Glory of the Roman Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az én gépemen a felhasználómra felraktam és ott nem ment, de átléptem a bátyám felhasználójáta és ott elindult!!!!
na nekem sincs tippem
a játékkal kapcsolatban
de állítólag jön egy patch ami megoldja a problémákat! hoci14 a haverom és elvittem hozzá a gamet, nála sem volt jó ,de a báttya gépén meg az enyémen ugyanaz a verzió ugyanazzal a crack-el és módszerrel teljesen jól mükködik! szal még ötletem sincs!
a játékkal kapcsolatban
de állítólag jön egy patch ami megoldja a problémákat! hoci14 a haverom és elvittem hozzá a gamet, nála sem volt jó ,de a báttya gépén meg az enyémen ugyanaz a verzió ugyanazzal a crack-el és módszerrel teljesen jól mükködik! szal még ötletem sincs!
Rámentem a linkre, amit folyton megadsz, de még szinte teljesen üres.Ehelyett nincs inkább valami használható tipped a kérdéseinkre?
^^
Most szedtem le a demót, az is úgy szar, mint a full.Hogy dobhatnak ki valamit a gémerek elé, ha ennyire megbízhatatlan még a termék?!Egyik gépen megy, a másikon meg nem.Illett volna elõtte kipróbálni...<#boxer>#boxer>
^^
http://www.gloryoftheroman.atw.hu/
Én is biztos vagyok benne, hogy nem átnevezésen és fájlok áthelyezésén múlik a dolog.Az eddigi Reloaded-es cuccok zöme mindig a leírtak alapján mûködött.Én is végigpróbáltam már mindent(friss directx, fájltörlés utáni bemásolás, átnevezés, stb.), de semmi eredmény.Ha valakinek lenne olyan tippje, amihez nem kell komplett op.rendszert frissíteni, legyen szíves jelezze!<#help>#help>
^^
én megcsináltam mindent amit eddig leírtak de még mindíg runtime errort ír ki:(
remélem gyorsan kiadnak egy patchet :)
remélem gyorsan kiadnak egy patchet :)
Persze ,hogy lehet.
http://www.gloryoftheroman.atw.hu/
Malac Úr!
Te így ,hogy szünet van a VB-n ennyire kis agresszív lettél?
Vagy csak a játék nem ment rendesen? Akkor ajánlom a Titan Questet na az aztán tényleg egy nagy bughalmaz!
Te így ,hogy szünet van a VB-n ennyire kis agresszív lettél?
Vagy csak a játék nem ment rendesen? Akkor ajánlom a Titan Questet na az aztán tényleg egy nagy bughalmaz!
Szerintem mindenki csináljon egy uninstallt, ha pedig kiírta volna dvd-re törje azt szét, és dobja ki a veszélyes hulladék gyûjtõbe.
A crack et is jó helyre raktam a winyón pedig elraktam mégegyy mappába az eredeti fájlokat.és még mindig runtime error
Nekem valami runtime errort ír ki mit csináljak vele
pedig feltelepítettem a direkt X is a cd rõl!
pedig feltelepítettem a direkt X is a cd rõl!
Akinek nem indul egyáltalán az még az FFDshow kodeket próbálja meg kikapcsolni.
A játék tele van hibákkal, más külföldi fórumokon is panaszkodnak, hogy menet közben kilép, nem tölt, stb...
Várnunk kell a hivatalos javításra, mert sok hibát nem lehet az otthoni ügyködéssel megoldani. ((((
A játék tele van hibákkal, más külföldi fórumokon is panaszkodnak, hogy menet közben kilép, nem tölt, stb...
Várnunk kell a hivatalos javításra, mert sok hibát nem lehet az otthoni ügyködéssel megoldani. ((((
De ötletetek sincs? Frissítési beállitások, képernyõ beállítás?
Az a furcsa hogy nem lépett ki vagy 5 6 orán keresztül, hanem egyszer megcsinálta, és azota mindig kidob. max negyedoránként.
Reinstall is volt, de nem oldotta meg:S
Az a furcsa hogy nem lépett ki vagy 5 6 orán keresztül, hanem egyszer megcsinálta, és azota mindig kidob. max negyedoránként.
