Glory of the Roman Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kajálni az emberek a fogadóba járnak, úgyhogy legyen a központban 1 fogadó
rabszolgát meg venni kell ha fáradtak, ill. warehouse-kat kell építeni (2-3 db.), ill. rabszolga sheltert
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
^^
Valamint az érdekelne még, hogy a rabszolgák kihasználtságát a fõépületnél hogyan lehet csökkenteni?
köszi
^^
Vagy kereskedelemmel ez nem megy?
Ez egy regi romai kivansag kor ahova egy , altaban borzalmasan tulhizott , oreg bolcs holgyet ultettek , aldozati verrel leontottek m korberaktak mindefele ajandekokkal es akkor oda mentek hozza a nep kivanni erot egesegget , gyereket meg ilyenek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Már éppen le akartam bontani hogy közelebb újraépítsem amikor észrevettem hogy a lakók spontán "átszervezték" magukat és így már elérték a földeket <#eljen>#eljen>
Nálam 12 casa elég volt hogy minden faszán mûködjön.
Én elsõre azt szoptam be hogy két ház kilógott a szabó hatókörébõl <#zavart1>#zavart1>
de sztem, a 3 érc és a 2 márványbánya közelébe 1-1 et.
hisz a paraszt nem megy a raktárba kajáért.
-muszáj-
én is beleestem ebbe a hibába.
az elsõ prefecture építési pálya után nagyon elszaladtam, elõrõl kezdtem a prefecture pályán.
Nem szabad eszetlenül építkezni és termelni, mert megszakadnak. Vegyél rabszolgákat (20arany 10rab), és ha már nem leterheltek, akkor tegyél le 1-2 warehouse-t.
De a küldi az, hogy mindenkinek a szükségletét elégítsd ki, nem az hogy happyness legyen.
Legalábbis én mindig a tavernt néztem (még a tutorial is mondja), és úgy teljesítettem a küldiket.
De miert van megis az hogy csomoszor nem visznek oda egy hazhoz anyagot? Kiirja pirosan hogy ez nem kap anyagot! Azt hogy csinalom hogy kapjon? Ugyertem pl a kenyer sutode kotelezo hogy kozel legyen a farmhoz vagy nem? Mert nekem pl az is ami mellete van neha nem kap anyagot.
Szal en gondolom a szolgak a hibasak de hogy csinajam hogy mindig vigyenek anyagot mindehova?
Build a taverm.
Satisfy the needs of all citizens.
10 casa type houses.
no more than 14 houses.
Van ket tavern. Minden egyes ember meg van elegedve. Azaz remelem mert egyiknek sincs mar olyan anyazos beszolas. 14 darab casa izes hazam van nem tobb.
ES MEGSEM CSINAL SEMMIT MAR EGY ORAJA csak megy tovabb. Micsinalok roszul?
csináltam 3 képet
^^
néha be is kapcsolom, h kultúrálodjak kicsit 😊
tehát érdemes a kolbászra alapozni a kaja ellátást (a kenyér rovására)?
harcrendszerbe bele tudtál már nézni?