Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower

hi. keresõ nem mûkszi kszoval megkérdem. midas-nál mit kel lcsinálni megvan a 3 féltégla 😄 de mikor be akarom helyezni a helyére lara azt mondja hogy no...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

üdv mindenkinek

Aki Pc játszik és ugy töltöte le a játékot x-y oldalrol Crack volt hozzá vagy lehet valahonan szerezni? A segitséget elöre is köszi.
Aschil
"Üdvözlök mindenkit a Tomb Raider Anniversary-s honlapomon.
Ezt az oldalt igazából a végigjátszás miatt hoztam létre hogy mások is könnyen végig tudják vinni mert nehezebb mint hittük volna.

Ami az extra hogy itt a végigjátszás az nem szöveg hanem videó!!"

http://tombatirexi.extra.hu/index.htm

Köszönjük Tirexi <#worship>

.:asChil:.

Klemice
hatred
croft manor finished
egyiptom elsõ pálya yeah

nem sok egyiptom és atlantisz én is ott járok

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hehe kentaurok nem is voltak nehezek, játszott v.ki ps2-n a god of war 1-el??? csak mert ez a pajzsról visszaverés kicsit onnan volt koppintva, innen még mennyi van kb a végéig???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ok
köszi megnyugodtam ^^
Mint a legend-é!
hi all

az lenne a kérdésem hogy milyen az irányitása olyan mint a legendé?
vagy mint a legelsõ részeké szal csak billenytû vagy bill és egér?
jóvan 😄 idõközbe rájöttem ám merre kell menni 😄
Köszike!

Hány gombos?
na 20x-ra elkapta...utána ottmaradtam, de még egyszer nem tudtam úgy ugrani hogy felkapaszkodjon...
az is szánalmasan elbaszott, hogy ahol a nagy dinoszauruszt kell hidegre tenni, ott nem tud sehova elbújni. legalább olyanra csinálták volna meg a környezetet, nem kellett volna telerakni láthatatlan falakkal.
DarkSector
Asszonnya, hogy denók nintcsenekkk

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha elrontod az iránybombokat videók közben, akkor egy kis plusz animációt lehet megnézni....
Dinosnál asszem 3 és utána 2 van....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mirõl beszélsz? még jó hogy nem akarod itt bemesélni nekünk, hogy nincsenek sárkányok!
raven87
😊 Ezt még nem próbáltam.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

CoD23

járt már így valaki ??<#help>
úgy tudom hogy a dinok már kihaltak az 1996-os évekre <#banplz><#banplz>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

GyuriX2572
Köszi megnézem.

megnéztem a végigjátszásos videóba,és ott elkapja...nekem meg egyfolytába seggeseket ugrál😛 kell vmi gombot nyomni a levegõben hogy megkapaszkodjon?
viszont most nezem nekem a 10 palyahoz kellene az utolso szobrocska nincs meg meg ahhoza ha tudna valaki egy kozelebbi mentest naon megkoszonnem Egypt: Obelisk of Khamoon

bocsi visszaolvastam latom mar volt😊

helo! légyszi segítsetek! az elején vagyok, 5 %nál ahol egy nagy ajtót kell kinyitni. balra és jobbra is fel lehet menni ahol egy karra kell ráugrani ezzel kinyitni az ajtót. na de csak a jobb oldalit tudom,mert a bal oldalinál nem tudok már az elején a kiugró részre felugrani. hátrafelé ugrok a falról de nem érem el. nem tudom mi mást lehetne tenni. köszi
nemrég olvastam egy cikket, hogy Peruban a rendõrségeket speciális eszközökkel látták el, mivel az utóbbi években egyre gyakrabban fordul elõ, hogy emberekre támadnak a helyi dinoszauruszok.
dante3
Nekem simán mûködik gamepadról!
Típusa: Impact, tescoban vásároltam 3xxx ft-ért!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hi valaki tudna nekem egy mentést adni a Egypt: Obelisk of Khamoon palyarol mert leszedtem a hatredet es ugye nemjo a mentés hozza😞
elöre is köszi

az, hogy újra meg újra végig kell nézni egy videót, utána meg csinálni kell valamit, de még csak tippet sem ad, hogy mégis hogyan. ha van benne logika akkor oké, de az, hogy azt a tetvedék videót minden újrakezdésnél meg kell nézni, na az megbocsájthatatlan.
párszor már sikerült nem a nagy szörnnyel megetetni Larat, azóta ugyanazokkal, más gombokkal, egyáltalán semmivel semmit.
Játszik valaki gamepaddal?
Ha igen, akkor milyen típus? Hány gombos? Lehet kalibrálni a gombokat?
Mûködi egyátalán rendesen padról?

