88
elegem van belőlük:(
-
#88 náluni kmost nincs sok szunyog, eléggé irtották az árviz miatt őket igy érezhetőenb kevés van belőle, vszont sok a légy meg MOLYLEPKE!!!:ccc -
#87 UP!
Most már nekem van elegem ezekből a szarfaszúakból. Az indexen volt egy cikk valami lézerről, ami automata, és öli a szúnyogokat. Az hoax volt, vagy igazi a cucc? Ha tényleg létezik, én akár több tízezret is hajlandó vagyok fizetni érte.. -
#86 minden ehet mást
de mit tegyünk a szúnyogok ellen?
-
#85 róka ehet mást is, meg a béka eszik legyet is, nem?
a normális légy meg nem csíp meg:) -
#84 a róka -
#83 de akkor kihalnak a békák, a gólyákk. mi eszik gólyát?:D van szebb madár is!:D hajrá irak:D -
#82 szúnyog = gyűlölöm :D csinálna valaki egy olyan bombát hogy felrobbanna az egész világon és nem maradna egy büdös szúnyog sem! ^^ -
#81 ablakon nem is szoktam, leesnék 3 emeletet:D eg éppen ezért könnyen levehetőset.
a lámpát nem ismerem, nem hiszem hogy sokat ér:S -
#80 ...de te se jöhetsz ki a háló mögül...
az a kék szúnyogirtó (UV) lámpa az milyen? -
#79 én asszem most nyárra veszek hálót. amolyan könnyen felszerelhetőt, leszedhetőt. és akkor egy bogár se jön be, hurrá:D -
#78 valami riasztót ajánljatok nekem is
elektromosat, vagy mp3-at, vagy lámpa-t
vagy akármit, ami működik, pls.... -
#77 van valakinek OFF szunyogirto spray -e vagy akarmilyen mas szunyogirtoszere???
milyen cucc van benne es hany szazalekos? -
blackgamer #76 juj, azt nem is néztem
biztos egy másik gyártónak is van hasonló elven működő és olcsó cucca -
#75 ilyen ár mellett nem hiszem hogy bárki is használná :) -
blackgamer #74 erről már hallottatok? Szúnyog Vadász
jónak tűnik, használja valaki? -
#73 lattam egy olyan cuccot amire palackot kell kotni es a szunyogok odamennek de csapdaba esnek... jo lehet de csak kulteren lehet hasznalni..
az OFF szarsagrol annyit hogy csak ugy hasznalt ha egy rohadt nagy szunyogirtos gyertyat is egettem magam mellett.. nah ugy nem igazan csipkedtek.. de most vettem egy masfajta cuccost.. ez nem spray hanem ilyen babatorlokendo feleseg
de sokkal tobb szunyogirto szer van benne es 100% osanmukodik!!! 4-5 oran keresztul nagyivben elkerulnek a szunyogok!!! elotte meg 4-5 csipest szenvedtem mire az OFF meg a gyertya megtette a hatasat! -
#72 én msot vedttemtem egyet, de mivel azt se tudom még ki vagoyk majd hgoanp kiprobalom:) -
#71 hát ez fura, be van dugva a raid, mégis megcsipett most egy szunyog...kezdenek rá immunisak lenni v. miatököm van? :) -
#70 amennyire én tom az hím-szúnyog...sokkal nagyobb, mint a nőstény, nem csíp meg, viszont ugyanolyan idegesítően tud zümmögni..még szerencse, hogy nagyobb célpont és így könnyebben észrevehető/likvidálható.. -
mezeimodell #69 Mellesleg én holnap megyek venni RAID-et meg RC-motort. A raiddel elűzöm a dögöket, az RC motorra meg rárakok egy áttételt és egy légcsavart, azt hideg is lesz. Meg kell teremtenem magamnak az ideális életteret:D -
mezeimodell #68 Izé..Nem biztos, hogy pont ide tartozik, de már vagy három ilyen ÓRIÁS-SZÚNYOGOT láttam a szobámban. Kettőt megöltem, a harmadik elmenekült. Ezek veszélyesek, ezek is támadnak, vagy tulajdonképpen ezek nem is szúnyogok? Méretük kb a 10-15X-öröse a normál kisszúnyogénak! -
