Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
...rózsaszín.
Majdnem beleröhögtem az arcába. 😊))))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bátor és merész
violence can be used for good - JUSTICE
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És különben is egy véletlenszerûen választott sorban is legalább 3 rózsaszínpólós van... 😉
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
ettõl függetlenül sztem még sokáig nem lesz rózsaszín semmim
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
#1913 - ott a galéria meg lehet nézni...
ha fikázok vkit azért van mert magam nem tartom csúnyának és ha vki csúnya azt meg merem mondani
Ha kocka vagy, akkor nem sokra mész vele 😄
vagy csak a lányokon tetszik a rózsaszín ruha?
[/spam]™
mint ruha meg mint szín is jó
egyik fiú ismerõsömnek rózsaszín a szobája... hát modanom se kell aki lány oda bemegy azt ... szóval ismerkedik elég könnyen(mondjuk a szobához ennek nincs sok köze), házibulikon is hódít elég rendesen lehet én is átfestem...<#smile>#smile>
de nem viccbõl raktam be
nekem tetszik a rózsaszín
a sportolókat tisztelem és nem vagyok se rasszista se homofób és ez itt sokaknak b*a a csõrét de h miért?😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Faluvidéken ott is mások a szokások.
Nálunk is vannak olyan dilettánsok, akik hetente egyszer fürdenek, és olyanok is, akik naponta 3x... nem szabad túl messzemenõ következtetéseket levonni egy kisebb közösség viselkedése alapján.
Ezért nem mondtam azt, hogy a francia pasik bûzlenek a sajttól és a bortól, a francia csajok pedig mindig illatosak a szappantól, parfümtõl atyámtyúkjától...
Ott, akkor, én azt tapasztaltam, hogy a lányok tiszták, illatosak, a pasik pedig bor- és sajtszagúak voltak, amikor csak tehették...
Ramadamammy rapidrandi
[/cserf][/fülünyúl]
Egyik csaj sem bûzlött 😊))
A srácok a kivitt magyar bortól és a házi/kocsmabeli francia büdös sajttól
De, érthetõ módon, én a szappainllatú hölgyecskék felé orientálódtam inkább - bikinifelsõben, sortban, szoknyában hajlongattak mindenfelé a mestermûvek farigcsálásakor, áh, édes élet... <#vigyor>#vigyor>

tuti úgy szereti ha ezt a vonalat követve nyalogatják a mellkasát...és bállította h rácuppanjanak a srácok a klubból<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"