Leállította a Microsoft a WinFS fejlesztését

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az sg fórum színvonala😄
A hiba akkor történt amikor megvetted azt a Creative-os szemetet 😊

ezdurván hangzik...........

elsõ op rendszer amit majda megveszek az a vista lesz.
Hamár 10+éve használom "illegalban" mindenfajta windowst és nemtaláltam számomra megfelelöbbet akkor szerintem megérdemli. 😄

Én is feltettem a Vistát de valamilyen oknál fogva a hangkártyát (Audigy 4 sima) nem hajlandó lekezelni... Felismeri hogy ez az de valami error code 39 el azt mondja nem tudja futtatni a drivert... És így nincs hang. <#shakehead>

Valakinek egy ötlet esetleg?
janos666
Ngyon is jó hogy leát ez a konkrét felylesztés. Filerendszernek nevezték, pedig magához az NTFS filerendszerhez véletlen se nyúlt, csak egy adatbázis csinált (de nem a filerendszerben, simán mint az oprendszerben a registry) a fileok könnyebb rendezéséhez ami sima mappákkal is megtehetõ.
Hátõõ... Azt nem tudom, hogy mi van a Beta 2-ben - azt tudom, hogy anno a WinFS-es Beta tényleg irdatlanul lassú volt -, de itthon lassan egy hete a Beta 2 van fent az egyik gépen mintegy tesztként, és bátran kijelenthetem, hogy jelen formájában, azaz bétaként(!) sokkal gyorsabb az XP-nél. Szépnek tényleg szép, az üveghatású ablakkereteket nagyon eltalálták, drivereket is találtam hozzá simán, start menübe beépített keresés, ami gyakorlatilag bármit megtalál 5 mp-en belül, és ami számomra a legvonzóbbá teszi, az nem más, mint a hangvezérlés. Egyszerûen hihetetlen a színvonala:
WordPad: (diktálsz)"Hello, my my name is BondCOMMA"(/diktálsz)
(gép írja)"Hello, my my name is Bond."(/gép)
(diktálsz)"select second my and delete it, then jump to the end of the sentence"
(gép) Odaugrik a második "my"-hoz, kitörli, majd visszatér a mondat végére... És ez még csak nem is egy bonyolult mûvelet, és megérti a tájszólásos magyar-angolt is. 😄
"akkor mi lesz uj a Vistában a Dx10en meg az új kezelõfelületen kivül?"

Tele van a net a válasszal, csak keresni kell.
Pl. :
http://www.microsoft.com/technet/windowsvista/evaluate/overvw.mspx
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=977&oldal=1
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista

Hülyeségeket beszélsz egy nyilvános fórumban, tudtad?
Szal szerintem kicsit olvassá, nézegessél meg gondolkozzál, és ha elérted az sg fórum színvonalát várunk szeretettel, hogy oszd meg a véleményed 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

"akkor mi lesz uj a Vistában a Dx10en meg az új kezelõfelületen kivül?"
Ööö a zsír új kernel, a stabilab driverkezelés, az indexelés/keresés, normális 64 bites és többszálú futattás kezelés és sok más az smafu???

"A blog hírét kommentáló hozzászólók viszont másként látják a bejelentést"

Már nem azért, de az most kit érdekel hogy a hozzászólóknak mi a véleménye? Illetve miért ez a cikk címe hogy "Leállította a Microsoft a WinFS fejlesztését", amikor errõl szó nem volt...

"Én próbáltam egy BETA változatát. Hát kb 10x lassabb volt, mint ha winyóról, NTFS-bõl olvasná a fileokat, nem ebszélve, hogy megette a 3GHZ-es CPU-t."
Indexelés után?

"Hosszas huzavona és többszöri viták után eldõlt, hogy a jövõ év elején érkezõ Windows Vista nem fogja tartalmazni a WinFS fájlrendszert. A hírt Quentin Clark vezetõ fejlesztõ jelentette be blogjában."
Ez mitõl új hír? A Beta2 kijövetelekor volt róla szó, hogy sokkal a VISTA után jön ki, talán az SP1-el. Ettõl még nem halott.

Bugok? 😊
semmi...

de le meg kell venned ha haladni akarsz a korral.. 😛
akkor mi lesz uj a Vistában a Dx10en meg az új kezelõfelületen kivül?

Én próbáltam egy BETA változatát. Hát kb 10x lassabb volt, mint ha winyóról, NTFS-bõl olvasná a fileokat, nem ebszélve, hogy megette a 3GHZ-es CPU-t.

Szal nem csodálkozok, hogy meghalt, szerintem eleve halott ötlet fileokat adatbázisban tárolni. Persze vannak elõnyei, de a sok mûvelet rengeteg CPU idõvel jár.
Pedig ez a file rendszer jónak tûnt...
Ez a legjobb, minél nagyobb egy cég annál nagyobb a fejetlenség, hogy ki mit beszél, tesz. 😊
← ElőzőOldal 2 / 2