Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyuriX2572
Hogy jutottál át a karig? Abban a teremben, ahol a sok kard potyog nem tudom hova/mit kéne csinálni a köteles rész után...

rage
Az eredeti TR1-ben is így volt pontosan.
Ott ilyen ládatoligálással lehetett kijönni...
Itt sajnos nem tudom még pontosan, mert nem tudok kijönni Damocles termébõl, mivel Lara túl gyenge ahhoz, hogy a terem ajtaján kinyitó kart elfordítsa, csak félig sikerül, így az ajtó bezáródik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Elakadtam a Natla's Mine pályán. Nincs semmilyen fegyverem, de már két biztositékot megtaláltamm, ennek így kell lennie? A harmadik biztosíték (kék) is megvan, de onnan meg nem tudok kijönni. Egy mély gödör alján vagyok, vmi gépek vannak ott. Ötlet?

Faki
Nagy vízeséshez kellene visszabattyogni, ott kell büvészkedni a fogaskerekekkel (3 vagy 4 kell a vízesés melletti szerkezetbe). Vízesést tekintsd központnak, onnan indulj és térj vissza.

rage
Pont ott tartok. Én átugráltam a nagy karig, amit meg kellene forgatni, de nem tudja Lara csak félig, ezért az ajtó bezáródik

Ott mit kell csinálni ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

EmThor
megvan, kis fehér oszlop 😄

Az elsõ T-Rex kinyírása után hova kell és mit kell csinálni? Már fel alá mászkálok órák óta. Egy fogas kerék van nálam de a környéken nem találtam semmi olyat amibe használható lenne.

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

EmThor
Hi

damoklész termébõl nem tudok kijutni!
szembe legkisebb oszlopra ráugrok de onnan nincs tovább.

köszi

buldozer99
Off

Mik azok a fontossabb gémek?😄

On

Forca Barca

DarkSector
Jah nem megy és érdekességnek a pöcs gép azt sem engedi hogy visszaállítsam a gépen az idõt, de nem gáz ezzel csak addig játszok, amíg a fontossabb gémek meg nem jönnek....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Ráadásul olyat is olvastam hogy a hatred az már ugye a retail verzió és jobban optimalizált és több ellenfél is van <#zavart2>

PSN ID.: Beegabor

buldozer99
Még jó hogy nem kezdtem el xD
Akkor leszedem a Hatred-et és azzel kezdem el😄

Forca Barca

háhh.. most olvastam egy bizonyos helyen, hogy a nem telepítõs verzió mentései nem mûködnek a Hatred-el. Szóval mindenkinek újra kell kezdenie majd vele, ha leszedi... De muszáj lesz leszedni 😞 Csak ahhoz mondjuk jó sebesség kéne, de ezt nem kéne megvitatni, nem beszédtéma a warez 😊
Seth
mert normális esetben nem úgy kellene kinyírni. Nem véletlen akkor magyarázza el a program a speckó belassulós mozdulatot

Eisenhower
vannak ezek a hegyes szarságok. vmelyik mellé probálj odamenni és nem ér el a dino ^^ majd utána lövöldözheted a pisztollyal vagy fél órát... dög unalom az a rész

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

De ne is olvasd el, mit írt Seth... segítek: kipróbálta!
DarkSector
Mindjárt nézem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
figyelitek amit mondok????

Sztem hülyeség ez a dátumos dolog.Attól még menni fog a játék.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Seth
Állítsd elõre az órádat te félkegyelmû 😊 magad is láthatod az üzenetet amit a képedbe nyomnak

KlinikaHUN
azt passzolom

de a nyilas téma az érdekelne...
KlinikaHUN
ne erõlködj vele,csinálj új profilt és lesz new game gomb

bauer15
valaki tudna segíteni pls.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

én már a Croft Manorban elakdtam.... mit kell csinálni a Nyillal , és a nyilvesszõvel?

Légyszi ha tudjátok a megoldást segítsetek!

Ha esetlegesen valaha be tudnám fejezni a Craft Manor pályát , akkor vissza adja az uj játék kezdésének a lehetõségét?
DarkSector
És honnan a rákból lehetünk biztossak benne mikor még nincs is 1.-je?????????????????
Ez olyan hülyeség mint a neten terjengõ más egyébb átbaszás szerintem!
Én azért megvárom azt a j1.-jét......
Kiváncsi lennék rá!
Én azt is hallottam sok helyen, hogy x nevû játék így nem mûködik, meg úgy nem mûködik, azt érdekes módom nálam mégis ment.....
2000-ben is világvége volt mi!??

KlinikaHUN
hát az a juni 1 tényleg érdekes,bele kell húznom,hogy kijátszam addig.
talán lesz hozzá miniimage vagy valami...

