Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
innentõl gondolom követhetõ a sztori, Natla at egész emberiséget el akarja söpörni és teremtményeivel elárasztani a Földet. Larának a végsõ csata elõtt felajálja az egyik király helyét, vele a halhatatlanságot meg az õsök minden tudását, de persze jó hõsnõhöz illõen ezt visszautasítja 😊
én buta -.-"
azért köszi a helpeket. >.<
mondjuk bemegyek peruba és ott mit csináljak?
#2001 a konzolos mentési rendszer inkább jót tesz a játéknak, hol maradna az izgalom, ha minden ugrás elõtt quicksavelnél? De ezt minek is magyarázom, a pc-sek marhára el vannak kényelmesedve ilyen téren
PSN ID.: Beegabor
Miért is kell kinyírni a fõgonoszt?Mit csinált a multban azzal a két faszival?Köszi a választ!
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Mellesleg a bullettimenál nem ez a sorrend. Lenyomvatartod a jobb gombot, majd elkezdesz futni valamelyik irányba, és csak aztán nyomod a shifet. Ha azzal próbálkozol hogy a shifet és az irányt majd te egyszerre nyomod le, annak többnyire bukta lesz a vége.
És akárki akármit mond, ez nagyon körülményes így, a fejlesztõknek át kell dolgoznuk ezt a következõ részben. Ez a játék harmadik hibája a gagyi konzolos(PS2) mentési rendszer és a konzolos irányítás mellett.
Inkább a falon kötéllel futva iránybaugrás árulja el valaki. Az én tapasztalatom az hogy a kamerafüggõ és annak megfelelõen kell az irányt beadni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
jó játékot!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pl amikor mondtátok hogy a textures cheat nem változtat semmit sem... hát változtat, minden ezüst lesz (vagyis lejön róla a textúra! 😊 )
De könyörgöm, ha valaki átkonfigurálta a gombjait ?
Na mind1... Megnézem default-on mi is volt a shift, aztán nekiugrok még1X... én is szívok vele... :-/
Nekem nem jön elõ a bullettime effekt
A t rex et is csak azért tudtam megölni mert véletlenül beragadt valahova... lõttem vagy negyed órát pisztollyal mire meghalt.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
a lõszer nagy részét nem tudom felvenni,nem jelenik meg a kis sárga háromszög,ha fölé állok!mi lehet a gond??
belépeg játékba az én profilomba és ott rewards chetas és hogyan tudom alkalmazni?
elöre is thx
nemtudom hogy a picsába van ez de nekem elsõre sikerült egy big medpackel :S...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a cheatokat hogyan tudom aktiválni? pl: silver mini smg vagy golden shotgun?
elöre is köszi
nah, azon a pályán van 2 relic, az egyik
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem is értem, hogy a totál lényegtelen fegyver készenléti/eltesz gombot miért tették rá az egérre (nálam az a "3" gomb a W felett jól elérhetõ ha kell, "2" meg a manuális célzás). A többi gombot hagytam mert az jó ahogy van.
(egy tipp ami nekem segített annál a résznél: csak ahhoz az ugráshoz ideiglenesen átkonfiguráltam az irányítást, az egér combat mode gombjára tettem a grapplet így már meg tudtam oldani hogy tudjam irányítani a kamerát, megadni az ugrás irányát, ugrani és kilõni a kötelet...)
lenne egy olyan kérdésem, hogy az Optionsban a Display-nél van egy olyan, hogy Markets vagy mi.. és nekem nem lehet bekapcsolni.
mi lehet az? valaki meg tudná mondani?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
(bocsi, valahol muszáj volt....)
Hogy ezt a pálya designert lógassák a mephitjei a lávába az örökkévalóságig.... bah... hogy lehetet ilyen idegesítõ részt csinálni... még próbálkozok párszor azután megyek törni zúzni.. 😛
Aki végigjátszotta az sejtheti melyik részre gondolok... 500 próbálkozásból: 250szer kinyírnak még a mephitek, 200szor nem jutok el a köteles részig mert egyszerûen nem ugrik azonnal amikor kéne, 48 szor nem arra ugrik az elsõ kötélrõl amerre kellene, 1szer nem sikerül megcsáklyázni a második bigyót, és egyszer, mikor minden látszólag jól megy nem kapaszkodik meg mert túl hosszú volt a kötél... (persze idõ nincs rá hogy ezen változtatni lehessen..)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a gamepadom amortizálódott vagy 30%-ot az agysejteimmel együtt,de azért jöhet a következõ rész.(kicsit könnyebb legyen) nálam 7/10. <#wink>#wink>
Nemtom hogy rakjam fel, pedig a demo tök tetszett.
www.sabian.com
Szal sztem serult az egyik kotetfajl amit letoltottel.
Bar akkor a kepfajlt se engedte volna letrehozni
Nekem a telepítés 2/3-adánál azt írja ki, hogy "A CRC error has occured...", és megszakad a telepítés...
Már többször próbáltam, de ugyanaz....
Mit tegyek?
www.sabian.com
francba, tök büszke voltam eddig magamra hogy eddig eljutottam segítség nélkül, és most kértem helpet, hát már megint elbuktam 😞
ill. Natla's Mines-ban felveheted a piramis bejarata elotti harc utan a vekony ficko hullaja mellol
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