2757
  • lalakov
    Nem arra kell menni, hanem baloldalt fel és ott tovább.
  • Balazs15
    hmm remélem ez az anniversary jobb mint a LEGEND mert azt véggivittem kb 4 ora alatt...
  • serito
    Most jártam itt és én be sem mentem oda!!! Azt hiszem rengeteg helyet kihagyok!
  • serito
    Biztosan volt már de a T-rex-et hogy lehet kifingatni?? A pisztollyal elég nehézkes. Van valami trükje vagy csak futás és folyamatos lövés?
  • Amadeus HU
    Köszi, utána már rájöttem, hogy az ajtón lévő jelben kell megkapaszkodni ami felvsiz
  • kirol
    Na tegnap erre goldoltam. Az üreg beljebb van mint a fal, bejutni nem tudok, a palló nagyon emelkedik feljutni nem tudok, az építményre is hiába megyek fel, nem tudok semerre továbbmenni.

Légyszi valaki segítsen.
  • gaspy
    jolvan fasza hagyjuk...
  • gaspy
  • gaspy
    [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img329.imageshack.us/img329/8351/vglap01
    itt mit kell csinálni?(Greece legelején vok)
  • lalakov
    Az ajtók feletti átjáron kell átjutni, amit különböző módon lehet elérni.
  • lalakov
    Illetve, innen nézve a hátad mögött balra.
  • Amadeus HU
    A francis Folly pályán vagyok amikor négy kulcsot kell megszerezni. Kinyitottam mind a négy ajtót de a rácsokhoz hol találom meg a különböző karokat? Mert hiába húzom le az jtó melletti kart az csak a vasajtót emeli fel pár másodpercig, de a lándzsa szerű rácsokar meg nem. Egyszer meg is szoptam, mert az egyikbe betudtam menni felülről de vissza fele már nem tudtam kijutni és kezdhettem elölről az egész pályát.
  • lalakov
    El kell zárni a vizet a 3 fogaskerék behelyezésével. Ha a 3-at keresed akkor nézz föl a bal sarokba, aztán mássz is fel oda.
  • CoD23

a vízhalmögé hogy tok bemenni ?
  • lalakov
    Nekem van olyan beállítás az óránál, ahol ki tudom kapcsolni a netes frissítést. Az nem elég?
  • lalakov
    Egyiptom után vagyok a barlangban, ahol azt a 3 (piros, zöld, kék) biztosítékot kell összeszedni, beraktam a helyére és így tudom mozgatni a darut. De minek? Azt gondoltam, hogy be tudok jutni vele a fegyverért, de bárhogy mozgatom, nem viszi neki az épületnek. Ötlet?
  • lalakov
    Nehezen:(. Lődd ki a csákjádat a szemközti ajtóra, húzd magadfelé, erre kinyílik az ajtó amire ugranod kell, de mivel azonnal be is csukodik, így ugranod kell a köteleddel és után újra ugrani, nincs idő himbálózni.
  • heringer
    Le kell menni a vízbe ott lessz egy kar.Utánna kinyilik az ajtó bemész lesz egy videó és utánna le kell győzni őket.
  • the elder
    a kentaurokat hogyan lehet életre kelteni?
  • otiq
    Az a relic engem is érdekelne mert nem találom.
    Ez a Trex-es pálya és a rács nekem is kinyílt valami víz alatt de nem tudom hol.
  • sheva94
    http://www.tombatirexi.extra.hu/
    ezen az oldalon van trainer a játékhoz és néhány rész video végigjátszása
  • dante3
    Próbáltam,de nem nyílt ki!

