Glory of the Roman Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Format, XP-reinstall?Inkább kivárom a patch-et!Egy játék miatt nem fogom totál felbolygatni a gépemet.Mások egyébként már kipróbálták a tippedet(lásd a játék hivatalos fórumát), nem sok sikerrel.Azért kösz!<#wave>#wave>
^^
Az avik áthelyezését már próbáltam, semmi eredmény.A codec-ek letörlését mellõzném, mert videók lejátszásához(pl.GS melléklet) - gondolom - csak az xvid kevés lenne.Vagy nem?
^^
Theorica Divx de sztem egyszerûbb lenne ha TE szednéd le a codeckjeidet, attól hogy eddig még nem okoztak gondot az nem azt jelenti hogy soha nem is fognak
Format, Xp, játék, ha így sem megy akkor talán majd a patch
Format, Xp, játék, ha így sem megy akkor talán majd a patch
Szedd le mindhármat, és próbáld csak xviddel.
Esetleg tedd át máshová az avikat, hogy ne találja meg õket. Hátha átugorja és elindul a game.
Esetleg tedd át máshová az avikat, hogy ne találja meg õket. Hátha átugorja és elindul a game.
Annyit megtennétek, hogy ideírnátok, milyen codec-et használtok és ment-e a gépeteken a progi?Lehet, hogy hamarabb kideríthetnénk, mi a gond, mint maga a kiadó...<#vigyor3>#vigyor3>
^^
Kódek hibára már gynakodtam én is. Nekem gond nélkül megy a demó és a full is.
Divx nálam nincs fent, csak XVID.
ITT
Divx nálam nincs fent, csak XVID.
ITT
Irigyellek.Megkérdezhetem, milyen codec-et használsz?Rájöttem ui., hogy amennyiben nem az op.rendszeres vinyóra rakom a demót, akkor a Run/Movies mappában lévõ avi-kból csak kettõt tudok duplaklikkel lejátszani.Ha viszont arra, amin az op.rendszer van, akkor hármat.A cdv.avi-ra azt írja ki, ismeretlen fájlformátum...<#guluszem1>#guluszem1>
^^
A fura az, hogy többen azt válaszolták a problémámra, biztos a konfigommal vagy az op.rendszeremmel van a baj.Akkor könyörgöm: miért fut rajta gond nélkül minden más?!Miért nem akadt össze a Settlers: Next generation demó, a Prey demó, a HL2, A heroes V.,..., soroljam még?És miért nem indul európaszerte mások gépén sem?neked indult a demó, vagy a full?Mert ismerek olyat, akinek a demó nem ment, a full viszont igen, de csak akkor, ha arra a vinyóra telepítette, amin az op.rendszer is van.
^^
Ennyit a közelgõ patch-rõl, amit a hivatalos fórumon találtam a Runtime error témában:
Mordred
Haemimont Employee
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:43 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
We and CDV are investigating the problem. There will be a patch addressing the issue when things get clear.
Mordred
Haemimont Employee
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:43 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
We and CDV are investigating the problem. There will be a patch addressing the issue when things get clear.
^^
Sajnos nem tudom.Jelenleg a GS-fórumon kérdezgetek másokat, már van, aki találkozott a hibával.A kiadó fórumán csend honol, a reklamációk szépen gyülekeznek.Egyesek olyan módon indították el(állítólag) a korábban nem induló demót és a full-t, hogy égnek áll a hajam!Átnevezték a Movies könyvtárat, levették a hang hardveres gyorsítását nullára, csökkentették a képfelbontást, nemhivatalos hotfixet töltöttek le..., na neeee!!!!
^^
Csak jelzem, hogy a GS mellékletén található Glory of the Roman Empire demó is Runtime error-t produkál...Ezt nem hiszem el!<#falbav>#falbav>
^^
A Tycoon City NY az mint neve is mutatja egy tycoon, tehát ott csak üzleteket építhetsz a már kész utak mellé(itt csak egy üzletember vagy akinek van néhány vetéjtársa), a City Life az pedig a Sim Cityhez hasonló városépítgetõs játék, tehát ott mindent te építesz, utat, rendõrséget, tûzoltóságot, kórházat(itt te vagy a polgármester). Az egyik kedvenc stratégiai játékom amúgy az Evil Genius, ebben a fõgonosz szerepét alakítjuk aki el akarja pusztítani a földet és egy szigeten titkos bázist kell építeni a hegybe, magánhadsereget kiképezni és eltenni lábalól az ügynököket, miközben kiterveled a szupertitkos titkos földelpusztító fegyveredet(ha láttad az Austin Powers-t akkor úgy is mondhatom hogy Doktor Genya szimulátor)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Most olvastam, hogy a demó rajta lesz a GS júliusi mellékletén.Kiváncsi vagyok, ez is hibát produkál-e és hány olvasónak?Talán a GS-es csapat tud majd segíteni!<#smile>#smile>
^^
Ha a városépítõ progikat szereted, ajánlhatom a City Life-ot és a Tycoon City: New York-ot.Utóbbit magam is próbáltam, jól elszórakoztam vele.Ha a kategórián belül más érdekel, írd meg.De tényleg nem akarok off-olni, mert megharagszanak ránk...Bocsesz!
