2757
-
#755 hogyankell használni amikor bevillannak a kék nyilak a jobb alsó sarokba? -
#754 Ugyan itt mondtam én is hogy elegem van ebből a játékból. Tényleg nem lehet sehová sem ugrani. -
#753 Én is itt vagyok, de a macskás termben lehetetlen felugrani a tetejére. -
kondor91 #752 Japper: ott abban a szobában van egy kép a falon. Arra kell ráugrani és akkor Lara lehúzza azt és alatta lesz egy valami amibe bele kell lőni. -
#751 a vízesésnél meg lehet szerezni.. ahol a második pint találod, ott lelövöd a hidat, a mágneses kötéllel át lehet lengeni a másik oldalon kicsit jobbra levő, alig észrevehető nyílásba.. közvetlenül a vízesés mellett van, tényleg nehéz kiszúrni -
#750 Valaki tudna segíteni az hogy szerezzem meg?
http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg -
#749 nálam sem, már vagy 2 hete szerintem -
#748 Másnak se műxik a kereső? -
#747 Azt neked kell látnod,te tudsz körülnézni,sztem egyértelmű minden a játékban,de nem annyira mint a legend-ben,és ettől baromi jó. -
#746 A két dobozt dobd le a legaljára, ott megvan a helyük is. -
Crash88 #745 Azért vki megtudná mondani , h mi a szitu ahol éppen vagyok ,lentebb a képen :S -
Crash88 #744 ^^ WTF QQ ROFL jó tudni ...sry akkor nem is foglalkoztatott -
badoer #743 ott az oszlopoknal a masodik pálya eléjén lehet a falon futni vagy nem lehett? -
#742 jajj, ebben a játékban nincs olyan hogy elmented és arról a pontról tölti vissza. Checkpoint rendszerű ha eddíg nem jöttél volna rá -
rage at work #741 Ez így van, pontosan. Nem csak nálad, mindenki másnál, meg a Legendsben is így volt. Vége a jó kis "mentek bárhol.." játékstílusnak :) -
Crash88 #740 de nekem akkor se müxik :DDD hiába mentek , mert tudok ,de mondom én kemény vok :D eddig is tomta csak most már szívó
ha mentek adok nek ivmi nevet pl v nem az mind1 és miután vmi gáz és visszaakarom tölteni rámegyek , enter és a checkpointhoz tölti vissza :DDD tehát ha mentek és visszatöltöm akkor az adott terület checkpointjához rak vissza. -
Japper #739 Szevasztok!
Vki kipörgette már a Croft Manort?
Bementem a könyvtárba, ahol a fel lehet venni a pisztolyokat, és bennt ragdtam, nem bírok rájönni hogy lehet kinyítni az ajtót:S:S
A naplóban az áll, ha jól értelmezem, hogy furcsán vannak elrendezve a bútorok, de nemtok mozgatni semmit..
Ha vki tud léci segítsen! -
rage at work #738 A save egyforma, mindegy, hogy felmásolod a gépre, vagy sem
Magától létrehozza a Documents and Settingsben a save mappát. -
Crash88 #737 jaja :DDD
és mivel nincs kedvem felmásonli a gépre igy a save nélkul tolom csak mostanság szopok is miatta , pl itt is mivan ha a csapda ott kicsit is elkap lezuhanok és lenntröl kezdhetem : kihuzom lennt a sziklát a résböl aztán kis ugribugri amit csinaltam képet addig nem nehéz felugrizni csak már mikor 50edjére csinálja az ember akkor kicsit elgondolkozik h mi is a szitu :)) az a baj h onnan nem lehet hova ugrani mert mikor ott a csapda visszamegy kötéllel falon futok oldalra hiába ugrok ki nem fog meg semmit mert messze van -
rage at work #736 A shotgunt én csak a negyedik pálya legvégén találtam, a vége animációban Lara megszerzi magának
A T-Rex kinyírásához elég a pisztoly. -
rage at work #735 Így itt a falon lógva hirtelen azt mondtad magadban, na kösz, elég volt ? :-) -
#734 Nagyjából te emlékszel, hogy hol találtad meg először? -
Crash88 #733
na itt mondom azt , h köszi elég volt a gameből , nem mintha nehéz lenne ez a csapda csak onan nem igazán lehet hova ugrani na mind1 , meg már keztem unni az idiota szedj össze 4 követ helyezd be h kinyithasd az ajtót , pl itt is van a nagy obleisk 4 szimbolumot kell belerakni , ez allandoan ismétlödik és 1 db kulcsot szerzel vagy 3 óráig meg ...
ujra ujra és ujra monotonná vált nagyon és nemtom , de én legalább is biztos , h várom na mikor érek már a végére v ilyesmi érzés bennem volt ...
