Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Jaj, bocsi, én nem úgy értettem ezt a kunyizást, ahogy te érted. Csak nálunk így is mondjuk, mikor pl szépen kérünk valamit. Nem akartalak megsérteni 😊 Peace

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Klemice
erre azt mondom te bazmeg hogy nem érted a checkpoint rendszer lényegét...
igy is teli van checkpointal...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Bocs, de nem kunyiztam, hanem szépen kértem. Már egy jó ideje próbálkozom a kentaurok megölésével, de sajnos sehogy sem sikerül, de szeretném tovább játszani a játékot. Ezért gondoltam azt, hogy kiírom ide, hátha kapok valakitõl egy mentést (amit nagyon szépen köszönök, ha valaki küldd), hogy tovább tudjak játszani.
Köszönöm!
Nem olyan nehéz az a rész!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Folyamatosan ugrabugrálva lõdd õket addig, amíg fel nem bõszíted valamelyiküket. Ekkor Neked rohan, egy pillanatra elhomályosodik a kép: be tudsz vinni egy spéci támadást: Shift + valamelyik oldalsó kurzor, plusz jobb gombbal becélzod, leadsz rá egy fejlövést, amitõl kis idõre megbénul. Ezalatt q-val (mágneslasszó) kirántod a kezébõl a pajzsot, ezután, ha kõvé akar változtatni, a pajzzsal meg tudod fordítani a varázslatát, és õ maga dermed kõvé. Ekkor néhány shotgunlövés elég neki.

köszike ^^ most meg probálok nem kérdezni többet ne tartsalak fel benneteket ^^
fery02
Az nem korlátos, motoros rész meg nem lesz.

motoros rész van benne mint a legendbe?? <#idiota>
hi
ha nekem a játék cd-jén a crack egy hatred nevû mappában van akkor az ugye nem idõ korlátos?
bocs a hülye kérdésekért de biztosra akarok menni -.-"
fery02
A legelsõ rész sokkal nehezebb volt, mint ez, és ezért idegesítõbb is. Itt mindíg szinte csak egy féle útvonal van, míg a legelsõbe útelágazások ezrei voltak, így nagyon könnyen el lehetett benne akadni. Szüneteltettem is egy ideig végigjátszás közben 😊 Aki ebben nem tudja, hogy hol, mit kell csinálni, valszeg nem játszott az elsõ résszel (nagy hiba😊) Amúgy próbáljátok ki, hogy futtok, és közbe nyomkodjátok a jobb egér gombot. Nekem ugyanazt produkálja Lara, mint mikor a Hitman 3-ban nyomkodtam az elõre gombot. (csúszva megy elõre a karakter)
U.i.: Hát persze, az ismerõs rész visszaköszön. Mi található a szfinx tetején? Hát nem egyértelmû, hogy 2 db Uzi? XD

fery02
A kentaurokat úgy kell kinyírni, hogy lövöd, lövöd õket, míg az egyiket sikerül fejbe lõni. Ilyenkor kis idõre odamehetsz hozzá, és a csáklyával kiszeded a páncélját. Innentõl is az a helyzet, hogy lövöd õket mint állat, de mikor elkezdenek zölddel rádbarmoskodni, gyorsan a földön lévõ páncélt felé fordítod, így a sugár visszaverõdik rájuk, és õk vállnak szoborrá. Ilyenkor lõdd õket leginkább, ekkor sebzõdnek csak. Meg lehet csinálni, ne kelljen mentéseket kunyizni 😊

vazzeee akkor a problémáim:
-hogy a fuckban lehet úgy menteni,hogy utána be is tudjam tölteni??!! pl:elmentem,pl legyen 5 a neve, szal jászok,kinyíratom magam,esc,load game,5,erre betölti a checkpointot... mondom bbbaaazzzdddmmmeeeggg!!!
- sokszor van "szorulás" pl,egy dobozt odatolok a falhoz,hogy felmásszak a falra,de a fal,és a doboz között van egy pár centi hely,és én miközben ráugrok a dobozra,esetleg beesek a lyukba... és onnan bárhogy próbálok is kijönni,nem nagyon megy:/
amúgy jó játék,csak kurvára idegesítõ...

