Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként erõs ellenérzéseid lehetnek velük kapcsolatban
ez a világ velejárója nem kell letagadni és nem észrevenni
de nem mondom h mindenki szeresse õket mert nem vagyunk egyformák
pl sok állatnál is megfigyelhetõ a homoszexualitás tehát nem csak mi emberek vunk "kiválasztottak" - persze õk nem tartanak szépségversenyt😊
mivel egyenlõség és tolerancia a modern kor jelszavai elvileg... a melegeknek is minden jog meg kell h adasson sztem
én nem ellenzem sem a felvonulásokat sem a házasságkötéseiket de ez én vok
violence can be used for good - JUSTICE
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Attól lett volna híres, ha öngyilkos lesz, így már az emlékezetét is kitöröltem a fejembõl.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Tanulságos volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én egyébként nagy a gyûrûk ura fan vok
de nem zavar ha valaki kritizálja vagy karikatúrázza mert viccesnek tartom õket
ezek pl elég jók de van még ott ahonnan ez jött....
nem rózsaszínek de nem is annyira off
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Jó kis megvalósíthatatlanság. 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
"Élesen elítélte viszont a felvonulás betiltását Vaira Vike-Freiberga, aki szerint Lettország, amikor 15 éve a demokráciát választotta, azt választotta, hogy a társadalom minden csoportjának megad minden jogot."
Ilyen elbaltázott kijelentést is nagyon régen láttam.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
És alatta a jégkrémreklám
pfúúúúj D:😄😄:
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
csomó kirakatban ott virít a rózsaszínû férfi ing..
[/spam]™

Hogy visszatérjünk a témára, pár kép 😉

ellenben a
rózsaszínnel, a szoknyával, a nõiessel
[/spam]™
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/spam]™