2757
-
#2077 Nem cseszegetésből mondom, de pont az ellenkezője a lényeg....
Remélem tudod mire gondolok... -
bgabor #2076 Na végigvittem én is.
Nem volt rossz, de a Tomb Raider játékok közül számomra továbbra is a Legend az etalon. Azt valami hihetetlenül eltalálták. Ez meg jó lesz másodiknak. Viszont jó lenne ha a folytatásokban a régi centizős-időre-ugrabugrálós játékstílust végleg felcserélnék a Legendben látott akció-ugrálós stílusra. Az sokkal jobban bejött. Itt, az Anniversaryban visszeidézhettük, milyen is volt a régi bosszankodós-centizgetős-tízszerújrapróbálós tomb raider, és most el is lehetne felejteni végre.
Továbbá jó lenne, ha a következő részeket külön fejlesztenék PC-re és konzolra, hogy ne kelljen többé elviselnünk a konzolos gagyiságokat a Tomb Raiderekben. -
#2075 azt gondolom mindenki észrevette már hogy Lara a sok ugrálástól, meg gurulásoktól bekoszosodik! :)
hmm, volt néhány mókás dolog viszont a játékban :)
egyszer a lávás résznél rosszul ugrottam az alacsony peremre és a lábujjam beleért a lávába, és a cipőm lángra kapott! :)
vagyis csak úgy megperzselődött, és azt hallottam hogy Lara sziszegett egyet! :)
Natla's mine nevű pályán amikor falon futunk akkor elég mátrixosra fogja Lara, kiugrik az ív legvégére és ott helyben fut, aztán elindul! :)
volt még néhány érdekesség csak most nem jut eszembe! :) -
#2074 Nem... az R55-ben viszont volt néhány. -
#2073 Nem vett észre senki bugosodást a Hatred verzióban? -
#2072 Na, a Great Pyramid negyedik kapcsolójától már nem volt gond a végigjátszással. Mint ahogy előtte az elejétől a harmadik kapcsolóig sem :) Végül is, nem volt rossz, bár nem kicsit idegőrlő játék volt. -
Ren #2071 Hoz_Hun: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1150661091&no=1791]#1791[/URL] -
Chipii #2070 Nekem 100% volt trialok nélkül. -
#2069 Már megvan köszi! -
Hoz_Hun #2068 A Time Trialok 5% jelent?
95% vagyok, de még nem estem neki a Time Trialoknál, és minden Relicet, meg Artifactot összeszedtem, beleértva a Mansiont is. -
#2067 E-betuvel sprintel viz alatt, es szinten e-vel maszik gyorsabban kapaszkodas kozben. -
#2066 Egy technikai kérdés:
Hogy lehet kapaszkodva ugrálva haladni, és hogy lehet gyorsúszásra bírni Lara cicát? -
#2065 szerintem nem olyan nehéz!
én most csak 2 dologgal szenvedek...
nem találok pár relicet meg artifectet, és állandóan lefagy a játékom, ezért a ventillátorral hűtenem kell a videókártyámat! :D -
Hoz_Hun #2064 A Time Trialt csinálja valaki? Annak mi a rewardja? Összes Relicet meg Artifactot összeszedtem, de a Time Trialnak még nem ugrottam neki. A láva fölött ugrálás nagyon elrettentett (Egyiptomi pálya nem, az valahogy tetszett). -
#2063 Az előbb, a vízesésnél amikor beraktam az uccso fogaskereket leugrottam de nem nyomtam meg a siftet közben és a víz mellé esett 5 centivel és jól bezúzta a koponyáját :D Nagyot nevettem (nemvagyok szado, de ez az 5 centivel mellé :D) -
#2062 Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Immáron teljesen 100 %-os az elmentésem. Kicsit büszke vagyok, meg hála időm is volt a játékra. (Nagyon úgy tűnik :)) -
#2061 Bugger ez
az -
#2060 Clicky
MEg van minden time trial?Oo -
#2059 Nagyon köszi !
