Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
A logikai része nagyon bejön, de ezeket a rohadt késes ugrásokat már nem tudom megcsinálni, de azért kíváncsi vagyok. Ha valaki megszánna akkor küldjön már egy mentést(Egyiptom, amikor már mind a 4 híd le van eresztve és mind a 4 kõ fel van véve, [email protected] köszi
lalakov
1.Ha off, akkor magától elkapja a peremeket, könnyebb mászni, egy hátránya van csak, nem lehet elengedetni vele azt, ha lefelé kéne esni.
2.(Amadeus HU,ez Neked is szól) gugol + irány, majd ha piros lesz a célkereszt, akkor lövés. Ez akkor jön elõ, ha a piros csík maxra megy és belassul az ellen. Az eredmény pedig, hogy, ha éppen irányban áll, akkor nekimegy a dárdáknak és jobban sebzõdik.
Ha fent van a víz a baloldali szobron keresztül fel tudsz úszni.
Onnan már menni fog. Na de azután hogyan jutok az oszlopokon tovább azt már nem tudom... Esetleg, ha ott vagy megírhatnád.

Sziasztok
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
1. Van egy olyan hogy manual grab, ez mit jelent és mit lehet vele bekapcsolni?
2. Amikor harcolok néha oldalt bejön négy kék nyíl olyankor mit kell megnyomni, hogy az ellenség ne jöjjön nekem, hanemkitérjek a támadás elõl?
A T-Rex-et hogyan lehet kinyírni? Mert a pisztoly nem sokat ér. Látom vannak olyan hegyes izék farönkökön, de nem olyan hülye a rex hogy annak neki fusson amikor maxra felviszem azt a szar piros csikot. Felugrani meg sehova nem tudok, csak futkározni a réten

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

vki helpeljen már eme jo kis fejtörö megoldásához már mindent próbáltam , am tetszik már majdnem megvan oldva csak , miután a láda segitségével meghuztam a kart és kijott a jobb szobor válánál egy kapu , oda kellene eljutni de sehogy se akar összejönni .. pls help<#help>

Prince of Máté
LEjött a Hatred-es verzió, holnap kipróbálom

Senkkik
11 óra aztán 2 aztán 5...

ja megvan h honnan ismerlek 😊))
Splinter Cell 😛 sc.hu

mozesapo
Szia!

Nincs 1 mentésed utána? Szívesen venném.

Thx.

lalakov
Ez így egy kicsit hosszú😊, én rövidebben csináltam:
Mikor belépek a csarnokba, jobbra a falon körbe tudok ugrálni a mászásban útban lévõ dobozig, belököm vízbe, így már tovább tudok mászni a másik ládáig, lelököm azt is. Átugrálok a víz közelébe, majd egyszerûen leugrok és gyorsan kimászok, majd kilõvöm a partról a 2 krokodilt. A hátam mögött lévõ dobozt belököm a vízbe. Megyek a másikért, ami balra-elõlre van, kilövõm az ott lévõ krokodilt és lelököm azt a dobozt is. Elzárom az alsó vizet, lemászok és helyére teszem mindkét ládát. Felmászom és megnyitom a lenti csapot. A végsõ helyére húzom a fadarabot, majd felmászom (létra) és megnyitom a felsõ csapot is, odauszok a fadarabhoz, ha kell még pontosabban beállítom, rámászok és ugrás.
GyuriX2572
Croft Manorban hogy kell forgatni ezt a napkereket?? 11 óránál kiugrott egy kocka de nem történik semmi<#action><#help>

Senkkik
1000x könyebb

lalakov
Croft Manorban lehet menteni?

A Legend tényleg könnyebb?
lalakov
Állj háttal a fogaskerekeknek és nézz a bal sarokba, aztán menj is arra:-D.
raven87
Köszi, de nagy nehezen átugráltam. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

GyuriX2572
De mivel zöld minden nõvény (tavasz van vagy nyár) és csillagos este tutira több idõ van, mint 7PM. Egyébként is hogy tud egy napóra különbséget tenni AM és PM között és egyeltalán: mitõl forog 😄

én már a Croft Manorban elakdtam.... mit kell csinálni a Nyillal , és a nyilvesszõvel?
NeoParaszt
nem tudom rájöttél e már, de azért válaszolok: shifttel guggolj le, így a a csapda nem tud agyonnyomni

Bort, búzát, békességet

bauer15

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15

ezt kiírta mikor lea akartam úszni a coloseumba és most is ezt írja ki a játék indítása után
mit jelent valakinek volt már ilyenje?

