A magyar nyelv úttörői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
jah... aktuális idegesítõ téma az "oltsd fel a lámpát". ezzel nem tudok kibékülni...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szorrika - értsd: sorry-ka
Hánynom kell még mindig a "vok" és társaitól. <#vomit>#vomit>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"Ricsi üzenete:
királyos
Kriszta üzenete:
magyrué beszéjj plz"
Söt már oylan is volt hogy megnyomtam a külsö gombot akkor elvielg világitani kelelne neki, és mutatni az orát emg térerö aksi stb, nekem meg ezt mutata de világitás nélkül... érdeks...
nektek volt már ien vagy hasonlo?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
http://www.online.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=7&adasid=2746&videoid=070317303
Jól pofáncsapnám mindegyiket, aztán a kezükbe nyomnék egy könyvet...
Méghogy nincs ideje.. tanuljon meg gyorsan gépelni😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Míg a II. V.H. után ki nem irtották ( szinte) a mangalicákat, a Bakonyban hatalmas mangalica csordákat makkoltattak és Angliába is nagy keletje volt a mangalica szalonnának. Ezt a különleges szalonnát nevezték el az angolok a Bakony- hegységrõl baconnak.
A kipörgettem a játékot talán abból ered, h a CD pörög ( persze még a régi idõkrõl van szó) és a lemezrõl így betöltötte az összes pályát stb.?
a #438 hát no comment vagy magyarul szóhoz sem jutok. ( vagyis jutok, de ebbe a topicba nem valóak azok a szavak 😄 😄 )
kijátszottam a játékot(Értsd végigjátszottam...)
kipörgettem a játékot (Ugyanaz, mint az elõzõ, de ez a legnagyobb marhaság.Honnan a fenébõl jött?Semmi értelme.)
kivittem a 4. pályát (Hasonló.Értsd megcsináltam a 4. pályát)
Eloxör is ez ÉN VOK!!!!! Non nem love az onakat, akik mások képét xedik le netrol, v MÁSOLJÁK (köztük enyimét is)...még amit nem bírok az a zsarolás, az igazságtalanság, és ha hü***nek nézik az embert!!!!! Amiket xeretek: bulizni, táncizni...xal imádok tombolni!!!!! Party helyek: BANK DANCE HALL...non love ezt a helyet már csak azé is, me ide jár az öcces barim, xal van 1 yó kis nagy társaság!!!! =) A másik kira hely még E-club!!!!!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Bocs az offért, ez már nem a topic témája.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az a baj, hogy ez már olyannyira tipikus jelenség, hogy nem is akadok ki rajta. egyszerûen betudom anak, hogy ezek a formák többnyire "14-18", vagy "14 alatt" kategóra, és talán kinövi^^
Hû, ez a gitáros topikban volt, és hiába helyesírás, meg központozás, nekem ez sok volt. Valaki meg tudja fejteni? 😊
"en most voltam nem reg amikor geci hideg volt akkor elmenyfurdobe es kimentunk a kulso medencebe este mert meleg viz volt benne es geci jo volt 😄 tok sotet volt es gozolgot 2 meter magasagig a viz vagy is a hideg miatt latszot de naon cool volt 😄"
"bebben biztos vok énis
sztem has eljönnek ezek a 4d-s játékok új ûr tecnkiákstb naszóval ez a PoP triologia olyyan lessz mint nekünk a doom 1-2 akkori tutti hogy tolni fogom "
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Elnézést!!!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(Bevallom, volt egy idõ, mikor én is azzal írtam, aztán valaki szólt, megnéztem a Helyesírási szótárban, és valóban j-vel kell írni, ezért azóta mindig ügyelek a helyes írásmódra, és próbálok másokat is megtanítani rá.) <#rolleyes>#rolleyes>