Szúnyogok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most már nekem van elegem ezekbõl a szarfaszúakból. Az indexen volt egy cikk valami lézerrõl, ami automata, és öli a szúnyogokat. Az hoax volt, vagy igazi a cucc? Ha tényleg létezik, én akár több tízezret is hajlandó vagyok fizetni érte..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a normális légy meg nem csíp meg😊
a lámpát nem ismerem, nem hiszem hogy sokat ér:S
az a kék szúnyogirtó (UV) lámpa az milyen?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
elektromosat, vagy mp3-at, vagy lámpa-t
vagy akármit, ami mûködik, pls....
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
milyen cucc van benne es hany szazalekos?
biztos egy másik gyártónak is van hasonló elven mûködõ és olcsó cucca
jónak tûnik, használja valaki?
az OFF szarsagrol annyit hogy csak ugy hasznalt ha egy rohadt nagy szunyogirtos gyertyat is egettem magam mellett.. nah ugy nem igazan csipkedtek.. de most vettem egy masfajta cuccost.. ez nem spray hanem ilyen babatorlokendo feleseg
de sokkal tobb szunyogirto szer van benne es 100% osanmukodik!!! 4-5 oran keresztul nagyivben elkerulnek a szunyogok!!! elotte meg 4-5 csipest szenvedtem mire az OFF meg a gyertya megtette a hatasat!
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
...+.
...+.
csak az a baj hogy csak szunyogok ellen...az összes többi szar rovar bejön ugyanugy, pusztulna ki mind
Bazinga!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nem ezt mondanád, ha levelibéka volnál. 😉
oldschool.trance.techno.rave
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
osztálytársamék állandóan ezzel szórakoztak,meg beállították csengõhangnak,és a kabátban volt a telefon,és mindig vki megcsörgette.mondjuk ez azzal a céllal lett volna,h a tanár azt higyje,h sípol a füle,de nem láttunk rajta semmi ilyesmit.
mi meg ugye úgy tettünk,mintha semmi nem lenne.ez a tanár 52,akkor valószínû,h nem hallotta õ 😊
ReaL MaDRid x siempre
mindig szoktunk kimenni haverommal a pályára focizni,olyan 8 körül már elég sok szúnyog van.ha a fél flakont kifújom,talán még használ is<#idiota>#idiota>
ReaL MaDRid x siempre
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ugyanis volt ismerõsöm aki arra tanította a kutyáját hogy erre a hangra támadjon 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
/nem hallja
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"The trees move. Do you not see it?"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Másrészt a sípolás frekvenciája körülbelül 15 kHz, amit egy átlag jól halló embernek megfelelõ lejátszórendszer birtokában hallania kell (ez nem ultrahang, még 16 kHz-en alul van).
Harmadrészt: a szúnyogok az ilyesmin csak röhögnek...