94
A szakasz
-
Robicsek #54 hogy kell megváltoztatni a topic nevét?
-
Robicsek #53 Elég kezdő vok.
-
#52 jah:) -
#51 Van már Háborús filmek c. topik. -
#50 Csak egy javaslat: lehetne módosítani a topic címét pl. "A szakasz - És más háborús filmek"-re. -
#49 Egy egész más kategória, de akkor is klasszikus és érdemes megemlíteni: Kelly hősei. Vélemény erről a filmről?;) -
Ronny #48 ezt az Ég és földet nem tujda valaki feldobni torrentre? -
Ronny #47 csak megszívta volna mint Elias -
#46 ez az egyik legellentmondásosabb jelenet a filmben.. itt bizonyosdik be hogy ő maga semvolt jobb Barnes-nál hisz ahelyett hogy bíróág elé állítaná megöli Barnes-t.. MOndjuk megérdemelte a gecc:D -
#45 hozzászólás. egyébként nem kell képekkel telespammelni a topicot.. -
Robicsek #44 mi az a HSZ -
Robicsek #43 -
#42 kiütöttél pár HSZ-t azért. -
#41 A ryan közlegény megmentésében láttál valaha olyat hogy a dicső hős amcsik civilt mészároltak? nem. A Ryan közlegényben bemutatták, hogy milyen állatot képes az emberből csinálni a háború?? nem. A ryan közlegényben megkérdezték valaha is egyetlen katona is hogy van-e értelme a gyilkolásnak?? nem...
A Szakasz messze nagyobb falat. A Szakasz (akárcsak a született július negyedikén, vagy az apokalipszis most) az egész amerikai szerepvállalást kérdőjelezte meg vietnamba ming a ryan közlegény megmentése csak egy emléket állított a Hős dicső elesett amerikaiaknak... -
Robicsek #40 LOOOL
-
Robicsek #39 véletlen volt
-
Robicsek #38 bocs hogy ilyen sokszor raktem be -
Robicsek #37 -
Robicsek #36 -
Robicsek #35 -
Robicsek #34 -
#33 épp az a jó benne;)nem leányálom volt a háború, kikészültek sokan. -
#32 hát pl Az őrület határánnal nem venném egy kalap alá... -
#31 Kultfilm. -
Seten #30
"Ryan közlegény szvsz más kategória" és "nem annyira komoly film"?
???????????????????????????????????????????????
-
#29 Az Elias Halála az egyik legbestebb jelent az egész filmben... -
Robicsek #28 még reggel töltöttem le a zenéjét és még mindíg azt hallgatom
annyira tetszik
-
#27 Hú, az tényleg súlyos egy jelenet. Berenger és Defoe kegyetlen nagyot alakít a filmben.
"-Barnes!BARNES!!! BAAARNEES!!!! Mit képzelsz, te vagy itt az állami hóhér, te szarállat?!" -
Robicsek #26 A zenéje télleg nagyon jó
(bár én a rock felé hajlok leginkább)
-
Robicsek #25 -
Robicsek #24 Majd megszakadt a szívem,mikor meghalt Elias
[#rinya -
#23 Nekem meg volt de a hangok szerintem nem a legvalósághűbbek. -
#22 Az Ég és föld-et ajánlom mindenkinek aki még nem látta. A háború civil szemmel, és a kulturák ütközése. Platoon, Born..., Heaven and Earth. Ez a három együtt ad csak egész képet. -
Doma #21 Az még egy nagyon jó vietnámi háborút feldolgozó film!! -
#20 A Szakasz tényleg alapmű. Nálam az abszolút legjobb a vietnami háború témájában. Veri még az Apokalipszis most-ot is. -
#19 nem nincsen nebancsa -
#18 Abban az időben volt a HAMBURGER HILL is, hasonló témával, csak nem a lélekre, hanem a vérre dolgoztak rá a készítők -
Doma #17 Samuel Barber - Adagio For Strings -
#16 v4n v4l4m1 b4j0d o_O?? Vagy mán megint csak kötekedszőő??:D -
#15 A zenének nem tudja valaki hogy mi a neve?