2757
  • bullterrier
    Bejártam már mindent,de nem találom.
  • AlexCross
    van egy hely, ahol még nem voltál és ott van.
  • bullterrier
    Hello.

Segítséget kérnék,hogy lehet megszerezni azt falmászó-kötelet a manorban?

Köszi.
  • AlexCross
    Láthatatlan párkány
  • DarkSector
    Máskor Lara csöcsei alatt nézz szét, akkor hamar rátalálhatsz a megoldásra...
  • DarkSector
    Itt halottam...
    Menj be a vezérlőpultba....állítsd át a dátumot 2007.07.02-re mondjuk, és ott tuti nem fog menni....
  • gergő992
    hali!nem tudjátok honnan tudok magyarositást leszedni hozzá??
  • Dark Messiah
    OHHH EZER KÖSZÖNET.....MÁR SIKERESEN MEG IS GYILKOLÁSZTAM ŐKET....HIP-HIP-HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
  • misike
    A shiftes módszert alkalmazva ha rálősz egy kis időre megzavarodik és eltudod venni tőle a pajzsot. Ezt mind a kettővel csináld meg és utána amikor kővé akarnak változtatni szépen felveszed a pajzsot és feléjük irányítva ők változnak kővé utána szépen lövöd őket.
  • Dark Messiah
    sziasztok skacok van 1 rész ahol el akadtam és nem udok tovább jutni....a pálya a következő a második ugymondd "titokzatos nagy kulcsot" szereztem meg és van 2 kentaur szerüség akik tüzet hajigálnak meg rám ugrálnak és qrvára nem vágom h mit kéne tennem mert nem tudom őket egyszerüen megsebezni......mikor először felmegy a sebzés alatti csík akkor kővé változtatnak a tekintetükkel....de rájöttem h ha elrakom a stukkert akkor nem tudnak kővé változtattni.....ha másodjára megy fel a sebzés alatti vonalka akkor meg le rohamoznak és az 5-ből csak 2-szer lehet el pilleni előlük mert qrva gyorsak.....ha tudna vki segíteni azt nagyon szépen megköszönném!
  • bradee
    Elvileg a játek ost-je,hátterek meg hasonló szarságok...
  • marci6
    igen rájöttem. LOL:P már játszok is ^^
  • TCelica
    sztem csak sok hülyeség ...
    nekem az NFS Carbon bonus DVD-je van meg, de tök felesleges ... ráadásul olyan 6,5GB. :D
  • Yrda
    sziasztok
    a bonus dvd-n mi található??
  • TCelica
    crackelni kéne ... nem?
  • Code92
    nem azért de ki találta ki ezt h. leáll? vagy honnan hallottad? az nfo-jában egy szó sem esett erről.....
  • Oehler1985
    Akkor jó a r55-ös verzió belőle ???

Mert én most töttöm le és kivi vok hogy jó e???

még nem jött le csak azért kédem hogy ha jó akkor nem kell a hatredes verzió letötteni.

Aki tud vmit irjon
  • Haversrác
    Szasztok, tudja valaki hogy a croft manorban a GRAPPLE hol található?
  • marci6
    heló. a hatred verziót töltöttem le, de sehogy se sikerül telepíteni:S a végén megáll a telepítés aztán kiírja h.Rossz lemez van behelyezve.
    Kérjük, helyezze be az eredeti "TombRaider-A" CD/DVD-t.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen.
    Mit kell a demontoolsba berakni? (én a hartedes mappából a tra.exe -t raktam be.) visszaolvastam , de úgytűnik csak én bénázok evvel:S help:S
  • gyuri12
    én is r55-el nyomom,és a croft manor is működik...de inkább hagyom a fenébe...:)
  • misike
    Hello Mindenkinek. Nekem R55 verzió még mindig működik. Mindig úgy indítom a játékot hogy resume game és betölti az utolsó autosavet. Igaz nem próbáltam a Croft Manort elindítani mert félek hogy beszarik és nincs kedvem letölteni a hatred-es verziót.
  • gyuri12
    nyírd ki őket:D
  • serito
    A végigjátszásban van róla videó is!!! Vagy a YouTube-on is van!
    Végigjátszás felül a banner alatt!!
  • serito
    De bizony nálam igen. A Croft Manort tudom csinálni a mentéstől de a főjáték mentései elvesztek. Ha új játékot kezdek akkor sem tartja meg a mentéseket, ugyan enged újat kezdeni de nem tárolja a mentéseket hanem minden indításnál újat kezd.
    Azt hiszem nem úszom meg Hatred-se verzsön letöltését!
  • Imperat
    Hello! Lenne egy kérdésem. Van egy rész a görög templomszerűségben amin nem tudok továbbjutni. Van két zombikentaúr és nem tudok velük mit kezdenei nem akarnak megdögleni. Mit kéne csinálni?
  • DarkSector
    Nemhinném....
    Nálam még az ikonja is más...
  • AtiRadish
    Azt mondjak nem jart le junius 1-jen, meg mukodokepes
  • serito
    Ha már F.A.Q nincsen megkérdezem:
    Ha az r55 verzsön felül van írva a Hatred-es Crack-el akkor működik és a mentések is használhatók?
  • Vlala #1809
    Semmi. Poén.
  • gyuri12
    vuujááá sikerült kinyírnom a randa kentaurokat!:O szerintem rohadt könnyű volt,nemtom,hogy mit nyvajogtatok itt..harmadjára sikerült:)
  • gyuri12
    és annak mi is az értelme?:)
  • AtiRadish
    Van egy palya amin van egy szfinx es annak a tetejen...1760HSZ-ben a 6os kepet nezd, pont ott ahol allok ott voltak az uzik.
  • Broafka
    borzalmasak az ilyen részek, utálom, ezt utáltam a legjobban a játékban, amikor nem oda ugrott ahova akartam!

amúgy így spoilerben megmondaná nekem valaki hogy hol van az uzi? :D
    én azt valahogy nem találtam meg, aztán meg a két erősebb pisztolyt miután elvették tőlem, utána azt se találtam meg újra! :(
  • AtiRadish
    Igen igen, amikor lara megall, de meg akkor is jo amikor mar megfordult es a masik iranyba nez akkor kell a space+S -t ha ugy all a kamera.
    Tenyleg minden a kameraallason mulik, ahhoz kell viszonyitani melyik iranygombot nyomjuk az ugrassal.
  • Broafka
    amúgy szerintem ez lett a legjobb TR eddig (leszámítva a régieket, mert azok még mindig nagyon jók :) )
  • Broafka
    sajnos nem így működik! :(

legalábbis nekem nem működött, kb úgy ment nálam ha megvárom hogy Lara megáll, szóval még mielőtt át váltana másik kötélre és futná az újabb ívet, még ott nyomom az ugrást, vagy valahogy így...
  • bauer15
    helo
    mentés kéne a hatredes verzióhoz azután a rész után amikor lövök egy gombot majd jön két sárkány félesség aztán kijön pár rúd és egy időn belül fel kell menni
    pls.
    köszi előre is
  • Vlala #1800
    Értelemszerűen eltünteti a tárgyakról és Laráról a textúrákat, egy fehér massza lesz az egész képernyő, alig látható körvonalakkal. (A Legendben is volt)
  • DarkSector
    lehet, hogy ma még megy, de valamikor le fog állni...
  • GoKu x
    szint úgy és pont ma toltam végig