Half Life 2: Episode One

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem állítodtad be a felbontást . <#ejnye1>
HotPants
Mi lehet a baj akkor mikor felteszem a half life 2 episode one-t és a fõmenübe belép, majd rámegyek hogy new game és a pályákat is beadja de amikor rámek az elsõre újra visszalép a fõmenûbe? mi lehet a baj?

hellotok!! Valaki nem tudna nekem 100% küldeni? mert véletlen letöröltem a játékot és a végén tartottam
csa all ha még jár erre vki akkor mondja má meg hogy mit tegyek ha néhol fekete és rózsaszin kockás a fal és nincsenek tárgyak pl kocsi, ládák kerités kapu ijenek:?????????????

Az Episode one-ban nem tudja valaki megmondnai, hogy miért ragad be a játék folyamatosan a story közepétõl. Nagyon idegesítõ hogy mindig csak apránként tudok haladni vele és mindig reset lesz a vége :-( Pedig eredetiben van meg
Az Episode one ENGINE ERROR-t nekem is kiírta amikor felraktam a sima Half-Life 2-nek a magyarosítását. sztem te is vagy magyarosítani akartad valamelyiket vagy a steam-et basztad el.
a half life 2 episode one az teljesen más mint a hl2?
én leszedtem egy half life 2 episode one nevû játékot de nekem a hl2 indult el
most akkor mivan?

Sziasztok lenne 1 kérdésem! Mikor felrakom a játékot elindítom és bejön a valve meg minden de utánna kilép és olyasmit ír hogy ENGINE ERROR ez vajon miért van?
sok próbálkozás után sikerült egyszer kétszer eljutnom odáig h törmelékek zuhannak rám de eddig mindig elrontottam. és legalább egy fél napomba tellik amíg megküzdök a fényekkel. van vmilyen hatásos technika?

hali az undue alarm résznél elakadtam amikor a 3 energia híd után egy lifttel elindulunk lefelé alyx-szal és "fények" hullanak le. majd az áram belebasz liftbe és lezuhanunk. mit kéne csinálni?

NEOreg3
Half Life 2 Episode One UPDATE 1 -et szedd le

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Segítsen valaki!!!!!!!!!!!!!
Olyan problémám van, hogy nem látom a dolgokat: vezérlõk, panelek, a híddarabok.
A falak meg kockásak. Kiprobáltam minden drivert de még most sem jó.
Sõt csak az Ms-Dos kötegfájllal tudom elindítani. Mi lehet a baj????
sziasztok!
Egy kérdésem lenne az álomásos pályán van 1 bazi szörny azt hogyan lehet megölni?Mert énnekem már minden lõszerem ráment de semmi.Vagy hogyan tudok menni a Alyx után állítólag egy vonatra kell majd felszállni.
4 ágyút kell aktiválni,mind ottvan körben,a 4. hez,a gömb mellett kell elmenni amikor összemegy 1 pillanatra,bemész bekell lõni ahonnal kijön ágyú 1 sugárgömböt.mindenhol legyen áramellátás!!!

hi, segítsetek! 😄
elakadtam.. ott vagyok, hogy van egy bazinagy izé gömb, amibe vmi lézer ágyukkal kell belelõnöm, hogy nagyobb legyen 😄 nemtom, mind1, a fõ, hogy 2 izét már aktiváltam, de a 3. elõtt van egy bezárt ablak.. nem tud áramost játszani a gömbbel, és így nemtok továbbjutni.. mit tegyek? kinyírtam az ottaniakat, kijött az ágyú, de minden ajtó zárva, nemtok semerre sem menni, a csõ amiven ilyen gömbök rohangsznak - arra sem tudok visszamenni.. :S ha meg lemegyek oda ahonnan az "ágyú" kijött, akkor meg zsákutca mindenfelõl 😄 szóval nemtom mit tegyek.. :S HELP!
hm köszi már megvan,
de nekem olyan van h én nem láttam Oo
meg pl az élettöltõt sem látom, meg van ilyen kapcsoló ( zöld ill. piros lámpa ) nah én csak zöld ill. piros lámpát látok, elvileg kéne lennije vezérlõpultak is alatta, mi lehet a gond? driver? töltsem le az újjat? v mii

