2757
  • mopsar
    Ezt nézzétek meg tök jó poénos videó: http://www.szammar.atw.hu/ :)
  • fery02
    Asszem ott azt kell csinálni, hogy ugye oldalt vannak a fal mentén eltologatható ládák. A megnyílt járatokba bemész, és rögtön szembe néhol a falon látszanak festmények, és azok alapján megtudhatod, hogy melyik oszlopot hogyan kell elforgatni.
  • fery02
    Nem egészen volt ilyen a Tomb Raider sorozat. Csak a legutóbbi két részben volt ez a checkpointos rendszer. Asszem az AOD-ban is úgy volt még, hogy mi menthettünk, amikor akartunk. Értek a sorozathoz, kijátszottam mindegyik részét :)
  • minimize
    bocs, hogy nem olvasok vissza sokat, de hétfőig 2k/sec-re húzott le a cselló...
  • minimize
    egyiptomban az arany bogaras nagy kapunál emléxik valaki a helyes "gyűrűkombinációra"?
    forgatható gyűrűk, ha helyesen forgatom, apró kattanás jelzi, hgy vmi reteszféle(??)kinyílt....??
    egyébként a játék maga ISTEN, megy ez is dobozosban a polcra,ha kapható itthon, a többi mellé...
  • AtiRadish
    Az osszes eddigi Tomb Raider checkpoint saves volt nem?? 96-ba (vagy 95 idk)meg még kanyarba nem volt konzol amikor kijott a Tomb Raider 1 pc-re.
  • bgabor
    Semmi konzolos dolog nincsen benne??
    Láttál te már konzolt közelről? A checkpoint save-rendszerről meg az irányításról is ordít a szutyok konzol életérzés.

Csak tudnám hogy nekünk Pc-seknek miért kell részesednünk belőle.
  • DarkSector
    Ebbe semmi konzolos dolog nincsen én az eddigi részekkel is ugyanígy játszottam.....
    Ez multiplatform....
    Nekem személy szerint nagyon is kezelhetőnek tűnik az Anniversary...
  • Yrda
    köszi szépen.
  • AtiRadish
    A jatek magyar megjeleneserol tudtok vmit?? Galaxisneten meg a varhato ujdonsagok kozott sincs=(
    (es ugye a worldwide release juni 5.en volt)
  • jocika
    Ha jelent valamit, audigy2-vel nincs semmi hangprobléma.
  • DarkSector
    Nekem is integrált van.....
    Ezek szerint ütközik a két program....
  • shrike7973
    ééérdekes mindenkinél a sound blaster recseg...ez fura...átlag embernek akinek van hangkarija az sound blaster...hogy nem vették észre a gém készitői h sound blasterrrel recseg?? vagy ők is alaplapi hangkarival nyomulnak?? :D
  • Klemice
    legendary
  • Nandusz
    A legendaryban nekem is recsegett....amíg a sound blaster 5.1-sem volt meg. Aztán váltottam az alábbi konfigra, ahol integrált hangkártya van és abszuolut nincs recsegés (de amúgy az nem is recsegés volt, hanem inkább pattogás)
  • DarkSector
    Próbáljátok meg a beállításoknál a hangerőt lejjebb venni és ha vannak boost-ok bekapcsolva, akkor szedjétek ki az x-et/pipát.......
    Nekem SoundMax van fent és itt is akadnak necces beállítások, amik javíthatnak vagy éppen ronthatnak a dolgokon....
  • DarkSector
    Nem ez a gond...valami hardwer dolog lehet, vagy a vezérlőpultban kell bohóckodni az audióbeállításoknál....
  • AtiRadish
    NEkem is irdatlan recseg a legendbe a hang sot meg az anniversarybe is neha neha :/. Drivereket felpakoltam de meg csak szarabb lett, szal ha rajossz a megoldasra ird le PLS.(nem hinnem azert lenne a recseges mert tort lenne.)
    Amugy a leglogikusabb dolog a hangkartya lenne... nah mindegy
  • shrike7973
    lehet baj az hogy másolt játék? www.warezcenter.cjb.hu ról szedtem le...
  • Broafka
    az nekem is a mai napig nagy szenvedés!