Rambo 20
Ez sokkal nehezebb mint a Legend volt. Most találkoztam elõször dínókkal. Valami borzasztó hogy sima ellenfelek mekkora fejfájást okozhatnak.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

dienesoft
Engem nagyon felhuzott a game, elvittem a dinoszaurusz legyilkolása utáni részre, majd kiléptem. Vissza is töltötte a checkpointot egy egyszerû "Resume Game-val", majd túl kevés élet miatt vissza akartam ugrani egy mentést, visszaugrottam. Elég rossz helyre (Lost Valley). Ez azért elég régen volt. Majd ezek után úgy elfelejtette a checkpointot visszahozni, hogy továbbra is Lost valleybas vagyok 😞. Miért felejtette el? Pedig elõtte ki is léptem egyszer!

köszi raven,megvan!

Gigabyte 945p-s3 Core 2 Duo [email protected] 1gb RAM Gf7950gt 512MB 320Gb HDD

Rambo 20
Most éppen valami Lost Valley nevû pályán vagyok ahol 2 ilyen cogot (valami fogaskerék) találtam.Kettõt beraktam a szerkezetbe és kinyílt valami víz alatti ajtó, de a sodrástól nem tudok bemenni és nincs meg a harmadik cog.Az hol van?Megtaláltam egyet rögtön a pálya elején a vízesés mellett meg egyet ott ahol két vízesés van.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

raven87
At ajtó felé nézzem és ez legyen a sorrend. Asszony, pohár, váza, 2 izé.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

A lényeg hogy egyre koncentrálj (Autoface, fogd célkeresztbe), rendszeresen ugrálj a tigrisbukfenccel hogy a másik ne taszíthasson fel, és lõdd hogy menjen fel a rage-e. Ha elkezdenek zölden világítani (készülnek kõvéváltoztatni), akkor engedd ki a célkeresztbõl és fuss, ha már nem világítanak, lehet folytatni.
Ha látod hogy rage-ben van akkor készülj fel, engedd hogy közel rohanjon, és amikor kezd homályosulni a kép, ugorj ki. Ha lelassul minden és a célkereszt lassan elkezd ráállni, akkor csinálod jól. Amikor szürke a célkereszt, várj, amint piros lesz, lõjj egyet! Ezután a kentaur picit alélt lesz és maga elé lógatja a pajzsot - pont elõtted lesz, csak lõdd lá a kampót és rántsd meg, oda fog esni valahova a pálya közepére. Ha akarod, csináld meg a másikkal is, de nem fontos. Ezután állj a pajzs közelébe (!-jeles ikon látszódjon, hogy tudd rögtön használni), fogd célkeresztbe az egyik pacit, és lõdd amíg el nem kezdenek zölden fényleni. Amikor csinálják, hagyd abba a lövést és kapd fel a pajzsot, egyikükre vissza fog csapódni a sugár és kõvéváltozik, ekkor elõ a shotgunt vagy a magnumot és lõdd ami belefér (cirka kétszer kell eljátszani pacinként). valahogy igy kénne😊

Itt hogyan tovább?Addig eljutottam, hogy megszereztem azt a mumifikált macskát,csak azokkal az oszlopokkal nemtudom, hogy mit csináljak:S plz help

Valaki írja már le hogy azt a kentauros részt hogy kell megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon felidegel h nem tom átvinni<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
raven87
Mikor a kötélen lengsz, akkor hagyodd hogy vissza lengjál egyet majd a másodiknál mikor elindulsz a felhoz akkor hosszan elkezded nyomni az irányt ahová ugrani akarsz, majd space...
Ennyi.