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

NEOreg3
gravity gunnal szépen ellököd magadtól a leszakadó híddarabokat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vki tudna segíteni? elakadtam D:
ott járok h megyünk le liftel és vmi mond a csaj h vigyázzak, felnéz, utána leszakad a lift és zuhanunk, és végünk, vki help 😊 D:

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

letöltöttem de nem tom berakni daemonba se alcoholba csak vagy 15 vinraros izé van a mappába hogy bontsam ki mit csináljak valaki segitsen.
Szóval amikor elindítom a gamét bejön a fõmenü ( Új játék, Betöltés, stb...), meg a professzor elmondja mi történt, de amikor elkezdenék egy epizódot/mentett helyzetet akkor az a hibaüzenet jön ki, mint amit a #103-asban üzenetemben belinkeltem. Lécci valaki segítsen, hogy mit csináljak!<#szomoru1>

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Help!
[/img]-ezt a hibát írja ki miután elkezdenék egy új játékot.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Azért megirhatták volna a letöltés helyét
nemértem hogy miért szedték ki a jármûves részeket,pedig szerintem nagyon jól sikerültek<#pardon1>
Pretorian
Apám, már ne is haragudj, de bakfis vagy. Mikor döntötted el, hogy újságíró szeretnél lenni?
Nézz át néha az Index -re, sokat lehet ott tanulni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hello all!

A második epizódban mindjárt a játék eleje után elsötétül a monitorom.
Tapasztalt már valaki valami hasonlót? Ha igen,kérem írja le mi erre a megoldás.
Az elsõ epizódot tökéletesen végig tudtam játszani. A másodiknál belépek az ajtón jönnek a katonák átlépek a boltíven és minden sötét lesz. Kimentettem a sötétben és a betöltésnél a kis ablakban pedig látszik a kép. Nem értem. HELP PLEASE!!!
COHAN
Szerintem ez is egy rohadt jó gáme lesz! 😄
Csak az a baj, hogy túl drága - szerintem - , és most nem csak erre a részre gondolok, hanem úgy általában az összes játék, bár megdolgoztak érte...
Viszont tetszett a szöveg. A végén a kritikával (amikor csillagoznak) nem igazán értettem egyet. De ez csak az én véleményem.
Azt hozzá tenném, hogy Alyx egy kurta jól sikerült karakter, szexi/jól néz ki, csak kár, hogy csak kitalált alak ;-)

Dynamic
"Ez a vita kicsit olyan szintû,mintha az alapján ítélnétek meg egy könyvet,hogy milyen betûtípussal írták..."

Azért ez a példa erõsen sántít.
NEOreg3
esetleg indítsd el a liftet, ha már elindítottad akkormeg maradj életben addig amíg felér

Elakadtam a liftes résznél. Hiába kapcsolom fel az áramforrást a szörnyek csak jönnek-jönnek és bedarálnak egy idõ után. Mit kéne tennem?

Annyit szeretnék hozzátenni,hogy nekem az is jó lenne ha mostantól minden FPS HL2 szintû lenne.Bõven jó bármi megjelenítésére.Lehet hogy igénytelen vagyok persze.

Ez a vita kicsit olyan szintû,mintha az alapján ítélnétek meg egy könyvet,hogy milyen betûtípussal írták...