AtiRadish
A banner alatti linkre kattintva, azon a honlapon van 2 trainer is.
#1593:Az 1573as HSZ-ben van full mentes

aki talált már hozzá trainert az legyen olyan jó és linkelje be. köszönjük.
Szeretnék kérni valakitõl egy mentést, a kentauros rész utánra, mert sehogy sem tudom megölni a kentaurokat.
[email protected]
Köszönöm!!!!!!!!!!
Broafka
most tart a letöltésem 77%-nál! 😄
kb úgy éjfélre már játszhatok is vele! 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tatyla
igazad van én bambáskodtam,tényleg jó...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Klemice
#1562 olvass vissza .. ha még nem ezen az oldalon lenne...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

sziasztok nem es nem kinyirni aszt a rohatt t-rexet nemtudna valaki segiteni?
akkor másik verzió lehet, mert amiket a netrõl töltöttem azok mentek
de amit linkeltél az nálam damage 😞 na mind1 csak a végére kiváncsi voltam

AtiRadish
Megneztem a sajat feltoltott meg a hellsing menteset is, tokeletesen jo mindketto, ti benaztok sztem vmit. Kicsomagolva tedd a c/documentsblablabla/eidos/tomb raider anniversary/profilename konyvtarba. Ha nem azt toltene be a jatekba akkor change profile oszt csa

Tatyla
hát mert nem igazán fogadja el...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hatred

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Tatyla
de ez melyik verzióhoz jó?

jól van, már megoldottam xD
szerenék kérni egy mentést, ahol már Lara elpusztította a kentaurokat.
Köszönöm!
A görög pályán Atlashoz hogy lehet bejutni? (a video végigjátszást nem várom meg, amíg lejön...)
AtiRadish
Ennek tuti jonak kell lennie akkor

sajnos nálam azt írja hogy sérül 😞

juhi!croft manorban h tudok a legtetjén lévõ álványra feljutni mert sehogy nem tudok!!köszönöm

nah végigvittem , jó volt szép volt, a fõellenség nem volt v.mi über nehéz, pláne így h. tudtam h. hol kell lõlni, de a játék összességében egy korrekt gamma lett tetszett

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

AtiRadish
H. kell megcsinalni? Inkabb valami vizualis formaba ird mar le lecci, egy screenshotba firkalj bele vagy vidi pls.

tess pont itt járok én is 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Wishmaster
na úgy néz ki h csak a fórumba kellett írnom...😊 2 nap után végre sikerült felszednem azt az utolsó elefántot is😊

AtiRadish
Akiknek serult lett a profil vagy r55os verzioja van azoknak itt az en mentesem. Vegig van jatszva+ a Croft manor is de persze nem 100%os a relicek hianya miatt.

Wishmaster
Wishmaster
Hi, minden megvan a croft manorban, csak ez az egy elefánt nincs meg, plz help

linkelj képet , igy nem igazán lehet behatárolni sztem , h hol tartassz 😊

Tatyla
valaki küldene egy (Hatred)mentést a második fejezet oszlopos termétöl,ahol az oroszlánok jönnek?

nem bírok a kentaurokkal!!!!!!!!
Igen az elsején lejár.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Az r55 verzió idõkorlátos?? ?_?
letöltöttem több savegame-et de 84-86 százaléknál betöltéskor elsötétedik a képernyõ
tudtok adni mûködõ save linket?

thx, sikerült <#eljen>

A második egyiptomi pályához kellene mentés(obelisk of...). Az én mentéseim megsérültek😞

Köszi
Csak lövöldözéssel el fog tartani a dínó kinyírása. De ha valaki ismeri a trükköt, akkor két perc az egész. Én is pisztollyal csináltam meg, bár elégnehezen esett le a trükk...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lõdd addig, amíg fel nem idegesíted vele (Rage meter az életereje alatt), ezután Neked fog támadni, lehetõleg helyezkedj egy tüskés henger elé. (vízszintesen fel van rakva néhány) Amikor efléd szalad, egy pillanatra elhomályosodik a kép, ekkor shift+valamelyik oldal+jobb gomb, Lara elugorva célba veszi a bestiát. Amikor a két célkereszt összeér, lõj. A dínó a fejlövéstõl elveszíti a józan eszét, és fejjel belerohan a tüskékbe, jelentõs fejfájást okozva önmagának. Két-háromszor eljátszva ezt kifekszik az õsállat.

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

trailer cheat nálatok mûködik? nálam szabálytalan mûvelet és kilép windowsba

én is a dinoszaurusznál vagyok, lezsibbadt már a kezem, van shotgun meg valami más töltényem de azt mihez lehet használni? nekem nincs fegyverem csak a dupla pisztoly

Az egy kapcsoló, a terem több pontján megtalálod ugyanazt a csillagképet, más-más helyen világító pontokkal. Jegyezd meg,gyere vissza, lõdd be a "kódot" és voilá.