2404
-
Hoz_Hun #1938 Miért az jobb, hogy mindenki feketében van?
Szerintem a csajokon jól mutat. A rozsaszín az olyan lányos. -
"Lányokon nekem bejön a rózsaszin..."
Csak már krva unalmas.Miért, miért jó az, hogy minden második csaj felveszi, holott látja ő is, hogy minden második csajon rózsaszín van.Ezt sosem értettem. -
lehet fehér is... meg különben is, az a lényeg, h legyen... -
hát ez az!
ahhoz kék frottír zokni kell -
ha körömcipő volt rajta, min csodálkozol? -
Hoz_Hun #1933 Egyszer láttam egy fazont az utcán, mondhatni felejthetetlen kép:
Barna öltöny, rózsaszín ing, piros nyakendő, piros ZOKNI!!! és szintén barna körömcipő. Hátrafésült haj+ barkó!!... és milyen büszkén ment, hja önkritika rulez.
Lányokon nekem bejön a rózsaszin, szerintem az aranyos, de fiún (pláne férfin), böááá... -
Hoz_Hun #1932 Höööj.... mi képek vannak itt komám, jaaaaj.
Az egyik felén szétröhögtem magam, a másik felén sírtam.
A legütősebb számora még mindig a Tokio Hotel vagy mi a rák. Hát eléggé szánalom, legalábbis a megjelenése a frontembereknek (a zenéjüket nem tudom nem hallottam). Ilyen defektesek sokak példaképe..... jáj -
az
-
mély szánalom... -
-
Takezó #1928 -
lord nihilus #1927 puzimaraton 

-
Ügyfél bejön - fiatal, cirka 25 éves srác - na, milyen Lacoste póló van rajta?...
[hatásszünet]
...rózsaszín.
Majdnem beleröhögtem az arcába. :)))))))
-
a zsírkereskedő #1925
bátor és merész -
Ben C #1924 dicsakdicsak ismerős arcok :) -
a zsírkereskedő #1923 na ő hány éves lehet?:D -
-
LoL. NC. -
fáraszt az igazság?
És különben is egy véletlenszerűen választott sorban is legalább 3 rózsaszínpólós van... ;) -
egyéni segg ek
-
Mink nem kövessük a divatot, mink igazi egyéniségek vagyunk
-
a zsírkereskedő #1917 szted izgat mit mondanak?:D
ettől függetlenül sztem még sokáig nem lesz rózsaszín semmim -
Csak óvatosan azzal a rózsaszínnel, ha nem akarod, hogy benézzenek egyesek... :D -
a zsírkereskedő #1915 de nem vok nárcisztikus:D... v igen?:) nem mégsem:) -
a zsírkereskedő #1914 #1912 - nem áll jól:D tehát nincs de akartam venni galléros pólóban:) halvány rózsaszín az tetszik nagyon...:)
#1913 - ott a galéria meg lehet nézni...
ha fikázok vkit azért van mert magam nem tartom csúnyának és ha vki csúnya azt meg merem mondani -
Talán, mert sármos a gyerek, ezen is el kéne gondolkodni...
Ha kocka vagy, akkor nem sokra mész vele :D -
és ezek szerint van is és hordasz is rózsaszín inget/pólót/nadrágot?
vagy csak a lányokon tetszik a rózsaszín ruha? -
a zsírkereskedő #1911
most megfogtál...
mint ruha meg mint szín is jó
egyik fiú ismerősömnek rózsaszín a szobája... hát modanom se kell aki lány oda bemegy azt ... szóval ismerkedik elég könnyen(mondjuk a szobához ennek nincs sok köze), házibulikon is hódít elég rendesen lehet én is átfestem...
-
a sportolók is mind buzik
(na jó abbahagyom, már én is eluntam) -
a szín mint rózsaszín, vagy mint ruha? -
a zsírkereskedő #1908 őőő... tetszett az őszinte mosolya:)?
de nem viccből raktam be
nekem tetszik a rózsaszín
a sportolókat tisztelem és nem vagyok se rasszista se homofób és ez itt sokaknak b*a a csőrét de h miért?:D
-
[Szép, új logo?]
-
Én viszont vidéken laktam két hetet - nem az amúgy is antiszociális városok egyikében... :))))
Faluvidéken ott is mások a szokások.
Nálunk is vannak olyan dilettánsok, akik hetente egyszer fürdenek, és olyanok is, akik naponta 3x... nem szabad túl messzemenő következtetéseket levonni egy kisebb közösség viselkedése alapján.
Ezért nem mondtam azt, hogy a francia pasik bűzlenek a sajttól és a bortól, a francia csajok pedig mindig illatosak a szappantól, parfümtől atyámtyúkjától...
Ott, akkor, én azt tapasztaltam, hogy a lányok tiszták, illatosak, a pasik pedig bor- és sajtszagúak voltak, amikor csak tehették... -
ugot2know #1905 Akkor értem miért nyert majdnem a francia focicsapat -
Az nem szappanillat, hanem parfüm lehetett. A franciák hetente egyszer, vagy kétszer fürdenek, penetráns szagukat pedig erős parfümökkel nyomják el. Húgom egy évet kint élt náluk (idiótának nézték, hogy reggel-este fürdött), így talán megbízhatóbb a felmérés, mint a Te 2 heted. :) -
2000 nyarán kinn voltam 2 hetet Clermont-Ferrand-ban... pofaszaggató meleg váltakozott a hirtelen záporos idővel, s közben szobrokat faragtunk különböző anyagokból - alkotótábor volt - , s voltunk csajok-pasik vegyesen.
Egyik csaj sem bűzlött :)))
A srácok a kivitt magyar bortól és a házi/kocsmabeli francia büdös sajttól [pfejjj] és a vörös francia itókától azonban igen...
De, érthető módon, én a szappainllatú hölgyecskék felé orientálódtam inkább - bikinifelsőben, sortban, szoknyában hajlongattak mindenfelé a mesterművek farigcsálásakor, áh, édes élet...
-
mind buzzancs ! :P:D
de a franciák nem csak buzik még büdösek is!!! -
De még mekkorák... -
Fúj...
-
a franciák is buzik