Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott ilyen ládatoligálással lehetett kijönni...
Itt sajnos nem tudom még pontosan, mert nem tudok kijönni Damocles termébõl, mivel Lara túl gyenge ahhoz, hogy a terem ajtaján kinyitó kart elfordítsa, csak félig sikerül, így az ajtó bezáródik.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ott mit kell csinálni ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
damoklész termébõl nem tudok kijutni!
szembe legkisebb oszlopra ráugrok de onnan nincs tovább.
köszi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Légyszi ha tudjátok a megoldást segítsetek!
Ha esetlegesen valaha be tudnám fejezni a Craft Manor pályát , akkor vissza adja az uj játék kezdésének a lehetõségét?
Ez olyan hülyeség mint a neten terjengõ más egyébb átbaszás szerintem!
Én azért megvárom azt a j1.-jét......
Kiváncsi lennék rá!
Én azt is hallottam sok helyen, hogy x nevû játék így nem mûködik, meg úgy nem mûködik, azt érdekes módom nálam mégis ment.....
2000-ben is világvége volt mi!??
talán lesz hozzá miniimage vagy valami...
Még csak azt nem értem 2007-ben miért nem bírnak egy normális kameramozgató programot írni?!
hajrá Lara fanok <#email>#email>
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
És milyen Hatred verzió??
És hol van.....
Én a HL2-õt is telepítve kaptam és még máig mûködik....
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Is it true the other release is time restricted?
the release by R55 will expire June 1st"
Ez azt jelenti, hogy a nem telepítõs verzió június 1.-én le fog járni 😮 😞 Szóval lehet szedni a Hatred-et, és kezdhetem elõrõl... király lesz <#wow2>#wow2><#shakehead>#shakehead>
Gyökér rész...már jó ideje vacakolok vele, de nem jövök rá mi Q-a francot akartak vele?
French Valley elsõ pálya. Legyilokom a két tigrist, tele van a terem oszlopokkal.Pont ott letörve, ahol könnyebb lenne. Feljutottam az egyik oldalra, vmi arany gömb kellene nehezéknek, mellette egy fal idétlen figurával ahol fényeket kell lödözni, de semmi nincs, nem mesze onnan van ua. az ábra két gyémántal, meg egy elzárt kés( gondolom azzal kéne lefeszíteni.) De rohadtul nem tudok a másik oldalra eljutni...
Mi a halált kell csinálni?
Ez már nem kihívás, hanem ökörség.
Vagy vmi tök szimpla gombkezelést elszúrtam????
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
na szal az elsö oszlopnál mikor teljesen körbeértél nyomj egy shift et aztán lejjebb esik és pont a közepéig tucc menni , kell majd Q z ni is késöbb , meg mikor a masik oszlopsorra kell átmenni akkor asszem a 2. oszloprol kell kiugrani és Q mert a plafonon középen van kampó.
GL!
Elakadtam egyiptomban ott ahol egy kicsi teremben vagyok ahol olyan padlók vannak amelyek folgyton bemennek a falba. Ez már megvan de mit kell ott csinálni amikor felérek a terem tetejébe? Van ott valami fa "ajtó" szembe a rámpával. Oda be kell menni? Mert onnan nem tudok tovább ugrani ahol kilövöm azt a kampót vagy mit. De az is lehet h nem arra kellett volna mennem?<#help>#help><#help>#help><#help>#help> Majd teszek fel képet is.
Tomb Raider - Anniversary (c) Eidos Interactive HATRED 56x50 MB
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5