Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor is látszodnia kell,nincs elefánt.
A Napóleonra ráugrottam már.A titkos szobában is van egy gyanus kép.De oda nem tudok.
DarkSector
Az emeleten ki kell lõni az egyik vitrin üvegét pisztollyal....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
A képre ugorj rá, a falon😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ja meg ha restartolom a manort,az elején volt egy elefánt is a könyvtárban.Azóta se láttam.Valaki ellopta <#szomoru1>
Könyvtárból meg ki se tudok jutni. <#vigyor2>
Zárva van.Azt is ki kell nyitni valamivel.Nem elég szopni a játékban még ez is. <#rinya>
én máj. 29- edikén poénból belõttem vezérlõpultban a rendszerdátumot elsejére kipróbáltam ésd mûködött, utáéna 2. dikával is eljátszottam és dettó mûködött.
elsején (tegnapelõtt) mikor indítani akartam felugrott egyí ablak h. a dátum meg az idõ nem helyes vagy v.mi ilyesmi (microsoftosd ablak/hibaüzi) leokéztam és mûködött a gamma.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Senkkik
oh tényleg! énis annyit mászkáltam mire megtaláltam <#idiota>

A kerti labirintus közepén van.

Na mindegy köszi. <#worship>
Senkkik
az is kell majd 😄 de akor sajna nem tudom hol van... :S

Most ráugrottam a festményre és kinyílt a titkos ajtó.Találtam egy vödört meg egy lándzsát <#nemtudom>
Senkkik
akor vagy 2 helyen lehet , vagy valahogy máshogy kell.. Néz körül kicsit ott kell lennie valaminek!

betoltam már és a fegyver,meg egy tekercs jön csak ki.
Senkkik
igen van! aszem be kell tologatni a könyveket amik kilógnak és akoor nyilik ki egy titkos ajtó..

Miért ott van titkos alagút?Most kezdtem,2 napja játszani vele.
Senkkik
huh az nem a könyvtárból nyíló titkor alagút végén van? (már nem emléxem xD )

De nehogy segítsen valaki b@sszam meg!!!!!<#mf2>
DarkSector
hahahah....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bejártam már mindent,de nem találom.
van egy hely, ahol még nem voltál és ott van.
Hello.

Segítséget kérnék,hogy lehet megszerezni azt falmászó-kötelet a manorban?

Köszi.
DarkSector
Máskor Lara csöcsei alatt nézz szét, akkor hamar rátalálhatsz a megoldásra...

DarkSector
Itt halottam...
Menj be a vezérlõpultba....állítsd át a dátumot 2007.07.02-re mondjuk, és ott tuti nem fog menni....

hali!nem tudjátok honnan tudok magyarositást leszedni hozzá??

Dark Messiah
OHHH EZER KÖSZÖNET.....MÁR SIKERESEN MEG IS GYILKOLÁSZTAM ÕKET....HIP-HIP-HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ!! <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#vigyor><#vigyor><#taps><#taps>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

A shiftes módszert alkalmazva ha rálõsz egy kis idõre megzavarodik és eltudod venni tõle a pajzsot. Ezt mind a kettõvel csináld meg és utána amikor kõvé akarnak változtatni szépen felveszed a pajzsot és feléjük irányítva õk változnak kõvé utána szépen lövöd õket.
Dark Messiah
sziasztok skacok van 1 rész ahol el akadtam és nem udok tovább jutni....a pálya a következõ a második ugymondd "titokzatos nagy kulcsot" szereztem meg és van 2 kentaur szerüség akik tüzet hajigálnak meg rám ugrálnak és qrvára nem vágom h mit kéne tennem mert nem tudom õket egyszerüen megsebezni......mikor elõször felmegy a sebzés alatti csík akkor kõvé változtatnak a tekintetükkel....de rájöttem h ha elrakom a stukkert akkor nem tudnak kõvé változtattni.....ha másodjára megy fel a sebzés alatti vonalka akkor meg le rohamoznak és az 5-bõl csak 2-szer lehet el pilleni elõlük mert qrva gyorsak.....ha tudna vki segíteni azt nagyon szépen megköszönném!<#help><#help><#help><#help><#help>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Elvileg a játek ost-je,hátterek meg hasonló szarságok...

Gigabyte 945p-s3 Core 2 Duo [email protected] 1gb RAM Gf7950gt 512MB 320Gb HDD

igen rájöttem. LOL😛 már játszok is ^^
TCelica
sztem csak sok hülyeség ...
nekem az NFS Carbon bonus DVD-je van meg, de tök felesleges ... ráadásul olyan 6,5GB. 😄

Yrda
sziasztok
a bonus dvd-n mi található??

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

TCelica
crackelni kéne ... nem?

nem azért de ki találta ki ezt h. leáll? vagy honnan hallottad? az nfo-jában egy szó sem esett errõl.....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Akkor jó a r55-ös verzió belõle ???

Mert én most töttöm le és kivi vok hogy jó e???

még nem jött le csak azért kédem hogy ha jó akkor nem kell a hatredes verzió letötteni.

Aki tud vmit irjon
Szasztok, tudja valaki hogy a croft manorban a GRAPPLE hol található?
heló. a hatred verziót töltöttem le, de sehogy se sikerül telepíteni:S a végén megáll a telepítés aztán kiírja h.Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük, helyezze be az eredeti "TombRaider-A" CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu címen.
Mit kell a demontoolsba berakni? (én a hartedes mappából a tra.exe -t raktam be.) visszaolvastam , de úgytûnik csak én bénázok evvel:S help:S
én is r55-el nyomom,és a croft manor is mûködik...de inkább hagyom a fenébe...😊

Hello Mindenkinek. Nekem R55 verzió még mindig mûködik. Mindig úgy indítom a játékot hogy resume game és betölti az utolsó autosavet. Igaz nem próbáltam a Croft Manort elindítani mert félek hogy beszarik és nincs kedvem letölteni a hatred-es verziót.
nyírd ki õket😄

serito
A végigjátszásban van róla videó is!!! Vagy a YouTube-on is van!
Végigjátszás felül a banner alatt!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
De bizony nálam igen. A Croft Manort tudom csinálni a mentéstõl de a fõjáték mentései elvesztek. Ha új játékot kezdek akkor sem tartja meg a mentéseket, ugyan enged újat kezdeni de nem tárolja a mentéseket hanem minden indításnál újat kezd.
Azt hiszem nem úszom meg Hatred-se verzsön letöltését!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Hello! Lenne egy kérdésem. Van egy rész a görög templomszerûségben amin nem tudok továbbjutni. Van két zombikentaúr és nem tudok velük mit kezdenei nem akarnak megdögleni. Mit kéne csinálni?
DarkSector
Nemhinném....
Nálam még az ikonja is más...

AtiRadish
Azt mondjak nem jart le junius 1-jen, meg mukodokepes

serito
Ha már F.A.Q nincsen megkérdezem:
Ha az r55 verzsön felül van írva a Hatred-es Crack-el akkor mûködik és a mentések is használhatók?

Semmi. Poén.

vuujááá sikerült kinyírnom a randa kentaurokat!😮 szerintem rohadt könnyû volt,nemtom,hogy mit nyvajogtatok itt..harmadjára sikerült😊