Köszike!!<#help><#help><#help><#help>
böröczk
lõdd folyamatosan, aztán majd történik : D utána pedig befejeled a monitort szép békésen : P

Kumiho #2179

Great Pyramidba, merre kelll menni miután volt az elsõ videó és legyõztem a szörnyeket, ugye átmek a lávás terembe, da falon szembe van 1 kis kerek cucc amit lövök, de nem történik semmi!
raven87
Az, de nem akarok idegbeteg se lenni minden játszás után.
Most megnézem a végigjátszás videót, most már tudom, hogy csak nagyobb sz*patásokról maradok le és az nekem nem kell.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

lalakov
Egyetértek, de olyan szar érzés feladni is, nem?
A dínós rész? Az a bemelegítés, egy kis ízelítõ, hogy mire számíthatsz. 😊

Raven87: én is mondtam már ezt párszor, bár kissé mérsékeltebb formában, pl. "patch után találkozunk, Lara", de valahogy nem bírtam ki tíz percnél tovább, hogy újra ne próbáljam, hátha csak én vagyok a béna. A peremek még csak-csak, de a "mágneslasszóról háttal, újabb lasszóra forgókések között, aztán idõzítve át a zúzócsapdák között" már kicsit megállított a fejlõdésben.

raven87
Oké, feladtam. Elegem van. Dögöljön meg az össze rohadék fejlesztõ. Nem igaz, hogy ez a rohadt ribanc 10 urgásból 1szer bírja elkapni azt a rohadt peremet. Már 4 nagy medipackot csak a rohadt esések miatt kellett elhasználni. Nem érdekel tovább ez a mocsok játék.

Seth
mi a gond vele?

PSN ID.: Beegabor

lalakov
FAQ nem készül a játékhoz?

VÉGIGJÁTSZÁS VIDEÓN: http://www.tombatirexi.extra.hu
ez a dinoszauruszos rész de egy ocsmányság. hirtelen nem is tudom, hogy mivel lehetett volna jobban elbaszni ezt a játékot
lalakov
"Felmászol arra az oldalra ahol nem a nagy ajtó van!meghúzod a kart!vissza le tekertek,aztán fel a másik oldalra,akkor bele esik a másik némber a lávába!aztán le,tekersz eggyet és fel a kijátathoz!!" (perecke )
raven87
#1466-re valaki!

lalakov
Nem csak Te😊). Az elsõ kapott mentésig, nekem is sok volt.
böröczk
köszi a mentést a tetejérõl, mondjuk a következõ rész is agyhalál : D

úgy látszik, csak én vagyok olyan elvetemült, hogy összegyûjtsek 34 kismedit és 15 nagyot : D

Kumiho #2179

böröczk
akkor elárulnád, hogy kell? : )

Hát valószínû a sok bug is nagyban hozzájárul, pláne a játék vége felé, de egyre több minden törik össze a közelemben, és most jutottam el arra a szintre, hgoy feladom, amíg valaki nem szolgál mentéssel : D Lost City-ben járok, lefolyt a láva, kinyílt a nagy kapu, már bentvagyok, fel kéne jutni valami eszméletlen magasságba, és az egész cucc idõre megy... és rohadtul nem hajlandó azt csinálni, amit én mondok, mindig félreugrik, nem kapaszkodik, vagy éppen rossz irányba lendül, sõt nem is lendül, aztán mindig a lávában végzi, méterekkel alatta...
szóval ez már kicsit sok nekem azután, hogy Egyiptomban egyetlen csapdával szívtam másfél órát, mert az bugos volt, és korai ugrásnál nem ismerte fel, hogy ott van az összecsapódó kõcsapda között a cölöp (amin egyensúlyozni lehet), ezért hiába ugrottam kvázi idõben, mindig lezúgott... aztán egy véletlen folytán sikerült... és hasonlók..

Kumiho #2179

raven87
Tükörkép Laránál mit kell csinálni? Megtekerem körépen azt az izét kijön a felból a kis rész amkire feltudok ugrani, de a létráról nem tudok sehova se elugrani. :S

Olyankor meg kell várni, amíg a két célkereszt összeér és pirosra vált, beleküld egy komoly sebzésû fejlövést.

Tegnapi eset: Az Egyiptomi obeliszk pályáján, ahol a mágneslasszóval kell hintázgatni a falon, egy helyen van egymás felett két fémkampó, amit meg lehet célozni a kampóval. Lara kinézi magának az alsót, ami jóval Lara alatt van, és a majdnem függõlegesen lefelé álló kötélen kezd el lengeni... enyhe bug, szerencsére kilépés után már nem játszotta. (ez a pálya kissé idegölõre sikerült, a huszadik-harmincadik leesés-meghalás- újrakezdés után komolyan elgondolkodtam azon, hogy miért nem lett Lara pl. egyetemi tanár)

PhantomAss
hali
az arénából hogy lehet kijutni? (görögo)
egy oszlopról kéne átugranom egy másik tetejére (ha jól sejtem) de a csaj mindig félreugrik, nem akarja elkapni
(azután hogy felvettem az .50 cal pisztolyokat)
már 1 napja itt szenvedek...

GOOBY, pls

Áhh, thx, összejött. 😊

Hixer
elvileg amint itt olvastam jobbklikk nyomvatartva oszt Shift és jobbra/balra, amerre akarsz ugrani és akkor így elvetõdik és még tucc vmi nagyonjót sebzõ lövést is leadni.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hi, egy apró kérdés: van mikor egy ellen nekem rohan, elmosódik (vmi blur effect) a kép, és akkor le kell gugolni, aztán vmi trükköt lehet végrehajtani, az elején ki is írta asszem, hogy hogyan, de már nem emlékszem, szal tudja valaki milyen spéci mozgást lehet elõhozni, mikor az ellen (pl egy medve) képernyõt elmosva nekem rohan? 😊
Thx

lalakov
Gondolom, ahol állsz, meghúztad a kart, ugye? Mássz le és menj vissza az elsõ oszlopig, mássz fel ugorj a 2-ra és onnan a középen fenn lévõ csákja beakasztó segítségével ugorj az ellentétes oldalra, onnan már menni fog.
GyuriX2572
BUNKÓ!!

Valaki tud segíteni?

urbijoe
köszi <#worship>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5