Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
ez is jo?
Tomb.Raider.Anniversary.Multilanguage.PresseDVD.PC

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

fery02
Tomb.Raider.Anniversary-R55 - Ez most akkor azt tom, hogy nem kamu. De akkor ez nem telepítõs? Egészen biztos? Van benne minden? Videókra gondolok elsõ sorban. (jó, kézikönyv valszeg nincs benne, de az ugye kell a halálnak 😛)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DanRyu
Hogy kell fejbelöni az állatokat? Kék nyíl négy irányba mutat bejön a lassítás de mit kell nyomni? Lövök, de nem lövi fejbe! Most a nagy dinoszaurusznál kinlódok.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Hy

Elakadtam peruban, a vízesésnél kint. Már 2 fogaskereket beraktam és egy kart lehúztam ami kinyitott egy nagy rácsot a víz alatt. De egyszerüen nem tudom, hogy hól nyílt ki. Merre kell menni? Help!!!!<#worship>

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

lalakov
Mi a különbség a Play Game és a Croft Manor között? A 2. egy training pálya? Elkezdtem a Croft Manor-t, bementem egy szobába, amibõl nem tudok kijönni, mert bezáródott mögöttem. Megvan a térkép, a fegyver és az elefánt. Mi nyitja az ajtót?
Seth
Van

PSN ID.: Beegabor

ThugEdge
arcok gémpad támogatás van benne?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

xeth004
Ha már egy játék nem next gen akkor már nem is jó?? Engem speciel totál hidegen hagy, az vígasztaljon mindenkit, hogy ennek következtében hoszabb lesz a játék, mert nem zabálja fel a lemez legtöbb részét a next gen textúra zuhataga és egyéb elemei. De egyébként az Anniversary-vel a lehetõ legjobban kitolták a current gen kereteit, szóval nem kell már azért ilyen hamar eltemetni...

Seth
Mert ps2-re csinálták elsõsorban, onnan portolták pc-re, hadd örüljenek ^^(és erõsen filózom, hogy melyiket is szedjem,de asszem maradok a pc-nél a nagyobb felbontás miatt, de ps2-n is szupi lehet)
De legalább nem kell neki erõmû, még geforce 3-as kártyákon is elmegy 2 ghz procival

rotator
Na ja, de ha a motor lényegében ugyanaz, az eltelt 1 évben megjelent kártyák megeszik reggelire a tavaly még csúcshardvernek is fejtörést okozó nextgen módot, így miért kell kivenni? <#nemtudom>

Seth
ha megvan hozzá az ember gépe akkor természetesen bekapcsolja, de ha nincs(mint pl nekem)akkor nem akar 10 fps-sel("picivel darabosabb"-nál rosszab^^) játszani szerintem senki sem

rotator
Na ne már, én azzal toltam végig és nagyon jó volt! Megérte, hogy egy picivel darabosabb legyen a mozgás.

Shep
Még szép, fél munkáért teljes pénz az az igazi. Meg persze az is igaz, hogy szerintem sokan nem is játszottak csak max az utolsó 2 résszel, tehát nekik olyan mintha új lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Valószínûleg azért nem foglalkoztak vele,mert semmi nextgen konzolra nem jön ki, pc-re meg minek nextgen opció ugyebár, jó nekik a fapados verzió(gondolják õk^^). Amúgy kiváncsi vagyok teljes értékû játékként kerül e forgalomba

Shep
Hát ez nagy kár, na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Tényleg nincs

Shep
Ne már nincs next gen opció?

Seth
majd a retail az lesz, de ez szerintem ugyanolyan jó

Ja, meg remélem lesz instalálható változata is!
Vmi rélmik de attól függetlenül remélem jó lesz a grafikája!
lck
Azt amit szinte mindenki kikapcsolt, mert belassítota a játékot mint állat.
Ezt nem értem!
Elméletileg újabb mint a Legends, és a annak jobb a grafikája? Milyen next gen effekteket vette ki belõle?
NEOreg3
lejött nekem, nem fake, elindult, játszottam is vele

szerencsére meghagyták benne a Legends-es irányítást, így nem kell az embernek polipnak lennie=)

grafikája egy az egyben a Legends-é, csak nextgen grafikai effektek nincsenek, mint a Legends-ben, de nem is lesznek a bolti verzióban sem!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lck
Kacsáson fenn van - jön is ezerrel.
Remélem nem fake - mert nagy arányrombolást okoz nálam.
dante3
Infoban ez áll:
Dies ist ein Eigenrelease von einer PRESSE-DVD!

