94
A szakasz
  • Evogordon
    Ez a PLATOON mi? Ha az akkor nekem is nagyon bejött vagy 5 ször megnéztem már...
  • Killgore
    Tetszett a film!
  • Seaweed
    huuu de 1337 lett ez
  • Blasta
    Az őrület határán nekem már túl lelkis volt, nem teccett.
    A szaksz viszont perfekt.
  • Bucser
    4l4pmű
  • endiboy
    tetszett, nagyon szuper film
  • BlackShadow
    én is egyből "Az őrület határán" c. filmre asszociáltam :) nagyon jó az a film! kötelező darab
  • Seaweed
    Az orulet hatran is jo film!

Eg es foldet en se lattam, a Szuletett jul.4-en is erdemes megnezni..bar az inkabb "lelkizos" film es a haborurol a mocskarol, az eredmenyerol szol..azert ettol meg kotelezo darab az is!
  • Seaweed
    DVD gyujtemenyem feltve orzott drabja!! Top10 allando tagja...nyagyon jo film!
  • Atomreaktor
    Szerintem is ott van. De Ryan közlegény szvsz más kategória. És ezt úgy értem, hogy nem annyira komoly film, mint A szakasz.
    Szakasz rajongóknak szerintem "Az őrület határán" is kötelező!!! (bár az II.VH-s)

Ég és Föld:
    "A film a Szakasz és Született július 4-én után a harmadik része Oliver Stone filmtrilógiájának a vietnami háborúról. Ezúttal azonban nem egy amerikai katona, hanem egy vietnami asszony szemszögéből ismerhetjük meg a történetet, mely eredeti dokumentumok alapján íródott..."

Ezt nem láttam még:(( és a Született július 4-ént se. Tudtok ezekről vmit mondani?
  • DJ Skyline
    nincs véleményem róla,mert nem láttam sajna,de "kívánság listán" van,szal megszeretném majd nézni!:))
  • JohnnySmith
    Jó a zenéje.
  • gordon 24
    Jó Nagyon jó!!! Szerintem a második a Ryan Közlegény megmentése után.
  • Robicsek
    Heló Mi a vélaményetek a filmről?