935
A telekinézis(tárgyak mozgatása)
  • snik94
    Na jó azért írjatok. Nem azt írtam h ne írjatok hanem h ne veszekedjetek.
  • snik94
    Héj, nyugi már. Minek veszekedtek?
  • sz4bolcs
    "Vezető tudósok" tipikus reklámszöveg, aminek általában csak fogkrém, és mosóporreklámban van értelme.
  • homeless
    És egy gyufásskatulyára mióta hat a mágneses erő?

Urban legend az egész. Az internettel gyorsabban terjed a hülyeség is. Én meg leírom, hogy tudományos keretek között vizsgálták a legjobb tudósok, hogy minden kutya atomrobbanást idézhet elő. Ki a fasz fog utána járni?
  • WantedMark
    Egyébként tudományos keretek közt is vizsgálták már a telekinézist és arra a következtetésre jutottak, hogy nagymértékben köze lehet ennek a test mágneses mivoltának. Vezető tudósok állították, hogy csupán a kar vagy az egész test mágnesességével képesek lehetünk akár egy gyufáskatulyát vagy hasonlókat elmozdítani, anélkül hogy fizikailag érintkeznénk a tárggyal.
  • snik94
    De nem vitatkozok. Nem ér semmit. Aki vmiben hisz az ki is tart a mellett. Én is így vaok. Ugyhogy hagyuk mindenki higgyen abban amiben akar és amit akar. Vége. Részemről ennyi. Nem vitatkozok. Ja és megismertem djprourt és neki is van videoja nem hiszem h csal, vagyis nem csal.
  • snik94
    Na jó ez is igaz. De nem hinném el. Engem csak egyszerűen érdekelnek az ilyen dolgok. És sokan mondták és olvastam h ezt már tanítják is. Tehát biztos van . Tk
  • homeless
    "De miért állítanák h tudnak tárgyakat mozgatni hogyha nem?"

2 dolog miatt:
    1. Feltünési viszketegség
    2. Gyengeelméjűség

De a te logikád szerint azt is modnhatnám, hogy én teremtettem az egész univerzumot, te pedig elhinnéd, mert miért mondanék ilyet ha nem is.
  • snik94
    Há jólvan na . Én nem is tudok. És én is probálom eldönteni h mi van. De miért állítanák h tudnak tárgyakat mozgatni hogyha nem? És nehogy azt írjátok h dicsekvésből.
  • gyalikukac
    Ezek akik ide irkalnak, hogy van varazserojuk, szerintem agyilag valami problemajuk van. Ha tudnatok valamit mar regen bebizonyitottatok volna, de ti nem csak: "Van tk erom, de nem discwkszem vele" duma. Szanalmas mar bocs. Az egyertelmu, hogy az agyunkat nem ismerjuk és vannak megmagyarazhatatlan dolgok, termeszetfeletti erok, de hogy ti nem tudtok targyakat mozgatni az hot ziher. Vagy akkor bizonyitsatok be!
  • mate317
    Vagy ha úgy értetted, hogy az ember agya mennyi hülyeséget képes kitalálni, akkor igazad van:D
  • mate317
    Valóban tudjuk milyen sok mindenre, de telekinézisre nem.
  • snik94
    Hehe, nem is tudjátok mi mindenre képes az agy és az ember.
  • REALista
    Ha 10 éves kor alatt vagy akkor azt mondom hogy majd kinövöd ezt a baromságot de ha már elmúltál 10 akkor orvoshoz kéne fordulnod ha tényleg azt hiszed hogy tárgyakat tudsz mozgatni a gondolatoddal...:)
  • homeless
    Itt is dicsekszel vele...
  • mate317
    lol! Direkt írtam, hogy ne ezeket a szánalmas közhelyes válaszokat add, erre tessék...
  • djprour
    "Több mint fél óráig is koncentráltam,de nem ment"
    :D Több mint fél óráig??? nekem amikor először ment aznap 6 órán át gyakoroltam... am az 1. lecke psi wheel és én is ajánlom neked a http://forum.tttweb.hu -t, ott segítenek...

mate317:
    "Lol! Ha létezik a telekinézis, miért nem bizonyította még senki tudományosan? Erre adjon valaki választ!