én úgy tudom hogy kamerafüggő és amikor Lara megáll az ív végénél és átvenné a másik kezébe a kötelet akkor kell nyomni az ugrást és akkor elméletileg elugrik a faltol oldal irányba...
  • Ry0K3N
    Akkor a játékon belül próbáld meg variálni a Sound beállításokat.
    Mert nem a hardvereddel van a gond.
    Nekem 767Mb rammal vígan elmegy.
  • shrike7973
    ÉS a játék tökéletesen fut max grafikán csak a hang szaggat be
  • shrike7973
    a proci meg egy celeron 2,9 ghz
  • shrike7973
    a videokari geforce 7600gt galaxy edition turbózott
  • shrike7973
    3*512 mb ddr1 ramom van az nem elég???
  • DarkSector
    Az egyik haveromnál a Grafikai lassulás/akadozás eredményezett hangban gondokat.....megvolt a rambővítés (768MB-ról 1GB-ra) és megoldódott a gond...
  • shrike7973
    Helló!
    Most tettem fel a tomb raider legendet és tök jól megy (max graf meg is van hozzá a teljesítmény ;))...csak az van hogy recseg szaggatva a hang...mármint rendesen kijönnek a hangok 5.1 be csak van egy folyamatos recsegés?? ez mitől lehet?? Creative Sound Blaster Live! 24 bit hangkarim van 7.1 es támogatással most 5.1 en megy 24 bittel, 96 khz en, a ccms 3D fel van kapcsolva mert akkor nem sorround a hang...pls help!!
    köszike
  • marci6
    huh. köszi szépen:D ez tök 1szerű volt
  • mzprox
    próbálj azután ugrani hogy elkezd visszafelé futni és nyomd le azt az irányt amelyik elmutat a faltól
  • marci6
    hali. lenne 1 kérdésem: van 1 "késes" terem ahol már megszereztem a kulcsot, a plafonról kardok is hullanak. na itt tudom h. mivel kéne kinyitni a kijáratot, a falon kötéllel elkezdek lengeni, és gondolom rá kéne ugrani arra az oszlopra. (2 oszlopsor van 1mással szemben) na . nemtudom h. kell lengés közben ugrani (a falnak merőlegesen) :S. elég gáz, de sehogy se jövök rá. ^^:(
  • mzprox
    a storyról:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az átvezető filmekből megtudhatjuk mi történt a múltban: Atlantis 3 uralkodója közül az egyik, Natla, a többiek ellen fordult. Sereget akart létrehozni és a többiek ellen fordítani. A célja valami hetedik korszak elhozatala volt, de hogy ez pontosan mit takar nem derül ki, bár valahol megemlíti hogy az evolúció új lépcsője lenne). Mindenesetre elbukott és a másik két király sztázisbörtönbe zárta. Sok ezer évvel később egy kisérleti atomrobbanás következtében Natla kiszabadul és ott akarja folytatni ahol abbahagyta. Létrehoz egy vállalatot (Natla technologies) és kincsvadászokat bérel a scionok felkutatására.
    innentől gondolom követhető a sztori, Natla at egész emberiséget el akarja söpörni és teremtményeivel elárasztani a Földet. Larának a végső csata előtt felajálja az egyik király helyét, vele a halhatatlanságot meg az ősök minden tudását, de persze jó hősnőhöz illően ezt visszautasítja :)
  • KOVU
    oké már nem kell. megtaláltam.
    én buta -.-"
    azért köszi a helpeket. >.<
  • KOVU
    De hogy kell aktiválni a kódokat?
    mondjuk bemegyek peruba és ott mit csináljak?
  • Seth
    már volt róla szó. Készítők komentárjait jelöli. Majd ha végigviszed és újrajátszol egy pályát akkor bizonyos helyeken ott lesznek(feltéve ha megnyitottad az adott pálxához, ugyanis ehhz is artifactok kellenek), és meg tudod hallgatni őket

#2001 a konzolos mentési rendszer inkább jót tesz a játéknak, hol maradna az izgalom, ha minden ugrás előtt quicksavelnél? De ezt minek is magyarázom, a pc-sek marhára el vannak kényelmesedve ilyen téren
  • szokegergely
    Sziasztok.Valaki le tudná írni hogy mi az alaptörténet.Azok kedvéért kérdezem ,akik nem tudnak angolul.A vidók szövegét nem értettem.
    Miért is kell kinyírni a főgonoszt?Mit csinált a multban azzal a két faszival?Köszi a választ!
  • Yrda
    senki nem tudja akkor, hogy mi az a Display menüben az a Markers vagy mi???
  • bgabor
    Az irányokat mindig kamerafüggően kell "beadni". Falon futásnál meg ha a kilengés valamelyik végén ugrasz, akkor abba az irányba ugrik, amerre futott. Ha kilengés közepén ugrasz akkor meg elugrik a faltól.

Mellesleg a bullettimenál nem ez a sorrend. Lenyomvatartod a jobb gombot, majd elkezdesz futni valamelyik irányba, és csak aztán nyomod a shifet. Ha azzal próbálkozol hogy a shifet és az irányt majd te egyszerre nyomod le, annak többnyire bukta lesz a vége.
    És akárki akármit mond, ez nagyon körülményes így, a fejlesztőknek át kell dolgoznuk ezt a következő részben. Ez a játék harmadik hibája a gagyi konzolos(PS2) mentési rendszer és a konzolos irányítás mellett.
  • Hoz_Hun
    Ezt a bulett timet hogy nem lehet megtanulni? Alul megjelenik a négy irányba mutató kisnyíl!!! Na akkor kel az ominózus gugolást (alapban a SHIFT) megnyomni miközben egy irányt adsz meg neki. És voilá már is belassult.

Inkább a falon kötéllel futva iránybaugrás árulja el valaki. Az én tapasztalatom az hogy a kamerafüggő és annak megfelelően kell az irányt beadni.
  • Broafka
    bullettime-ot úgy tudod alkalmazni hogy nyomod a JOBB egér gombot, vagyis befogod célként, és amikor elmosódik a kép akkor shift-tel (vagy c-vel vagy nem tom mivel) szóval a lényeg az hogy GURULÁSSAL valamelyik iránybe elgurulsz, és amíg így vetődsz, meg kell várnod míg Lara 100%-osan befogja a fejét, ezt egy nagy pittyegéssel és a célkereszt piros színné változásával jelzi!

jó játékot!
  • Broafka
    játékon belül lehet alkalmazni a cheat-eket!

pl amikor mondtátok hogy a textures cheat nem változtat semmit sem... hát változtat, minden ezüst lesz (vagyis lejön róla a textúra! :) )