezt szeretném magasabb szinten is végezni. Akit komiolyabban foglalkoztat, annak majd az msn cime jol jonne. akár éloben si talalkozhatnank es megmutatnank mit tudunk
ott letotlod a tomoritett mappat es benne lesz a video. UHH még mindig nem hiszem el. Talán képes leszem mást is
Persze, hogy képes vagy, ha visszaolvasol már régen leírtam, hogy mindenki képes rá! :)
Nah itt a link: http://www.videoim.atw.hu
Neharagudjatok az oldal minosege miatt mert most csinaltam: Csak, h feltegyem a videot.
Neharagudjatok az oldal minosege miatt mert most csinaltam: Csak, h feltegyem a videot.
Egész nap ezt mondogattam magamnak, h ez léteztik és képes vagyok rá
nem elkuldom itt. Hogy lássák nem kamu
asszem akad...
csomagolva teszem fel egy oldalra amit elobb csinaltam. Van csomagolo progid? abban van a video
Küldheted pritávban is, mert a többiek úgy is letolnak, vagy kicikiznek, mert nekik nem megy, és irigyek rád :D
Varj 5 perc
csak feltoltom
csak feltoltom
Nah mindjart adom a linket.
kapásból, ha én nagyon nem értek egyet valamivel, és butaságnak, lehetetlennek tartom, akkor kell, hogy legyen annyi tartásom, hogy otthagyom a szerintem " balga hívõket, akik tudatlanul hisznek ilyen jelenségekben" és keresek valami olyat, amihez élpítõ jelleggel hozzá tudok szólni...
Igazából tényleg jobb lenne, ha a szkeptikus banda ( akik már hónapok óta lógnak ezen a topicon) leszakadnának, mert ezzel csak visszafogják, és hátráltatják azokat, akikért ez létre lett hozva. Egy idõ után egy olyan témában lógni, amit full elutasítok, és megvetek szánalmas, és érthetetlen dolog. Aki tényleg teljesen és végleg elveti ezt, és nem ért vele egyet, az kérem, hogy hagyja el, és keressen ás szórakozást magának. Nem értem, mi ebben az örörm....
Most máre te is láthatod, hogy milyen primitíven gondolkodnak itt egyesek, és végre átérzed ezt a szánalmat. <#ravasz1>#ravasz1>
örülök...
Gratula, csak így tovább <#eljen>#eljen> Ennek tényleg örülöük.
Atyauristen! Sikerult!!! Eddig nem hittem benne, de már látom igazatok volt!!!!!!! Letakarok egy kártyát uvegge vagy vmivel ami átlátszo es 1-2 perc koncentrálás után tudom forgati. BÁrmikor!! ezt tok joO!! CSak ugy kiprobaltam,. mondogattam maganknak 1 napig h létezik meg minden hulyeseget és tenyleg mukodik. fogpiszkalot is siman tologatom ugy, h levan takarva! Linkelek ben videot ha felverttem
nem is kérte számon senkin, hogy érdekelje, hogy mit gondol, vagy se..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mesélnél arról, hogy a mezsgyéket hogyan lehet betartani? :D
<#taps>#taps><#beka3>#beka3><#gonosz1>#gonosz1><#vigyor>#vigyor>
Oké, ez a véleményed, nem szeretnék vitázni. Az a baj a megmutatással, hogy a kutyát nem érdekli, hogy te, vagy ki hiszi el, vagy sem. Azzal, hogy na elhiszem, még nem fog szívességet tenni senkinek. Jó, rendbeb. Te ezt tartod hülyeségnek, és meg az ellenkezõjét. Ezt hívják ellentétes gondolkodásnak, és ezért nem vagyunk egyformák.
Oké, ez a véleményed, nem szeretnék vitázni. Az a baj a megmutatással, hogy a kutyát nem érdekli, hogy te, vagy ki hiszi el, vagy sem. Azzal, hogy na elhiszem, még nem fog szívességet tenni senkinek. Jó, rendbeb. Te ezt tartod hülyeségnek, és meg az ellenkezõjét. Ezt hívják ellentétes gondolkodásnak, és ezért nem vagyunk egyformák.
Én meg annál nagyobb hülyeséget nem hallottam még, hogy valaki tárgyakat mozgat a gondolatával. A kutyát meg csak példának írtam, de írhattam volna majmot is. Pl egy majomnak is vannak érzelmei. Az csak egy dolog, hogy pár dolgot ösztönösen csinál. De az embernek pl pont a fejlett gondolkodása vezetett oda, hogy kitaláljon minden szart, amivel különlegesnek hiheti magát. Szar érzés átlagosnak lenni, kell valami plusz. Amúgy mindenkivel történnek látszólag megmagyarázhatatlan dolgok, csak valaki komolyan veszi õket és mindenféle hülyeség lát mögé, valaki meg leszarja. Akik túl komolyan veszik ezeket, azokból lesznek a jósok, halottlátók, gondolattal tárgyakat mozgatók és a hasonló szélhámosok mint gyurcsók a távgyógyító. Az a baj ezekkel, hogy egyikre sincs normális bizonyítok, csak rosz minõségû fényképek és videók. A telekinézissel meg különösen egyszerû csalni. Még akár élõben is. Gondoljunk csak a bûvészekre. De egye fene, ha valaki élõben megmutatja nekem, hogy mûködik akkor elhiszem. De ne egy tollpihét lökjön arrébb 1 centivel, hanem mondjuk egy telefont toljon arréb 2 méterrel.
