Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
én egy szóval sem mondtam hogy a Relicet nem találom, hanem az artifact-et nem tudom megszerezni! 😊 (és nem a dinós artifact-re gondolok, hanem ugyanezen a pályán ahol van a medve! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

droidika
...visszaolvasgatva találtam egy supermanos 100% mentést ami müködik!

droidika
...szükségem lenne a kentauros rész utáni mentésre! (ez nálam nem jó!)
(klaviatúrával-egérrel nyomom eddig nem volt semmi problémám, de ezt a rohangáljlõjvetõdjlasszózveddelt aki kitalálta az elmehet a pi.....)
...ha kérhetem privátba!

AtiRadish
Hat sztem joval nehezebb a legendnel.
Elvileg a relicek vannak a legjobban eldugva a jatekban de ha minden termet, palyareszt alaposan szemugyre veszunk akkor meg lehet talalni oket, szal a relichez inkabb szemfulesseg kell ott nem kell vert izzadni(kiveve egynel).
Egy par artifactot viszont (amit az 1952Hsz-ben irtak) tenyleg igencsak nehez megszerezni bar ezek azert vmivel konnyebben eszrevehetoek.
Sokszor volt ugy nekem h. megpillantottam egy artifactot egy magas eldugott sarokban de kellett 20 percet gondolkodni mire kifiloztam h. a levesbe jussak fel oda.

Én tegnap kezdtem neki úgy hogy elsõre játszom végig. Az artifactokat többnyire megtalálgatom, de relicet még egyet sem találta, ha jól emléxem. A Colosseum pályáig jutottam tegnap, majd ma folytatom. A egyszer végigvittem akkor ráhajtok az artifact relic gyûjtésre, aztán jöhet a time trial.

Ez mintha nehezebb lenne a Legends-nél?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nagyon bejön a játék, újra fan lettem 😊.
A továbjutás easy, de némely secretért alaposan meg lehet izzadni. Van egy artifact az obelisk of K... pályán amit kb csak 30. nekifutásra tudtam megszerezni. Érdekelne hogy mások mennyire találták azt könnyûnek/nehéznek, mert nekem kb a "mindent beleadtam és minden úgy jött össze ahogy elképzeltem" nekifutásra lett meg.
Arról van szó amikor felfelé kell ugrálni egy teremben és a legfelsõ platóról egy rúdra ugorva lehet távozni. Félúton egy kapcsoló meghúzásával kiugrik egy másik rúd a falból a plató átellenes oldalán és ezen keresztûl érhetõ el az artifact. Viszont ez csak egy rövid ideig marad és nem egyszerû elkapni...
AtiRadish
Huuuuu koszi szepen

Ez Collector's Edition ez nálunk kapható lesz? Mert én ilyet szeretnék venni. Meg tudható, hogy nálunk mikor jelenik meg vagy inkább a külföldrõl rendeljem meg (ebben az esetben tudtok ajánlani egy megbízható helyet)?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Jah ott vannak a mentések...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

documents and settings/neved/eidos asszem

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Mo.Organ
Ha nem tudok tovább jutni egy résznél, de van egy kapott máshonnan mentett állásom, akkor azt hova kell bemásolni?
Nem a telepíthetõ verzió van fent. Így gõzõm sincs hogy hova kellene bemásolnom. <#help>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Aschil
Tessék.

.:asChil:.

AntiHero
Nem olyan rossz a BONUS DVD. Sok érdekesség van benne😊
Na meg találkoztam eggyik régi ismerõsömmel Ian Levingstonnal is a videóba😊 (Kaland, játék, kockázat könyvek. Aki ismeri tudja mirõl beszélek) Nem is tudtam hogy Eidosnál dolgozik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AtiRadish
Egy gyonyoruszep egybefuggo (front+back cover) boritot hol talalok a jatekhoz??
Gugli baratom csak front covert dobott ki, nekem meg vmi ilyesmi kene.
Csak ez azert rossz mert tul vastag a kozepso resze 😛. Amugy ha a legendhez tudtok boritot ahhoz is dobhatnatok linket.
THX

fery02
A további kettõ pálya relic lelõhelyeit is leírom, ha valakit érdekel. Elrejtem a szöveget, hátha valaki saját maga akarja õket megkereseni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Midas-nál 2 relic van ugye: Az egyik a tüzes teremben található, az egyik tüzes oszlopban. De ezt akkor tudod csak felvenni, ha meghúzol egy kart. Ez a kar azon az oszlopon van, amelyikrõl legutolsónak ugorsz be arra a részre, ahol felveheted a követ. Ez a kar az oszlopon lent van, pár centire a víz felett. A másik relic pedig abban a helységben található, ahol meghúzol egy kart, és a földbõl kiemelkednek oszlopok, és ezek segítségével juthatsz el a célodig. Szintén az oszlopokat használd közlekedésként, a falban láthatsz kettõ bemélyedést, ha jól emléxem. Az egyik ugye egy secret-et tartalmaz, míg a másik, az tartalmazza a relic-et.
A legközelebbi Relic-es pálya asszem az elsõ egyiptomi pálya. Van a pályának egy olyan része, ahol van 2 krokodil, középen egy medencével, a medence mellett meg egy nagy macska szobor. A szobor felett van egy tetõ, ezen van a relic. Erre csak föntrõl juthatsz fel, kötéllel.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
A relic fönt található, a gyorsan folyó víz alatt, egy ketrec mögött, amit egy karral lehet kinyitni. Nyisd ki, a 3 fogaskerékkel zárd el a vízesést, majd juss fel megint, ugrás a vízbe (már nem sodor az ár), és beúszhatsz érte.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Broafka
Peru: The Lost Walley

Melyik pálya?

