2757
  • kirol
    Na túljutottam a dínón, rosszkor nyomtam egy gombot.

De az mekkora ötlet, hogy átmenj a vízesés alatt le kell állítani azt. :)
  • lalakov
    Ahol a zöld, csak lejjebb.
    Nemsokára.
  • lalakov
    Ne alá, csak elé. Kar meghúz, fel kőre, ajtóra, párkány.
  • Klemice
    kíváncsi vagyok tényleg lejár-e az r55 :D
    nemsokára lejön a hatred
    várom már a 100%os unlockot
  • sheva94
    a bányában a kék biztosíték hol van? a másik kettő má megvan, ja és a fegyvereket hol kapom vissza?
  • urbijoe
    honnan kérjek mentést?
  • GyuriX2572
    Játsz a régi verzióval / kérj mentést az újhoz. lol
  • GyuriX2572
    Az a baj, hogy a rács zavarja a kábát, ezért úgy kell ráugrani az ajtóra, amikor az legfelül van, tovább kel ugrani róla gyorsan, mert visszaesik.
  • urbijoe
    felraktam az installálos verziot és a mentések nem kompatibilisek vele ami az elözö verzioban volt
    valaki tud megoldást?
  • GyuriX2572
    http://www.youtube.com/watch?v=dUXAWcEkrRg
  • PhantomAss
    hehe Larának tiszta olyan feje van ezen a képen mint Niki Beluccinak :)
    tudja vki Damocles templomába hogyan tudok bejutni? (görögo)
    a betontömböt betoltam az ajtó alá, onnan felugrok az ajtóra, de az ajtó feletti rést nem akarja elkapni a csaj
  • Klemice
    a kentaurokat és a fogaskerekeket százszor leírtuk már
  • Hixer
    én.. igaz ma kezdtem és még a Croft birtokon se ismerem ki magam, lol nagyon noob vagyok én ehhez :D hmm nemtuggya vki hogy találtam egy fogaskereket az hovavaló?
  • Japper
    Hali!
    Hogy kell kinyírni a két centaurt a földalatti templom előtt?
  • Klemice
    hatred verzióval játszik valaki?
  • kirol
    Felmászol a falra, ott ráugrassz a zpszlop tetejére, majd a másikéra és a túloldalra. És kész. Én is elfelejtettem, hogy oszlop tetején is tud ugrani. :)
  • lalakov
    Köszi.:)
  • lalakov
    Én elég korán megszereztem.
    Viszont elakadtam abban a helységben, ami úgy néz ki mint egy építkezés.
  • Senkkik
    azt kel tudni hogy gyerekjáték ;) (legalábbis nem volt nehéz a többi részhez képest)
  • Crash88
    a Croft Manorba itt is csak a reliceket lehet gyüjtöhgetni gondolom , v van vmi fun esetleg még ? Aki tolja mondjom már róla pls pár dolgot
  • Crash88
    kiakasztva , 87 %
  • AlexCross
    sziasztok!
    én a croft manor játékkal próbálkozom, de most nem értem mi van. mindent végigjártam, amit lehetett megcsináltam, de csak a csáklya segítségével lehetne továbbmenni, az viszont nincs sehol. azt majd a játékban előrelépve szerezhetem meg? vagy el van rejtve piszkosul? ne mondjátok meg hogy hol van, csak azt hogy milyen módon lehet majd hozzá jutni. köszönöm.
  • lalakov
    Nem csak én vagyok béna?:))
    Privátba írd meg a mail címed, lehet kapok máshonnan és akkor elküldöm.
  • lalakov
    Az ajtó feletti nyíláson át kell bejutni.
  • böröczk
    szintén
  • sagjoz
    1312-es hozzászólásnál lévő kép ami pontosan bemutatja hol tartok éppen! Help me!
  • Falabu #1371
    Arra a felemelkedő ajtóra rálehet kapaszkodni és onnan kell felugrálni a felette lévő lyukba.
  • sagjoz
    Sziasztok!

Én az elején akadtam el:-( Amikor 3 fogaskereket kell összeszedni! Azon belül is amikor a medvét meggyilkoltam fel kell ugrálni van két cölöp mire rá lehet ugrani! Illetve az egyikől nem tudom elérni a falat! Tud nekem vki segíteni, h mi lehet a megoldás?
  • sopi
    Hi all.

Azon a részen vagyok megakadva hol egy nagy teremben vagyok középen meg fel lehet mászkálni...alul van négy szinü vmi a falon és kinyitottam négy ajtot is(atlas...stb) nah be is jutok rajtuk meg is huzom a kart de csak a fele cumo nyilodik ki a többi nem... Valaki tudna nekem segiteni?
  • lalakov
    Basszus. Talán sikerül szereznem egy mentést, kell valamit tudni a főellenségről?
  • Gtava
    Elmész jobbra ott is van egy kép a falon, ott van két pont megjelölve rajta,azok nem fénylenek.Visszamész és csak azt a két pontot kell kilőni egymás után ahogy a másik képen volt.
  • Senkkik
    dehogy már utánna mingyár vége ;)
  • Rambo 20
    Valaki tudna segíteni? Egyiptomban járok sztem a végefelé egy olyan szobában ahol a vizet kell eresztgetni , de nem vágom mi van. Megtaláltam mindhárom kapcsolót, de nem jöttem rá mit kell csinálni.
  • csgj
    már megoldottam... full nem emlékeztem rá, hogy így kellett megcsinálni..
  • Klemice
    bizonyos darabokat kell kilőni de meg is van hogy miket kell... :S
    ezekszerint nem néztetek körbe eléggé...
  • kirol
    Akkor mond már meg légyszi, hogy mit nyomsz, hogy elugorj előle. Mert a francnak se ugrik el.
  • Lifeforce
    Én is ott tartok.
    Szerintem rá kell állni felül arra a cumóra, és a falon lévő világító bigyulák bezáródnak.
    Vagy megfelelő sorrendbe kell kilődözni őket, vagy csak bizonyos darabot kell kilődözni.
  • Klemice
    már leírtam korábban hol az első cumó

croft manorban beragadttam a gyűjteményes meg a könyvtárszobába hogy lehet kijutni onnan?
  • csgj
    ööö...érdekes, az R55-ös verzióval túljutottam simán a villámló gömbös, görög részen, de most nemtom mit kell ott csinálni... átmegyek a négyzeteken, de nem nyílik ki semmi... kart sem találok :O Pedig ezt tudtam :P
  • zazaaa
    Köszi, eddig eljutottam, csak ezt a rácsot nem tudom kinyitni. Gondolom ezt a gömbszerűséget, kellene rárakni a terem közepén található körszerű lapra, hogy kinyíljon egy másik rács, amin tovább tudok menni.