123
  • RTmz88
    Szerintem nem állítodtad be a felbontást .
  • HotPants
    Mi lehet a baj akkor mikor felteszem a half life 2 episode one-t és a főmenübe belép, majd rámegyek hogy new game és a pályákat is beadja de amikor rámek az elsőre újra visszalép a főmenűbe? mi lehet a baj?
  • speedy1212
    hellotok!! Valaki nem tudna nekem 100% küldeni? mert véletlen letöröltem a játékot és a végén tartottam
  • attila117
    csa all ha még jár erre vki akkor mondja má meg hogy mit tegyek ha néhol fekete és rózsaszin kockás a fal és nincsenek tárgyak pl kocsi, ládák kerités kapu ijenek:?????????????
  • kiralytigris
    Az Episode one-ban nem tudja valaki megmondnai, hogy miért ragad be a játék folyamatosan a story közepétől. Nagyon idegesítő hogy mindig csak apránként tudok haladni vele és mindig reset lesz a vége :-( Pedig eredetiben van meg
  • kiralytigris
    Az Episode one ENGINE ERROR-t nekem is kiírta amikor felraktam a sima Half-Life 2-nek a magyarosítását. sztem te is vagy magyarosítani akartad valamelyiket vagy a steam-et basztad el.
  • Verebsk8
    a half life 2 episode one az teljesen más mint a hl2?
    én leszedtem egy half life 2 episode one nevű játékot de nekem a hl2 indult el
    most akkor mivan?
  • norbi155
    Sziasztok lenne 1 kérdésem! Mikor felrakom a játékot elindítom és bejön a valve meg minden de utánna kilép és olyasmit ír hogy ENGINE ERROR ez vajon miért van?
  • Enyém
    sok próbálkozás után sikerült egyszer kétszer eljutnom odáig h törmelékek zuhannak rám de eddig mindig elrontottam. és legalább egy fél napomba tellik amíg megküzdök a fényekkel. van vmilyen hatásos technika?
  • Enyém
    hali az undue alarm résznél elakadtam amikor a 3 energia híd után egy lifttel elindulunk lefelé alyx-szal és "fények" hullanak le. majd az áram belebasz liftbe és lezuhanunk. mit kéne csinálni?
  • NEOreg3
    Half Life 2 Episode One UPDATE 1 -et szedd le
  • kohli
    Segítsen valaki!!!!!!!!!!!!!
    Olyan problémám van, hogy nem látom a dolgokat: vezérlők, panelek, a híddarabok.
    A falak meg kockásak. Kiprobáltam minden drivert de még most sem jó.
    Sőt csak az Ms-Dos kötegfájllal tudom elindítani. Mi lehet a baj????
  • ccona
    sziasztok!
    Egy kérdésem lenne az álomásos pályán van 1 bazi szörny azt hogyan lehet megölni?Mert énnekem már minden lőszerem ráment de semmi.Vagy hogyan tudok menni a Alyx után állítólag egy vonatra kell majd felszállni.
  • gabesss546
    4 ágyút kell aktiválni,mind ottvan körben,a 4. hez,a gömb mellett kell elmenni amikor összemegy 1 pillanatra,bemész bekell lőni ahonnal kijön ágyú 1 sugárgömböt.mindenhol legyen áramellátás!!!
  • MrEagleJr
    hi, segítsetek! :D
    elakadtam.. ott vagyok, hogy van egy bazinagy izé gömb, amibe vmi lézer ágyukkal kell belelőnöm, hogy nagyobb legyen :D nemtom, mind1, a fő, hogy 2 izét már aktiváltam, de a 3. előtt van egy bezárt ablak.. nem tud áramost játszani a gömbbel, és így nemtok továbbjutni.. mit tegyek? kinyírtam az ottaniakat, kijött az ágyú, de minden ajtó zárva, nemtok semerre sem menni, a cső amiven ilyen gömbök rohangsznak - arra sem tudok visszamenni.. :S ha meg lemegyek oda ahonnan az "ágyú" kijött, akkor meg zsákutca mindenfelől :D szóval nemtom mit tegyek.. :S HELP!
  • Firebat
    hm köszi már megvan,
    de nekem olyan van h én nem láttam Oo
    meg pl az élettöltőt sem látom, meg van ilyen kapcsoló ( zöld ill. piros lámpa ) nah én csak zöld ill. piros lámpát látok, elvileg kéne lennije vezérlőpultak is alatta, mi lehet a gond? driver? töltsem le az újjat? v mii
  • NEOreg3
    gravity gunnal szépen ellököd magadtól a leszakadó híddarabokat
  • Firebat
    vki tudna segíteni? elakadtam D:
    ott járok h megyünk le liftel és vmi mond a csaj h vigyázzak, felnéz, utána leszakad a lift és zuhanunk, és végünk, vki help :) D:
  • bomber
    letöltöttem de nem tom berakni daemonba se alcoholba csak vagy 15 vinraros izé van a mappába hogy bontsam ki mit csináljak valaki segitsen.
  • Egerwin
    Szóval amikor elindítom a gamét bejön a főmenü ( Új játék, Betöltés, stb...), meg a professzor elmondja mi történt, de amikor elkezdenék egy epizódot/mentett helyzetet akkor az a hibaüzenet jön ki, mint amit a #103-asban üzenetemben belinkeltem. Lécci valaki segítsen, hogy mit csináljak!
  • Egerwin
    Help!
    [IMG][/IMG]-ezt a hibát írja ki miután elkezdenék egy új játékot.
  • KRoby
    Azért megirhatták volna a letöltés helyét
  • Psyho06
    nemértem hogy miért szedték ki a járműves részeket,pedig szerintem nagyon jól sikerültek
  • Pretorian
    Apám, már ne is haragudj, de bakfis vagy. Mikor döntötted el, hogy újságíró szeretnél lenni?
    Nézz át néha az Index -re, sokat lehet ott tanulni.
  • Frank27
    Hello all!