Broafka
jeee, megszereztem a Classic kinézetet! 😄

nagyon fain, tök kocka! 😄

amúgy peruban van egy artifect amit sehogy se tudok megszerezni, látom hol van, de nem tudok bejutni! 😞

még próbálkozom...

Wishmaster
nekem rendesen checkpointoktól folytatja croft manorban is, és hatredes....

Wishmaster
nekem rendesen checkpointoktól folytatja, és hatredes....

TIBI
Kösz a helpet, csak most jutottam újra géphez!Ha jól vettem észre, a Shift+valamelyik nyíl hatására amolyan "bullet time" effect kezdõdik...!

^^

Találtam egy jó kis topicot azoknak akiknek kevés vagy nem tetszik a játékban található ruhakollekció:
modding
van néhány nagyon szép darab, azt még nem találtam meg hogyan lehet betölteni õket. ezügyben esetleg egy kis help? 😊
DarkSector
Nemtuom ki ezen az oldalon a góré, de legyenszíves törölje le a #1932-es és #1933-as hozzászólásomat....mert félresikerültek...😄
THX!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Itt valamit eltólhattam....<#vigyor3>

DarkSector
baszÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákkkkmeeeeeeg....
<#violent><#gun><#kocsog><#lama><#action><#beka2><#zavart2><#schmoll2><#levele><#heureka>

Finomabban, plíz. Ha már a Tomb Raidernél is trágár valaki, hová fejlõdik kis világunk?
Vegyetek példát Laráról: Õ egy elvétett ugrás, vagy egy lávafolyamba esés után is csak annyit mond, hogy "ááááááááá".

Broafka
nem tom, nekem ugyanonnan folytatta Hatrednél is!

DarkSector
A kurva szentségit neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most teszteltem le a dolgokat, és a következõt vettem észre!
A legfõbb különbség nálam az R55-ös és a Hatred között, hogy a Croft Manor-ban az R55-nél elmész egy "Checkpoint"-ig azután "QUITE"-re nyomsz és egy "YES"-t nyomsz, akkor az R55-nél megjegyzi a "Checkpoint"-ot és onnan tudod folytatni legközelebb, DE A HATRED-nél már NEM!!!!!!!!!!!!! HANEM ELÕRÕL KEZDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy figyeljetek ERRE és ha van valamilyen megoldás erre akkor szóljatok!!!!!!!!!!!

DarkSector
Én a Hatred-es verzióban nem tudom elmentetni a géppel amit már megcsináltam a Croft Manor-ban....

kirol
Másikba meg kell?

DarkSector
Ez iszonyat gáz!!!!!!!!!
Hogy gondolák ezt?A kurva annyukat.....

AntiHero
Jaja ott nem kellet!

DarkSector
Talán a Croft Manor-ban lévõ szobára gondolsz?
Mert ott Lara szobájában (ahol az a nagy ágy van) van egy kis helyiség, ahol asszem át lehet vetkõzni.....de még nem néztem....

Nálam meg az a baj, hogy elviszem egy darabig a Croft Manor-t és mikor kilépek, már nem tudok visszamenni és ott folytatni ahol mondjuk a legutolsó Checkpoint volt....én meg úgy emlékszem, hogy az R55-ös verzióban nem kellett mindig elõrõl kezdeni a CM-ort...

AntiHero
Amúgy nem is jók a ruhák😞
Legendbe 1000x jobbak voltak

SNAKE01
hm :\

AntiHero
azt énse:S

SNAKE01
de hogyan kell átöltözni még mindig nemtudom :|

SNAKE01
köszi

TCelica
gratula SNAKE01 <#eljen>

TCelica
erre én is már csak késõbb jöttem rá 😊)

SNAKE01
hát a végére értem :|
nagyon jó kis játék volt,jobban tetszett mint a legend.
és nekem volt olyan szerencsém még kis snecie koromban végignézni ahogy apa végigtolta az elsõ 5 részt,tehát nekem tökre ismerõs volt sokminden.gondolom azért többen vagyunk,így akiknek ismerõs dolgok voltak,esetleg játszottak elõzõekkel.nagyon jól megheggesztették,mondjuk volt pár elég idegeketrágó rész,nagy nehezen túl estem rajtuk,összességében 10/8

DarkSector
Köszönjük szépen.....

Az akkor jelenik meg, amikor egy ellen megtámad, a gép jelzi, hogy ugorj ki elõle. Általában shift+az egyik iránygomb segítségével tudsz elvetõdni.

TIBI
Szóval: tudja valaki, mi az a négy kék nyíl a jobb alsó sarokban?!
Nem hiszem, hogy nem, hiszen itt többen már végignyomták a játékot és biztos használták is...<#help>

^^

AtiRadish
En leszedtem, megneztem, annyira nem rossz. Van rajta egy 40 perces werkfilm az tok erdekes, megmutatja az igazi lara modelleket, nah akkor gerjedtem rendesen. Meg vannak rajta a regi jatekok trailerei, meg az uccso ket TR soundtrackje, meg egy raklap artwork, wallpaper.

DarkSector
Télleg mi az a négy nyíl, amit támadás elõtt kijön a jobb alsó sarokban???????

Mo.Organ
Nem tudom mi ez, de azért letöltöm 😄

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

TCelica
az egy lényegtelen valami,
semmi kül nincs rajta csak a sok hülyeség 😊
nekem is van olyano csak NFS Carbon-os 😄
felesleges 😊

urbijoe
mi az a bonus dvd?
fennt van a wanadoo-n

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5