(azt, hogy "mert akkor bedugták volna laborba és vizsgálgatták volna" meg hogy "aki ilyen képesség birtokában van az nem dicsekszik vele" nem fogadom el)"
    nekem is van "tk erőm" de én sem dicsekszem vele. hogy miért? mert ha valaki egyszer addig fejlődik h monnyuk zongorát tud mozgatni azt megkeresni valami katonaság stb... és felhasználnák háborúban stb...
    A másik meg hogy lehet h akinek nem teccene az kinyírná meg ienek.
    akinek ez megvan az nem dicsekszik vele...
  • Ády89
    Kedves Djprour,

Sajnos nekem se megy pedig próbáltam olyat hogy vízbe rakok papír fecniket és ott próbáltam mozgatni.Akárhogy koncentráltam sehogye ment,próbáltma ihnni benne hogy menni fog,meg midnen,de sehogyse.Több mint fél óráig is koncentráltam,de nem ment.A segítségedet kérném hogy akkor ogyan tovább,mint?:S... Az e-mail címem: [email protected]
    Előre is köszönöm a segítséget/vállaszt.
  • mate317
    Lol! Ha létezik a telekinézis, miért nem bizonyította még senki tudományosan? Erre adjon valaki választ!

(azt, hogy "mert akkor bedugták volna laborba és vizsgálgatták volna" meg hogy "aki ilyen képesség birtokában van az nem dicsekszik vele" nem fogadom el)
  • djprour
    "agyatokra ment Uri Geller meg a cirkuszi majmai?"
    Én ehez csak annyit szólnék h uri geller egy fasz illuzionista és semmi köze nincs a telekinézishez, és a tk létezik akár hiszed akár nem!!!
  • kocsisgabor9999
    Jesszus Máriám már nektek is agyatokra ment Uri Geller meg a cirkuszi majmai? Idioták
  • snik94
    Oké. És köszy.
  • djprour
    snik94: küldtem neked 1 privát üzit olvasd el minél előbb!!!!
  • snik94
    Sziasztok. Végre találtam egy oldalt ahol talán tudtok segíteni. Naon rég óta érdekel a telekinézis de nem sikerül. Csinálok gyakorlatokat gyakorlok. És aztán ténleg hiszek bennt. De nem sikerül. Nem tudjátok mi a baj? Vagy h mit csináljak?
  • djprour
    Hello!
    Aki nem hisz a telekinézisben annak nem is fog sikerülni. pedig ha hinnétek benne akkor meg is tudnátok csinálni!!! és ez nem hazugság!!!
    Aki meg akarja tanulni a telekinézist és van kérdése az kérdezze tőlem!

Szóval a telekinézis:
    A telekinézis mindenkiben benne van csak nem mindenki hisz benne ezért nem sikerül neki. ahhoz hogy sikerüljön a 1. kísérlet hinned kell magadban és a tk-ben

1. kísérlet PSI Wheel (papír, tű)
    Fogj egy tőt szúrd át egy papírzsebkendőn és rakd le az asztalra úgy h. kb 90°-os szögbe legyen a tű. rakj rá egy négyzet alakú papírt és koncentrálj erősen. lásd a harmadik szemeddel a papírt! úgy mozogjon mintha a testrészed lenne a papír és ami a legfontosabb hidj a tk-ben és magadban.
    Ne csak akard, tudd hogy elmozdul. lásd, hogy elmozdul és sikerülni fog.
    De vigyázz nehogy öncsalásba ess (huzattól mozog a papír, stb...) és ülj távol a computertől. sosem lehet tudni :D . ha elsőre nem megy ne csüggedj. nekem sem ment elsőre. sőt... ha a papír mozog még nem biztos hogy irányítani is tudod a mozgását!!! ha a papír mozog és irányítani is tudod akkor jöhetnek a nehezebb dolgok. ezeket uyganígy csináld mint a PSI Wheel-t!!! hidj magadban!!!
    Próbálkozhatsz élére állított pénzzel, vagy ceruzagurítással(ezek nehezebbek).
    am bocs, hogy ilyen sokat írtam, de csak így lehet megtanulni(mármint nekem így sikerült. lehet hogy neked máshogy fog de ha hiszel benne akkor sikerülni fog!!!)
  • bergerj
    igen mérhetö gejger mérövel ha eléret a 20 ast akor már alap fokon tudod a targy körul növelni megindul részecske mozgás több év beis beletelik
  • atcsy
    az agy hullám erőssége mérhető?
    vagy az ember engeriatere?

mert nagyon sokszor előfordul velem, hogy "kirobbantom" az izzókat, nem győzöm cserélni.

valahogy csökkenteni, kéne vagy nem tudom, mert nem vicces mindig izzókat cserélni :S

köszi
  • atcsy
    no hi

érdekel engem is a dolog ez az az egész "elme tunongolósdi!"

