2757
  • raven87
    Pedid oda kell. Próbáld nekifutásból. Nekem se sikerült elsőre.
  • szokegergely
    Felmászol a tetjére a kupacnak, majd megfordulsz és visszaugrol az oszlopra, onan a falra, majd vissza az oszlopra!
    G.
  • Bence9292
    Ohh már megvan, köszi! Pont most jöttem rá. Trükkösen kellett megoldani, ebből is látszik, hogy változatos, jó játék
  • szokegergely
    Bele kell tenni a kézbe a köveket hogy arany színűek legyenek, mert hogy Midas király keze:-)
    G.
  • Seth
    hátadmögött fel, rá az oszlopra,onnan a falra,onnan az oszlop tetejére,majd onnan a másik oszlopra, stb stb stb
  • Bence9292
    Valaki légyszi segítsen, itt akadtam el, miután megöltem a medvét nem tudom, hogy merre menjek.

KÉP
  • szokegergely

Itt akadtam el, nem tudok szembe ugrani.
  • szokegergely
    Morpheus
    Ugorj át a jobbra lévő ajtóra és meg fog kapaszkodni
  • Bence9292
    Hello! Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a videókártya beállításokat előhozni (felbontás, effektek stb), mielőtt indítom a játékot. Amikor először indítottam akkor megkérdezte, de nem jól állítottam be és most szeretném átállítani, de nem találom sehol. Játékból sajnos nem tudom állítani, mert a "tra.exe hibát észlelt, ezért leállt" hibával kidob. Köszönöm a választ!
  • szokegergely
    Sziasztok.Egy kis segítség kellene.Egyiptomban járok a második pályán.Annál a résznél ahol az a nagyterem van amelykben a 4 begyüjtendő relikvia van(hórisz szeme,skarabeusz,fekete kutya szfinsz)Szóval abban a teremben vagyok ami ez után következik közvetlen és az egymásnak verődő falas folyosóval volt összekötve a nagyteremmel.A problémám az hogy felmegyek a szikla liftel felurálgatok a falon átugrok az időzített párkányra és onnan a szilárdra ami a sarokban van.Onnan a szilárd párkányrol nem urik tovább,egyszerüen nem ér el a szenben lévő párkányt.Valaki mondja meg légyszi merre kell tovább menni.Köszi
  • GeneralsHungary

Itt hogyan jutok fel a felső szintre?
  • Shevchenko
    Peru utolsó pályán van valami azt hogy lehet megszerezni?

Kép: http://tinypic.com/fullsize.php?pic=6g9zbzq
  • Seth
    az commentary markers. Készítők kommentárjának jele. Majd ha végigvitted 1x, utána minden pályán lesznek ilyen jelek (mint mondjuk riddickben vagy half life 2 ep1-ben),ahol a készítők elmagyaráznak egykét dolgot. Na a menüben ezeket kapcsolhatod ki-be
  • raven87
    Nah nekem elegem lett ebből. Nem igaz, hogy egy rohadt szikladarabot nem képes megfodni ez a k*rva.
  • andrew1988
    üdv!

a grafikai beállításoknál van egy opció amit nemlehet állítgatni(legalábbis nálam)

/commentary makers/

ez mire jó?

• Senkkik
    ja, megvan mind1
  • Senkkik
    kicsit akartam írni de sik let véletlen xD
    na, valaki?
  • Senkkik

help!
    megvan az öszes kő de itt van egy sik "medence" aminek az alján van egy ajtó, zárva. Hol lehet ezt kinyitni?
  • Shevchenko
    Ráadásul még azon a pályán van fönt valami de nemtudom megszerezni.Ötlet?

http://tinypic.com/view.php?pic=6bw3ndc
  • Shevchenko
    Hiába állok rá nem csinál semmit.
  • Crash88

na itt kicsit fárattak voltak a designerek az tuti , egyébként a tomb raiderbe ezeket a hülye többszintes nagy termeket nem kedvelem főleg ha ilyen ostoba monoton a feladat - kiszettem lentről a tutajt , felugribugrizok , felengedem a vizet , feljön a tutaj , de hiába huzigálom jobbra balra nem stimm , nemtok eljutni a másik ládához , vissza kell mennem leeengedni a vizet majd a földön már ugy állitani be hogy már csak felkelljen rá mászni ... no comment , ja és ha fullon van a víz , akkor az is zavaró ,hogy nem lehet felmászni a platformra csak egy helyen mert a többi 5 centivel rittig magasabb :9 igy azokat már nem fogja meg a vizből ...

na egy cigi után folytatjuk
  • Gyureszka
    legalább spolierben raktad volna fel......................... almalé
  • norbi17
    itt merre kell továbbmenni??
    please
    [IMG]C:\Documents and Settings\Norbi\Dokumentumok\Képek\névtelen2[/IMG]
  • böröczk
    rá kell állni a kapu előtti kapcsolóra..
  • Djemba
    hát te kis majom minek kell betenni???
  • Akranor
    De kurvajól megcsinálták!A Core Design sajnálhatja...Profi munka lett a remake elismerem!
  • Shevchenko
    Kép itt http://tinypic.com/view.php?pic=4yamo9u
  • Shevchenko
    Sziasztok itt mit kell csinálni mert nem nyílik ki a kapú pedig felnyitottam mind a két oldalon a sziklákat?Kösz

• böröczk
    én is itt vagyok, merre kellett , mit, hogy? : D
  • Seth
    jó lenne azért ha nem lőnél le minden poént. Én tudom az eredeti alapján hogy mi lesz a történetben, de légy tekintettel azokra akik nem
  • mozesapo
    Hi!

A szkarabeusz bokárnál, amelyiknek ki van tárva a szárnya, és az egyiken súly lóg, mi a lópikulát kell csinálni?
  • deltoid
    MIDAS szobránál mikor 3 követ vagy rögöt kell megszerezni, utána mit kell csinálni, mert nem engedi hogy berakjam. Tudna valaki ebbe segíteni?
  • kejki
    OMG :DDDDDDDDDDD
  • Seth
    és mi volt a főnyeremény?? :)
  • Gyureszka
    :) pm-be ott az msn-em!
  • JcGross
    nah már rég kész a Croft Manor, csak beírom.
  • Crash88
    vmi extrát ad biztos ...menübe
  • Crash88
    loál , felvettem de nem tudtam már beugrani a vízbe , behaltam :D:D:D
    Szerencsére megmaradt még igy is .
  • GoKu x
    nekem siekrül NAGY nehezen megszerezni, de nem tudom mire jó??!
  • Split
    nah csak rájöttem hogy kell azon a pályán átjutni...