Aki végigvitte az pls privizzen már rám 1et , a bossokat még leakarnám vágni :) -
dav1d #732 shotgun, de szerintem megkapod más szinten is majd -
#731 Értem.Kösz a segítséget.Akkor itt nem lenne amúgy sem puska vagy más fegyver? -
rage at work #730 2 lehetőség:
1 : Beszaladsz egy sarokba, s ha a bug miatt a dínó nem mozdul meg, lövöd, amig ki nem nyiffan. Lassan megy le az életereje, de szép lassan elfogy..
2., Lövöd, amig az alsó csík maximumra ér, akkor neked támad, ekkor a kurzor nálad kékre vált. Nyomj meg egy irány gombot, majd vele a shiftet. Hirtelen az idő lelassul, s elindul két fehér célkereszt két oldalról, ami a dínó fején találkozik. Ezt megvárod, s fejen lövöd. Ezt meg kell tenni párszor, de ez rendesen sebzi. -
rage at work #729 Pedig arra van. Rá kell ugrani a kötélre, s úgy tovább
Nagyon mást más sem fog tudni írni... -
#728 Üdv!
A nagy Dínót, hogy kell kinyírni? Nekem csak pisztoly van, és ezzel szinte lehetetlen kinyírni.Ezen a részen már kellene már más fegyvernek is lenni, vagy csak én nem vettem valahol észre? Max közepéig tudom megsebesíteni aztán annyi nekem is akármennyire is futok vagy ugrálok előtte. -
matkovec #727 mar megvan miert nem tudok raugrani a kotelre nemtalaltom meg a 3 - dik fogaskereket nemtugyatok hol talalom?
-
matkovec #726 koszi szepen a infot maris nezem
-
#725 már nem emlékszem pontosan, de az tuti, hogy legföntről kell indulni, jobb oldali platform, ha háttal állsz a bejáratnak, át a szemben lévő platformra,aztán így tovább...jobbra -
#724 segáz, köszi, megoldottam : D
most a Nemtudomki sírjában vagyok, ahol három szint vagyon plusz sok-sok víz meg pár krokodilpajtás, és egyelőre még lövésem sincs, mihez kezdjek, vízszintet már tudok növelni-csökkenteni, de hogy hogyan tovább.. majd még körülnézek : ) -
rage at work #723 Menj el oda, ahová majd be kell tenni a harmadik fogaskereket. Fordulj jobbra, látni fogod az ott lógó kötelet. Na arra a kötélre ugorj, majd tovább fel, s látni fogod a barlangot, ami mellett áll egy létra, na oda be, s irány az elveszett völgy a dínókkal, meg a harmadik fogaskerékkel :) -
matkovec #722 sziasztok tudna valaki segiteni ? Peru-ba vagyok egy vizesesnel megnyitottam vizalatt valami racsot de nem es nem odajutni vagy eloszor a vizesessel kell valamit veghezvinni? a segitseget elore is koszi -
Crash88 #721 oks , látom most melózol :) -
#720 A fenébe, elrontódtak a számok.:( -
#719 Asszem még nem kaptál választ.
Arra kell, ami most Lara mellett van dárdás oszlop. Aztán tovább a számok szerint:), de ne állj meg, mert akkor lemennek az oszlopok.
3 4
2 5 10 cél
rajt 1 6 9
7 8 -
rage at work #718 Továbbá még mindig nem tudom, mit kezdjek azokkal a rácsos kockákkal. -
rage at work #717 Kihúztam a köveket, oszlopot ledöntöttem.
Állok az oszlopon, érzésem szerint innen kellene elindulni, de így is messze van :) -
#716 No legyen itt is:
Az összes kihúzható követ húzd ki és van egy oszlop is, amit így lehet ledönteni. Mindkét általad kérdezett helyre fölülről lehet bejutni, bár ha jól emlékszem Democles-hoz középről csak beugrottam.
A sorrend mindegy, én utóljára mentem Atlas-hoz.