Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi. keresõ nem mûkszi kszoval megkérdem. midas-nál mit kel lcsinálni megvan a 3 féltégla 😄 de mikor be akarom helyezni a helyére lara azt mondja hogy no...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Aki Pc játszik és ugy töltöte le a játékot x-y oldalrol Crack volt hozzá vagy lehet valahonan szerezni? A segitséget elöre is köszi.
Ezt az oldalt igazából a végigjátszás miatt hoztam létre hogy mások is könnyen végig tudják vinni mert nehezebb mint hittük volna.
Ami az extra hogy itt a végigjátszás az nem szöveg hanem videó!!"
http://tombatirexi.extra.hu/index.htm
Köszönjük Tirexi <#worship>#worship>
.:asChil:.
croft manor finished
egyiptom elsõ pálya yeah
nem sok egyiptom és atlantisz én is ott járok
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
köszi megnyugodtam ^^
az lenne a kérdésem hogy milyen az irányitása olyan mint a legendé?
vagy mint a legelsõ részeké szal csak billenytû vagy bill és egér?
Hány gombos?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Dinosnál asszem 3 és utána 2 van....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
járt már így valaki ??<#help>#help>
úgy tudom hogy a dinok már kihaltak az 1996-os évekre <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Típusa: Impact, tescoban vásároltam 3xxx ft-ért!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
elöre is köszi
párszor már sikerült nem a nagy szörnnyel megetetni Larat, azóta ugyanazokkal, más gombokkal, egyáltalán semmivel semmit.
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Mûködi egyátalán rendesen padról?
Köszike!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Kumiho #2179
Most megnézem a végigjátszás videót, most már tudom, hogy csak nagyobb sz*patásokról maradok le és az nekem nem kell.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Raven87: én is mondtam már ezt párszor, bár kissé mérsékeltebb formában, pl. "patch után találkozunk, Lara", de valahogy nem bírtam ki tíz percnél tovább, hogy újra ne próbáljam, hátha csak én vagyok a béna. A peremek még csak-csak, de a "mágneslasszóról háttal, újabb lasszóra forgókések között, aztán idõzítve át a zúzócsapdák között" már kicsit megállított a fejlõdésben.
úgy látszik, csak én vagyok olyan elvetemült, hogy összegyûjtsek 34 kismedit és 15 nagyot : D
Kumiho #2179
Hát valószínû a sok bug is nagyban hozzájárul, pláne a játék vége felé, de egyre több minden törik össze a közelemben, és most jutottam el arra a szintre, hgoy feladom, amíg valaki nem szolgál mentéssel : D Lost City-ben járok, lefolyt a láva, kinyílt a nagy kapu, már bentvagyok, fel kéne jutni valami eszméletlen magasságba, és az egész cucc idõre megy... és rohadtul nem hajlandó azt csinálni, amit én mondok, mindig félreugrik, nem kapaszkodik, vagy éppen rossz irányba lendül, sõt nem is lendül, aztán mindig a lávában végzi, méterekkel alatta...
szóval ez már kicsit sok nekem azután, hogy Egyiptomban egyetlen csapdával szívtam másfél órát, mert az bugos volt, és korai ugrásnál nem ismerte fel, hogy ott van az összecsapódó kõcsapda között a cölöp (amin egyensúlyozni lehet), ezért hiába ugrottam kvázi idõben, mindig lezúgott... aztán egy véletlen folytán sikerült... és hasonlók..
Kumiho #2179
Tegnapi eset: Az Egyiptomi obeliszk pályáján, ahol a mágneslasszóval kell hintázgatni a falon, egy helyen van egymás felett két fémkampó, amit meg lehet célozni a kampóval. Lara kinézi magának az alsót, ami jóval Lara alatt van, és a majdnem függõlegesen lefelé álló kötélen kezd el lengeni... enyhe bug, szerencsére kilépés után már nem játszotta. (ez a pálya kissé idegölõre sikerült, a huszadik-harmincadik leesés-meghalás- újrakezdés után komolyan elgondolkodtam azon, hogy miért nem lett Lara pl. egyetemi tanár)
az arénából hogy lehet kijutni? (görögo)
egy oszlopról kéne átugranom egy másik tetejére (ha jól sejtem) de a csaj mindig félreugrik, nem akarja elkapni
(azután hogy felvettem az .50 cal pisztolyokat)
már 1 napja itt szenvedek...
GOOBY, pls
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Thx