2757
  • fery02
  • jakewyler
    A dínót, hogy kell megölni?
  • fery02
    Bocsi, nagyon unatkoztam :D Nem akartam ilyen fárasztó lenni, de ez így sikerült :) Van a linkek között néhány baki, mondjuk a szétválasztásokkal, tudok róla, mind1 már.
    DarkSector: nem biztos, hogy mindenkinek hipergyors nete van, hogy másodpercek alatt tölti le onnan a videókat. Tárcsázós nettel mondjuk lehet hogy jobb ötlet inkább kérdezni a fórumban, mint hogy letöltse a videót. Lehet hogy gyorsabban talál megoldást :)
  • fery02
    http://images.netbag.hu/20070601/21173548766.jpeg
    Egyem azt a morci kis pofikáját :DDDDD
    http://images.netbag.hu/20070601/21261989666.jpegValakinek de formás teste van
    http://images.netbag.hu/20070601/21261988989.jpeghttp://images.netbag.hu/20070601/21262039246.jpegLara úgy is tud lőni, hogy közbe oda se nézOlyan fejet vág, mintha beleszartak volna a műzlijébe
    Ejnye te részeg disznó, így kell viselkedni? Talpra se tudsz állni
    Annyira szoros Lara, és a fegyvere közti kapcsolat, hogy Lara ujja bele is olvadt a ravaszba
    [URL=http://images.netbag.hu/20070601/21262181251.jpeg]Lara "pisztoly-jump"-ol[/URL]
    Szerintem aranyos :) Bár nem szellemet látott, csak egy szörnyet
    Erős vihar, szörny invázió, már talpon sem lehet állni... de a fegyver még mindíg a kézben van
    Ki volt, aki említette, hogy a fejlesztők agya egy picit elszállt a játék vége felé? :D
    Lara sajnálja, hogy lassan több fragje lesz, mint Hitmannak, pedig nem ezt akarta
    http://images.netbag.hu/20070601/21453986695.jpeg
    Croft manoraban azért valamennyire kénylemesebb, meg nyugalmasabb volna szunyókálni, de ő tudja
    A kedvenc képem :D BűűűntetÁÁ, görcsbe állt a keze a sok fegyver fogástól. (Nem másnak a fogásától, perverz fantázia:))
    http://images.netbag.hu/20070601/21454235341.jpegÉs még a látásával is képes ölni. Legalábbis azt hiszihttp://images.netbag.hu/20070601/21454399654.jpeg
  • DarkSector
    nem személyeskedtem, de minek kérdezgetni, és várni napokat, hogy valaki visszaírjon, mikor pillanatok alatt meg lehet nézni az oldalon, AMIRE VALAKI NEM KEVÉS IDŐT FORDÍTOTT, és pont azért, hogy MEGKÖNNYÍTSE A HASZNÁLATÁVAL A DOLGUNKAT......ehelyett.....szerintem felesleges volt kirakni az oldal linkjét.....
  • fery02
    ÁÁÁÁÚÚÚúúú, minek ennyi felkiáltójel? Amúgy nyugi, nem értem most mi a baj, mostanában szökőévenként van belinkelve kép, a következő hozzászólásomban viszont megtöröm a csendet e téren rendesen :D
    A játékban a secret, meg a relic nem ugyanaz. Külön lehet őket gyűjteni. Nemtom, secretek-ért %-ot kapunk asszem (biztos még mást is), Relic-ért meg skin-eket
  • AtiRadish
    Kepek kellenek link formajaba!!
    secret=relic?? vagy mit ertesz secret alatt?
    sztem a mentest is nyugodtan postold sokaknak szuksege lesz ra!
  • DarkSector
    Mielőtt valaki rákérdez hogy "ITT HOGYAN TOVÁBB", és beszúr 3-4 bazinagy képet, ahol 3-4szer lehet odavissza menni 2-3 irányban......
    Az fogja már meg a szemüvegét, vagy a kontaklencséjét, és olvassa már el a banner alatti szöveget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fery02

ÁÁÁ, csúnya, illúzióromboló patkány :D Belerondít ebbe a kicsikét megható jelenetbe :)
    Amúgy készítettem néhány képet Laráról (kb 20). Nem tudom megtehetem-e, hogy megosztom veletek. Ha van rá igény, akkor azt is írjátok, hogy linkként, vagy "Kép beszúrása" gomb segítségével tegyem.
    Ja, nem utolsó sorban, ha valakinek kell egy lassan 100 %-os mentés a Hatred verzióhoz, szóljon, és küldöm e-mailba. A játék ki van játszva, annyi hiányosság van, hogy a két uccsó Egyiptomi pályán nincs még meg a Time Trial, az utolsó előttin 2 secret, az utolsón meg egy relic(ezt nem találom, aki megtalálta kérem segítsen, hogy hol található)
  • jakewyler
    hogy ugorjak át a csúszdára, és ott, hol vannak oszlopok?
