Half Life 2: Episode One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én leszedtem egy half life 2 episode one nevû játékot de nekem a hl2 indult el
most akkor mivan?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Olyan problémám van, hogy nem látom a dolgokat: vezérlõk, panelek, a híddarabok.
A falak meg kockásak. Kiprobáltam minden drivert de még most sem jó.
Sõt csak az Ms-Dos kötegfájllal tudom elindítani. Mi lehet a baj????
Egy kérdésem lenne az álomásos pályán van 1 bazi szörny azt hogyan lehet megölni?Mert énnekem már minden lõszerem ráment de semmi.Vagy hogyan tudok menni a Alyx után állítólag egy vonatra kell majd felszállni.
elakadtam.. ott vagyok, hogy van egy bazinagy izé gömb, amibe vmi lézer ágyukkal kell belelõnöm, hogy nagyobb legyen 😄 nemtom, mind1, a fõ, hogy 2 izét már aktiváltam, de a 3. elõtt van egy bezárt ablak.. nem tud áramost játszani a gömbbel, és így nemtok továbbjutni.. mit tegyek? kinyírtam az ottaniakat, kijött az ágyú, de minden ajtó zárva, nemtok semerre sem menni, a csõ amiven ilyen gömbök rohangsznak - arra sem tudok visszamenni.. :S ha meg lemegyek oda ahonnan az "ágyú" kijött, akkor meg zsákutca mindenfelõl 😄 szóval nemtom mit tegyek.. :S HELP!
de nekem olyan van h én nem láttam Oo
meg pl az élettöltõt sem látom, meg van ilyen kapcsoló ( zöld ill. piros lámpa ) nah én csak zöld ill. piros lámpát látok, elvileg kéne lennije vezérlõpultak is alatta, mi lehet a gond? driver? töltsem le az újjat? v mii
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ott járok h megyünk le liftel és vmi mond a csaj h vigyázzak, felnéz, utána leszakad a lift és zuhanunk, és végünk, vki help 😊 D:
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
[/img]-ezt a hibát írja ki miután elkezdenék egy új játékot.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Nézz át néha az Index -re, sokat lehet ott tanulni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A második epizódban mindjárt a játék eleje után elsötétül a monitorom.
Tapasztalt már valaki valami hasonlót? Ha igen,kérem írja le mi erre a megoldás.
Az elsõ epizódot tökéletesen végig tudtam játszani. A másodiknál belépek az ajtón jönnek a katonák átlépek a boltíven és minden sötét lesz. Kimentettem a sötétben és a betöltésnél a kis ablakban pedig látszik a kép. Nem értem. HELP PLEASE!!!
Csak az a baj, hogy túl drága - szerintem - , és most nem csak erre a részre gondolok, hanem úgy általában az összes játék, bár megdolgoztak érte...
Viszont tetszett a szöveg. A végén a kritikával (amikor csillagoznak) nem igazán értettem egyet. De ez csak az én véleményem.
Azt hozzá tenném, hogy Alyx egy kurta jól sikerült karakter, szexi/jól néz ki, csak kár, hogy csak kitalált alak ;-)
Azért ez a példa erõsen sántít.
Ez a vita kicsit olyan szintû,mintha az alapján ítélnétek meg egy könyvet,hogy milyen betûtípussal írták...
A legjobb példa arra,hogy az engine-en nem sok múlik az a FEAR.Elméletileg elég jónak kellett volna lennie,aztán olyan egy röfi játék volt hogy csak na.Klausztrofóbiás rohamok törtek rám az egyhangúsága miatt...HL2 meg milyen jó már...csupa olyan pálya,ami úgy van berendezve ahogy annak lennie kell...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(O_o)
Ellenben a HL2-t rég tervezem megvenni, csak most lehet érdemesebb megvárni egy újabb "egybe" csomagolást, csak nagyon messze a 2007-es EP3 még.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Emberek... gondolkozzatok mán. 😊 Azé megy el azon a vason a gama, mert azok a karik nem tudják, csak a sm 2.0-t. Szóval ha mondjuk megnéznénk egy 7900gtn full grafon, meg e Te "full grafodon" lenne egy "pici" különbség... Na písz.
xp2400+(~2,2GHz-en), 1,5gb ram, 9600xt maxon 1024esben vajsimán fut, jeeeeee
Fõleg annak tudatában, hogy 2x írtam a supportra steam account probléma ügyében és válaszra sem méltattak (netkávézós ismerõsöm még többször is a saját CS steam acc problémája miatt). Most van egy 10k-s 5 db-os HL2 flex-korong készletem, szvsz jó lesz Gabe Newel torkára <#vigyor1>#vigyor1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AMD AtlonXP 2500
512 MB RAM
Geforce FX5200 128Mb
És nagyon szépen futott 800*600 ban. Szép effectek voltak, füst érnyék minden.
Hmm eeerdekes a gepigeny amit a gamekhoz szoktak irni.
Nekem 2ghz celeron 1 giga ran 400 mhz, gef 6600 es 1024ben fullos graffal olyan gyonyoruen elszakitott hogy nem lattam benne akadast. nem ertem akkor miert kell neki p4es 3 giga meg 7800as vidkari. nem olcso mulatsag sztem benne van a 2 egy 100asban mig az enyem max 40 rugo 😊
Battletag: coolpet#2467
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Gabe Newell korábban több interjúban is említette, hogy a Steam-mel folyamatosan figyelik a játékosokat, s az így begyûjtött többletinformációk segítségével tudják a jövõben tovább polírozni a Half Life epizódokat. Látják például mely részeken akadnak fenn a játékosok - lépnek ki mérgükben vagy halnak meg gyakran -, nagy általánosságban mennyi idõbe telt a játék végigjátszása, illetve mennyien nézték meg az extrákat, az EpOne esetében a kommentárokat.
Day of Defeat: Prelude of Victory (a Source továbbfejlesztett motorjával készült) videó:
Prelude to Victory @ Google video
Prelude to Victory @ Steam (a Steam kliensnek futnia kell! A videó mérete 200Mbyte!)
Depth of Field, Motion Blur, stb. effektek a Source-ban (ezen effektek is újdonságok lesznek a Crysis-ben), ezek feltehetõen késõbb fognak debütálni a Source-ban, a mikor még kérdéses, az egyik legvalószínübb válasz, hogy az Episode Two megjelenése körül, tehát még elvileg idén (a hírek szerint ebben debütál a Source "next-gen renderer", magyarul a grafikai rész egy komolyabb fejlesztésen fog átesni).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valóban nem, de miért is kellene?
A FarCry a Shader Model 3.0-át (illetve a 2.0b-t) használta a HDR megvalósítására az 1.3-as patchban.
A Source a HDR megjelenítéshez Shader Model 2.0-át használ (ezért lehet full HDR beállítás mondjuk egy Radeon X800Pro-n is).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura