2757
-
Crash88 #635
na ezt fogadjunk nem taliztátok meg :)
elég nehéz főleg felszedni , megtalálod a kart , amihez persze már elég nehéz eljutni , meghúzod és rohansz mint állat h felszedd , kb fél perced van
Abba a terembe van ahol a vizbe oszlopok vannak azokon meg tüzek csapnak ki a földből -
Gyureszka #634 tudom :) én már végig nyomtam :) és bemész abba a szobába és végeee..... semmi extra nincs ott :) -
JcGross #633 ÁÁÁÁ! Siker! Ha van fogaskereked csak akkor jó. Nah, a szobornál van 1 fémlap, amit kilehet szedni Q-val. Oda berakod a fogaskereket, meghúzod a kart, felveszed a musical Box-ot. De itt még nincs vége a Croft-nak. -
Gyureszka #632 uuuuuuuuu vajon mivanottt? :D -
Gyureszka #631 nekem megvna!!!! megyek abba a szobába :D -
Gyureszka #630 JcGross tuti ha a szobornál meghúznánk a kart akkor az az ajtó ahol egyilyen cucc van amit írtál legelőszőr tuti az nyilna ki!!!! -
#629 fakk mégsem... csak egy artifact volt ott... szal valaki tudja hogy tudnám megtalálni az uccsó kődarabot? -
Gyureszka #628 bementem lara szobájába és ott a komornyik!! :D -
#627 ahh megvan :) -
Gyureszka #626 JcGross ott ahol betetted a 2 dolgott amelett van jobbra egy szobor na azt nézd.. ha sikerül írd le mit csináltál!!! -
Gyureszka #625 croftmanorban a labirintus közepén van a szobor annak a kezdébe raktam mindent.. és elére kéne egy kulcs az is megvan egy szobor kezében... azt hogy szedejm le? se a Q-val se ha Y-al lövöm se ha simán lövöm se E akkor mivel kell????? HELp ha ez meglenne akkor végigvinném a croft manort -
#624 MIDAS szobránál (tudjátok, akinek a kezében arany lesz minden) hol a 4. kődarab? Merre kell menni? :P -
#623 egy oldalt vissza (kentaurok)
pedig még én sem tartok itt : D viszont ez a Colosseum nagyon csenos.. -
JcGross #622 én nemtom mit csináljak az után miután beraktam a nyilat meg az íjat. -
most19 #621 Azért kösz.Valaki más esetleg aki már azokon túl van? -
Gyureszka #620 na megszereeztem az ijjat meg a nyilat azt kell visszavinni a labirintusba :) -
Gyureszka #619 nem neked szántam de nemtudom bocs még ott nem jártam -
Gyureszka #618 az uszoda ami most felujítás alatt van na azt is kivégeztem a léceket eltörtem eg szoborral na mek úszkálni :D -
most19 #617 Gyuresz.Kinek írtad a #614-es hozzászólást?Ha nem nekem akkor a lószerű valamikre nem tudnál valami okosat mondani?Pls. -
Gyureszka #616 már csak a uszodában kell vmit csinálnom! :) -
Gyureszka #615 ami a tűz mögött van az a nyíl azt hova kell? -
Gyureszka #614 shift + barmely irány és elugrik előle!!! folyamatosan lődd!! -
most19 #613 Hello!Lenne egy kérdésem.Azt a két lószerű valamit hogy a .....-ba kell kinyírni?Nekem sehogy se jön össze.Válaszokat előre is thx. -
#612 hi
mi a szaromat kell csinálni,amikor a t-rex-el kell küzdeni?
felpumpálom a rage-ét,aztán rohan felém és felvillan 4 nyil,mit kell?gondolom neki kéne rongyoltatni a szöges hengereknek?
nem értem azt a 4 nyilat -
JcGross #611 jeeee!!! Megvan! Köszi. -
JcGross #610 jaa -
JcGross #609 de hogy lehet bemenni a labirintusba?
nemtom kinyitni a kaput! -
Gyureszka #608 mert még a 7-shez és a 2hez is vidd oda! és jó lesz! -
Gyureszka #607 megvan hogy lehet az udvaron megszerelni azt a cuccott!! tornaterem tejeén van egy fogó!!!!!! -
JcGross #606 nekem feljött a labirintus előtt 1 kő, a 11-es és nem megy vissza, a kapu meg zárva van. :'( -
Gyureszka #605 aztán most megnyilt valahol egy csap... amit írtam arra rálőttem most mek a tornaterembe :D -
JcGross #604 nekem az nem nyílik ki valamiért. -
Akranor #603 Megvan...Rohadjon meg! :P -
Gyureszka #602 kinyílt a labirintus :Ö -
Akranor #601 ÁÁÁ nem értem. :(
A szemközti ajtót mondod?és honnan csákjázod meg ,mert az erkélyről amiről az ugrást kezdeményezed onnan nem lehet csak a plafoni kígyót célozni :S -
Gyureszka #600 héééé a második könyvtárban a másik szobjában meglövöd az üveged és ott egy nyílnak a vége az kell a labirintushoz a kertbe!!! -
#599 Köszönöm... -
Gyureszka #598 szval ha megvan a fegyverunk a konyvtarbol... es kijutunk onnan akkor a földszinten a kandaló jobbolali ajtajánba (nem a tornaterem) és ott felkerr urgrálni meg ilyenek és ha korlát mögé jucc akkor ott a fegyóval valamit kikell lőni a falból.. és lehet az kell! most nem te hanem a kipróbálás jön :D -
JcGross #597 Úgy emlékszek, hogy a könyvtárba felmégy az emeletre, ott a képre ráugrassz, aztán vissza, meglövöd a gombot és akkor nyílik ki a titkos átjáró. Ezután a másik szobában (a másik könyvtárban) van 1könyv amibe van pár szám. asszem 11 7 2 vagy valami ilyesmi. akkor odamény az ajó pittyegőjéhez USE és beírja a kódot - FIGYELEM! NEM AHOZ AZ AJTÓHOZ KELL MENNI AMI AZ 1. KÖNYVTÁRBAN VAN HANEM MIKOR MÁR ÁTJÖTTÉL! - . Az alagútban van a vödör is.
Most te jössz. -
#596 Hehe, egy cigi után rájöttem. Q-val megcsálzod azt az ajtót majd meghúzod és akkor kinyilik. De gyorsan kell csinálni az ugrást, mert vissza csukódik az ajtó. :)