A legjobb példa arra,hogy az engine-en nem sok múlik az a FEAR.Elméletileg elég jónak kellett volna lennie,aztán olyan egy röfi játék volt hogy csak na.Klausztrofóbiás rohamok törtek rám az egyhangúsága miatt...HL2 meg milyen jó már...csupa olyan pálya,ami úgy van berendezve ahogy annak lennie kell...
A HL1 anno 2x végigtoltam, de leközelebb csak akkor veszem elõ, ha elkészülnek (ha egyáltalán elkészülnek) az átiratával. Nem a Valvés semilyen átiratra gondolok, hanem Black Mesa: Source néven futóra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gordonmail
Éljen a Half Life! Imádom, az a baj, hogy a Half Life 1-rõl mindenki elfeletkezett 😞 pedig mi még mindig nyomjuk a CS:Source, CoD2, UT és ilyesmi Gammák melett a HL1 -et is Multiban WLAN-en! <#worship><#worship><#worship>

(O_o)

gordonmail
na ennek aztán sok értelme van

(O_o)

Egyébként meg nagyon tetszik a FarCry, és halál ólcson megvehetõ, de pont a hiányosságai miatt (játékmenet/sztori) még se veszem meg. Ha a Crysis képes ezen a vonalon felfejlõdni, akkor azt megveszem, de ha nem, akkor max. a demo lesz a gépem techdemóként ...
Ellenben a HL2-t rég tervezem megvenni, csak most lehet érdemesebb megvárni egy újabb "egybe" csomagolást, csak nagyon messze a 2007-es EP3 még.

Nem akarok a nagy Engine vitába belefolyni, de ha már beletettek olyan fantörpikus effekteket, mint a HDR, akkor a HL2-ben látható "Duke Nukemet megszégyenítõ" aljnövényzetet is kicserélhették volna legalább egy UT2003/2004 szinvonalura (uram bocsá' Morrowind szintûre, ha már pályánként volt vagy 3-4 szál) és még a skálázhatóságot se rontotta volna, ha kikapcsolható ...

Nekem inkább azt mond(játok) meg hogy lehettett HDR mellet anti-alaysingot bekapcsolni (vagy mit) a játékban? Mert eddig ha HDR-t kapcsoltam, azt mindig kilõte itt meg nem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem nagyon bejött az EP1. Föleg Alyx tetszett benne, hogy velünk futkos. Mondjuk kicsit ritkásabban is öltözhetett volna, hogy megcsodálhassam a doborulatait, de így se volt rossz. Ja, a játék is király hehehehe...

[NST]Cifu
#71-es hsz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Háj...
Emberek... gondolkozzatok mán. 😊 Azé megy el azon a vason a gama, mert azok a karik nem tudják, csak a sm 2.0-t. Szóval ha mondjuk megnéznénk egy 7900gtn full grafon, meg e Te "full grafodon" lenne egy "pici" különbség... Na písz.
nem értem az ajánlott gépigényt
xp2400+(~2,2GHz-en), 1,5gb ram, 9600xt maxon 1024esben vajsimán fut, jeeeeee
Tinman
Ez igazán aranyos dolog.
Fõleg annak tudatában, hogy 2x írtam a supportra steam account probléma ügyében és válaszra sem méltattak (netkávézós ismerõsöm még többször is a saját CS steam acc problémája miatt). Most van egy 10k-s 5 db-os HL2 flex-korong készletem, szvsz jó lesz Gabe Newel torkára <#vigyor1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Valóban nem. Én a többi HL-hez képest értettem a "nagyot".
balazsm78
Én a HL2 elsõ darabjával játszottam.
AMD AtlonXP 2500
512 MB RAM
Geforce FX5200 128Mb

És nagyon szépen futott 800*600 ban. Szép effectek voltak, füst érnyék minden.

coolpet
Ajánlott: 3 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 3200+, 1024 MB RAM, Nvidia 7800+

Hmm eeerdekes a gepigeny amit a gamekhoz szoktak irni.
Nekem 2ghz celeron 1 giga ran 400 mhz, gef 6600 es 1024ben fullos graffal olyan gyonyoruen elszakitott hogy nem lattam benne akadast. nem ertem akkor miert kell neki p4es 3 giga meg 7800as vidkari. nem olcso mulatsag sztem benne van a 2 egy 100asban mig az enyem max 40 rugo 😊

