2757
-
zazaaa #1357 Köszi, eddig eljutottam, csak ezt a rácsot nem tudom kinyitni. Gondolom ezt a gömbszerűséget, kellene rárakni a terem közepén található körszerű lapra, hogy kinyíljon egy másik rács, amin tovább tudok menni.
/forumkepek/2007_05/00.JPG[/IMG] -
#1356 Az elso palyan megtalalta mar valaki a relicet?? En mind a 3 artifactot osszeszedtem, de a relicre nem akadtam ra. Lecci aki megtalalta az irja mar le h. korulbelul merre van, vagy dobjon meg egy screenshottal.
THX -
#1355 Mássz fel az oszlopokon és balra kell ugrani egy peremre, onnan látni fogod, hogy merre kell menned. -
zazaaa #1354 Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, most jutottam el a St. Francis Folly-ba, bent vagyok egy oszlopos teremben, két sorban vannak oszlopmaradványok. Ha a terem közepében ráállok egy körszerű lapra, akkor kinyílik a rács, amerre kellene tovább menni, de ha lelépek róla, akkor bezáródik. Mint kellene rá tennem?
Köszönöm! -
#1353 Esélyem sincs:((.
Sok van innen még hátra?
-
#1352 na ez az egyik legidegesítőbb rész! nagyon sokszori próbálkozásra tudtam csak megcsinálni! sajna mentés csak jóval után van azt nem tudok adni... -
#1351 Szerintem, kezd előlről és a lemászó létra mellettit csináld meg elsőre(innen már nehéz odajutni). Aztán ami most közel van hozzád balra, majd jobbra a távolabbik és csak a végén a jobb közelit. -
#1350 Mássz fel az oszlopokra! -
#1349 ide tudna nekem valaki megoldast?
-
zazaaa #1348 [IMG][/IMG] -
zazaaa #1347 valaki, egy kis segítség kellen, hogy kell tovább jutni? -
heringer #1346 GAME COMPLITED!! -
#1345 Köszi megvan, most, hoyg mondtátok mia trükje a T-rex-nek az első nekiugrásra kivégeztem és még az életem is megmaradt. -
#1344 Kicsináltam a kentaurokat és azt írta kaptam új outfitet, de semmi... egy relikviát már találtam és járt érte egy Croft Manor sport öltözék. Akinek van más outfitje is tudna róla képet küldeni? -
#1343 shift+irány -
PunkZoli #1342 figy egyszerü! elmosodik a kép, miután kattant a fejükön vmi :D és akkor egy shiftet nyomsz..megvárod amig a két karika egymásba ér ,és piros lesz, majd tűzgomb....utána meg q val elveszed a pajzsukat, és mikor fagyasztana felveszed a pajzsot ,és visszaveri... na akkor kell veszettül lőni -
Dtomka #1341 Nekem sikerült..én ott rontottam el amikor jött felém akkor nem vártam elég ideig...nem jött elö a célkereszt...! -
#1340 Kipróbálom később, mert most felidegesített. -
#1339 Na, nem elég, hogy megnyomod a shiftet, és mellette egy iránygombot, közbe jobb egérrel célozni is kell, mert különben vagy leguggol, vagy csak elugrik. -
Dtomka #1338 Sziasztok!A kentauros részen vok....a problémám az lenne h nem fogja meg a pajzsot a kampo amit kilövök!(a kentaur áll 1 helyben és simán elérem mert logatja a kezét...és mégsem kapja el....közben az e betüt is nyomkodtam és ugy sem jó:S!Lehet h a játék bugja? -
#1337 Valaki fel tudná rakni a Kentaur-ok utáni közvetlen SAVE-t?
Biztos én vok a béna de nekem nem megy ez a shift+valamelyik irányba.vagy ugrik,vagy gugol ez a picsa!!
Elöre is köszi. -
#1336 Nekem is csak 2 van.
Az a ku*** dinót ha nem tévedek úgy kell megölni, hogy rohangászok lődözöm a tüskebigyó előtt, majd amikor rámron, belassul az idő én elugrok, ő meg nekimegy a tüskének.
De hogy a fütyibe kell elugrani, amikor megjelenne a nyilak. Én hiába nyomom shift-et nem megy.
