Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyre több az új arc a topikban , miközben a fele társaság már rég végigvitte<#crazya>

ismerõs a neved 😊))😄

ja upsz most látom van részletes végig játszás videokkal
akkor nem kell thx és sry a kérdésért ^^
elaktadtam a greece elsõ pályáján felmászok az oszlopokon meg minden aztán a falon van valami csillag kép szt vagy nem tudom mi az rá álok elötte a gombr és kialszik a fény rajta de nem tudom milyen sorrendben kéne meg lödözni öket elöre is thx az helpet.
na jo, kicsit visszaolvastam, ezek szerint idokorlatos ez a szar??
r55-el jatszom, egyenlore mukodik, de megis, nem mondanal vm bovebbet?
Seth
szedd le az r55-öst és holnapután meglátod miért jobb a hatredes ^^

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!

Mindenki irja, h a hatred verzio a jobb. Miert?

koszi
Ott kaputól jobbra fent van az a rúd amire ha ráugrasz befordul. Na ott nem szabad , hogy beforduljon hanem rögtön amint ráugrasz tovább kell ugrani és akkor elkapja a falon lévõ rést. Kb 45 fokban álljon amikor továbbugrasz. Utána már könnyû.

Kandurex
Ja és, ha már erre járok, lecserélem ezt a bölöm bika banner képet. Kissé unalmas már, hogy nem tudotok igazodni a topik méretekhez: azaz 780 (max.) X 200 (max.) méretekhez.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Be is tesszük a bannerba..:!

Dehogy! Lara szokásához hûen beutazza a fél világot.

hi
nekem az lenne a kérdésem hogy elkezdtem játszani már megöltem a t-rex et is nem is tudom hány % vagyok 12 vagy 18 asszem de még mindig peruban. és már töbször adta be hogy miket találtam meg mennyi idõ allat mentem végig stb. itt az egész játék peruban fog játszodni?
már nem mint ha az zavarna mert nekem tetszik a game ^^
elöre is thx
dante3
Billentyûzet bal alsó sarkában alulról a második, caps lock alatt!<#lama>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

oké hogy shift, de az micsoda?
AtiRadish
Nah vegigvittem en is. Na jo egyetlen egy helyen hasznaltam one shoot one kill trainert amikor a tuzkopo madarakat nyirtam mert mar 100.jara mentem neki az utannalevo idokorlatos akadalyszarsagnak. Lehet kicsit ego de legalabb nem kell uj billentyut vennem XD. Ha valaki tud a relicsecrol videot kesziteni vagy csak shotot loni h. merre vannak, azt megkoszonnem, mert meg azoknak nekiesek sztem h. osszegyujtsem.(Csak az elso kettot talatam meg)

spidey
az r55 idõkorlátja ellen nincs semmi megoldás?

GyuriX2572
Végigvittem 😊

saxicola
Jó ez a végigjátszós oldal. Le a kalappal!!!<#worship><#worship><#worship>

www.gportal.hu/bioshock

AtiRadish
Uhh, utolso elotti palyan jarok , amikor felfele kell menni, alul meg fortyogo lava, es idore vannak akadalyok--->> egyszeruen lehetetlen megcsinalni. Megneztem a vegigjatszast vagom is mit kell, de mar lelki nyomorek vagyok h. lejar az ido, meg nem kapaszkodik bele, meg kameraallas meg a kurwa anyja. Lecci valaki dobna egy mentest az uccso palyarol, vagy az uccso elotti vegefelerol.
((Am. meg ha valakinek az elso 13 palya mentese kene az meg szoljon))

aricsi
Ja és lövés.<#vigyor3>
áá de részeg vok....<#vigyor2>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Amikor "begizdul" és elhomályosodik a kép irány+shift.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
link
Ezt az oldalt oda kéne tenni bannerhoz vagy nemtom mer tényleg karaj.<#vigyor2>

Blade17
???

