2757
-
#715 Egy biztos, ha Democles-szal próbálkozol (bár szerintem az a legnehezebb), akkor menj is be, mert Más fordult onnan vissza és amikor legközelebb ment oda bejutni, akkor valamilyen bug lépett fel és emiatt újra kellett régebbről kezdenie. -
rage at work #714 Köszi, ezt már nem olvastam éjjel, mert mentem aludni
De majd lehet, igényt tartok a segítségre, addig is köszi előre is ! -
rage at work #713 Húzd meg a kart, ugorj fel az ajtón a kapaszkodóra, maradj rajta, amig az el nem indul lefelé, ahogy elindul, egyből ugorj felfelé, s megkapaszkodhatsz az ajtó feletti kis üregben, s már bent is vagy. -
Balinthun #712 azt kell csinálni annál a résznél hogy az ajtókon van a kapaszkodó! A többire meg úgyis rájössz... Én is sokat baszakodtam ennél a résznél -
#711 öhh...megint én lámuluk, errefele tartok én is...
az a gáz, hogy nagyon nem vágom ezt ezt a termes részt..
mert már 3 terembe próbáltam bemenni - ugye meghúzom a kart, felhúzódik a rács, és ki kéne nyílnia az egésznek, hogy be tudjak menni a terembe - DE nem nyílik, csak felhúzódik a rács, viszont ott azok a szúrós csapdák nem tűnnek el...ez volt 2 kapunál, és az egyiknél ráadásul még ki is dőlt a rács :D Szóval itt mit kéne? Mert a csapdák valahogy rohadtul nem akarnak onnan eltűnni =/
Amúgy 4 terem közül egydül még Damoklész termébe nem próbáltam bemenni.
Tán oda kéne mennem? -
csgj #710 na, megvan a game végre... :) Majd suli után nagyban nekiesek :D Ja, és cool, hogy a gépigénye is kisebb, mint a Legends-é -
Crash88 #709 beugrott amit huzigálni lehet az más tészta öö az tán asszem démoklész hoz kell majd de mondom ... :D -
Crash88 #708 hohó félreértetted , amit kötéllel kihuzol legfelül 2 platform egymás mellett a falbol , na ott kell mahinálni és onnan szépen lefelé ...annyira részletesen nem emléxem , de ha gyorsan felveszel msn re :)) akkor még maradok , igy is sokat koczulok , aztán lejáccom gyorsan ujra :D:D irj pü-t pls ! :P -
#707 Azt látom, hogy Atlas-hoz közel van 2 db ilyen fém kocka a falban, amit lehet tolni előre-hátra, de igazából, nem jöttem rá ennek a céljára. A jobb oldali alatt volt egy eü csomag, az ok, a bal oldali kellhet valószínű a továbbjutáshoz, de nem tudom hogyan.
A Posseidon terem meg nagyon tetszett, gyönyörű volt az egész, s ötletes volt a fejtörő is. -
Crash88 #706 Atlaszhoz asszem ugy ,hogy fennt ahol kihuztad a falbol a két rámpát ráugrassz(tán a bal) és onnan már sztem észreveszed , de fenntröl lefelé kell haladni , Damoklészhoz asszem Atlastol lehet eljutni ,de már sajna nem teljesen emléxek :D -
#705 2 kulcs megvan a négyből, de Atlasz meg Damoklész kulcsa még nincsen.
Ide pl hogy kell eljutni?
-
Akranor #704 Abban a teremben voltam már,de annak a végén másik megoldás kaptam... -
#703 Bemész abba a macska terembe és felügyeskeded magad a magasba, ahol megtalálod azt a kart, amivel le tudod engedni a hidat. -
Akranor #702
Na akkor itt merre,hogy az az ajtó is lenyíljon.A macska cumo hiányzik már csak... -
#701 gyá, láma vagyok és késő is van..
szóval arról a platformról merre?
-
PunkZoli #700 nyomorék voltam megin sry , gyorsan akartam haladni:P...most sikerült:) -
PunkZoli #699 segítsetek légyszi!