Battletag: coolpet#2467

+sehol nem pollozzák annyira a gamer közösséget gépügyben mint ott. kíváncsi vagyok, hány sztím felhasználó van - kb ennyi játékgéprõl van infójuk. ez alapján meg azért be lehet lõni hogy kb mire van igény, mit érdeme betenni és mit nem, mivel a köv fél évben a játékosok elenyészõ százaléka látja majd...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

http://www.steampowered.com/stats/ep1/

Gabe Newell korábban több interjúban is említette, hogy a Steam-mel folyamatosan figyelik a játékosokat, s az így begyûjtött többletinformációk segítségével tudják a jövõben tovább polírozni a Half Life epizódokat. Látják például mely részeken akadnak fenn a játékosok - lépnek ki mérgükben vagy halnak meg gyakran -, nagy általánosságban mennyi idõbe telt a játék végigjátszása, illetve mennyien nézték meg az extrákat, az EpOne esetében a kommentárokat.

Zocsi
Sztem nem lehet a Crysis-t meg a HL2-t összehasonlítani. Teljesen más babérokra tör a két motor. Nem tom én emléxem anno 2-3 éve mikor kijött a Farcry, padlót fogtam, hogy milyen szép volt. Csodás terger, szép hangefektek. Meg volt feelingje. Tavaly, mikor végigjátszottam a HL2-õt, az is tetszett, de másért. Nem éreztem úgy mintha nyaralnék. Inkább volt olyen, mintha egy sci-fi regénybe csöppentem volna. Nem éreztem, hogy valósághû akarna lenni, inkább csak kiemel valós dolgokat (fizika) és átülteti egy fantasy világba. Az elõzetes videók, meg riportok alapján a crytek2-E-nél a fejlesztõk célja valamilyen szinten a realisztikus/életszerû modellezés volt. Szétlõhetõ terep, fotorealisztikus texturák...stb. Más lesz a feelingje, de mindenki szeretni fogja. A történet sokat nyom a latba, de a történet miatt nem lesz szebb egy játék, max. szebbnek látjuk majd a játékot azért, mert esetleg ez v. az a világ egyénenként jobban bejött. Hol itt a probléma?

[NST]Cifu
Egyébként hagy gyõzzön meg a saját szemed:

Day of Defeat: Prelude of Victory (a Source továbbfejlesztett motorjával készült) videó:

Prelude to Victory @ Google video
Prelude to Victory @ Steam (a Steam kliensnek futnia kell! A videó mérete 200Mbyte!)

Depth of Field, Motion Blur, stb. effektek a Source-ban (ezen effektek is újdonságok lesznek a Crysis-ben), ezek feltehetõen késõbb fognak debütálni a Source-ban, a mikor még kérdéses, az egyik legvalószínübb válasz, hogy az Episode Two megjelenése körül, tehát még elvileg idén (a hírek szerint ebben debütál a Source "next-gen renderer", magyarul a grafikai rész egy komolyabb fejlesztésen fog átesni).

[NST]Cifu
Na ez a loál. Shader Model 3.0 + HDR már vagy 1 évvel korábban. Jut eszembe... én még nem nagyon láttam SM3-at source motoros game-ben.

Valóban nem, de miért is kellene?
A FarCry a Shader Model 3.0-át (illetve a 2.0b-t) használta a HDR megvalósítására az 1.3-as patchban.
A Source a HDR megjelenítéshez Shader Model 2.0-át használ (ezért lehet full HDR beállítás mondjuk egy Radeon X800Pro-n is).

ja igen és a füvet aljasmód kikapcsoltam (viszont a többit feljebbvettem az ajánlotthoz képest). nem a grafika miatt - így elég randa, hanem mert idegesített, hogy bármi eldobált cuccott 2 hétig kotortam a csalánban 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Oldal 1 / 3Következő →