  • Grove4
    Nemtom nekem ment így!igazából tüske nélkül is meg lehet ölni.
  • RUDKO
    pedig azt csinálom. mikor el kezd futni elvetődök oldalra és lövök,de nem megy neki a tüskének. meg kell várni hogy teljesen odaérjen? vagy mikor kezdjek el vetődni?
  • Grove4
    oda kell álni a tüske elé majd elvetődni
  • RUDKO
    sziasztok a dinot hogy lehet megölni? hiába ugrok oldalra nem megy neki a tüskéknek? mit kell még nyomni hogy nekimenjen?
  • Imi29
    Jeee, úgy vittem végig, hogy közben megszereztem az összes relicet
  • Grove4
    Azt hallotam hogy juni elsejétől nem fog menni a játék.Javítsatok ki ha nem így van,de ha igen akkor az a megoldás h a gépen az időt elseje elé kell állítani.
  • Grove4
    Sziasztok ha valaki annál a két nagy egyiptomi szobornál jár, ahol a terem tele van vízzel,akkor legyen szívees küldjön már nekem egy mentést a [email protected],mert a mentésem elveszett.Előre is köszönöm.
  • wedge31
    Crackkeld a hatredes törésel nekem most is simán megy.
  • serito
    A mentések ott vannak de nem tölthetők be!!!
  • serito
    Bocsi az új játékot sem engedi visszatölteni szóval szopacs!!
    Még megcsinálom a Croft manort talán utána engedi a főküldetést de már nem is reménykedem.
  • serito
    A Croft Manort nekem is engedi de a főküldetést azt nem viszont kezdtem egy új játékot és azt már engedi visszatölteni.
  • raven87
    Mentésből nekem engedi folytatni a küldtést.
  • raven87
    Huh sajnos ezt nem tudom. Mert nekem még sikerült ma kora délután kijátszani és akkor még engedte a küldetéseket. De kipróbálom, hogy mentésből enged-e tovább menni. 5 perc és megmondom.
  • raven87
    Már nem kell megtaláltam, és nem zenedoboz kellett :D
  • serito
    A Croft Manor végigjátszása megvan valakinek vagy fellelhető valahol a neten?
  • serito
    Na nekem már megállt a r55. Elkezdtem a Croft Manort és már csak azt tudom betölteni. Ha a játékot szeretném tovább vinni azt nem engedi, hanem új játékot kezd viszont a Croft Manort ott folytatom ahol abbahagytam.
    Ez azt jelenti, hogy meg kell csinálnom a Croft Manort csak akkor engedi tovább a fő játékot vagy rába@tam és tölthetem le a telepítős változatot és kezdhetem előről?
    Nálatok megy az r55 verzsön?
  • raven87
    A Manorban a zenedoboz hol van?
  • fery02
    nekem nem jön be semmi kép sem, pedig szívesen segítenék, most akasztottam ki tegnap :)
    Amúgy Ren: köszi a segítséget. TR fan létemre egyenesen szégyellem magam, hogy én ezt nem tudtam, vagyis biztos nem vettem észre, hogy ott is fel lehet jutni :)
  • artschiatwork
    átugrasz jobbra a csúszdás részen, onnan szembe a falra, fel, aztán át 2 oszlopon és kijutsz a dínókhoz (asszem).
  • jakewyler
    bocsi,
    rosszul linkeltem
  • MerlinW
    Izgatottan várjuk:D
  • jakewyler
    Sziasztok,
    Itt hogyan tovább?
  • raven87
    Jah, hogy másképp gondoltad? Ejj a perverz fantáziádat.
  • raven87
    Jah, vágjon ketté és fröccsögjön a vér. :D
  • AlexCross
    a kardos résznél jutott eszembe, milyen kár, hogy nem voltak kreatívabbak a készítők, és semmi látványos nincs a kardon felszúródásban.
  • starweb88
    nah sikerult :d
  • starweb88
    vagyis nyomni kell a shiftet a mouse2 t meg az irányt? :D kicsit sok de megprobálom :D
  • starweb88
    kössz megprobálom :)
  • Vlala #1719
    Nos, idegösszeomlásom elkerülése végett, minen nap megpróbálom háromszor a láván való felugrálást. Nem többször, mert azt a gép bánná. Majd jelzek, ha sikerült.
  • raven87
    Nah végig vittem nagy keservesen. 12 óra és 17 perc lett, bár azt nem tudom, hogy bele számolta-e a Manor-ban töltött időt. Egyébként tatszett a játék csak az R55-ös bugjai mentek az idegeimre néha... főleg a vége felé.