Egyébként kicsit visszatérve az elõzõ hozzászólásomhoz nagyon tudom sajnálni azokat, akik tényleg, valójában magukba nézve is így gondolják. Tisztelni kell, és nem szabad alábecsülni semmilyen élõlényt, de azért vannak vékony mezsgyék, amiket jó betartani. Ez az én véleményem.
Egyébként nekem sem tetszik ez az angolosított úgymond magyar tk honlap, elég rossz hangulatot és hatást kelt az egész lap sajnos.
Mobdjuk ennél nagyobb hülyeséget ritkán hall az ember... Értem a gondolatmenetedet, de sajnos ki kell ábrándítsalak, nem vagyunk egyenlõk a kutyával. Lehet, hogy biológiai struktúrális egyességek sok van bennünk, de az emberti elme, tudat és személyiség emeli az embgert oda, ahol ma is hgelyet foglal. A Föld nevû bolygó uralkodó fajává, és tudatosan cselekvõ saját és csak egyénre jellemzõ lõlénnyé.
Igen, mindenki ugy látja.
a magyar TK honlap (psiprog) csak nekem néz ki ilyen furcsán?? A fejléc végig angol, kezdõlapon viszont van egy pár soros magyar bevezetõ szöveg. Oszt ennyi.
You\'ll never walk alone!
Ez az egész azért van, mert az ember szeretné magát különlegesnek hinni, de az igazság az, hogy nem sokkal vagyunk különlegesebbek pl egy kutyánál...
Ebben igazat adok, senki sem állította, hogy õ aztán tényleg tud. Az emberek max, csak bizonyos pozitív effekteket vettek észre gyakorlataik során, amik bíztatóak, de semmiféleképpen sem nevezhetõk konkrét tudásnak.
Ebben teljesen egyetértek veled (a korral kapcsolatban) és el nem is tagadom, h az ember olyan dolgokra lenne hangsulyozom LENNE képes, amit ép ésszel nehéz lenne elfogadni. De. hogy itt a forumon mindenki képes lenne erre... ezt nem hiszem.
Nem az a fontos, hogy az alany hány éves, sõt, elméletileg minél fiatalabb, annál fogékonyab kéne, hogy legyen a dologra. És az a baj, hogy ti, földhözragadt népség, mindent csak akkor fogadtok el, ha az már bizonyított. De ha mindenki mivel mindenki arra vár, hogy az orra alá dugják a bizonyítékot, senkio nem hiszi igazán. És vannak dolgok, amiket hit nélkül nem lehet megtenni. Úgy értem, hogy ha NEM HISZED igazán, hogy meg tudod tenni, nem is leszel rá képes.
Szerintem ez a képesség mindannyiunkban ott van, de úgy rendeztük be a világot magunk körül, hogy nincs rá szükségünk, ezért nem is tanultuk meg használni. Nem tudjuk, hogy mitõl és hogy jön elõ, aki képes rá, az sem tudja. Kell hogy létezzenek paranormális tulajdonságaink, kell hogy higgyünk ebben.
Szerintem ez a képesség mindannyiunkban ott van, de úgy rendeztük be a világot magunk körül, hogy nincs rá szükségünk, ezért nem is tanultuk meg használni. Nem tudjuk, hogy mitõl és hogy jön elõ, aki képes rá, az sem tudja. Kell hogy létezzenek paranormális tulajdonságaink, kell hogy higgyünk ebben.
De ha adtok linket, vagy rendes bizonyitékot (amit kétlek) akkor jobban utánnajárok ennek a dolognak és majd akkor mondok véleményt
Hát én probálgattam ezt az egész tk dolgot de nem jártma sikerel. Amikor tudjátok porgetni azt a papir izét pshee vagy mi, akkor nincs uveg bura alatt. Nah mi a magyarazat? Huzat. Biztos vannak természetfeletti erõk, de nem hiszem, h akik ide irnak tudnának is valami. Clioval egyetértek. De hangsulyozom, azt nem cáfolom, h van olyan ero amirol nem tudunk. De, h egy 15 éves gyerek ezt tudná hasznositani? ez nevetseges.. elnezest a helyesirasi hibakert es azekezetek lehagyasaert.
Nem ez az erõ sötét oldala:)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Telekinézis - tárgyak mozgatása
Én egy parafenomén vagyok.
A minap a szomszédom kicsit túl szertelen volt. Addig veszítette a húrt, hogy egy óvatlan pillanatban, összezárt öklömet finoman az álcsúcsához érintettem.
No ekkor a szomszéd a levegõbe emelkedett, ellebegett a mintegy 2 méterre lévõ kerítésig és ekkor megszünt a varázserõ, mert a szomszéd lepuffant a földre.