^^
Ez nem semmi hogy még a bolti verzió sem mûködik !
Remélem lassan télleg kijön a patch!
Légyszíves mondj nekem valami jó stratégiai játék címet mertt látom te elég jól otthon vagy ebben a témában!!
Remélem lassan télleg kijön a patch!
Légyszíves mondj nekem valami jó stratégiai játék címet mertt látom te elég jól otthon vagy ebben a témában!!
Nah én végigvittem, valahogy kicsit könnyûnek találtam. Legalábbis ha jól hagyod ott a várost a sikeres küldetés után, akkor a következõnél könnyû dolgod van. Adott egy jó hetet a game.
-muszáj-
Gabor!Jó hírem egyelõre sajnos nincs a Runtime error-ral kapcsolatban, mindössze két fejlemény:
1.Valakinél megoldotta a problémát a legújabb nVidia driver feltelepítése, másoknál viszont nem.Tegnap én is frissítettem, minden maradt a régiben.
2.A hivatalos fórum egyik moderátora szerint a hibát a SP2 bizonyos fájljai okozzák.Már letölthetõ egy nem hivatalos hotfix, de aki nem szeret kockáztatni, az várja meg a hivatalos csomagot.
Mellesleg szépen szaporodik a dühöngõ külföldi gémerek száma, akiknek a bolti verzió produkálja a hibát(remek!), mások még mindig a demót reklamálják.Addig ui. amíg azt sem tudják elindítani, nem hajlandóak megvenni a full verziót.Ez teljesen érthetõ.Vagyis továbbra is talány, minek alapján "dönti el" a játék, hogy melyik konfigot "szereti" és melyiket nem.Remélem, a Caesar IV-el és a CivCity Rome-al nem fogok így befürödni, mert azokat is nagyon várom.Annyi a vigaszom, hogy a Settlers II.: Next generation angol demója hibátlanul fut.
Bocs a többiektõl az off-ért, de képzeljétek magatokat a mi helyünkbe...:miközben Ti már javában élvezitek ennek a - valószínûleg - pazar városmenedzselõ programnak az erényeit, mi már hetek óta csak egy parancsikont és egy hibaüzenetet bámulunk a monitoron.Legalább vennék a fáradtságot egy patch kiadásához, merthogy azoknak is bõven van kifogásuk, akiknél indul a progi: load errorok, black screen-ek, stb.Na, drukkoljatok, hogy mielõbb csatlakozhassunk hozzátok a kérdéseinkkel!<#wave>#wave>
1.Valakinél megoldotta a problémát a legújabb nVidia driver feltelepítése, másoknál viszont nem.Tegnap én is frissítettem, minden maradt a régiben.
2.A hivatalos fórum egyik moderátora szerint a hibát a SP2 bizonyos fájljai okozzák.Már letölthetõ egy nem hivatalos hotfix, de aki nem szeret kockáztatni, az várja meg a hivatalos csomagot.
Mellesleg szépen szaporodik a dühöngõ külföldi gémerek száma, akiknek a bolti verzió produkálja a hibát(remek!), mások még mindig a demót reklamálják.Addig ui. amíg azt sem tudják elindítani, nem hajlandóak megvenni a full verziót.Ez teljesen érthetõ.Vagyis továbbra is talány, minek alapján "dönti el" a játék, hogy melyik konfigot "szereti" és melyiket nem.Remélem, a Caesar IV-el és a CivCity Rome-al nem fogok így befürödni, mert azokat is nagyon várom.Annyi a vigaszom, hogy a Settlers II.: Next generation angol demója hibátlanul fut.
Bocs a többiektõl az off-ért, de képzeljétek magatokat a mi helyünkbe...:miközben Ti már javában élvezitek ennek a - valószínûleg - pazar városmenedzselõ programnak az erényeit, mi már hetek óta csak egy parancsikont és egy hibaüzenetet bámulunk a monitoron.Legalább vennék a fáradtságot egy patch kiadásához, merthogy azoknak is bõven van kifogásuk, akiknél indul a progi: load errorok, black screen-ek, stb.Na, drukkoljatok, hogy mielõbb csatlakozhassunk hozzátok a kérdéseinkkel!<#wave>#wave>
^^
én ott tartok most.
nem vmi könnyû felduzzasztani a lakosságot, agyatlanul meg nem akarok építkezni.
nem vmi könnyû felduzzasztani a lakosságot, agyatlanul meg nem akarok építkezni.
sziasztok
kérném, hogy akinek vannak jó tippjei a játékkal kapcsolatban bármilyen, az ne fogja vissza magát és ossza meg velünk😊
Gondolok pl épitkezési "taktikára", hogy hogyan is néz ki egy jól mûködõ város az építkezés szempontjából, vagy mire kell a legjobban figyelni. és stb stb
csak egy ötlet 😊
kérném, hogy akinek vannak jó tippjei a játékkal kapcsolatban bármilyen, az ne fogja vissza magát és ossza meg velünk😊
Gondolok pl épitkezési "taktikára", hogy hogyan is néz ki egy jól mûködõ város az építkezés szempontjából, vagy mire kell a legjobban figyelni. és stb stb
csak egy ötlet 😊
Gabor(Gyocsika)!Ha találok valahol megoldást, beírok ide.Ugye Te is?!Már kezd komolyan bosszantani a dolog...