Reinstall is volt, de nem oldotta meg:S
SoG TeeMeeee
Egy ideig teljesen nomrálisan futott a játék, de egyszer minden ok nélkül kidobott. Semmi üzenet, semmi hangjelzés semmi, csak kilépett. Azóta elég sürün megcsinálja, ami nagyon idegesítõ. Nem tudja valaki véletlen mi lehet a probléma?
SoG TeeMeeee
www.gloryoftheroman.atw.hu
Még a progit kiböfögõ cég sem tudja mi a baj, 19-e óta kussolnak a fórumukon...
Nekem xp-m van servis pack 2-esem és elsore beindult ,a direct x-et a game CD-jérol telepítettem ,és eddig még semmilyen problémám nem volt a játékkal.
Nekem sp2 van fent, a demo elindult.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Sziasztok! az nem lehet hogy xp sp2vel nem megy normálisan (hmmm el se indul ugye)? nem sok kedvem lenne emiatt újratelepíteni mindent.
Hát én is idegrohamot kaptam abban a küldetésben amikor minden polgár igényét ki kellett elégíteni hogy tovább lehessen menni de az egyik nõ napokon át sírt hogy nincs elég kolbász, közben pont a Tavernben dolgozott :DDD
Most pihentetem a gémet de késõbb azért még ránézek, érdekel a katonai része.
Most pihentetem a gémet de késõbb azért még ránézek, érdekel a katonai része.
Na nekem ennyi volt, még egy ilyen hisztis ribanc játékot nem láttam, és hogy ehhez még lineális kampány van benne (ha jól értem), na kösszépen, helyezzék fel magasabb régióba az illetékesek belsõségeik irányába.
Egész jó lenne a játék ha nem lázadnának egyfolytában a lakosok...és utálom hogy elõre le vannak rakva épületek van olyan pálya elég sok épület van amire átnézem, hogy mi hol van már rég épitetem volna magamnak...
Na engem közvetlenül indítás után visszadob desktopra. Fog sincs miért.<#nemtudom>#nemtudom> Gondolom az animokat játszaná le.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A következõ a probléma: a játék alaphelyzetben tökéletesen fut, de amint megpróbálok egy állást betölteni, mindenféle hibaüzenet nélkül kivág az asztalra. Driverek/DirectX/pékf*sza mindegyike a legújabb (igen, a DX is!).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mi a különbség a Taverna és a Marketplace között?
Nekem se indult Runtme hibát adott, de az erdeti exe és data fájlt csak átneveztem _eredeti név toldással és utánna másoltam be a crack mappából a két fájl. Az eredeti átnevezettek törlése után simán megy a game. Thanx az ötletéert!
Hi!
A progi Windows XP 64-bit alatt nem biztos, hogy fut!
Igen, ATI kártyám van.
A DirectX Diagnostic Toolban a hangkártya gyorsítását lehet hogy ki kell teljsen kapcsolni. Futtatás/dxdiag parancs.
A monitor és a színmélység felbontását lehet hogy vissza kell venni 1024*768/16 bit/60-70Mhz-re.
Háttérben semmilyen progi ne fusson!!!
Ha vmilyen DLL file hiányzik, akkor azt le lehet szedni a netrõl külön is.
Legfrissebb WHQL minõsítésû video driver legyen fent!
A progi Windows XP 64-bit alatt nem biztos, hogy fut!
Igen, ATI kártyám van.
A DirectX Diagnostic Toolban a hangkártya gyorsítását lehet hogy ki kell teljsen kapcsolni. Futtatás/dxdiag parancs.
A monitor és a színmélység felbontását lehet hogy vissza kell venni 1024*768/16 bit/60-70Mhz-re.
Háttérben semmilyen progi ne fusson!!!
Ha vmilyen DLL file hiányzik, akkor azt le lehet szedni a netrõl külön is.
Legfrissebb WHQL minõsítésû video driver legyen fent!
ezen nem tudom mi nem világos.
egyrészt total commandert használok, szal nem gond az átnevezgetés.. kiterjesztésestül meg mindenestül.
másrészt az eredeti file-t neveztem át, nem a crack könyvtárban lévõt , loál.
na, akkor adok neki még 1 esélyt .. hátha a több warehouse megoldja a gondot :D
egyrészt total commandert használok, szal nem gond az átnevezgetés.. kiterjesztésestül meg mindenestül.
másrészt az eredeti file-t neveztem át, nem a crack könyvtárban lévõt , loál.
na, akkor adok neki még 1 esélyt .. hátha a több warehouse megoldja a gondot :D
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Hello mindent megcsináltam minden modszerrel itthon feltettem ujra a dx-et nem is egyszer a cd-röl,de egy másik srácnál akinek a gépe kicsit rosszab és ati kártáyval rendelkezik de nála elsö blikkre megy....
