2757
-
#1317 Nem arra kell menni, hanem baloldalt fel és ott tovább. -
#1316 hmm remélem ez az anniversary jobb mint a LEGEND mert azt véggivittem kb 4 ora alatt... -
#1315 Most jártam itt és én be sem mentem oda!!! Azt hiszem rengeteg helyet kihagyok! -
#1314 Biztosan volt már de a T-rex-et hogy lehet kifingatni?? A pisztollyal elég nehézkes. Van valami trükje vagy csak futás és folyamatos lövés? -
Amadeus HU #1313 Köszi, utána már rájöttem, hogy az ajtón lévő jelben kell megkapaszkodni ami felvsiz -
#1312 Na tegnap erre goldoltam. Az üreg beljebb van mint a fal, bejutni nem tudok, a palló nagyon emelkedik feljutni nem tudok, az építményre is hiába megyek fel, nem tudok semerre továbbmenni.
Légyszi valaki segítsen. -
gaspy #1311 jolvan fasza hagyjuk... -
gaspy #1310 -
gaspy #1309 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img329.imageshack.us/img329/8351/vglap01
itt mit kell csinálni?(Greece legelején vok) -
#1308 Az ajtók feletti átjáron kell átjutni, amit különböző módon lehet elérni. -
#1307 Illetve, innen nézve a hátad mögött balra. -
Amadeus HU #1306 A francis Folly pályán vagyok amikor négy kulcsot kell megszerezni. Kinyitottam mind a négy ajtót de a rácsokhoz hol találom meg a különböző karokat? Mert hiába húzom le az jtó melletti kart az csak a vasajtót emeli fel pár másodpercig, de a lándzsa szerű rácsokar meg nem. Egyszer meg is szoptam, mert az egyikbe betudtam menni felülről de vissza fele már nem tudtam kijutni és kezdhettem elölről az egész pályát. -
#1305 El kell zárni a vizet a 3 fogaskerék behelyezésével. Ha a 3-at keresed akkor nézz föl a bal sarokba, aztán mássz is fel oda. -
a vízhalmögé hogy tok bemenni ? -
#1303 Nekem van olyan beállítás az óránál, ahol ki tudom kapcsolni a netes frissítést. Az nem elég? -
#1302 Egyiptom után vagyok a barlangban, ahol azt a 3 (piros, zöld, kék) biztosítékot kell összeszedni, beraktam a helyére és így tudom mozgatni a darut. De minek? Azt gondoltam, hogy be tudok jutni vele a fegyverért, de bárhogy mozgatom, nem viszi neki az épületnek. Ötlet? -
#1301 Nehezen:(. Lődd ki a csákjádat a szemközti ajtóra, húzd magadfelé, erre kinyílik az ajtó amire ugranod kell, de mivel azonnal be is csukodik, így ugranod kell a köteleddel és után újra ugrani, nincs idő himbálózni. -
heringer #1300 Le kell menni a vízbe ott lessz egy kar.Utánna kinyilik az ajtó bemész lesz egy videó és utánna le kell győzni őket. -
#1299 a kentaurokat hogyan lehet életre kelteni?
-
otiq #1298 Az a relic engem is érdekelne mert nem találom.
Ez a Trex-es pálya és a rács nekem is kinyílt valami víz alatt de nem tudom hol. -
sheva94 #1297 http://www.tombatirexi.extra.hu/
ezen az oldalon van trainer a játékhoz és néhány rész video végigjátszása -
#1296 Próbáltam,de nem nyílt ki!
"Sgtfathi",megpróbálom.
-
montressor #1295 koszonom szepen © lalakov ! Sikerult :) -
#1294 Akkor csak simán nem kapcsolódsz a netre. :) -
bruderdavid #1293 SZÖVEGHEZ -
bruderdavid #1292 VALAKI SEGÍTSEN, VAGY KÜLDJÖN EGY MENTÉST MERT A HÜLYE KENTAUR NEM ADJA A PAJZSÁT, HIÁBA ÉRNÉ EL LARA SIMÁN IS, A CSÁKLYA NEM MARAD RAJT SEMMILYEN IRÁNYBÓL..