^^
Ezt nem hiszem el. Már majdnem megcsináltam a barakkosat, pontosabban meg is csináltam csak éppen akkor támadtak a barbárok és pont egy olyan útvonalon jöttek ahol cssak egy õrtorony volt, persze hogy felgyújtották, a katonák pedig nem mentek és nem védték meg a várost, akármit csináltam velük. Természetesem menteni elfelejtettem nehogy visszatöltsem és megerõsítsem azt az útvonalat.
nem árt ha elõször a déli bányához építesz egy raktárat, hisz az aranybánya.
veszed a rabszolgákat, azt jöhet a vas.
veszed a rabszolgákat, azt jöhet a vas.
csak az volt nálam a gáz hogy én délre terjeszkedtem nem északra a vas bányához <#szomoru1>#szomoru1>
én se építettem ki semmit, 6 õrtorony azt csókolom.
igaz a következõben megizzattam, h minél gyorsabban kiképezzem a katonákat, de sikerült, sõt ...
igaz a következõben megizzattam, h minél gyorsabban kiképezzem a katonákat, de sikerült, sõt ...
én is igy rontottam el az egészet
minél gyorsabban végig akartam tolni a küldit
csináltam 6 õrtornyot oszt annyi
2/3 masnál pedig jól megszívtam mert a barbárok lerohantak :@@
nem volt idõm barakkra
és ugyenez volt londiniumnál
uj kampányt kezdtem és most megpróbálok lassan lépegetni
minél gyorsabban végig akartam tolni a küldit
csináltam 6 õrtornyot oszt annyi
2/3 masnál pedig jól megszívtam mert a barbárok lerohantak :@@
nem volt idõm barakkra
és ugyenez volt londiniumnál
uj kampányt kezdtem és most megpróbálok lassan lépegetni
Még mindig semmi.Ma délután teljesen belelkesültem, mert a hivatalos fórumon valaki azt írta, hogy amennyiben a C:\ meghajtóra installáljuk a progit(amelyiken az op.rendszer is van), akkor mûködik a dolog.Nosza, kipróbáltam, de minden maradt a régiben.Demóval, full verzióval egyaránt.Vagyis egyelõre homály fedi, hogy egyes konfigokon miért fut hibátlanul, másokon miért jön elõ a Runtime error?Ráfogták már a SP2-re, a driverekre, a directx-re, a virtuális meghajtókra, sõt lassan az idõjárásra is, de megoldás még nincs.A röhej az, hogy amikor a hivatalos fórumon valaki beír egy jónak tûnõ megoldást, akkor a moderátor lelkesen ezt javasolja minden reklamálónak.Aztán valaki más beírja, hogy neki ez sem vált be, és újra csend lesz.Azért klasz, nem?Pedig olyan szívesen tartanék már akár a legelsõ küldetésnél, vagy legalább a demó elindulna...!<#rinya>#rinya>
^^
Csak most ott vagyok egy kicsit gondban ahol a 2/3 küldetésben a barakkot kell megépíteni, mert az 1/3 missziónál a gazdaságot nem építettem ki teljesen, csak gyorsan megépítettem a hat õrtornyot, és vége volt, most meg mikorra felépül a barakk addigra már lázong a nép, hogy ez kevés az kevés, ha meg nem a barakkot építem meg elsõnek akkor meg nem tudom visszaverni a barbárokat. De majd megoldom valahogy.
Igen, már rájöttem azóta már ugyanott már 150 lakos küldetést is megcsináltam. Kösz a segítséget.
nem lesz szükség herbalistre.
elég ha van bõven kaja, no és BOOOR 😊
mert ugyebár napi egy pohár bor egészséges.
no meg egy fürdõ se árt ha van.
elég ha van bõven kaja, no és BOOOR 😊
mert ugyebár napi egy pohár bor egészséges.
no meg egy fürdõ se árt ha van.
Ott is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én még a játék elõtt kezdtem el nézni, de ott a kövér nõ nem a város közepén ült csak úgy simán az utcán?
Jah nem rohogni fogol de a jatek lattan elkezdtem nezni a Rome c. sorozatot es abba volt benne 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nah sikerült!!! Köszi
azt tom de hol írja hogy mennyi elégedetlen ember van???