Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idõnként harc közben a jobb alsó sarokban megjelenik a 4 égtáj felé mutató 4 db kékes színû nyíl.Mit kell ilyenkor csinálni és mire jó ez?!
Tudom, láma a kérdés, de ezen átugrottam véletlenül az elején és azóta se írt ki magyarázó szöveget a játék.Elõre is kösz!
Amúgy a TR elsõ része annakidején az elsõ komoly játékélményem volt, abban az évben lett gépem(P-100)...😄
^^
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rewards-Special-Style Unit.
Ami még nagyon faja az tomb raider 1 és Anniversary öszehasonlitós képek.
A HATRED verzió mitõl jobb mint az R55?(gondolom van telepítõje, egyéb más dolog?)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
mire nekem elküldted a mentést addigra át is jutaottam raja ... 😊
Köszike
ha mégis billeg basszameg és nincs idõm egyensúlyba hozni és tovább menni,az idegroham elkapott,kúrvaistenit már.
egyiptomi pálya,hogy kell?😮
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Amugy a profil mentéseit nem lehet használni , nem engedi visszatölteni , ez is mondom a Resume Game-el jött be , szal még rejtély marad , h hogy lehet ide eljönni 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak az a kérdés , h hogy lehet ide eljutni 😊)))
És még mi van a gamebe amit senki nem fedezett fel 😊 😉
ROFL😛
ez egy gyakorló pálya volt a textúrásoknak mondja a csávó a kommentráabn csak fülelni kell
van 4 szektor mindegyik visszadja a 4 helyszín hangulatát
aranypuskát meg lost city részt még nem találtam meg
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Könyvtár helység végigjátszása...!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
<#wow1>#wow1>
Oh my god !!!!!!!!!!

vittem tovabb mindjart lövök még képeket DE OMFG WTFFFFFF kategoria srácok
azt se tom h holvagyok 😄
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
csak szimplán nyomtam egy resume gamet a srác profiljába QQ

Ha egy masik profilt kezdesz csak akkor lesz ott a hon ahitott elefantod.
http://tinyurl.com/2kats9
müxik
no bikini <#zavart2>#zavart2>
Nekem csak a fejezetekrõl van mentésem.....tessék:
Tomb Raider Anniversary - HATRED 100% Savegame
te most még játszol vele?
ha igen, tudnál nekem mentést küldeni?
nagyon felbosszantott az elején a dinós rész ...
A játék elején amikor meg kell ölni a nagy dinót, az utána lévõ mentés, ha valakinek megvan el tudná küldeni?
[email protected]
címre küldjétek légyszike.
Elõre is köszike, helló.