Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TCelica
minek akarod te meglesni 😊)
kukkoló 😄DD

TIBI
Sajnos az elején átsiklottam a következõk fölött és most nem tudom, mire használható:

Idõnként harc közben a jobb alsó sarokban megjelenik a 4 égtáj felé mutató 4 db kékes színû nyíl.Mit kell ilyenkor csinálni és mire jó ez?!
Tudom, láma a kérdés, de ezen átugrottam véletlenül az elején és azóta se írt ki magyarázó szöveget a játék.Elõre is kösz!
Amúgy a TR elsõ része annakidején az elsõ komoly játékélményem volt, abban az évben lett gépem(P-100)...😄

^^

SNAKE01
ebben játékközben nem is öltözik át?😮
egy ruhában kell végigtolni?

DarkSector
Más egy kicsit a menüje....és különbözik a két verzió mentései...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
Ez a pálya megszerezhetõ EXTRÁK közt van! A készítõk 4 féle "táj" típust mutatja be benne. Semmi extra nincs benne.
Rewards-Special-Style Unit.

Ami még nagyon faja az tomb raider 1 és Anniversary öszehasonlitós képek.

A HATRED verzió mitõl jobb mint az R55?(gondolom van telepítõje, egyéb más dolog?)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SNAKE01
aham

TCelica
lényeg az hogy sikerült 😊)<#eljen>

SNAKE01
lassú voltam lehet :|

TCelica
az az SNAKE01 mondjad 😊)
mire nekem elküldted a mentést addigra át is jutaottam raja ... 😊
Köszike

SNAKE01
huh,hát nagynehezen vagy 30 perc szarakodás után sikerült,hát köszönöm szépen,asszem rá is gyújtok...

SNAKE01
ezt,ezt kúrvára nem,nemtudom hogy képzelték,két õsszeütközõ fal közé egy fõtömböt rakni és arra ugorjak és azon át,és mégcsak rá sem ugrik :S
ha mégis billeg basszameg és nincs idõm egyensúlyba hozni és tovább menni,az idegroham elkapott,kúrvaistenit már.
egyiptomi pálya,hogy kell?😮

Fókameister
hy tom nem itt kéne kérdeznem de mivel kell kiirni 1 ps2es játékot hogy majd a ps2õn lehessen vele játszani? milyen program kell létszi help4

raven87
Jaja, az a pálya. Nálam kapásból behozzá, nincs semmi hiba. :S

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Köszönöm!
na igen , néztem is azt ,de annál tra.exe hibát észlelt hibával leállt , akkor az lenne ez a pálya ?

Ha végigviszed a játékot és megszerzed az összes artifact-et és relic-et, akkor Rewards -> Special -> Style Units

csak etettem pöppet a srácot 😊
Amugy a profil mentéseit nem lehet használni , nem engedi visszatölteni , ez is mondom a Resume Game-el jött be , szal még rejtély marad , h hogy lehet ide eljönni 😊

Sadist
Cheatek, ha time trialokat is végigviszed, akkor megkapod a Golden Shotgun és a Silver mini SMG cheateket. Ez a pályarészlet meg valszeg valami titkos hely, amit eddig még itt senki nem talált meg 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az uzim is tunningolt 😊):p az a legjobb 😄

jaja , most felirattal visszajátszottam ...itt készitették a texturákat stb...
Csak az a kérdés , h hogy lehet ide eljutni 😊)))
És még mi van a gamebe amit senki nem fedezett fel 😊 😉

ROFL😛

Klemice
hmm
ez egy gyakorló pálya volt a textúrásoknak mondja a csávó a kommentráabn csak fülelni kell
van 4 szektor mindegyik visszadja a 4 helyszín hangulatát
aranypuskát meg lost city részt még nem találtam meg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

valszeg a Lost City 😛

DarkSector
Hogy hoztad ezt a pöcsömfaxát be mg az aranyfegyvert????????????????????????????????????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A könyvtárral való problémákra itt a megoldás:
Könyvtár helység végigjátszása...!

Klemice
ez meg mi ? 😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

<#wow1>

ez az elveszett város v vmi ilyesmi , beusztam otta viz alá volt egy hosszu járat , végigusztam , és kijukattam ugyanoda ahonnan elindultam ... találtam egy commentary marker-t ...nemsokat értettem belöle , mert felirat vmiert nemjött és ingame nem tuttam bekapcsolni , de vmi Lost Cityrõl beszélt a csávó

Oh my god !!!!!!!!!!

Na de onnan hogy jutok ki?Hogy nyílnak az ajtók?

bsazki ez vmi nagyon durva
vittem tovabb mindjart lövök még képeket DE OMFG WTFFFFFF kategoria srácok
azt se tom h holvagyok 😄

DarkSector
A kötélhez a könyvtárból kell egy alkatrész a vitrinbõl...és már csak ki kell vele menni a ház elõtti napórához...

DarkSector
Ez meg mi?

Azt hittem már valami hiba.De Nekem a kötél ami a hõn áhított.
DarkSector
Bocsesz én úgy tudtam és még nem néztem meg én sem....

raven87
Elkezdtem megint Hard fokozaton. Nah így már elég nagy kihívás egy kisebb állat megölése is. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Broafka
jó kérdés, de a shotgun is érdekes... kicsit arany színû

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

na ez meg mi a makkos , merthogy én végigvittem , de ilyen hely biztos nemvolt WTFFF!!!!!!
csak szimplán nyomtam egy resume gamet a srác profiljába QQ

AtiRadish
Azert nincs ott az elefant restart utan mert a relicek meg artifactok amiket felvettel azt mar eltarolja a profil saveben, amennyiben utana volt checkpoint es ugy leptel ki.
Ha egy masik profilt kezdesz csak akkor lesz ott a hon ahitott elefantod.

na srácok itt egy 100%-os mentés , fél perc alatt találtam guglin

http://tinyurl.com/2kats9

müxik
no bikini <#zavart2>

ez nem 100% -os mentés ...lol , pedig már kezdtem örülni

TCelica
nagyon szépen köszönöm 😊)

DarkSector
Minnyá kapsz segítséget egy pillanat...

Nem úgy kell kijutni hogy a kötélel lehúzom a csillárt?A kötél kell Nekem.
DarkSector
Én is elõrõl kezdtem mert eddig r55-ösöm volt, de van mentésem, de a közvetlen a dinós után nincs, mert ugye akkor checkpoint kéne.
Nekem csak a fejezetekrõl van mentésem.....tessék:
Tomb Raider Anniversary - HATRED 100% Savegame

minimize
nem küldenek, kértem én is anno, nem jött...<#shakehead>

No one can stop Death!

Az már megvolt.Átmentem egy másik szobába.De utánna sehogy sem bírok kijutni.Ajtók zárva.
TCelica
hy.

te most még játszol vele?
ha igen, tudnál nekem mentést küldeni?
nagyon felbosszantott az elején a dinós rész ...

DarkSector
Ezen a képen egy csaj van asszem, és vele szemben a korlát hiányzik egy kis helyen, és ha ráugrasz akkor utána vissza kell ugrani és a mögötte lévõ pontot meg kell lõni...

TCelica
Hello.

A játék elején amikor meg kell ölni a nagy dinót, az utána lévõ mentés, ha valakinek megvan el tudná küldeni?
[email protected]
címre küldjétek légyszike.
Elõre is köszike, helló.