Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomb.Raider.Anniversary.Multilanguage.PresseDVD.PC
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Elakadtam peruban, a vízesésnél kint. Már 2 fogaskereket beraktam és egy kart lehúztam ami kinyitott egy nagy rácsot a víz alatt. De egyszerüen nem tudom, hogy hól nyílt ki. Merre kell menni? Help!!!!<#worship>#worship>
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
De legalább nem kell neki erõmû, még geforce 3-as kártyákon is elmegy 2 ghz procival
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elméletileg újabb mint a Legends, és a annak jobb a grafikája? Milyen next gen effekteket vette ki belõle?
szerencsére meghagyták benne a Legends-es irányítást, így nem kell az embernek polipnak lennie=)
grafikája egy az egyben a Legends-é, csak nextgen grafikai effektek nincsenek, mint a Legends-ben, de nem is lesznek a bolti verzióban sem!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Dies ist ein Eigenrelease von einer PRESSE-DVD!
Genre: Action-Adventure
Anzahl der DVD(s): 1
Streetday: 01.06.2007
Language: English/German
The game was tested before releasing
Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe
NOTE:
Its not a prank..its the real-deal game
and many thanks to our friend alecsutzu91,
he is the one who provided us with this game
ENJOY IT!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És az tuti nem fake.
Csak nem iso, hanem csak simán másolod C-re és indítod. Fura.
Elvileg ez nem a végleges verzió.
Dies ist ein Eigenrelease von einer PRESSE-DVD!
Genre: Action-Adventure
Anzahl der DVD(s): 1
Streetday: 01.06.2007
Language: English/German
The game was tested before releasing
Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe
NOTE:
Its not a prank..its the real-deal game
and many thanks to our friend alecsutzu91,
he is the one who provided us with this game
ENJOY IT!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kumiho #2179