Klemice
hmm a többi fegyvert hol lehet majd felvenni?
uzi meg desert eagle

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bauer15
én is itt tartok egyszer véletlenül sikerült ráugranom de leestem

kuldene mentest valaki a kentauros resz utan?megkoszonom😊
Hello!
A 2 kentaurt én se birom megölni😞
Egyszerrre a kettõre nem birok figyelni.
HELP!!!!!!!!
aricsi
Én is a kentauroknál tartok.De nem megy.Miután lerohan az egyik,addig a másik "elszédül",ekkor kéne elvenni a pajzsát,de nekem nem adja.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Ha az R55 verzió után felrakom a HATRED-es verzió akkor valahogy át lehet vinni a mentést?

A 2 kentaurt hogy a legegyszerûbb legyõzni.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

aricsi
Nem frissítettem.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
LoL

aricsi
Amíg így van a víz el kell jutnod ahhoz a dobozhoz, a kiszögelléseken nem tudsz,máshonnan kell,asszem tõled jobbra lehet feljutni,aztán legalul miután leengedted a vizet rátolod a dobozt az egyik gomra,ami kiszabadítja a platformot.Ezután felnyomatod maxra a vizet,és a platform segítségével megszerzed a másik dobozt,amit rátolsz a másik gombra legalul,ezután a platformt el tod juttatni ahhoz a részhez,ahol feljött a kerítés,így át tudsz jutni azokhoz a fejekhez.

raven87
Akkor nekem is segítsen valaki, hogy hogyan a halálba lehet ezen át ugrani, mert az utolsó ugrásomnál állandóan elkap a szikla. 😞

mind1 már megvan 😊

raven87
Ebben nekem is segített valaki, sajnos elfelejtettem, hogy ki volt, de õ leírta nekem, hogy hogyan kell megcsinálni. Még szerencse, hogy kimentettem.
Íme:

Az egy undorító rész. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan kell megcsinálni, hogy minnél elõbb tovbbjuthass. Elõször is az egész termet teleengeded vízzel. Elmész a terem leg baloldalába beugrasz a vízbe ott lesz egy törés ahol fel tudsz kapaszkodni és onan el tudsz ugrálni ahhoz a dobozhoz amit elõször látsz és a leszakadt híd miatt nem tudsz odaugrani. Azt a dobozt belelököd a vízbe. Leengeded a vizet lemászol lennt is van egy csap és a maradék vizet is le tudod engedni. A krokodilokat célszerû közben leölni. A ledobott dobozt vidd be középre és lökd rá arra a négyzetre amelyikkel ki tudsz szabadítani egy "raklap" -ot. Engedd vissza elõször azon a kicsi részen a vizet és ezt a "raklap"-ot lokd az elzárt rács közelébe. Felmászol teleengeded a termet vízzel és elvileg a legtetején lesz a "raklap" amire felmászva oda tudsz ugrani a szemközti peremre és el tudsz ugrálni a másik dobozig és azt is bele tudod lökni a vízbe. Megint leereszted az egészet és az rátolod a másik négyzetre és a lehajló rácshoz odatolod a "raklap"-ot. Megint felmászol és fel teleengeded megint ^^ és fel tudsz rajta ugrani ahhoz a részhez ahol tovább tudsz jutni. onnan fejest a vízbe airõl kiderûl, hogy csatorna és jönnek hamarosan a kentaúrok 😄. (Ez a rész nagynon gázos a játékban ezért többször nemis fogom leírni senkinek, hogy hogyan szal jegyezzétek meg a hsz. számát 😄)

Háj!Itt hogyan tovább?

macesz

Hát nemtom de ez a játék eléggé kifog rajtam :S😄 Itt mi a tennivaló?? PLS HELP!!

Prince of Máté
Szerintem igen, bár júni elsején jelenik meg, de ez a warez elõnye.

Alwares
Hmm vajon az már a bolti verzió? Mert ami eddig volt az csak újságírói változat volt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

viszont azt instalálni kell....😄😄😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Prince of Máté
Kijött a HATRED féle, installos verzió is!

aricsi
Behalok,még mindig nem tudom elvenni a kentaurok pajzsát. Amíg szédül,q+e. Semmi hatás.Már tegnap is el voltam velük.Kicsit unom már...Erre tudom hogy nem tudtok mit mondani...