Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(klaviatúrával-egérrel nyomom eddig nem volt semmi problémám, de ezt a rohangáljlõjvetõdjlasszózveddelt aki kitalálta az elmehet a pi.....)
...ha kérhetem privátba!
Elvileg a relicek vannak a legjobban eldugva a jatekban de ha minden termet, palyareszt alaposan szemugyre veszunk akkor meg lehet talalni oket, szal a relichez inkabb szemfulesseg kell ott nem kell vert izzadni(kiveve egynel).
Egy par artifactot viszont (amit az 1952Hsz-ben irtak) tenyleg igencsak nehez megszerezni bar ezek azert vmivel konnyebben eszrevehetoek.
Sokszor volt ugy nekem h. megpillantottam egy artifactot egy magas eldugott sarokban de kellett 20 percet gondolkodni mire kifiloztam h. a levesbe jussak fel oda.
Ez mintha nehezebb lenne a Legends-nél?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A továbjutás easy, de némely secretért alaposan meg lehet izzadni. Van egy artifact az obelisk of K... pályán amit kb csak 30. nekifutásra tudtam megszerezni. Érdekelne hogy mások mennyire találták azt könnyûnek/nehéznek, mert nekem kb a "mindent beleadtam és minden úgy jött össze ahogy elképzeltem" nekifutásra lett meg.
Arról van szó amikor felfelé kell ugrálni egy teremben és a legfelsõ platóról egy rúdra ugorva lehet távozni. Félúton egy kapcsoló meghúzásával kiugrik egy másik rúd a falból a plató átellenes oldalán és ezen keresztûl érhetõ el az artifact. Viszont ez csak egy rövid ideig marad és nem egyszerû elkapni...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Nem a telepíthetõ verzió van fent. Így gõzõm sincs hogy hova kellene bemásolnom. <#help>#help>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Na meg találkoztam eggyik régi ismerõsömmel Ian Levingstonnal is a videóba😊 (Kaland, játék, kockázat könyvek. Aki ismeri tudja mirõl beszélek) Nem is tudtam hogy Eidosnál dolgozik.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gugli baratom csak front covert dobott ki, nekem meg vmi ilyesmi kene.
Csak ez azert rossz mert tul vastag a kozepso resze 😛. Amugy ha a legendhez tudtok boritot ahhoz is dobhatnatok linket.
THX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legközelebbi Relic-es pálya asszem az elsõ egyiptomi pálya. Van a pályának egy olyan része, ahol van 2 krokodil, középen egy medencével, a medence mellett meg egy nagy macska szobor. A szobor felett van egy tetõ, ezen van a relic. Erre csak föntrõl juthatsz fel, kötéllel.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nagyon fain, tök kocka! 😄
amúgy peruban van egy artifect amit sehogy se tudok megszerezni, látom hol van, de nem tudok bejutni! 😞
még próbálkozom...
^^
modding
van néhány nagyon szép darab, azt még nem találtam meg hogyan lehet betölteni õket. ezügyben esetleg egy kis help? 😊
THX!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#violent>#violent><#gun>#gun><#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#action>#action><#beka2>#beka2><#zavart2>#zavart2><#schmoll2>#schmoll2><#levele>#levele><#heureka>#heureka>
Vegyetek példát Laráról: Õ egy elvétett ugrás, vagy egy lávafolyamba esés után is csak annyit mond, hogy "ááááááááá".
Most teszteltem le a dolgokat, és a következõt vettem észre!
A legfõbb különbség nálam az R55-ös és a Hatred között, hogy a Croft Manor-ban az R55-nél elmész egy "Checkpoint"-ig azután "QUITE"-re nyomsz és egy "YES"-t nyomsz, akkor az R55-nél megjegyzi a "Checkpoint"-ot és onnan tudod folytatni legközelebb, DE A HATRED-nél már NEM!!!!!!!!!!!!! HANEM ELÕRÕL KEZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy figyeljetek ERRE és ha van valamilyen megoldás erre akkor szóljatok!!!!!!!!!!!
Hogy gondolák ezt?A kurva annyukat.....
Mert ott Lara szobájában (ahol az a nagy ágy van) van egy kis helyiség, ahol asszem át lehet vetkõzni.....de még nem néztem....
Nálam meg az a baj, hogy elviszem egy darabig a Croft Manor-t és mikor kilépek, már nem tudok visszamenni és ott folytatni ahol mondjuk a legutolsó Checkpoint volt....én meg úgy emlékszem, hogy az R55-ös verzióban nem kellett mindig elõrõl kezdeni a CM-ort...
Legendbe 1000x jobbak voltak
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nagyon jó kis játék volt,jobban tetszett mint a legend.
és nekem volt olyan szerencsém még kis snecie koromban végignézni ahogy apa végigtolta az elsõ 5 részt,tehát nekem tökre ismerõs volt sokminden.gondolom azért többen vagyunk,így akiknek ismerõs dolgok voltak,esetleg játszottak elõzõekkel.nagyon jól megheggesztették,mondjuk volt pár elég idegeketrágó rész,nagy nehezen túl estem rajtuk,összességében 10/8
Nem hiszem, hogy nem, hiszen itt többen már végignyomták a játékot és biztos használták is...<#help>#help>
^^
semmi kül nincs rajta csak a sok hülyeség 😊
nekem is van olyano csak NFS Carbon-os 😄
felesleges 😊