94
A szakasz
-
#14 Ez a PLATOON mi? Ha az akkor nekem is nagyon bejött vagy 5 ször megnéztem már... -
#13 Tetszett a film! -
#12 huuu de 1337 lett ez -
#11 Az őrület határán nekem már túl lelkis volt, nem teccett.
A szaksz viszont perfekt. -
#10 4l4pmű -
endiboy #9 tetszett, nagyon szuper film -
#8 én is egyből "Az őrület határán" c. filmre asszociáltam :) nagyon jó az a film! kötelező darab -
#7 Az orulet hatran is jo film!
Eg es foldet en se lattam, a Szuletett jul.4-en is erdemes megnezni..bar az inkabb "lelkizos" film es a haborurol a mocskarol, az eredmenyerol szol..azert ettol meg kotelezo darab az is! -
#6 DVD gyujtemenyem feltve orzott drabja!! Top10 allando tagja...nyagyon jo film! -
#5 Szerintem is ott van. De Ryan közlegény szvsz más kategória. És ezt úgy értem, hogy nem annyira komoly film, mint A szakasz.
Szakasz rajongóknak szerintem "Az őrület határán" is kötelező!!! (bár az II.VH-s)
Ég és Föld:
"A film a Szakasz és Született július 4-én után a harmadik része Oliver Stone filmtrilógiájának a vietnami háborúról. Ezúttal azonban nem egy amerikai katona, hanem egy vietnami asszony szemszögéből ismerhetjük meg a történetet, mely eredeti dokumentumok alapján íródott..."
Ezt nem láttam még:(( és a Született július 4-ént se. Tudtok ezekről vmit mondani? -
#4 nincs véleményem róla,mert nem láttam sajna,de "kívánság listán" van,szal megszeretném majd nézni!:)) -
#3 Jó a zenéje. -
#2 Jó Nagyon jó!!! Szerintem a második a Ryan Közlegény megmentése után. -
Robicsek #1 Heló Mi a vélaményetek a filmről?