vagyok a pengés teremben...nemtom melyik isten terme, a lényeg hogy bennt vagyok ahol már nincsenek pengék...leszakad a csillár a kardokkal...majd vissza kéne menni és megcsavarni a kart...na hogyjutok el oda ,mert a pengéken átmentem, meghúztam mindkét kart.... de átlendülésből messze van a perem, az oszlopokon se tok átugrálni....helpme -
Crash88 #698 tennék egy kis saját véleményt mig eszembe van , hátha vkit érdekel :) : szal ebbe a részbe pozitivum , h végre nem uncsi , sablonos hülye katonákat kell öldösni hanem frankóan megoldott és szétszórt állatokkal találkozunk .. :D na csak ennyi -
Crash88 #697 loál , azért köszi , de ezer éve tulhalattam :D:D:D:D
meg tuttam , h mit kell csinálni , ha még1xer elolvasod a postot akkor meg is látod , h miért :) - szúrta a szemem az a terem - -
badoer #696 sehogy se birok rajonni mar végigugraltam mindent:) -
#695 ha megmondjuk akkor már nem lesz titok :) Amúgy meg bakfity -
badoer #694 aenki nem mondja meg a titkot?:) -
#693 Mikor legurul a kőgolyó és bezáródik a 3 kapu, lent van ugye egy tartószerkezet amit lehet tologatni, eltoltam balra csapdák ugrabugra után meghúztam a kart, a legbelső kapu kinyílt, áttoltam a szerkezetet jobbra ráugrok, de onnan nem tudok átugrani a járathoz, ugrik ez a szerencsétlen, de nem kapaszkodik meg, mi a fene baja van? Pedig onnan már én is át tudnék ugrani. -
#692 És ha elugrasz jobbra ott van egy U alakú szikla és onnan elkapod a falban a repedést? Bár nemtom hogy lehete csak a kép alapján mondom. -
szokegergely #691 Annak aki elakad ott ahol a kép mutatja, annyira szélen kell ugrani, hogy pontosan a fal melletti törés mellé érkezzen Lara, akkor elkapja a kő szélét, egyébként nem, mert csak vagy 50 szer próbáltam máshol sikertelenül,NO COMMENT!!! -
#690 Szemben a jobb felső sarokban látod azt a rést, odáig manőverezd el a tutajt, majd enged le a vizet 1 fokozatot, tuszkold beljebb a tutajt, vizet vissza, és onnan nyert ügyed van. -
#689 Éretm Thx. -
#688 Már van a Peru-s részhez, de ott nem hiszem, hogy sokan elakadnának :) -
#687 Egyiptomi pályán amikor eléred azt a részt ahol a tér közepén van egy macska szobor, és jön 2 krokodil,meglöttem a macskát és kifagyott a játék. XDDDDDD :D:D:D Halálra röhögtem magam. :D:D -
Djemba #686 végigjátszas lesz? -
Crash88 #685 Natla ^^ WTF arról nem is hallottam :)))
egyiptom meg a kedvenc helyszin akármiröl is van szó,na mind1 -
badoer #684 sziasztok.a masodik pálya elejen hogy lehet eljutni ahoz a ponthoz?egyik ilyen erkely szerun van egy kampo de a kotelel nem jutok at nem fut a falon.beakad es csak szaladt egy helybe.hogy lehet oda eljutni? -
#683 Általában 14-15 óra tiszta játékidő kell neki, s 15 pálya van.
Egyiptom után a Natla pályák még -
Crash88 #682 :SSSS elég hosszu game ahogy nézem majd 10 óra played és csak 49% , loál
most a Egyiptomba vagyok , és abba a terembe ahol van az scarabeus bogárszerkezet a falon ...
Sok van még innen a gameből ? -
#681 Melyik pályánál tartasz?
Vagyis, hol fogyott el a türelem ?
:) -
szokegergely #680 Köszönöm , akkor mostmár hogy tudom nem én vagyok a hülye megpróbálom ismét!
G. -
#679 mert nincs,nem tervezték nextgen konzolokra kihozni, úgyhogy nem vesződtek vele -
#678 Ebben húzz fel mindent maxra, aztán majdnem olyan lesz. -
szokegergely #677 Sziasztok.Egy kis segítség kellene.Egyiptomban járok a második pályán.Annál a résznél ahol az a nagyterem van amelykben a 4 begyüjtendő relikvia van(hórisz szeme,skarabeusz,fekete kutya szfinsz)Szóval abban a teremben vagyok ami ez után következik közvetlen és az egymásnak verődő falas folyosóval volt összekötve a nagyteremmel.A problémám az hogy felmegyek a szikla liftel felurálgatok a falon átugrok az időzített párkányra és onnan a szilárdra ami a sarokban van.Onnan a szilárd párkányrol nem urik tovább,egyszerüen nem ér el a szenben lévő párkányt.Valaki mondja meg légyszi merre kell tovább menni.Köszi
Nagyon remélem látszik a fotón hogy hol akadtam el!
G. -
#676 Nem azért, de hová tűnt belőle a NextGen grafika? A Legendben benne volt.Ebben nem találom sehol.