#67 nah azok még nem jöttek még ide, de ami késik nem mulik:S sok mutáns faj, olyanok berepülnek hogy a startrekbeli lények elbujhatnak mellettük.... -
#66 szúnyogháló a best, de ha az nem lehetséges (mi ablakunk is olyan hogy nem lehet rá tenni) akkor elektromos-konnektoros cucc...nyitott ablaknál is jó
csak az a baj hogy csak szunyogok ellen...az összes többi szar rovar bejön ugyanugy, pusztulna ki mind -
Shadow_THH #65 ja a rovar az fontos -
#64 "isten minek teremtete a szunyogokat nincs is benne meg a taplaleklancba se"
Nem ezt mondanád, ha levelibéka volnál. ;) -
#63 kurva anyjukat -
#62 azé mer ha nincsennek szunyogok nicns jureassic pak, amugy erős agyanum h régebben nem is voltak szunyogok, csak az a steven spilberg vagy ki rendezte, az csinált iylen mutáns lényeket a légyből, és repcsivel kiengedték a világ minden tájára, mert hogy ugye igaznak tünjön a történet:) -
F1re #61 isten minek teremtete a szunyogokat nincs is benne meg a taplaleklancba se kb :D picsaba -
#60 Utálom mindet PÁSZMEK mindenhol MEGCSIPKEDTEK! [most épp 1 tollal trancsiroz 1et] -
#59 -
#58 bazz az a hang! -
#57 délben teszteltem apámon a sípoló hangot,ő nem hallotta :DDD -
#56 Van egy párszáz forintos de marhajó és hatékony szúnyogháló. Kis ragasztós csíkok vannak hozzá amit felraksz a keretre (akárhová, akármekkora méretben) és ennek a belső felén kis tüskék vannak. A hálót ezekre rányomod és beleragad. A fekete kívülről abszolút nem látszik, ha megunod egyszerű mozdulattal letéped az egészet. -
#55 amúgy ez a sípiló hang telefonon kurva hangos tud lenni.
osztálytársamék állandóan ezzel szórakoztak,meg beállították csengőhangnak,és a kabátban volt a telefon,és mindig vki megcsörgette.mondjuk ez azzal a céllal lett volna,h a tanár azt higyje,h sípol a füle,de nem láttunk rajta semmi ilyesmit.
mi meg ugye úgy tettünk,mintha semmi nem lenne.ez a tanár 52,akkor valószínű,h nem hallotta ő :) -
#54 itt a megoldás gyerekek!
mindig szoktunk kimenni haverommal a pályára focizni,olyan 8 körül már elég sok szúnyog van.ha a fél flakont kifújom,talán még használ is -
#53 egyszer nyáron a Tiszaparton este horgásztunk én levettem a pólómat mert nagyon meleg volt. azonnal rámtámadtak a szúnyogok, másnap a fürdőkádban 43 darab csípést találtam magamon ;) -
Shadow_THH #52 régen voltak a kutyákat elriasztó hangkeltők amik működtek is - egy darabig
ugyanis volt ismerősöm aki arra tanította a kutyáját hogy erre a hangra támadjon :D -
#51 ki tudom nyitni, csak bejönnke aszunyogok, de ha bármit babrálok már ezen az ablakon szunyoghálo miatt( amug yis panelen neccesen nézne az ki) éjjel tuti a fejemre esne ez az ablak:D -
#50 az elején még azon panaszkodtál, hogy a szúnyogok miatt nem tod kinyitni..amúgy láttam már szunyoghálós ajtót is :) az is több mint a semmi... -
#49 Az ultrahangos egérriasztók/szunyogriasztók sem érnek szart sem. Én profi egérriasztót vettem gazdaboltban, az egerek meg ott táncoltak előtte, miközben az én fejem meg szétment tőle egy idő után. Suxxx!