Elkészült a Google Earth francia riválisa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Az AN-225-rõl meg annyit, hogy nem lehetne belõle utasszállító sohasem, mert túl zajosak a hajtómûvei és csak nappal repülhetne sok helyen a drága. Meg hét nem gazdaságos a gép. Speciális terhek szállításásra lett tervezeve a gép. Ennek megfelelõen igen drága egy repült órája. Meg van belõle 1 azaz 1 db, meg még egy amit már vagy 5 éve rakosgatnak össze. (ha még csiálják egyáltalán)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A Galileo rendszer se jött volna létre nélkülük, és minden ami az USA-tól való függés ellen van, az szerintem csak jó nekünk.
Nos francia területen és persze Kanadában kissé elõrébb jártak személyi számítógép ügyben, mint a többi orszák, beleértve az amcsikat is. Lehet ez neked meglepõ, de nézz utána webes számtechmúzeumokbna miféle gépeket használtak, lehet meglepõdnél. Egy 80-as évek közepi filmben pl. a kissrácot a gépe ébresztette, meg veszeked apjával, hogy miért az õ nyomtatóját használta ... szóval had használjanak Octetet ha akarnak, a "hülye angolok" meg mérjenek fontban meg inchben 😊
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Én meg maradok a google earth-nél, Francia ország annyira nem érdekel...
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
SZVSZ az Airbus azert politikai tevekenyseg eredmenye is. Az europai osszefogast akartka letrehozni az USA-val szemben es sikerult is. Persze a gyartas teruleten van USA erdekeltseg is ha jol tudom, meg visonzt, de az elsodleges politikai celt elertek. Ezert volt ott szerintem a sok politikus. Meg persze egy kis hirnevert <#kacsint>#kacsint>
amugy en is csatlakozom a franciaellenes csapathoz
De egyébként teljesen igazad van, ezt a nemzetieskedõ részt én sem kedvelem bennük, szerintem egyébként ezért nem lesz pl az EU-nak soha hivatalos nyelve egyedül az angol.
Egyszerûen a Franciák máshogy nézneka lecsóba mint az amcsik, és ez jól van így. Õk meghívjáka protokollra az államfõket, és ezzel nincs is semmi baj. Nem az õ érdemük, de hiába nálukez így szokás. Szerintem a franciáktól van mit tanulnunk. Õk egy hajótársaság privatizációja ellen is tiltakoznak, ogy maradjon francia kézben, ellenben nálunk... had ne mondajm, a franciák összetartanak MAgyarország meg nem, és innentõl kedzve felesleges ezen vitázni. Õk jobbak...
A navíságod legyen a te szánalmad, de felindulásból ilyet írni 😊 vicces vagy ecsém 😊
(de a szimpátiát félre téve, ha csak a puszta érdeket nézném akkor is õk, lásd az õ GDP-jük egy része a közös EU kasszába vándorol, amibõl mi is csemegézünk)
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Amúgy mégis egyetértenék azokkal, akik nem kedvelik a franciákat. Ha valaki járt már Párizsban, esetleg a környékén, akkor tudja, mirõl van szó. Kurva jellemzõ az alábbi mondat: "nagyobb részletességet kínál, legalábbis ami a francia területeket illeti" (más kérdés, hogy alaphelyzetben ez nem lenne baj, de a franciákat ismerve...)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
és a másodikra se.. harmadikra se.. utána inkább kattints a google earth-re.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!