Én mindig is hidttem benne, valószínű nekem ezért könnyeb sikereket elérni :D

kipbrobáltam a micro teszteket, és majd beszaartam mirko mindig a pikk ász jött ki mikor arra gondoltam, de csak akkor, máskor nem nagyon akart!
    igaz h én 3kártya közül választottam ki csukott szemmel, így kb 33% az esélyem rá,de az hogy ha rágondolok mindig azt huzom az esély gyakorlatilag 0 rá :D
    "csukott szemmel könnyeb gondolni egy egy dologra nem zavarnak a fények és hangokat is kitudom kacsolni, bár a legjobban ezeket alfa állapotban lehet igazán gyakorolni hisz akkor a legfogékonyabb az elme"

Az is rendkívül érdekes hogy csak akkor jön ki a lap ha gondolok rá, ez az egész olyan mintha én irányiítanám a kártya "sorsát"

rendkívül érdekes dolgok ezek és tejlesen megváltoztatta a világrol való eddigi elképzelésem.

rendkívül érdekes ha azt akarom hogy az jönnön és belül tudom h az jön, és az fog jönni
    ez óriási dolog.

bár még a 100as minta nem annyira meggyőző mint ha 1000es minta lenne :D

ha lesz időm csinálok egyezres mintát
    megpersze rákattanok a macro tk ra is
  • Marci21
    ezt a videot en csinaltam, nem kamu, nincs motor ami forgatja s ezt ugyan ugy megtudnam csinalni ha az ujjamon lenne a papir,..... nezzetek meg es commentet varok

http://youtube.com/watch?v=AVO1jX4hW68
  • markmor
    pcbalu láttam a videodat youtube-en jo lett:DGrat hozzá!
  • markmor
    Mindenkinek figyelmébe ajánlom aki meg is akarja tanulni a telekinézist és nem csak szorakozik másokkal az jöjjön fel erre a forumra http://forum.tttweb.hu/
  • vegicsek
    Ha normálisan fogalmazni se tudsz, miért várod el, hogy elhigyjünk neked egy ilyet?
    Esetleg aki tényleg ért hozzá, az szellemileg nem olyan szinten van, hogy egy fórumon oltogat, mint te....
  • gyalikukac
    Akik meg itt oltogatnak, h milyen hulyeség annak majd ha képes leszel rá szarsz egy aranyrudat es majd nez nagyot!
  • gyalikukac
    Kiszi! Ugy kell, hogy keress egy olyan helyet ahol nem zavar senki. Mondjuk a szobád de akkor ha senki nicns otthon. Ulj le lorusmaki ülésben és uritsd ki az elmedet. Ne gondolj semmire. Elejen nehez lesz de utanna ha bele josz siman meni fog majd. Aztán képzeld ez, hogy tudsz tárgyakat mozgatni. GOndolj erősen erre. Hidd el, hogy képes vagy rá. Tudd, hogy képes vagy rá. Amikor ez berögződött az elmédbe, rakj egy fél literes flakont magad elé. Ugyan igy lotuszmaki ülés. Csukd be a szemed. Uritsd ki az elmedet. Es ne csak hidd hanem csinald is! Miutan kiuritettel mindent kepzedld el h porog a flakon. Menni fog. Én már olyan szinten vagyok, hogy ha erősen koncentrálok akkor láthatatlan leszek és akár 2 hétig is kibirom szaras és víz nelkul. Amugy a meserem olyat tud, hogy mond egy ilyen: apacukafundaluka!!! És száj nélkül esziK! Majd pár év és nekem is menni fog. Az a lényeg, h ne add fel! Hidj magadban!
  • Kiszi10
    Sziasztok!
    Engem már nagyon rég óta érdekel a telekinézis.De sajnos még nem vagyok kezdő se.Nemtudom ,hogy kezdjek neki próbáltam utánnaolvasni de csak a szó megmagyarázatát találtam abból pedig nem tanulhatok meg.Szóval akinek sikerült azt nagyon szépen megkérem ,hogy írjon nekem lécci a :[email protected] -ra.Előre is köszi.
  • mate317
    Először kis tárgyakat lebegtessél, aztán jöhetnek a nagyobbak! Ha nem sikerül, nem hiszel eléggé magadban!
  • markmor
    Sz4bolcs esetleg tudnál segiteni?hogy hogyan kezdjem el ezt az egészet?pls ha lehet privibe ird meg!elöre is kössz!
  • REALista
    Te akarsz tárgyakat lebegtetni nem mi...:D
  • markmor
    (tisztelet a kivételeknek)
  • markmor
    Sok bal f*sz!