Holnap haladok tovább :) -
Ren #2058 A két oriásszobros-vizes részben van -
Ren #2057 http://rapidshare.com/files/36033672/trasave.rar.html
Az 5-ös a következő checkpoint, a 6-os pedig az akna teteje. -
#2056 Hol találom az uccsó egyiptomi pályán a relic-et? Had játszam ki 100 %-ra a világ egyik legköcsögebb játékát :D
Persze ezt nehézségre értem, a játék önmagában fantasztikus. -
#2055 www.cdgalaxis.hu oldalon kint van a játék. -
#2054 Én elakadtam a great pyramid 3. kapcsolójánál kb egy hete
Próbáltam minden módon, de nem megy, s most már türelmem sincs hozzá
Lenne valaki, aki a játékmentésemből elvinné a következő checkpointig?
http://rapidshare.com/files/36013282/Savegame_4.TRASave
(Hatred)
Szeretném tovább játszani a játékot...
Köszi
(Pedig arra is rájöttem, hogy a csúszó platformot, meg a karokat is ki lehet hagyni, egyből át lehet ugrani a kampó felé + Q, de akkor sem tudom megcsinálni, olyan kevés az idő) -
#2053 Minden igaz, de a PS 94-ben indult japánban.... -
#2052 Pedig az 1-2-3 részek felejthetetlenek voltak, és azóta ez az a kiadás, amire azt lehet mondani, hogy:
Igen! -
#2051 Sziasztok. Először is: eszméletlen jó lett a játék
Eddig csak a 3.résszel játszottam PS-en, kb 1órát, mert meguntam. Kellemeset csalódtam mikor ezzel elkezdtem játszani már az első 5perc után.Utána csak fokozódott ez az élmény, a sok akrobatikus mutatvány a pont az i-re. Rögtön magával ragadott, és 21éves korom ellenére és az 5.1-es rendszer miatt igen csak megilyedek néha. Jó a game -
#2050 A tomb raider 1 hamarabb jott ki mint a playstation 1. Akkor meg 95-ben csak a hulye japanoknal volt elerheto a ps, leginkabb 96 tavaszara terjedt el vilagszerte a PS. Es attol meg h. megjelent a ps, attol meg nem azon a napon irtak at ra a tomb raidert. Errol nem hallottal?-.-
Amugy a bonusz dvd-n rajta vannak ezek a dolgok onnan szedtem. -
#2049 #1929..... -
#2048 Bocs ezt kikérem magamnak....és a konzoloknak....
Ez nem konzolosság.....
És én már '90 óta nyomok konzolt.......nintendó->playstation->Playstation2
Csókolom.... -
bgabor #2047 Nem volt konzol 96-ban? Playstation 1-ről meg hasonlókról még nem hallotál? -
#2046 Te már csak tudod. márciusban nem adta fel a főbérlőm a nevére érkezett UPC-s számlát, max. sebességem most 2,0k/sec, kb. 7főig, csak akkor megyek befizetni.
bírom, mikor okoskodik valaki... -
#2045 Lehet, hogy elnéztem valamit, de mikor a Play Croft Manor-ra klikkelek, akkor Lara ugyanonnan indul a házban, ahol a legelején.Azt ugyan nem néztem, van-e "Load game" vagy "Resume game" opció...?Most nem otthonról írok, ezért nem tudom ellenőrizni.Mindenesetre a kilépéskor figyelmeztet a program, hogy minden eddigi el fog veszni.Na, este majd kipróbálom a dolgot, mert nekem is gyanús, hogy én baltáztam el valamit... -
#2044 Latod az artifactot , csak nem tudod h. juss oda??
Ha igen dobj shotot pls -
#2043 nekem nem kezdi elölről a croft manort... -
#2042 hmm, már csak 3 relic hiányzik! :)
az egyik pályán egy artifectet nem bírok megszerezni, de majd gondolkodom rajta hogy mit lehetne csinálni, eddig nem sok ötletem van
ezt birom ebbe na játékban hogy nem annyira agysejt romboló, egy kicsit azért gondolkodni kell :)
mondjuk a régiekben többet kellett -
#2041 A Croft Manor-ban hogy menti el a játék az állást?Automatikusan vagy a checkpoint-oknál nekem kell menteni?Kiléptem ui. belőle, majd kezdhettem előlről, pedig egészen messzire jutottam... -
#2040 a chello nem korlátoz ... :D
korlátlan letöltésed van és nincs korlátozás szóval érdekes -
Hoz_Hun #2039 A Legends-ben nekem is recseget. Ez általános hiba. Az SB kiadott valami ami javította (nálam azóta nincs vele baj). De ha nem akarsz vele tökölni a DirectX opcióban a hangkártyáról vedd le a hardveres gyorsítást. Elméletileg akkor sem fog recsegni a Legendsben. -
#2038 megnézem, köszönöm!!