Genre: Action-Adventure
Anzahl der DVD(s): 1
Streetday: 01.06.2007
Language: English/German

The game was tested before releasing
Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe

NOTE:
Its not a prank..its the real-deal game
and many thanks to our friend alecsutzu91,
he is the one who provided us with this game

ENJOY IT!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Az egyik torrent oldalon ezt találtam: Tomb.Raider.Anniversary-R55 ,megjelent talán?<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
Engem mondjuk érdekelne 😄
Dehát várnom kell még megérkezik "hozzánk is" 😊

kirol
Csak olvasgattam. Majd holnap megnézem én is. Annyira nem érdekel.

Maxtreme
ja értem 😊

kirol
Tõlem lehet, csak valaki ezt írta.

Maxtreme
Szvsz attól még lehet végleges. Gondolj csak a Prey példájára 😊

kirol
Tényleg kint van zárt oldalon is, németen.
És az tuti nem fake.
Csak nem iso, hanem csak simán másolod C-re és indítod. Fura.

Elvileg ez nem a végleges verzió.

legend valami álom volt akkor ez mi lesz???

buldozer99
király... szedem is😄

Forca Barca

már szedem is holnapra megvan

TorrentLeech, de ne kérj róla több infót pls!
melyik torrentes oldalon van fönt???

Nem fake, láttam privát oldalon. Ez egy magazinos verzió. 😊

Dies ist ein Eigenrelease von einer PRESSE-DVD!

Genre: Action-Adventure
Anzahl der DVD(s): 1
Streetday: 01.06.2007
Language: English/German

The game was tested before releasing
Copy the content of the DVD on your hdd
and no install requierd, only run the *.exe

NOTE:
Its not a prank..its the real-deal game
and many thanks to our friend alecsutzu91,
he is the one who provided us with this game

ENJOY IT!
DanRyu
Tuti, hogy fake! Így szokták csiálni ezek a szemetek, pár héttel vagy nappal a megjelenés elött. Ezt csinálták a Stalkerrel is.

kirol
Szerintem biztos fake. Mondjuk én nem láttam még sehol.

ja, azt írják, hogy nem fake, de azért megvárom amíg kiírja az nforce
NEOreg3
Tomb Raider Anniversary-R55 3.93 GB

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

xeth004
Júni 5. az USA-i megjelenés, a "mienk" (európai) júni elsején érkezik.

DanRyu
Az 1-be volt Colosseum meg az 5-be.

nem halottam még vajgyûlölésrõl, de lehet, hogy TESCO gazdaságos margarin ellen majd felszólalok xD Viccet félretéve, aki ilyen nagy Lara Croft / Tomb Raider game rajongó, mint te vagy, biztosan szeretné az összes Lara arcot... Nemtom neked ez mitõl indiános, mégcsak nem is kreol a bõre 😛 A vastag ajkait pedig biztos a filmes Angelina Jolie-tól kapta 😊 De nekem bejön, és nem látok olyan nagy égbekiáltó különbségeket a régi, és az új Lara között...
Shep
itt júni 5öt ír a végén ha jól láttam, akkor most mikor is lesz? Mellesleg ez a colosseum melyik részben volt? Nem játszottam csak az 1-2-4 meg a legújabbal.

DanRyu
Jót virúltam azon amit írtál! Nekem tetszik az egész csaj ahogy van.

böröczk
új videó

Colosseum pálya

Kumiho #2179

Szerintem az AOD-ban volt a legjobb, a Legendben már kicsit Miss Bombay <#pardon1>