2757
  • Crash88

na ezt fogadjunk nem taliztátok meg :)
    elég nehéz főleg felszedni , megtalálod a kart , amihez persze már elég nehéz eljutni , meghúzod és rohansz mint állat h felszedd , kb fél perced van
    Abba a terembe van ahol a vizbe oszlopok vannak azokon meg tüzek csapnak ki a földből
  • Gyureszka
    tudom :) én már végig nyomtam :) és bemész abba a szobába és végeee..... semmi extra nincs ott :)
  • JcGross
    ÁÁÁÁ! Siker! Ha van fogaskereked csak akkor jó. Nah, a szobornál van 1 fémlap, amit kilehet szedni Q-val. Oda berakod a fogaskereket, meghúzod a kart, felveszed a musical Box-ot. De itt még nincs vége a Croft-nak.
  • Gyureszka
    uuuuuuuuu vajon mivanottt? :D
  • Gyureszka
    nekem megvna!!!! megyek abba a szobába :D
  • Gyureszka
    JcGross tuti ha a szobornál meghúznánk a kart akkor az az ajtó ahol egyilyen cucc van amit írtál legelőszőr tuti az nyilna ki!!!!
  • Split
    fakk mégsem... csak egy artifact volt ott... szal valaki tudja hogy tudnám megtalálni az uccsó kődarabot?
  • Gyureszka
    bementem lara szobájába és ott a komornyik!! :D
  • Split
    ahh megvan :)
  • Gyureszka
    JcGross ott ahol betetted a 2 dolgott amelett van jobbra egy szobor na azt nézd.. ha sikerül írd le mit csináltál!!!
  • Gyureszka
    croftmanorban a labirintus közepén van a szobor annak a kezdébe raktam mindent.. és elére kéne egy kulcs az is megvan egy szobor kezében... azt hogy szedejm le? se a Q-val se ha Y-al lövöm se ha simán lövöm se E akkor mivel kell????? HELp ha ez meglenne akkor végigvinném a croft manort
  • Split
    MIDAS szobránál (tudjátok, akinek a kezében arany lesz minden) hol a 4. kődarab? Merre kell menni? :P
  • böröczk
    egy oldalt vissza (kentaurok)

pedig még én sem tartok itt : D viszont ez a Colosseum nagyon csenos..
  • JcGross
    én nemtom mit csináljak az után miután beraktam a nyilat meg az íjat.
  • most19
    Azért kösz.Valaki más esetleg aki már azokon túl van?
  • Gyureszka
    na megszereeztem az ijjat meg a nyilat azt kell visszavinni a labirintusba :)
  • Gyureszka
    nem neked szántam de nemtudom bocs még ott nem jártam
  • Gyureszka
    az uszoda ami most felujítás alatt van na azt is kivégeztem a léceket eltörtem eg szoborral na mek úszkálni :D
  • most19
    Gyuresz.Kinek írtad a #614-es hozzászólást?Ha nem nekem akkor a lószerű valamikre nem tudnál valami okosat mondani?Pls.
  • Gyureszka
    már csak a uszodában kell vmit csinálnom! :)
  • Gyureszka
    ami a tűz mögött van az a nyíl azt hova kell?
  • Gyureszka
    shift + barmely irány és elugrik előle!!! folyamatosan lődd!!
  • most19
    Hello!Lenne egy kérdésem.Azt a két lószerű valamit hogy a .....-ba kell kinyírni?Nekem sehogy se jön össze.Válaszokat előre is thx.
  • ThugEdge
    hi
    mi a szaromat kell csinálni,amikor a t-rex-el kell küzdeni?
    felpumpálom a rage-ét,aztán rohan felém és felvillan 4 nyil,mit kell?gondolom neki kéne rongyoltatni a szöges hengereknek?
    nem értem azt a 4 nyilat
  • JcGross
    jeeee!!! Megvan! Köszi.
  • JcGross
    jaa
  • JcGross
    de hogy lehet bemenni a labirintusba?
    nemtom kinyitni a kaput!
  • Gyureszka
    mert még a 7-shez és a 2hez is vidd oda! és jó lesz!
  • Gyureszka
    megvan hogy lehet az udvaron megszerelni azt a cuccott!! tornaterem tejeén van egy fogó!!!!!!
  • JcGross
    nekem feljött a labirintus előtt 1 kő, a 11-es és nem megy vissza, a kapu meg zárva van. :'(
  • Gyureszka
    aztán most megnyilt valahol egy csap... amit írtam arra rálőttem most mek a tornaterembe :D
  • JcGross
    nekem az nem nyílik ki valamiért.
  • Akranor
    Megvan...Rohadjon meg! :P
  • Gyureszka
    kinyílt a labirintus :Ö
  • Akranor
    ÁÁÁ nem értem. :(
    A szemközti ajtót mondod?és honnan csákjázod meg ,mert az erkélyről amiről az ugrást kezdeményezed onnan nem lehet csak a plafoni kígyót célozni :S
  • Gyureszka
    héééé a második könyvtárban a másik szobjában meglövöd az üveged és ott egy nyílnak a vége az kell a labirintushoz a kertbe!!!
  • DarkSector
    Köszönöm...
  • Gyureszka
    szval ha megvan a fegyverunk a konyvtarbol... es kijutunk onnan akkor a földszinten a kandaló jobbolali ajtajánba (nem a tornaterem) és ott felkerr urgrálni meg ilyenek és ha korlát mögé jucc akkor ott a fegyóval valamit kikell lőni a falból.. és lehet az kell! most nem te hanem a kipróbálás jön :D
  • JcGross
    Úgy emlékszek, hogy a könyvtárba felmégy az emeletre, ott a képre ráugrassz, aztán vissza, meglövöd a gombot és akkor nyílik ki a titkos átjáró. Ezután a másik szobában (a másik könyvtárban) van 1könyv amibe van pár szám. asszem 11 7 2 vagy valami ilyesmi. akkor odamény az ajó pittyegőjéhez USE és beírja a kódot - FIGYELEM! NEM AHOZ AZ AJTÓHOZ KELL MENNI AMI AZ 1. KÖNYVTÁRBAN VAN HANEM MIKOR MÁR ÁTJÖTTÉL! - . Az alagútban van a vödör is.
    Most te jössz.
  • raven87
    Hehe, egy cigi után rájöttem. Q-val megcsálzod azt az ajtót majd meghúzod és akkor kinyilik. De gyorsan kell csinálni az ugrást, mert vissza csukódik az ajtó. :)