2757
-
mariann84 #2117 A nagy T-Rex-et a tisztáson hogy lehet megölni? -
Hoz_Hun #2116 Amúgy benéztem azt a 95%. Nekem is 100%, úgy hogy még nincs meg az összes Trial.
Eh a Görög utcsó pályán szenvedek a kentaurokkal Time Trialban. Mindig úgy érek oda hogy két percem van hátra és két kis medkitem. Egy nekifutásra kell legyalulnom őket, de a második mindig nagyon fickós. Na mindegy meglesz előbb utóbb. A lényeg hogy a zuzós lost islandi, meg a egyiptomi már megvan. :) -
Hoz_Hun #2115 Szerintem is a Legends egyszerűbb volt. Én is jobban szeretem, ha az akció és az ügyességi részek kiegyensúlyozottabban vannak jelen a játékban.
Itt sajnálom, hogy az ember ellenfelekkel ilyen interaktív történetszerűen van a fight. Az eredetiben ez nem így volt. A gördeszkás csávó sem gördeszkázott itt (pedig milyen szépet esett róla). Amúgy nagyon jól sikerült. -
PunkZoli #2114 sztem meg nagyon egyszerű rész volt ez -
#2113 egyetlen irányba tudsz onnan ugrani ahol van egy kis szürke perem, egy kis kapaszkodó perem, azért kaszkadőr, mert hát nem mindig szokott felé kapaszkodni, szal van hogy ctrl-ozni kell! :)
csak ügyesen -
#2112 Hmmm.. biztos h. vissza lehet jutni, mert en a "tutajt" 5 szor rontottam el mig a megfelelo helyre toltam be. Lehet vmit kell varialni a vizszint emelesevel csokkentesevel is, tenyleg probalkozz mert vissza lehet jutni tuti. -
#2111 végignéztem, de ő persze lelöki a második dobozt is, így könnyű a feljutás :) -
shrike7973 #2110 Heló!
Ugye sokaknak pattog a hang a gémbe akiknek sound blaster e van (nem audigy 2)?? főleg a legendnél...
Nos, megtalálta a megoldást..
Kiadtak egy update-et csak ezért aminek a neve SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004
nos ezt le lehet tölteni a netről , de igen ritka én csak egy oldalon találtam meg a következőn: http://softwarepatch.pl/plik/4221/115/4/karty_dzwiekowe/Creative-Sound-Blaster-Audigy---Audigy-2---Audigy-4---v-02080004.html (sajna román vagy mi nem tom ;)
de ha valaki nem akar vacakolni a letöltéssel akkor a direct x be kapcsolja le a hardveres gyorsitását a hangnak és ugy is megy,,,
Remélem hasznos help csá -
#2109 Nezz videovegigjatszast arrol a palyarol hatha vizualisan jobban atlatod minthogy itt leirkaljak. -
#2108 A leomlott kis lyukrész megvan csak a kaszkadőrmutatvány nincs :)
Mire gondolsz? -
Hoz_Hun #2107 Jaja, nem probléma fel tudsz mászni a legtetejére. Kb a bejárat altatt nézz körrül, onnan tudsz felászni. -
Ren #2106 Sőt, emlékeim szerint van még egy hely, ahol fel lehet jönni (van valahol egy hosszú létra az egyik pilléren), bár mondjuk az csak akkor működik ha a megfelelő ládát már lelökted, mert különben blokkolja a feljutást. -
#2105 a legtetejére is feltudsz menni! :)
szintén egy ilyen ledöntött faltömeg a másik falnak támaszkodva, onnan feltudsz kapaszkodni a peremen, majd egy rúdra, onnan átugrasz egy szírtre, ahonnan felmászol egy ilyen leomlott kis lyukrészbe, onnan pedig kaszkadőr mutatványként a feletted lévő híd felé ugrasz, ott lesz egy párkány, és onnan már fel tudsz mászni! :)
csak keresni kell ;) -
#2104 már tudom mire gondolsz a medence aljára. Onnan feltdok jönni, csak a legtetejére nem -
#2103 sajna nem találom azt, amire gondolsz -
#2102 Az a baj, hogy az ez előtti mentésem a greece legeleje :S
-
#2101 hmm, de feltudsz mászni!
ott van egy iylen ledöntött csúszós kőhalmaz, onnan lecsúszol aztán kampóval tovább a szírtre, és így tovább... -
#2100 Ezt a részt kezd teljesen az elejétől. :))
Én is jártam már igy, kb. 5x kezdtem újra. :D
Sok sikert. -
#2099 nem tom!
tipp: vidd végig a játékot és aztán Croft Manor-ozz! :) -
#2098 VALAKI???? -
#2097 Most itt vagyok Greece: Tomb of thiocan
Van itt két doboz amit le kellett volna lökni, de csak az egyiket löktem le. Lementem leengedtem a vizet. Kiszedtem a "tutajt", de nemtudok felmászni a 2. doboz miatt ami fenmaradt, így se előre se hátra. Ezt a részt szeretném valahogy újrakezdeni, de a replaynél csak perut adja be. -
Hoz_Hun #2096 Persze. Ha az adott színt végigvitted, akkor Replayben újrajátszhatod (és mindig a legjobb időt számolja). -
#2095 Sziasztok, újralehet valahogy kezdeni az adott szintet?