Ez Telekinézis? És a Teleki lát is vagy csak néz is???
<#wilting>#wilting>
Én egy parafenomén vagyok.
A minap a szomszédom kicsit túl szertelen volt. Addig veszítette a húrt, hogy egy óvatlan pillanatban, összezárt öklömet finoman az álcsúcsához érintettem.
No ekkor a szomszéd a levegõbe emelkedett, ellebegett a mintegy 2 méterre lévõ kerítésig és ekkor megszünt a varázserõ, mert a szomszéd lepuffant a földre.
Ez Telekinézis? És a Teleki lát is vagy csak néz is???
<#wilting>#wilting>
pontossan .AZ embereknewk eltérõ véleményeik vanank a dolgokról de ettõl még nem kell másokra is ráerõltetni a véleményt.
teljessen egyetértek Jont-al
teljessen egyetértek Jont-al
Ennyi erõvel lehetne vitázni az ufókon, szellemeken, a " Lélek " fogalmán, a világ értelmén, a hiperugráson, Isten létezésén, akármin...
Valaki hiszi, valaki nem, és kész.
Valaki hiszi, valaki nem, és kész.
Mondom, jó, oké, nem kell civakodni, egyesek nem hiszik, és ellent mond a véleményükkel, mások meg hiszik vagy tudják, vagy mindkettõ... Ezzel nincs baj, mindenki szíve joga. KÉSZ!!!!
Az a baj, hogy a szerzõ neve hallatán, vagy láttán máris pattogni fog mindenki, pedig egy okos és nagyra becsült pailról van szó, de rendben.
Egely György: titokzatos Erõk?
Egyébként némi tudományos magyarázati próbálgatások is megtalálhatóak a könyvben. A könyvben megtalálhatóak a pontos dokumentált gyûjtemények, és nevek, helyszínek, ami kell...
Egely György: titokzatos Erõk?
Egyébként némi tudományos magyarázati próbálgatások is megtalálhatóak a könyvben. A könyvben megtalálhatóak a pontos dokumentált gyûjtemények, és nevek, helyszínek, ami kell...
<#violent>#violent>
Ok. Források, dokumentálás? Pontos címeket írj.
Bocs, de ez amit leírtál újabb süket duma! Megint a szokásos "nem akarnak dicsekedni vele" vagy "rossz kezekbe kerülhet" ezért nem hallunk róla. Ja és mi a könyv(ek) címe? Eskü beleolvasok ha tudok!
Az a baj, hogy a " fórumozgatók " szintjén is csak részeredmények és alkalmankénti sikerek vannak... Egyikünk sincs olyan tudás birtokában, amivel ki mernénk állni bármikor és bárhol. A biztosan tudók nem igazán foglalkoznak azzal, hogy ki hiszi, vagy ki nem, mert számukra lényegtelen, és valahol igazuk van. Nem azt mondom, hogy nem lenne jó egy konkért bbc-s felvétel, ahol egy nagy kínai mágus lebegteti a korsó sört, de a dolgok nem így mennek.
NA, legalább már letisztult véleményeket kaptam a véleményekrõl. Egyébként több könyvben visszakereshetõ, és pontosan dokumentált kísérletek, és feljegyzések vannak ilyen jellegû dolgokról. Ország, hely, idõ, ember neve, és minden részletesen. Persze mindenbe bele lehet támadni, ha akar az ember. Nem ez az egyetlen dolog, amirõl titkok és miszticizmus vesz körül. Kár kiragadni csak ezt. A kormány, mindenki mindenrõl hallgat sajnos... Ilyen világot élünk.
Én még nem láttam olyan hiteles forrást, ami a telekinézis létezését számomra igazolná. Ennyi a véleményem.
Olyan szintekrõl hallottam eddig, amiket diliházban alakítottak ki a különbözõ tévképzetek kezelésére.
Olyan szintekrõl hallottam eddig, amiket diliházban alakítottak ki a különbözõ tévképzetek kezelésére.
Ha valaki mutat nekem egy cikket amiben leírják, hogy ez a jelenség létezik vagy valaki tanubizonyságott tett ilyen képességérõl akkor elhiszem! Addig komolytalan az egész téma amíg csak fórumokon irogatja mindenki hogy õ tud tk-zni!
És igen, nem vagy azon a szinten, mint amikor azok beszélnek, akiknek személyes élményeik is vannak. ( kivéve akik poénból kamuznak, vagy csinálnak hamis felvételeket, hogy nagyobbnak tûntesség fel magukat.)
SAjnos ez van. De nem értelek, mert úgy tudom, neked is voltak bizonyos élményeid és tapasztalataid. Te egy külön eset vagy... Egyszer magyarázd már meg, hogy mit gondolsz errõl az egészrõl.
SAjnos ez van. De nem értelek, mert úgy tudom, neked is voltak bizonyos élményeid és tapasztalataid. Te egy külön eset vagy... Egyszer magyarázd már meg, hogy mit gondolsz errõl az egészrõl.