"Sgtfathi",megpróbálom.
  • montressor
    koszonom szepen © lalakov ! Sikerult :)
  • raven87
    Akkor csak simán nem kapcsolódsz a netre. :)
  • bruderdavid
    SZÖVEGHEZ
  • bruderdavid
    VALAKI SEGÍTSEN, VAGY KÜLDJÖN EGY MENTÉST MERT A HÜLYE KENTAUR NEM ADJA A PAJZSÁT, HIÁBA ÉRNÉ EL LARA SIMÁN IS, A CSÁKLYA NEM MARAD RAJT SEMMILYEN IRÁNYBÓL..
    EZZEL PRÓBÁLKOZOK DE OLYAN MINTHA NEKEM JÁTÉKHIBA LENNE:
    /A lényeg hogy egyre koncentrálj (Autoface, fogd célkeresztbe), rendszeresen ugrálj a tigrisbukfenccel hogy a másik ne taszíthasson fel, és lődd hogy menjen fel a rage-e. Ha elkezdenek zölden világítani (készülnek kővéváltoztatni), akkor engedd ki a célkeresztből és fuss, ha már nem világítanak, lehet folytatni.
    Ha látod hogy rage-ben van akkor készülj fel, engedd hogy közel rohanjon, és amikor kezd homályosulni a kép, ugorj ki. Ha lelassul minden és a célkereszt lassan elkezd ráállni, akkor csinálod jól. Amikor szürke a célkereszt, várj, amint piros lesz, lőjj egyet! Ezután a kentaur picit alélt lesz és maga elé lógatja a pajzsot - pont előtted lesz, csak lődd lá a kampót és rántsd meg, oda fog esni valahova a pálya közepére. Ha akarod, csináld meg a másikkal is, de nem fontos. Ezután állj a pajzs közelébe (!-jeles ikon látszódjon, hogy tudd rögtön használni), fogd célkeresztbe az egyik pacit, és lődd amíg el nem kezdenek zölden fényleni. Amikor csinálják, hagyd abba a lövést és kapd fel a pajzsot, egyikükre vissza fog csapódni a sugár és kővéváltozik, ekkor elő a shotgunt vagy a magnumot és lődd ami belefér (cirka kétszer kell eljátszani pacinként). valahogy igy kénne/
  • umPepe
    De netről nézi a dátumot...
  • bradee
    A fellógatott dobozt rá kell dobni arra a kabinra,és bemászni.
  • urbijoe
    én elöreállitottam a dátumot juni 2-re és simán elindult a játék
    nem tudom ki talállta ki hogy lejár
  • Sgtfathi
    Valaki fel tudná rakni a Kentaur-ok utáni közvetlen SAVE-t?
    Biztos én vok a béna de nekem nem megy ez a shift+valamelyik irányba.vagy ugrik,vagy gugol ez a picsa!!
    Elöre is köszi.
  • ronhaven
    mindegy,megvan
  • ronhaven
    Az elejen a nagy vizesesnel, mikor 3 cogot kell osszeszedni, mikor bemegyek a vizeses mogott kiirja hogy relic 0/1 , az a relic hol van?
    Egy kapcsoloval kinyitottam valami racsot, de nem talalom azt a helyet ahol kinyilt.
  • sheva94
    kép
    ezt hogy kell megszerezni a másik 3 már megvan de ezt nem tudom megszerezni.
    légyszi 1 gyors választ mer kiszeretém játszani még június 1-ig
  • csgj
    párszor már leírtuk, de akkor még egyszer:
    Az R55 június 1-ig működik, és nem kell telepíteni.
    A Hatred-el bármeddig játszhatsz, telepítős, kicsit gyorsabb és több az ellenség.
  • umPepe
    Akkor segíthetnél nekem mert én a Blue Fuse-t nem találom sehol! csak az van vissza, plz help!
  • Crash88
    Q
  • Yrda
    sziasztok
    a HATRED és az R55 -ös változat között mi a különbség?
    tudja esetleg valaki?
  • csgj
    mi a fene? modern helyszín is van?
  • ult1mate
    azon a szembeni ajton hogy lehet atjutni?

• norbi17
    hy
    megint elakadtam ezen a pályán:Lost Island-Natla's Mines
    megvan a 3 biztosíték,és onnantól kezdve mit kell csinálni????
    valaki segítsen
    please