-
Hoz_Hun #2094 Na, phewww. A két leggenyóbb pálya Time Trialján túlvagyok. Az Egyiptomi csapdás, meg a láva felett ugálós. Ráadásul a láva felett feljutni pálya meglett alig több mint 12 perc alatt (ettől a pályától nagyon féltem :)). -
#2093 Szasztok olyan gondom lenne h most Egyiptomban vok és gondoltam jácco kegyet a Croft manorban. namost ha a menüben rámeek a Croft manorra mindig visszadobb a Greece pályára.ez miért van?automatikusan a Greecet tölti be -
#2092 Nyugodtan szólj hozzá.....ez a topic lényege....amúgy ezt azért mondtam, hogy nehogy már úgy jöjjön ki, hogy ha nem lehet lépte-nyomon menteni, akkor ez "konzolosságot" jelentsen!!!
Ez gyerekek játék és készítő-függő!
-
Vlala #2091 Amikor felépd rohan egy ellenfél, néhány másodpercre elhomályosodik a kép, mintha belassítana a Mátrix. Ekkor - folyamatosan célozva az ellenre - shift+egyik nyílbillentyű segítségével tudsz elvetődni, eközben Lara gondosan becélozza az ellen fejét, és lehet küldeni a headshotot. -
#2090 az mi? -
gematta #2089 hALI
hOGY LEHET aktiválni a combo modot? -
#2088 A kristályok a pc-s 1. részben nem voltak,csak a 3. részben. A ps1-es első részben ugye rögzítettek voltak, a 3.-ban viszont ha összeszedted őket,akkor bárhol lehetett használni -
#2087 Vagy pont így értetted?! -
#2086 Nem akarok beleugatni a párbeszédetekbe, de azok a bizonyos kristályok a PC-s verzióban is szerepeltek... -
#2085 jah a címem
[email protected] -
#2084 nem tudna valaki egy olyan mentést adni aminél megvan az a pisztoly amit a colosseumban vettünk fel és a legelső egyíptomi pályán vagyunk ? :)
Ujra kellett huzni a gépem mert elszállt:(
köszönöm -
#2083 Ja majd elfelejtettem mondani a "konzolos mentés" dolognál elfelejtettem mondani, hogy szerintem inkább te nem láttál még életedben konzolos tomb-ot, mert akkor tudhatnád, hogy voltak azok a hihetetlenül hasznos kristályok, amikkel bárhol el lehetett menteni!
Vagy nem jól mondom....? -
#2082 Na ezaz... -
#2081 tény hogy van benne buktató... de nem lett rossz a játék, mondjuk teljesen igazad van, hiányoznak (szerintem majdnem mindenkinek) a régi TR dolgok!
apropó, nem tudod hol, hogy, merre lehet megszerezni a régi részeket? -
#2080 hát te aztán nem tudod mi a Tomb Raider lényege! :(((
pont az a lényege az összes Tomb Raidernek hogy gondolkodjál, mert vannak benne fejtörők, gondolkodós részek, mit hova kell húzogatni hogy kijussál az útvesztőből, PONT EZ A LÉNYEGE!
nekem meg ezért nem tetszett a Legend, mert ott meg inkább arra ment ki az egész hogy menj és lőjj! szinte semmi logikai játék nem volt benne! és én ezért is sokkal jobban szerettem a régieket -
bgabor #2079 Nemigazán. -
#2078 Kár, hogy mikor valamit fejlesztenek a játékban, mellette egy csomó jópofa dolgot meg elfelejtenek.
Régebben volt fáklya. Meg víz alatt is lehetett harcolni, mert volt hozzá fegyver. Illetve az állatok egy kicsit komolyabb kihívást jelentettek. Emlékszem a TR1-ben pl a krokodilok nem csak azért voltak, hogy az oszlopon állva gyorsan lelőjük őket, ők meg meg sem mozdulnak. Vagyis, 96-ban sem mozdultak meg, 2007-ben már megtehetnék.. :)
Az ellenfelek AI-je nulla, ami kihívást jelentett most a számtalan csapda, illetve az, hogy a vége felé mindent gyorsan és időre kellett tenni, mert lejárt, leszakadt, lesüllyedt, letört minden :)
A Tomb Raider 1-ben volt néhány fickó, akivel tűzpárbajt kellett vívni, volt akivel több pályán át, s elég nehéz volt kinyírni, most ez mind kimaradt, mindössze ilyen interaktív animáció keretében kell megöljük őket. A másik dolog, mikor felgyulladtak a tüzek Midas egyik termében, eszembe jutott régen milyen jókat lehetett szívni ezekkel, mert ott ha a tűz hozzáért Larához, akkor meggyulladt, s folyamatosan ment le az életereje nulláig, ha csak nem érte víz közben.
Itt meg a tűz alig sebzett, s meg sem gyulladt Lara... hozzáteszem, szerencsére, mert ezzel a fajta mentési rendszerrel azért az durva lett volna már. Pedig a mentési rendszer biztosan megmarad, mert így szinte alig kell valamit elmentenie a játéknak, eleve beállított mentést kaphatunk csak vissza - de azért jó lenne, ha legalább a lehetősége meglenne a régi típusú mentési rendszernek is, hogy akinek az jobban tetszik, választhassa azt is.
Amúgy maga a játékmenet így jó ahogy van, talán lehetne kevesebb frusztráló feladat, meg kicsit fura, ahogy Lara majom módjára pattog peremről peremre - az első részben ez kicsit emberibb volt úgymond.
Remélem, lesz folytatás, s egyre jobb színvonalon.