Glory of the Roman Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a process, amit leírtál megegyezik a normáll krekkeléssel (leszámítva a ereti exe + data áthelyezését, de mivel a programm azt úgy sem tudhja, hogy ott vannak valahol a vinyón, ez a mozzanat akár ha nem is lenne). Valami 1éb okosságot csinálhattál, ha elsõre nem, aztán mégis elindúlt...gondolkozz, hátha beugrik :)
Nem az az .exe-kel van a baj, valamit a windowsal kell csinálni
Nem csináltam elsöre biztonsági mentést az eredeti file-krol,de a leirtak alapján se megy már kezdem feladni remélem jön valami patch majd a probléma orvoslására
NeoMaN
Õõõõ, nem így krekkeltél elsõre ahogy leírta?

Sajnos nekem igyse indult el:/
NeoMaN
Hehe, ez nem furcsa egyátalán. Szépen így is van mellékelve a krekk.

NeoMaN

Hi!

Realoded verziónál!!!
Az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileok a vinyora telepítésnél kerülnek bele a játékba.
A törtek az iso fileban a Crack könyvtárban vannak.
A tört fileok és az eredeti fileok méretre teljesen egyformák!!!
Telepítés után az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileokat HELYEZED ÁT egy másik játékon kívüli könyvtárba. Ezekre az eredeti fileokra késöbb a játék frissítésénél szükséged lehet! Utána a tört fileokat átmásolod a Crack könyvtárból a telepített játék könyvtárába.
A Glory.exe-t a Run könyvtárba, a Data.hpk-t a Run\Packs könyvtárba rakd.
Tudom furcsa, de nekem a játék csak így indult el...))

Bye

na most szedem lefelé
kiváncsi vok rá

ha caesar 3 féle játékrol van szo akkor biztos el leszek vele egy jo ideig

NeoMaN
Két féle képpen lehet játszani:
1. Mindig csak és kizárólag a küldetést tartod szem elött.
2. Építkezel orrba-szájba, növeled a városod.

Én az elsõ ponbt szerint játszom, azért látszanak ilyen kicsinek a "városaim". Van egyébként FREE mód a játékban, ott biztosan egész nagy metropoliszokat lehet felépíteni, mivel nincsenek megkötések...

Na pont itt járok én is 60 rabszolga minimum + shelter de már most nem kezdek bele ebbe a pályarészbe...
NeoMaN
Biztos hogy lehet. Kb a 10. pályán lehetek, de még mindig adja be az új épületeket...

Navégül kiporbáltam ugyanugy hibát ir ki szoval nem segít.
Hát nekem érdekes. Egyik gépemen megy a másikon nem..
Tuti én vagyok a láma, de ezt hogy is csináltad?
"átneveztem glory.exe -> glory.exe.1.00 :D és így flottul fut ;]"
Hogy a tökbe módosítottál a kiterjesztés után az alkalmazásnévben???
Én azt nem értem ez mitöl lenne megoldás?ha valaki nem csinál biztonsági másolatot a régi file-krol és mégis runtime error-t ir ki azzal mivan? szal..
Hogy éted, hogy eredeti fájlokat? A gyárit, vagy a reloaded fájlokat? Ha kiszeded a install könyvtárból, tapasztalatom szerint nem indúl..
Hmm képeket és másképeket nézegetve remélem azért lehet ennél nagyobb impozáns városokat is építeni mint a caesar3-ban.
NeoMaN
Úgysincs pörgés itt, legalább néhány kép...

NeoMaN

NeoMaN

NeoMaN
Na, azon a pályán már túlvagyok.

AZ a lényeg, hogy legyen 4-5 Warehouse, mert különben a rabszolgáid megszakadnak, és megáll a fejlõdésed. A másik, hogy vegyél rabszolgákat, nekem a pálya végére 110db volt. :))

Johnny23
age of empires 3 nál jobb a grafikájA?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ja, kicsit szájbarágósabbal, plíz!
Sziasztok. Se az átnevezéses dolgot nem értem, se az áthelyezésest.:D
Homályosítsatok fel lécci. Ha áthelyezem az exe-t akkor init keres. Ha pedig átnevezem, akkor nem indul el vagy mi.
Segíííííííííííííítsetek.:D
[HUN]PAStheLoD
reloaded félét szedtem le, csak átneveztem glory.exe -> glory.exe.1.00 :D és így flottul fut ;]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Hi!

Runtime Error... hibára a következõ megoldást olvastam az NFORCE oldalán! Az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileokat át kell rakni egy teljesen különálló könyvtárba a vinyón. A Data.hpk file a Packs könyvtárban van. Az eredeti fileok átnevezése nem megoldás!!! Nekem így azonnal elindult a játék.
Az iso fileban lévõ Direct X-et tényleg fel kell rakni. Nálam a demo tökéletesen futott.

