A szakasz

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az a HSZ

<#gun><#violent>

Bucser
kiütöttél pár HSZ-t azért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A ryan közlegény megmentésében láttál valaha olyat hogy a dicsõ hõs amcsik civilt mészároltak? nem. A Ryan közlegényben bemutatták, hogy milyen állatot képes az emberbõl csinálni a háború?? nem. A ryan közlegényben megkérdezték valaha is egyetlen katona is hogy van-e értelme a gyilkolásnak?? nem...

A Szakasz messze nagyobb falat. A Szakasz (akárcsak a született július negyedikén, vagy az apokalipszis most) az egész amerikai szerepvállalást kérdõjelezte meg vietnamba ming a ryan közlegény megmentése csak egy emléket állított a Hõs dicsõ elesett amerikaiaknak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LOOOL<#nyes>

véletlen volt

bocs hogy ilyen sokszor raktem be

Atomreaktor
épp az a jó benne😉nem leányálom volt a háború, kikészültek sokan.

Atomreaktor
hát pl Az õrület határánnal nem venném egy kalap alá...

Glpetyus
Kultfilm.

"Ryan közlegény szvsz más kategória" és "nem annyira komoly film"?
???????????????????????????????????????????????

Bucser
Az Elias Halála az egyik legbestebb jelent az egész filmben...

még reggel töltöttem le a zenéjét és még mindíg azt hallgatom
annyira tetszik

Voltan
Hú, az tényleg súlyos egy jelenet. Berenger és Defoe kegyetlen nagyot alakít a filmben.

"-Barnes!BARNES!!! BAAARNEES!!!! Mit képzelsz, te vagy itt az állami hóhér, te szarállat?!"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A zenéje télleg nagyon jó
(bár én a rock felé hajlok leginkább<#vigyor1>)

<#rinya>

Majd megszakadt a szívem,mikor meghalt Elias
<#violent>[#rinya

G1nic
Nekem meg volt de a hangok szerintem nem a legvalósághûbbek.<#szomoru1><#eplus2>

oldschool.trance.techno.rave

bcs78
Az Ég és föld-et ajánlom mindenkinek aki még nem látta. A háború civil szemmel, és a kulturák ütközése. Platoon, Born..., Heaven and Earth. Ez a három együtt ad csak egész képet.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Az még egy nagyon jó vietnámi háborút feldolgozó film!!

Voltan
A Szakasz tényleg alapmû. Nálam az abszolút legjobb a vietnami háború témájában. Veri még az Apokalipszis most-ot is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seaweed
nem nincsen nebancsa <#mf2>
stp4trick
Abban az idõben volt a HAMBURGER HILL is, hasonló témával, csak nem a lélekre, hanem a vérre dolgoztak rá a készítõk<#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Bucser
v4n v4l4m1 b4j0d o_O?? Vagy mán megint csak kötekedszõõ??😄

Fülüke
A zenének nem tudja valaki hogy mi a neve?

De k*rvajó géped van istenem....

Evogordon
Ez a PLATOON mi? Ha az akkor nekem is nagyon bejött vagy 5 ször megnéztem már...

Killgore
Tetszett a film!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Seaweed
huuu de 1337 lett ez <#nevetes1>
Blasta
Az õrület határán nekem már túl lelkis volt, nem teccett.
A szaksz viszont perfekt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bucser
4l4pmû

tetszett, nagyon szuper film <#eljen>

BlackShadow
én is egybõl "Az õrület határán" c. filmre asszociáltam 😊 nagyon jó az a film! kötelezõ darab

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Seaweed
Az orulet hatran is jo film!

Eg es foldet en se lattam, a Szuletett jul.4-en is erdemes megnezni..bar az inkabb "lelkizos" film es a haborurol a mocskarol, az eredmenyerol szol..azert ettol meg kotelezo darab az is!
Seaweed
DVD gyujtemenyem feltve orzott drabja!! Top10 allando tagja...nyagyon jo film!
Atomreaktor
Szerintem is ott van. De Ryan közlegény szvsz más kategória. És ezt úgy értem, hogy nem annyira komoly film, mint A szakasz.
Szakasz rajongóknak szerintem "Az õrület határán" is kötelezõ!!! (bár az II.VH-s)

Ég és Föld:
"A film a Szakasz és Született július 4-én után a harmadik része Oliver Stone filmtrilógiájának a vietnami háborúról. Ezúttal azonban nem egy amerikai katona, hanem egy vietnami asszony szemszögébõl ismerhetjük meg a történetet, mely eredeti dokumentumok alapján íródott..."

Ezt nem láttam még😞( és a Született július 4-ént se. Tudtok ezekrõl vmit mondani?

DJ Skyline
nincs véleményem róla,mert nem láttam sajna,de "kívánság listán" van,szal megszeretném majd nézni!😊)

JohnnySmith
Jó a zenéje.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gordon 24
Jó Nagyon jó!!! Szerintem a második a Ryan Közlegény megmentése után.

Downhill!!

Heló Mi a vélaményetek a filmrõl?

← ElőzőOldal 2 / 2