Hi!
DirectX!
Én a demonál nem raktam fel az abban lévõ DirectX-et, mert elfelejtettem.
A demóhoz az áprilisi frissitésû DirectX kellett.
Ezt az áprilisi DirectX verziót a microsoft honlapjáról is le lehet szedni fullban (54MB).
Letöltöttem, felraktam és így ment nálam a demo.
LINK
A teljes játék a telepítés végén megkérdezi, hogy felrakja-e a saját DirectX-ét.
Én ezt is felraktam. (A játék demo verzióját elötte uninstalláltam.)
DirectX!
Én a demonál nem raktam fel az abban lévõ DirectX-et, mert elfelejtettem.
A demóhoz az áprilisi frissitésû DirectX kellett.
Ezt az áprilisi DirectX verziót a microsoft honlapjáról is le lehet szedni fullban (54MB).
Letöltöttem, felraktam és így ment nálam a demo.
LINK
A teljes játék a telepítés végén megkérdezi, hogy felrakja-e a saját DirectX-ét.
Én ezt is felraktam. (A játék demo verzióját elötte uninstalláltam.)
Rájöttem idiótaság:
szóva gondoltam logikával ha csak jobb fajta katonákat akark csinálni akkor elég a kovács a vasfegyvereknek de nem kell mindkét fegyverkészítõ.
szóva gondoltam logikával ha csak jobb fajta katonákat akark csinálni akkor elég a kovács a vasfegyvereknek de nem kell mindkét fegyverkészítõ.
Nézegettem az épületeket Gipsy Caravan?????????
Nem rossz, ahhoz képest hogy csak a középkorban kerültek Európába hála a törököknek...
Nem rossz, ahhoz képest hogy csak a középkorban kerültek Európába hála a törököknek...
Egyik trade routon fáért veszel ércet, a másikon meg az így szerzett ércet bizniszeled gabonára.
Hali, nektek csinált olyat a játék hogy letettél 1 laktanyát és hiába volt benne ruha is meg fegyver is nem termelõdtek a katonák sõt szép lassan elfogytak!!??
ÉN most itt állok ez elõtt a talány elõtt értetlenül...
A Bányavárs, T betûs elfeljtettem a nevét :) 3. küldetése
ÉN most itt állok ez elõtt a talány elõtt értetlenül...
A Bányavárs, T betûs elfeljtettem a nevét :) 3. küldetése
azt a pályát amikor pompeiiben vagyok
azt hogy kell megcsinálni???
a trade routokat nemtom felállitani
pls help
azt hogy kell megcsinálni???
a trade routokat nemtom felállitani
pls help
Lassan, egyesével építsd az épületeket, ha sokat raksz le egyszerre megszakadnak a rabszolgák és megáll az utánpótlás. A fát automatice odaviszik ahova kell...
Warehouse is segíthet...
Warehouse is segíthet...
Hi!
Én is pont itt tartok ahol 60 rabszolga kell + shelter, de olyan távol vannak 1mástól a város részek, h nem épít fel semmit se. No timber!! Hogy kell odavitetni a fõváros részbõl a bányákhoz?? Mindent felgyújtanak ezek a mocskos.... :(((
Hiába akarok prefektust építeni, no timber! H.e.l.p !! A fõ városba van timber, de favágót se lehet letenni sehova se, csak a fõ városrészhez.... Megoldás?
Én is pont itt tartok ahol 60 rabszolga kell + shelter, de olyan távol vannak 1mástól a város részek, h nem épít fel semmit se. No timber!! Hogy kell odavitetni a fõváros részbõl a bányákhoz?? Mindent felgyújtanak ezek a mocskos.... :(((
Hiába akarok prefektust építeni, no timber! H.e.l.p !! A fõ városba van timber, de favágót se lehet letenni sehova se, csak a fõ városrészhez.... Megoldás?
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html