EZZEL PRÓBÁLKOZOK DE OLYAN MINTHA NEKEM JÁTÉKHIBA LENNE:
/A lényeg hogy egyre koncentrálj (Autoface, fogd célkeresztbe), rendszeresen ugrálj a tigrisbukfenccel hogy a másik ne taszíthasson fel, és lődd hogy menjen fel a rage-e. Ha elkezdenek zölden világítani (készülnek kővéváltoztatni), akkor engedd ki a célkeresztből és fuss, ha már nem világítanak, lehet folytatni.
Ha látod hogy rage-ben van akkor készülj fel, engedd hogy közel rohanjon, és amikor kezd homályosulni a kép, ugorj ki. Ha lelassul minden és a célkereszt lassan elkezd ráállni, akkor csinálod jól. Amikor szürke a célkereszt, várj, amint piros lesz, lőjj egyet! Ezután a kentaur picit alélt lesz és maga elé lógatja a pajzsot - pont előtted lesz, csak lődd lá a kampót és rántsd meg, oda fog esni valahova a pálya közepére. Ha akarod, csináld meg a másikkal is, de nem fontos. Ezután állj a pajzs közelébe (!-jeles ikon látszódjon, hogy tudd rögtön használni), fogd célkeresztbe az egyik pacit, és lődd amíg el nem kezdenek zölden fényleni. Amikor csinálják, hagyd abba a lövést és kapd fel a pajzsot, egyikükre vissza fog csapódni a sugár és kővéváltozik, ekkor elő a shotgunt vagy a magnumot és lődd ami belefér (cirka kétszer kell eljátszani pacinként). valahogy igy kénne/
-
umPepe #1291 De netről nézi a dátumot... -
bradee #1290 A fellógatott dobozt rá kell dobni arra a kabinra,és bemászni. -
#1289 én elöreállitottam a dátumot juni 2-re és simán elindult a játék
nem tudom ki talállta ki hogy lejár -
#1288 Valaki fel tudná rakni a Kentaur-ok utáni közvetlen SAVE-t?
Biztos én vok a béna de nekem nem megy ez a shift+valamelyik irányba.vagy ugrik,vagy gugol ez a picsa!!
Elöre is köszi. -
ronhaven #1287 mindegy,megvan -
ronhaven #1286 Az elejen a nagy vizesesnel, mikor 3 cogot kell osszeszedni, mikor bemegyek a vizeses mogott kiirja hogy relic 0/1 , az a relic hol van?
Egy kapcsoloval kinyitottam valami racsot, de nem talalom azt a helyet ahol kinyilt. -
sheva94 #1285 kép
ezt hogy kell megszerezni a másik 3 már megvan de ezt nem tudom megszerezni.
légyszi 1 gyors választ mer kiszeretém játszani még június 1-ig -
csgj #1284 párszor már leírtuk, de akkor még egyszer:
Az R55 június 1-ig működik, és nem kell telepíteni.
A Hatred-el bármeddig játszhatsz, telepítős, kicsit gyorsabb és több az ellenség. -
umPepe #1283 Akkor segíthetnél nekem mert én a Blue Fuse-t nem találom sehol! csak az van vissza, plz help! -
Crash88 #1282 Q -
#1281 sziasztok
a HATRED és az R55 -ös változat között mi a különbség?
tudja esetleg valaki? -
csgj #1280 mi a fene? modern helyszín is van? -
#1279 azon a szembeni ajton hogy lehet atjutni?
-
norbi17 #1278 hy
megint elakadtam ezen a pályán:Lost Island-Natla's Mines
megvan a 3 biztosíték,és onnantól kezdve mit kell csinálni????
valaki segítsen
please