Seth
valami regisztrációs buherával biztos meg lehet oldani

ja király, még jobb.. 😛 á, semmi kedvem leszedni a Hatred-eset, pedig kénytelen leszek rá...
Seth
hiába állítod majd vissza juni 1 után, észre veszi és netrõl lenézi a pontos idõt

KlinikaHUN
benyomásaim a játékról: a dínó után járok megszereztem a 3. fogaskereket és végeztem a pályarésszel. a legendnél jobban tetszik,tényleg igen hasonlít hál'Istennek a korai részekre.Picit nehéz (a gamepadom le is amortizálódott - pillanatragasztó rulez - ment az újjamra is bõven),sokszor kell egy kis hiba miatt újra akrobatikázni egy részt.Szerencsére az automata kapaszkodás bekapcsolható,untam nyomvatartani a gombot,ellenben nem találok automata tûz gombot,lerohad az újjam,mert minden lövéshez nyomni kell. (elvégre lehetnek automata pisztolyok is nem? 😊
Még csak azt nem értem 2007-ben miért nem bírnak egy normális kameramozgató programot írni?!
hajrá Lara fanok <#email>

na a büdös q*** *********** **** *** **!!! Hehh hehe, nem lettem ideges 😛 A francba is, nem akarom állítgatni a dátumot... Hihetetlen, ha visszanéznétek, láthatnátok, hogy még nemrég azon gondolkoztam, hogy van e értelme leszedni ezt a verziót... Elõször ugyanis úgy gondoltam, hogy megvárom a telepítõset... aztán nem ez lett, és most megszívtam
Seth
LOL, átállítottam az órámat júni 1-re és tényleg nem indul, viszont ha visszaállítom az órát,akkor meg kapcsolódik netre hogy meghatározza a pontos idõt,úgyhogy átverni nem lehet, bár nemtom mit csinál net nélkül 😊

Én is nagyon remélem... egy bizonyos nemmondomkianevét-oldalon írták, hogy lejár... máshol pedig azt, hogy a Hatred-be több az ellenség (gondolom raptorok, oroszlánok, denevérek stb...) és sokkal gyorsabban fut (több fps-el). Persze még nem törlöm le, ha igaz az egész, majd meglátom június 1.-én
Faki
Annyi lesz a nagy trükk, hogy visszaállítod a dátumot májusra..

Van hatredes verzió is.De a másik is jó sztem és nem fog lejárni.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

DarkSector
Szerintem ez nagy hülyeség!!!!
És milyen Hatred verzió??
És hol van.....
Én a HL2-õt is telepítve kaptam és még máig mûködik....

Muki100
Azokat a pontokat lövöd meg a gömb elõtti falon amelyikek az ajtón ki vannak pontozva, akkor kinyílik. Ugyanígy szedheted fel a relicet is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
amikor neked jön akkor adrenalige dodge és pont akkor lõsz amikor a célkereszt piros.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

van egy rossz hírem:
"Is it true the other release is time restricted?

the release by R55 will expire June 1st"

Ez azt jelenti, hogy a nem telepítõs verzió június 1.-én le fog járni 😮 😞 Szóval lehet szedni a Hatred-et, és kezdhetem elõrõl... király lesz <#wow2><#shakehead>
GyuriX2572
Kritikus sebzést hogy tudok bevinni a T-Rexnek vagy másnak?

HELP!!
Gyökér rész...már jó ideje vacakolok vele, de nem jövök rá mi Q-a francot akartak vele?
French Valley elsõ pálya. Legyilokom a két tigrist, tele van a terem oszlopokkal.Pont ott letörve, ahol könnyebb lenne. Feljutottam az egyik oldalra, vmi arany gömb kellene nehezéknek, mellette egy fal idétlen figurával ahol fényeket kell lödözni, de semmi nincs, nem mesze onnan van ua. az ábra két gyémántal, meg egy elzárt kés( gondolom azzal kéne lefeszíteni.) De rohadtul nem tudok a másik oldalra eljutni...
Mi a halált kell csinálni?
Ez már nem kihívás, hanem ökörség.
Vagy vmi tök szimpla gombkezelést elszúrtam????

GyuriX2572
Én is itt akadtam most el 😞

Stefibaba
Hû de láma vagyok. Sikerült. Csak a Q-t kellett megnyomni. XD

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

na sikerult beraktam mind2 scion-t 😊
na szal az elsö oszlopnál mikor teljesen körbeértél nyomj egy shift et aztán lejjebb esik és pont a közepéig tucc menni , kell majd Q z ni is késöbb , meg mikor a masik oszlopsorra kell átmenni akkor asszem a 2. oszloprol kell kiugrani és Q mert a plafonon középen van kampó.
GL!

Stefibaba
A 962-dik HSZ-ben levõ képen levõ teremben vagyok.

Stefibaba
Valaki segítsen!
Elakadtam egyiptomban ott ahol egy kicsi teremben vagyok ahol olyan padlók vannak amelyek folgyton bemennek a falba. Ez már megvan de mit kell ott csinálni amikor felérek a terem tetejébe? Van ott valami fa "ajtó" szembe a rámpával. Oda be kell menni? Mert onnan nem tudok tovább ugrani ahol kilövöm azt a kampót vagy mit. De az is lehet h nem arra kellett volna mennem?<#help><#help><#help> Majd teszek fel képet is.

urbijoe
van uj verzio

Tomb Raider - Anniversary (c) Eidos Interactive HATRED 56x50 MB

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Konkrétan az elsõ oszlopról nem tudok a másodikra ugrani, mert a kettõ közé esik...

köszi épp most jöttem rá , ok majd ha sikerul mondom 😊)