Rohatdul felidegesített, amikor szerintem elvben rájöttem a dologra. -
#1335 jaa, akkor a harmadik a T-rex-es résznél van :D
Miután kinyírod a T-rex-et, abba a házba bemész, amelyiknél megdöglött (nagyon mondjuk nincs is más ház :)), és ott lesz rögtön előtted. -
Kéne egy mentés, ennek a tetejéről. -
#1333 A képeden van a megoldás :) Látsz az ajtó mellett két kis oszlopot. Csak a bal oldalira tudsz felkapaszkodni, onnan pedig az ajtó feletti kis részre. Itt föntről lelövöd az utadat elálló nagy "izét" :P, majd átlendülsz az ajtót nyitó kapcsolóhoz :)
Azt, hogy hogy jutsz el az oszlopra direkt nem írom, nem nehéz kitalálni. De ha végképp nem megy, leírom azt is. -
#1332 Szóval megvan az amit rögtön ahogy beérsz még meg is botlasz benne, meg amelyiket most montad, hogy összetörik a kétra és át kell ugrani a vízesés ahol kezdődik a híd mindkét oldalán. De hol van a 3.? -
zazaaa #1331 Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, most jutottam el a St. Francis Folly-ba, bent vagyok egy oszlopos teremben, két sorban vannak oszlopmaradványok. Ha a terem közepében ráállok egy körszerű lapra, akkor kinyílik a rács, amerre kellene tovább menni, de ha lelépek róla, akkor bezáródik. Mint kellene rá tennem?
Köszönöm!
-
#1330 -
#1329 A harmadik ott van, ahonnan a víz jön a vízesés felé. Visszamész oda, ahol olyan történt, hogy mikor leestél egy fa állványzatra, vagy mire, leszakadt egy létra, de az utolsó foka megmaradt. Azt elkapod, és átlendülsz.
(Most jövök rá, hogy miylen szarul, és nehezen tudom magam kifejezni XD) -
Vki tudna nekem segiteni, hogy nyissam ki az utolsó ajtot? -
#1327 Hogy zártad el? Én csak 2 fogazkereket találtam meg a shotgunt de a 3, nincs meg. Merre találom? -
#1326 Hol van a 3. fogaskerék a vízesnél T-rex előtti részen? -
#1325 De ha nem világos, kaphatsz egy képet is, úgyis megyek még arra a pályára, mert fel akarom venni azt az egy Relic-et, amit fel lehet venni. De azt csak úgy vehetem fel, ha előtte nem zárom el a vízesést? -
#1324 Na, én is megpróbálom elmagyarázni, én fel tudtam venni :)
Na, ahonnan kijött a maci, ilyen kis zsákutca szerűség, ott látod, hogy oldalt van egy lejtős rész. Ráugrassz föntről a lejtőre, lecsúszol, és a megfelelő pillanataban ugrassz egyet. Ha jókor ugrassz, akkor el tudsz kapni egy peremet, ahonnan oldalazva, majd hátraugorva, bejuthatsz abba a bemélyedésbe. Hogy ebből mennyit értessz meg, azt nem tudom :D
-
#1323 Az egyiptomos rész vége felé járok szerintem és valami vízleeresztős szobában vagyok két bazi szfinx-szerű szoborral.Ott mit kell csinálni?
Van 3 kar kettő fölnyomja a víszintet egy meg teljesen leereszti.Valaki elmondaná mi a megoldás? -
#1322 Dehogynem az emelvény tetején az oszlopokkal szemben a falra lehet ugrani onnan meg az oszlopok tetejére és át a másik kijárathoz. -
#1321 trex meg kentaurok után ki az egyiptomi boss? -
heringer #1320 Itt mit kell csinálni.Vagy merre menjek.Csontvázas rész.
-
#1319 Baloldalt fel hogy? Van két oszlop, de nem tudok mire átugrani. -
ladislaoca #1318 Szerintem jól sikerült a játék! Nagy ötlet volt hogy az első részt vették elő! És szerintem sokkal jobb mint a legend! Sokkal jobban is van optimalizálva! Nincs ezzel a játékkal semmi probléma, mégha néhányan azonnal törölték! Talán csak a főellenségeket nehéz kinyírni!