Bye

[HUN]PAStheLoD
na , toltam a kampányt a tutorialt igazából, kb 10 küldetést .. addig amíg nem kell florenciába 50 eNber és kevesebb mint 10 kielégítetlen ( [; ) .. és ott megakadtam, mert minden épületnek olyan kicsi a hatósugara, hogy ha leteszek mondjuk 10 házat középre meg mindent ami kell nekik (kaja 2 féle, víz, teNplom, herbária, tûzoltó, meg mittomén bazz) akkor nekik több munkás kell meg .. azaz több ház .. azaz megint sok-sok ilyen szirszar .. és akkor még nem is beszéltem arról, hogy pl. csak 1 kõfejtõd lehet de kõ kell a házak "fenttartásához" hogy le ne égjenek , de hiába van elég kövem akkor is felgyulladnak . na faszom

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

NeoMaN
Legfrisebb DX-et tedd fel (microsoft letöltõközpontból szedd le, havonta jelenik meg újabb!), frissíts VGA és Audio drivert (esetleg tegyél fel régebbit), kódekpakkot unintallálj. Elsõre ez jutott eszembe.

Huhh ez jol hangzik csak indulna már el
NeoMaN
Amúgy nagyon jó, végre egy nyugis kis építgetõs játék.
Harcban még nem voltam, nemtudom az milyen lesz. Az elsõ 6 pálya szép lassú építkezés, menedzsment, ismerkedés az épületekkel...

NeoMaN
Teljesen, 100%-ig Caesar 3, csak 3D-ben.
Prefektúra, tûzvész, kertek és köves utak, piac és templom...
Egy az egyben Caesar 3, nemtudok többet írni.

Mivel nekem nem fut irna rola valaki egy kis beszámolót mégis milyen a játék megéri szenvedni az elinditásával,kicsit bövebben mint ,hogy hasonlit a settler/caesarra.
Nekemis annyi akkor lehet nem ez lesz a probléma :/
NeoMaN
Nálam fut gond nélül. A kerestt file, a system32-ben van és a verziószáma:

7.0.2600.2180

Msvcirt.dll 7.0.2600.2534 állitolag ez a fájl rednbe tenné a dolgokat,akinek elindul nézze már meg ,hogy neki ez a verzioszámu fájlja van e
a forrás:
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhu%3B884538&x=12&y=20#top
Ti hogy tudtok képet feltenni?
Nekem ha csinálok egy tök átlagossat az kapásból 620kb
Nekem elsõre nem ment a game, aztán újratelepítettem mindent!
(oprendszer,legújabb directx, vga driver, alaplap driver)!+crack a :
www.gameburnworld.com
-ról!
Most Faszán megy!
hmm,

reloaded verzio t bemountolom daemonba vagy alcoholba es egy az egyben kekhalal az xp-n

ez igen :)
valaki talalkozott ilyesmivel? :)
Serpa
engem ez a vid fogott meg.
sztem az ilyen építkezõs játékokat.

a harc, h van megoldva?

probáljátok meg alcohollal.
vagy
"run" mappát rakjátok át a "c:\program files\Glory of the Roman Empire" mappába.

Help17
Nekemmegy

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

A link, ha valakit érdekel:
http://www.cdv-forum.com/cdvboard/english/showthread.php?t=54291
Ne adjátok fel a reményt, a hivatalos fórumon olvashatók alapján gyári hiba. Kérik a tisztességes, ám runtime error-ba ütközõ vásárlókat, hogy valami tököm tudja milyen diagnosztikát küldjenek át. Gondolom kijön majd egy peccs, aztán menni fog (nyílván a reloaded verzió is, pfúj :)!)
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám, de pl. Visual C++-t hiába telepítessz, nem fogja megoldani (nekem volt a gépemen, én meg leszedtem, mert azt hittem, az zavar be :-) ). A játék hivatalos fórumán is foglalkoznak a dologgal: valami emberkének el kell küldeni mail-en vmit, csak hát németül van, szóval eddig jutottam...

Üdv.
Sziasztok! hajam kihullott, se a clonedvd, se a reloaded, de még a demó se megy? képeken kívül mást nem láttam a gémbõl (na jó 1 videót még). engem nagyon érdekelne a gém római kor miatt, ha nagyon jó megveszem, de ííííííígy? 3 napja próbálom elindítani, kb 15-20 oldaról töltöttem le "tuti" induló berheléseket, semmi. reloaded-es verziót vagy nem próbálták ki, vagy a demó exe-jét dobták be.
most éppen visual c++-t telepítek, ne mondja senki hogy nem teszek meg mindent. ha ez se megy JÖN A NAGYKALAPÁCS átalakítom a gépet pl betonkeverõnek.
na most alszom egyet hátha lehiggadok és mond nekem valaki valami jó hírt (ezzel kapcsolatban :) )

Én is létre akartam hozni a topikot, csak ezen a fórumon nem találtam azt az opciót ahol ezt megtehettem volna.

Nem sajnos azsem és még sok embernek csinálja ugyanezt a forumokon panaszkodnak de nem nagyon van megoldás:/
NeoMaN
Esetleg valamilyen kódekpakk.

NeoMaN
VGA driver vagy hangkártya driver.

Gerbill
Nekem valami hasonlót írt ki egyszer a wormsnél, ott egy gép újraindítás megoldotta a gondot

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.