A második epizódban mindjárt a játék eleje után elsötétül a monitorom.
    Tapasztalt már valaki valami hasonlót? Ha igen,kérem írja le mi erre a megoldás.
    Az első epizódot tökéletesen végig tudtam játszani. A másodiknál belépek az ajtón jönnek a katonák átlépek a boltíven és minden sötét lesz. Kimentettem a sötétben és a betöltésnél a kis ablakban pedig látszik a kép. Nem értem. HELP PLEASE!!!
  • COHAN
    Szerintem ez is egy rohadt jó gáme lesz! :D
    Csak az a baj, hogy túl drága - szerintem - , és most nem csak erre a részre gondolok, hanem úgy általában az összes játék, bár megdolgoztak érte...
    Viszont tetszett a szöveg. A végén a kritikával (amikor csillagoznak) nem igazán értettem egyet. De ez csak az én véleményem.
    Azt hozzá tenném, hogy Alyx egy kurta jól sikerült karakter, szexi/jól néz ki, csak kár, hogy csak kitalált alak ;-)
  • Dynamic
    "Ez a vita kicsit olyan szintű,mintha az alapján ítélnétek meg egy könyvet,hogy milyen betűtípussal írták..."

Azért ez a példa erősen sántít.
  • NEOreg3
    esetleg indítsd el a liftet, ha már elindítottad akkormeg maradj életben addig amíg felér
  • mleslie
    Elakadtam a liftes résznél. Hiába kapcsolom fel az áramforrást a szörnyek csak jönnek-jönnek és bedarálnak egy idő után. Mit kéne tennem?
  • rgerg
    Annyit szeretnék hozzátenni,hogy nekem az is jó lenne ha mostantól minden FPS HL2 szintű lenne.Bőven jó bármi megjelenítésére.Lehet hogy igénytelen vagyok persze.

Ez a vita kicsit olyan szintű,mintha az alapján ítélnétek meg egy könyvet,hogy milyen betűtípussal írták...

A legjobb példa arra,hogy az engine-en nem sok múlik az a FEAR.Elméletileg elég jónak kellett volna lennie,aztán olyan egy röfi játék volt hogy csak na.Klausztrofóbiás rohamok törtek rám az egyhangúsága miatt...HL2 meg milyen jó már...csupa olyan pálya,ami úgy van berendezve ahogy annak lennie kell...
  • Hoz_Hun
    A HL1 anno 2x végigtoltam, de leközelebb csak akkor veszem elő, ha elkészülnek (ha egyáltalán elkészülnek) az átiratával. Nem a Valvés semilyen átiratra gondolok, hanem Black Mesa: Source néven futóra.
  • gordonmail
    Éljen a Half Life! Imádom, az a baj, hogy a Half Life 1-ről mindenki elfeletkezett :( pedig mi még mindig nyomjuk a CS:Source, CoD2, UT és ilyesmi Gammák melett a HL1 -et is Multiban WLAN-en!
  • gordonmail
    na ennek aztán sok értelme van
  • Inquisitor
    Egyébként meg nagyon tetszik a FarCry, és halál ólcson megvehető, de pont a hiányosságai miatt (játékmenet/sztori) még se veszem meg. Ha a Crysis képes ezen a vonalon felfejlődni, akkor azt megveszem, de ha nem, akkor max. a demo lesz a gépem techdemóként ...
    Ellenben a HL2-t rég tervezem megvenni, csak most lehet érdemesebb megvárni egy újabb "egybe" csomagolást, csak nagyon messze a 2007-es EP3 még.
  • Inquisitor
    Nem akarok a nagy Engine vitába belefolyni, de ha már beletettek olyan fantörpikus effekteket, mint a HDR, akkor a HL2-ben látható "Duke Nukemet megszégyenítő" aljnövényzetet is kicserélhették volna legalább egy UT2003/2004 szinvonalura (uram bocsá' Morrowind szintűre, ha már pályánként volt vagy 3-4 szál) és még a skálázhatóságot se rontotta volna, ha kikapcsolható ...
  • Hoz_Hun
    Nekem inkább azt mond(játok) meg hogy lehettett HDR mellet anti-alaysingot bekapcsolni (vagy mit) a játékban? Mert eddig ha HDR-t kapcsoltam, azt mindig kilőte itt meg nem.
  • Hoz_Hun
    Nekem nagyon bejött az EP1. Föleg Alyx tetszett benne, hogy velünk futkos. Mondjuk kicsit ritkásabban is öltözhetett volna, hogy megcsodálhassam a doborulatait, de így se volt rossz. Ja, a játék is király hehehehe...
  • [NST]Cifu
    #71-es hsz.
  • Demisery
    Háj...
    Emberek... gondolkozzatok mán. :) Azé megy el azon a vason a gama, mert azok a karik nem tudják, csak a sm 2.0-t. Szóval ha mondjuk megnéznénk egy 7900gtn full grafon, meg e Te "full grafodon" lenne egy "pici" különbség... Na písz.
  • szurka
    nem értem az ajánlott gépigényt
    xp2400+(~2,2GHz-en), 1,5gb ram, 9600xt maxon 1024esben vajsimán fut, jeeeeee