Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
és a dinokat hol találom?

Kumiho #2179

ez tök jó , nekem meg 45 😄 , mindenki itt fog elakadni az 100% <#eljen><#hehe>

amúgy böngészd végig a képeket és megtudod

nem rosszabb , csak nincs benne a nextgen mód

nekem 45. körül sikerült , jó próbálkozást , amugy ezt a részt gamepaddal ajánlatos megcsinálni

Az elsõ valami alap helyen fog sincs 😄 a másodikhoz leszakad egy híd és megmarad egy foga amin át kell himbálózni ez van a vízesés bal oldalán, a harmadik meg valahol a dínók után. Pontosabb leírást nemtudok adni sajna mert nehéz elmagyarázni meg nemis emlékszek annyira 😄
böröczk
Hol van az a harmadik fogaskerék? Az istenbe sem találom. Az elsõ kettõ mán megvan!

Kumiho #2179

Hello! Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a videókártya beállításokat elõhozni (felbontás, effektek stb), mielõtt indítom a játékot. Amikor elõször indítottam akkor megkérdezte, de nem jól állítottam be és most szeretném átállítani, de nem találom sehol. Játékból sajnos nem tudom állítani, mert a "tra.exe hibát észlelt, ezért leállt" hibával kidob. Köszönöm a választ! <#vigyor0>

kirol
Ennek a Legend -hez képes akkor rosszabb a grafikája?

hatalmasan jó ez a game

nah kipróbáltam a gammát...hát még így egy ilyen szép graffal is csak egy közepest ér meg nálam...lehet h. mostanában nagyon rá vok aállva a multi gamákra és ezért , de nem hinném, a leend az jó volt, ez most v.hogy nem jött be pedig a legendhez képest kicsit több lövöldözõs rész volt benne amit hiányoltam a legibõl, de ennek ellenére nem ütött akkorát mint amekkorára számítottam.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Aki esetleg tudja mi itt a teendõ az ossza meg velem is .

Az oszlopokon fel kell ugrálni (értelem szerûen a legalacsonyabbon kezdve) az bal oldali párkányra asszem és ott tovább tudsz a köteleddel himbálózni a gömb mellé ahol van egy ábra és megfelelõ jeleket meglõve kinyílik a gömbhöz vezetõ kapú.. (erre gondoltál úgyis?)
lalakov
Olyan is lesz?😞
Nem, miután beszéltem Pierre-rel, észrevettem egy körformát a padlón, amire ha ráállok felnyíllik egy rács, mivel amint lemegyek róla azonnal lemegy a rács gondoltam keresek rá valami súlyt, ezért felmászom az oszlopokon átugrom az egyik oldalra és mennék ahhoz a gömbhöz (vagy valami olyasmi, azt néztem ki súlynak), de van egy tartó fenn amire fellõve a láncomat kéne átsétálni (gondolom én) a falon, de amint felugrom és beakasztom, azonnal be is akadok és nem mozdul semerre sem, ha elengedem a lánctartó gombot akkor sem enged, csak ugrani tudok, akkor meg leesem.
raven87
Arra gondolsz amikor kések jönnek ki a földbõl meg a kardok esnel le a plafonról?
Ott én vagy 50-szer próbáltam mire megcsinálta, bár fogalmam sincs hogy jött össze.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

lalakov
Az 5. pályán (vagy 2. nagy pálya), ahol azok a hatalmas oszlopok vannak, kéne a vasláncommal a falon szaladnom, de mindig beleakadok a falba, mit kéne itt nyomni? Már vagy 6-szor leestem.:-((
ThugEdge
gyerekek a gémpadot hol lehet kalibrálni?vagy csak azt használhatom,amit automatice kioszt?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

az jó mert x700pro-m van 256bm-vel ami ugyen nem nagy szám de ha ti mondjátok akkor elhiszem h. megy full graffban.

röccenés nélkül elfut sztem egy ati 9700 és egy 6600al max grafikán , gyengébb grafikán meg ennek a fele se kell , köszönhetõ a ps2 portnak

Maxtreme
Nincs neki nagy vasigénye..
Nálam 1280-ba 4XAA-val 8XAF-el maxon tökéletesen megy (80-130 fps) pedig nincs 1 erõmûvem.

videókari?

