Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

puzimaraton <#vomit><#vomit><#gun>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

IMYke2.0.0.0
Ügyfél bejön - fiatal, cirka 25 éves srác - na, milyen Lacoste póló van rajta?...

...rózsaszín.
Majdnem beleröhögtem az arcába. 😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bátor és merész

violence can be used for good - JUSTICE

dicsakdicsak ismerõs arcok 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

na õ hány éves lehet?😄

Dynamic
gameplusz
LoL. NC.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SRobert
fáraszt az igazság?

És különben is egy véletlenszerûen választott sorban is legalább 3 rózsaszínpólós van... 😉

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

desigo
egyéni segg ek <#nevetes1>
Dynamic
Mink nem kövessük a divatot, mink igazi egyéniségek vagyunk

szted izgat mit mondanak?😄
ettõl függetlenül sztem még sokáig nem lesz rózsaszín semmim

gameplusz
Csak óvatosan azzal a rózsaszínnel, ha nem akarod, hogy benézzenek egyesek... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

de nem vok nárcisztikus😄... v igen?😊 nem mégsem😊

#1912 - nem áll jól😄 tehát nincs de akartam venni galléros pólóban😊 halvány rózsaszín az tetszik nagyon...😊
#1913 - ott a galéria meg lehet nézni...
ha fikázok vkit azért van mert magam nem tartom csúnyának és ha vki csúnya azt meg merem mondani

gameplusz
Talán, mert sármos a gyerek, ezen is el kéne gondolkodni...

Ha kocka vagy, akkor nem sokra mész vele 😄

CattiBrie
és ezek szerint van is és hordasz is rózsaszín inget/pólót/nadrágot?

vagy csak a lányokon tetszik a rózsaszín ruha?

[/spam]&#8482;

<#hehe>most megfogtál...<#circling>
mint ruha meg mint szín is jó
egyik fiú ismerõsömnek rózsaszín a szobája... hát modanom se kell aki lány oda bemegy azt ... szóval ismerkedik elég könnyen(mondjuk a szobához ennek nincs sok köze), házibulikon is hódít elég rendesen lehet én is átfestem...<#smile>

Királylány
a sportolók is mind buzik
(na jó abbahagyom, már én is eluntam)

CattiBrie
a szín mint rózsaszín, vagy mint ruha?

[/spam]&#8482;

õõõ... tetszett az õszinte mosolya😊?
de nem viccbõl raktam be
nekem tetszik a rózsaszín
a sportolókat tisztelem és nem vagyok se rasszista se homofób és ez itt sokaknak b*a a csõrét de h miért?😄

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én viszont vidéken laktam két hetet - nem az amúgy is antiszociális városok egyikében... 😊)))
Faluvidéken ott is mások a szokások.

Nálunk is vannak olyan dilettánsok, akik hetente egyszer fürdenek, és olyanok is, akik naponta 3x... nem szabad túl messzemenõ következtetéseket levonni egy kisebb közösség viselkedése alapján.
Ezért nem mondtam azt, hogy a francia pasik bûzlenek a sajttól és a bortól, a francia csajok pedig mindig illatosak a szappantól, parfümtõl atyámtyúkjától...
Ott, akkor, én azt tapasztaltam, hogy a lányok tiszták, illatosak, a pasik pedig bor- és sajtszagúak voltak, amikor csak tehették...

Akkor értem miért nyert majdnem a francia focicsapat

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Az nem szappanillat, hanem parfüm lehetett. A franciák hetente egyszer, vagy kétszer fürdenek, penetráns szagukat pedig erõs parfümökkel nyomják el. Húgom egy évet kint élt náluk (idiótának nézték, hogy reggel-este fürdött), így talán megbízhatóbb a felmérés, mint a Te 2 heted. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
2000 nyarán kinn voltam 2 hetet Clermont-Ferrand-ban... pofaszaggató meleg váltakozott a hirtelen záporos idõvel, s közben szobrokat faragtunk különbözõ anyagokból - alkotótábor volt - , s voltunk csajok-pasik vegyesen.
Egyik csaj sem bûzlött 😊))
A srácok a kivitt magyar bortól és a házi/kocsmabeli francia büdös sajttól és a vörös francia itókától azonban igen...
De, érthetõ módon, én a szappainllatú hölgyecskék felé orientálódtam inkább - bikinifelsõben, sortban, szoknyában hajlongattak mindenfelé a mestermûvek farigcsálásakor, áh, édes élet... <#vigyor>

t0mmy
mind buzzancs ! 😛😄

de a franciák nem csak buzik még büdösek is!!!

SRobert
De még mekkorák...

SRobert
Fúj... <#vomit>

Királylány
a franciák is buzik

IMYke2.0.0.0
Az én exem is egy olasz pasi miatt hagyott el - rohadt geci digók! <#mf2><#wilting>

énse szeretni olasz 😊

t0mmy
na meg amúgyis 😛

IMYke2.0.0.0
Történelmi hagyományok szerint is puzik 😊)))

SRobert
Ja... már régóta buziak

Királylány
nem most kezdték...

attól még 1909 óta ez így van 😊

SRobert
Az olaszok is buzik.

nem tudom hallottatok e már az olasz körversenyrõl, országúti kerékpár... egy bizonyos Giro d'Italia. na ott az összetettben vezetõ (idõ) rózsaszin trikóban van. mint a Touron (de France) ugyanez a versenyzõ sárgában

t0mmy
vicces az?? <#wilting>

remélem az elsõ képet csak viccbõl raktad be...

na jó ez tuti véletlen... v nem...?
tuti úgy szereti ha ezt a vonalat követve nyalogatják a mellkasát...és bállította h rácuppanjanak a srácok a klubból<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

CeeZee
Én látom rosszul, hogy egy halvány "S Z" van a kopasz fazon mellkasán?

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

gameplusz
Hú de kemény az a gyerek, a rózsaszín pólóval meg a friszkójával...<#hehe><#taps><#levele>

kemények...

desigo
desigo
t0mmy
mert annyira feminim már... :S

Lynx_TWL
aktív: miért kell a buzi stylistnak természetellenesen köcsög hangon beszélnie (hirtelen nem tudom jobban kifejezni😊
amikor az összes buzi azt állítja, hogy ez homokosság természetes náluk...?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;