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Blade17
hi!Valaki tud segíteni, elakadtam a T-rex-nél mit kell ott csinálni lövöm - lövöm de kurva sok HPja van

Ott tartok, hogy egy oszlopnál három fadarabbal volt kitámasztva elhúztam õket és a felettem lévõ szint mennyezete összeo,lott de nem tom merre kell kezdenem ugrálni...
Szuasztok!a sanctuary of the scion pályán vok(barlang szfinx)...1ik oldalon van 1 bejárat a problémám: nem tudok továbbjutni azon a részen ahol a kölapok csukodnak és nyitodnak!már vagy 50x megprobáltam de nem sikerül....a végén mindig odacsukja Larat!Remélem vki tudja h miröl beszélek!köszönöm

Nagyon köszi !!!
Shevchenko
Peru: Mountain Caves-be van még,mikor már ki nyilt a nagy kapú,nem megyek ki hanem ott fent jobb oldalt van még valami,de egyszerûen nemtudom hogy szerezzem meg.Köszi

http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Valaki tudna segíteni az hogy szerezzem meg?

http://users.cwi.hu/sgupload/1180090498.jpg

FORZA MILAN!!!

böröczk

nem bug, jó nagyot kell ugrani, tartsd végig lenyomva a space-t, aztán a végén majd E-vel meg kell kapaszkodni..
mentéseid a dokumentumokba kerülnek..

Kumiho #2179

Klemice
nekem a 2 egyiptomi relic helye kéne és megszerzése :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DarkSector
Hogy mi merre meddig?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ibrik
Közben találtam mentéseket, az egyikbõl kioperáltam az autosave-t és azzal visszakerültem oda, ahol voltam és a mentésem is elõkerült.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sadist
Az õsrégi 2D-s Herculesben is ilyen visszatükrözéssel kellett kinyírni azt a dagadt kigyóhajút -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DarkSector
Van HATRED-es mentése valakinek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hello jó a game meg minden de ott amikor két bejárat van és ki kell nyitni a kaput a balba megyek és ott felmegyek a tetejére ugrok a falról oda ahova kellene /háttal kell ugrani/ és nem fogja meg soha ez mért van mindent meg tudok csinálni de itt nem akar megkapaszkodni.
Ez bug vagy mi mert annál a verzionál is ez volt a bajom amit nem kell telepiteni.

Válaszoljatok pls köszi csá.

vagy valaki tudna küldeni egy mentést az utána levö pályárol ja és hova kell másolni a mentést?
köszi hello.

Senkkik
nem kezded ujra... ^^
vagy kérsz valakitõl egy mentést (nagyon szépen ,mert nem szeretnek nagyon küldözgetni xD )

Kandurex
Kérsz egy save -t valakitõl :/

REALista
THX!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szasztok az elsõ pálya végén miután kinyitottam a nagy kaput, a kapu felett a falból kijjebb jött egy rúd amirõl el lehetne jutni a kapu felett lévõ relic-hez, de sehonnan sem tudom elkapni azt a rudat ha valaki tudja hogy lehet oda feljutni PLS HELP!
ibrik
Azt szeretném kérdezni, hogy járt-e már úgy valaki, mint én:

Játszott a játékkal, eljutott jó sokáig (én pl. a görögországi templomig), aztán ki kellett lépnem a játékból, mert egyéb dolgom akadt (állás-mentés, kilépés).
Aztán amikor újra elindítottam a játékot, azt írta ki, hogy sérült az autosave blablabla és most akkor õ visszaállítja azt. Gyakorlatilag resetelte a játékot, mert teljesen eltûnt minden, amit addig elértem a játékban és a mentéseim is. Olyan, mintha még el sem kezdtem volna játszani.
És persze az idõközben megszerzett "Replay level" menüpont is eltûnt...

Na most akkor mi lenne a megoldás, hogyha nem akarnám újra elölrõl kezdeni a játékot?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

REALista
A kapu feletti követ lehúzod és azzal ugrasz fel...

Senkkik
menj oda a szobor leesett kezéhez és helyezd bele a lead bar-okat ^^

Sziasztok
Damocleshez, hogy lehet bejutni?
Ha lehúzom a kart, akkor kinyílik a rács, de ha Lara rákapaszkodik, akkor már nem nyílik ki.
Kaphatok valakitõl egy kis segítséget?
Köszi
REALista
Szasztok!Megvan a 3 Lead Bar de mégsem tudom õket használni mit csinálok rosszul?

Blade17
hi!Vki tud segíteni, elakadtam a T-rex-nél mit kell ott csinálni lövöm - lövöm de kurva sok HPja van

Wishmaster
hi, sztem inkább a Herkules játékra😊

Eisenhower
nah bakker ^^ ha ütnek se jöttem volna rá ^^ köszi

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

böröczk
Ctrl+F vagy szerkesztés-->keresés ezen az oldalon : D

amúgy helyezd bele õket Midas kezébe, ami ugye arannyá változtatja õket : )

Kumiho #2179