Shep
Kösz mindkettõtöknek

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lara meghódította a Colossust:

Ez a pályaszakasz meg nekem baromira ismerõs:

semmi... 80 Mb Ram-ot eszik nekem 1600*1200 legnagyobb beállításokkal

raven87
Elõször a jobboldali zárt nyirsd ki, majd onnan gyorsan letudsz ugarni és a baloldalihoz föl tudsz mászni.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

gyorsan kell csinálni! elsõnek húzd meg a távolabbi kart , majd utánna a közelebbit , aztán rákell állni a négyzetre

Shep
#226-ra vki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mekkora erõmû kell ahhoz h. max gafikán el fusson?

raven87
Nah gyerekek, ez a kemény:

Shep
Ott tartok, hogy át kellett menni röpködõ dárdák között és van egy dög nagy ajtó 1 zár keresztbe kettõ meg felülrõl zárja, két oldalt van 1-1 nagy súly azokat le tudom húzni, de ha az egyiket lehúzom a másik visszaugrik, na tehát, hogy lehet kinyitni az ajtót?

jááááj vigyázzatok schnappi-val 😄D
szevasztok, honnan tudom lezedni a gamet, légyszi segitsetek mert már rég keresem elõre is köszi <#vigyor2><#worship>
ebben nem tudok segíteni , megfelelõ idõzítés kell , nekem kb 45.re sikerült...

megcsináltam <#gonosz1>

A sikerül a négy kulcsot beizzítani akkor már foyltatódik is a kaland:

The Coliseum

Majmok bolygója

És maga az aréna:

raven87
Én is ott vagyok, de egyszerûen nem tudok úgy átlengeni, hogy a következõ oszlopra tudjak ugorni. 😞

Damocles termét valami eszméletlen nehéz megcsinálni , most nekiugrok mégegyszer.

raven87
Úúúhhh... nah erre így nem gondoltam.
Köszi.

Raven rosszul csinálod ! Nem szabad a követ betolni alá ! Odatolod a kapu elé meghúzod a kart felugrasz a kõre és utána a felemeledett kapura ami miután megfogtad le fog menni de nembaj gyorsan ugrasz egyet felfele és el tudod érni ...
raven87
Szivesen.
---
Tudna valaki egy mentést küldeni, vagy valami trükköt mondani, mert itt nem hajlandó felugrani Lara? A követ már betoltam a kapu alá és egyszerûen nem akarja megfogni a párkányt. 😞

Raven87 , köszi , sikerült 😄
Olyan szép a viz a játékba , h az hihetetlen , láccik h javitottak rajta rengeteget , igazi viz kb 😛 ennyi . A táj , épületek stb , teljesen fotorealisztikusak lettek .

lalakov
Azt hiszem rájöttem, bár még nem csináltam meg.
lalakov
Elárulnád, hogy hogyan jutottál el a 2 oldalsohoz, nomeg a 3-hoz?
Oh. Már mindegy, megtaláltam a terem hosszas nézegetése után a kapaszkodókat amin fel lehet ugrálni....
Helo. Lenne egy kis gondom, elakadtam 😞( . Annál a résznél mikor egy hatalmas kõgolyó elkezd lefele gurulni és bezár 3 kaput és összetöri a híd egyik részét. 2 oldalt a karokat meghúztam ami kinyít 2 kaput de a harmadikat nemtudom hol kell. Akinek ismerõs a jelenet az pls árulja el hogyan kell 😊. Elõre is köszi.
CattiBrie
Vóó, de szép képek!!! 😊

I Love TombRaider! 😊

[/spam]&#8482;

böröczk
mekkora helyet foglal be ez a csoda? : )

Kumiho #2179

jaja 😊 csak kb 2-3szor hossazbb és nehezebb mint az elsõ. most egy órája szenvedek az utolsó teremmel , most nem megy , hátha 2 óra mulva megtudom csinálni higgadtan

Biztos,hogy ez a második pálya ?
:-)
Posseidon kulcsa , Atlas kulcsa , Hephaestus kulcsa a zsebben<#gun>

Bejárat Hephaestus termébe:

Érdekes "villámszóró" a földalatt:

A jutalom:

Idõközben sikerült Posseidon lándzsája mellé megszerezni Atlas kulcsát is<#gun>

Bejárat Atlas termébe:

Milyen szép....terem:

Atlas:

És a jutalom: