2757
-
Code92 #1797 nah 2.dika van, nekem az r55 ös verzió hibátlanul működik. -
gyuri12 #1796 akkor szar:P -
#1795 Sajnos nem. :(
Én pl. nem láttam semmi változást. -
csgj #1794 biztos ledobja Laráról a ruha textúrákat :D :P xD -
gyuri12 #1793 milyen aza textureless mod?:O -
#1792 köszi! -
Ren #1791 A Time Trialokkal cheateket lehet unlockolni valahogy igy:
- nekem a teljes végigjászsás és összes relic + artifatc után megvolt az ulimited breath, sunglasses és a textureless mode
-perui pályák time trial-ja után show enemy health és unlimited .50 ammo
-görög pályák után unlimted shotgun ammo és all weapons
-egyiptomi pályák után unlimited uzi ammo és infinte health
-lost island után silver uzis és golden shotgun -
#1790 A kameraallastol fugg minden, ha ugy all a kamera h. szembelatod a falat amin lengesz es mogotted van az a rud (vagy akarmi) amire ugrani akarsz akkor ugras gomb+S. -
#1789 Na tényleg odalettek a mentéseim. :(
Valaki tudna egyet adni a dínós részhez? -
#1788 jah erre emlékszem, hát oda is kell ugrani!
próbálkozzál! -
#1787 Az egyiptomi "Obelisk of Khamoon" pályán elakadtam.
Megnéztem tirexi végigjátszását arra a részre vonatkozóan, de ott ahol ő simán átugrik egy nagyobb távolságot, ott nekem sehogy sem sikerül átugrani.
Van valami trükkje?
Egy képmentés, hogy miről is van szó:
-
#1786 kint van a kertben, a labirintus közepén -
rcsaby #1785 A croft manor páján vagyok és elakadtam.Mindegyik helyen kéne a lasszó amit a q-val lehet használni de sehol sem találom.Elöre is kösz. -
#1784 van valami nyomógomb kombináció amikor kilököd a köteled a falra, és akkor így falon fut, és nekem az kell hogy amikor elengedi akkor nem tovább egyenesen ugorjon, hanem a falról ugorjon el merőlegesen
eddig csak sokat szenvedve sikerült, de biztos van valami trükk erre.
tud nekem valaki segíteni? -
#1783 Finoman le lehet droppolni a barmelyik labanal, bar asszem igy is vesztesz eletet de minimalisan. -
#1782 Nagyon jó ötlet,hogy újra kiadták a gamet. Követni kellene ezt a példát. Én például a Gothic 1-et nagyon szeretném ha kiadnák újra a mai grafikai szinvonalon. -
#1781 Kösz.De nálam mindegy hogy ki/be van kapcsolva a kép ugyanolyan marad. -
AlexCross #1780 tanulság egy életre:
ne hagyd, hogy elkapja a lábadat a krokodil, mert megfulladsz! -
#1779 A szfinksz fejéről h lehet lejönni? -
#1778 Itt a segítség: http://tomb-raider-anniversary.com/
Ha nem megy egy játék állítsd 4000-re a Lapozó fájlt ott ahova telepítetted! -
KOVU #1777 ez hogy lehet 5 a 3-ból? ?_?
ezt az után csinálta ahogy letöltőttem egy mentést és azt inditottam el...
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=1ot7 -
#1776 Belemesz a setup menujebe a jateknak es kipipalod az enable water effects-es kockat. De h. biztosra menj a felette levo 2 is legyen kipipalva. -
#1775 ? -
KOVU #1774 köszi de tudok szerezni ^^.
ezentul külön ki másolom máshova a mentéseimet ^^ -
KOVU #1773 köszi de tudok szerezni ^^.
ezentul külön ki másolom máshova a mentéseimet ^^ -
#1772 Nekem is csinalta meg még egy jo par gyereknek sajnos:/
Lehet a tort verzio az oka, ha nem talalsz mastol mentest akkor bizony tenyleg ujra kell kezdened. De mi itt rendesek vagyunk, adunk ha kersz:D -
KOVU #1771 és ezt miért csinálta hogy elszált a mentésem ?_? -
KOVU #1770 Visza léptem a játékba hogy megcsinálok egy-két pályát időre de ahogy belépett a menűbe ki irta hogy your autosave is damaged vagy mit most ha játékra akarnék menni ujra kéne kezdenem nincs semmi load semmi.
most mit tudok tenni?
elöre is köszi. -
#1769 Megnyertem az elso palya time trialjat, de nem unlockolt semmit h. szakadna meg :(. Sot meg szazalekot se dobott. -
#1768 Ebben olyan beállítási opció nincs, csak a lengend-ben. -
#1767 Mindenki:)
Akinek van sm3 kártyája, pl nekem -
KOVU #1766 hi all
ki tudja bekapcsolni a next gen megjelenitést?
ha valaki betudja akkor tudna berakni pár képet.
elöre is köszi -
gyuri12 #1765 kösz a segítséget, előről kezdtem,és sikerült -
#1764 jah, sry, R55-ös verzióm van, megy ma is gond nélkül!! -
#1763 valaki tudna egy mentést dobni st. francis folley-ből, a Damokles-kaputól??
kihúztam a követ, aztán rossz helyre toltam be a kapunál, most pedig(mivel itt a checkpoint)nem megy a kar vissza, hogy felugorhassak a terembe...
ez a mentés-téma mekkora LOL már benne....:////
-
#1762 Mitkell felrakni a grafikán hogy a víz szépen zoldesen csillogjon? -
gyuri12 #1761 szevasztok! utálok csalni,de most muszáj lesz,egy rohadt bug miatt:
az első görögös pályán vagyok,már minden kulcsot megszereztem,kivéve egyet(azt,ahol egy követ kell a kötéllel lehúzni,és arról felugrani az ajtóra) DE amikor lehúztam a követ,akkor eleve rossz oldalára esett(megnéztem a végigjátszás videót,és ott máshogy esett le...) aztán,kiakartam nyitni az ajtót a karral,de nem nyílik:(
sehogy se tudok oda felugrani...:(
tehát kérek szépen,egy mentést,azután,hogy megvan minden kulcs,és lent vagy, a fő ajtónál:)
köszi előre is -
#1760 1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Nah en is dobok egy par shotot, semmi vicces kepcim, ezek inkabb amolyan latvanyosabb kepek (vagy annyira nem is :/) -
tmisi #1759 -
#1758 Lara csöcsei alatt!