2757
-
#2157 Depth of Field?
Utána nézek....
De én konkrétan a NextContent-re gondoltam......mert az a nexzgen textúrákra cserélte le ezt a minőséget, ami most az Anniversary-ban is leledzik.... -
tmisi #2156 "a legend-del ellentétben nem lehet Nextgen-t használni"
És a Depth of Field az mi? Mert az van (Legendben is volt). -
Hoz_Hun #2155 Csúnyácska? Ehhhh...
Szerintem szép és jó a grafikája.
DarkSectornak meg igaza van ez az eredeti Tomb Raider. Bár ahova fejlődött a Legends az nekem jobban bejön. Szeretem az akciórészekkel egybekötött ugrabugrát, mert megtöri a kemény ügyességi részeket. Meg a Legends változatosabb is. De hát ez egy Remake. -
#2154 Igen igazad van (én is ezt mondanám, ha nem a TR-ről lenne szó), de ezzel csak az a bökkenő, hogy ez a játék pont erről szól és pont ez a lényege......
A Legend az ami nem igazi tombraider rész szerintem, mert túlságossan akciós lett......
És ez a játék kezdetben TR 1-2-3 pont ezt hozta el a rajongóknak az akkor újnak számító gondolkodtató/ügyességi játékmenetet, és ezzel hódított, hogy nem csak menni és lőni kell....
A grafika meg háát szerintem nagyon is szép, ahhoz képest hogy a legend-del ellentétben nem lehet Nextgen-t használni......
Az idegesítő részek valóban kellemetlenek, de ezek nélkül túl könnyű lenne, és nem lenne többé tomb raider......
Ezzel nem rábeszélni akartalak, csak azért írtam ezeket, hogy igazából a Legend (Legend a 7.rész) lett aki kilépett a sorból (meg szerintem a tr 4-5-6 is túl akciós lett) és nem a mostani (8.) rész........ -
#2153 végigvittem
vélemény:
lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni, de nekem egyáltalán nem jött be a játék
2007-ben kiadni egy ilyet...
az egész játék arról szól hogy mész a (meglehetősen csúnyácska)pályákon és ugrabugrálsz és keresed merre menj
sztem nem kellett volna kiadni az eredeti játékot mai felfogásban
10 éve lehet hogy új volt +jó volt de ma már kevés
ráadásul ezek az idegesítő kombók
szal én azt várom egy játéktól hogy szórakoztasson, ne pedig idegesítsen
-ez a játék pedig sajnos inkább idegesített
(megjegyzem a tr legend az egyik kedvencem, az a játék nagyon el lett találva, lehet az a baj ettől is sokat vártam)
na mindegy...ez csak az én véleményem, biztos van akinek bejön
-
#2152 Ha ott akadtál el ahol én, akkor nézd meg a videot amit linkeltem nem sokkal lejjebb ! -
Ry0K3N #2151 Az valóban egy frusztráló pálya de annyira nem jellemző a másodprecre pontos mozgáskoordináció.
Próbálj csak ki egy régi NES játékot -
zitababa #2150 AGRHHHHHHHHHHHHHHH....
A "Great Pyramid" nem embernek való pálya!!!!!!!
Olyan másodpercre pontos idő és mozgáskoordináció kombinálva a billentyükkel kell, hogy ezt csak idegbeteg remegő kezű cyberbuzik csinálják meg egyből.
Ezzel nagyon lehúzták a játékot...
Kár érte. -
#2149 de hát ha 100%os profil kell azt találsz máshol is és be is volt linkelve :) -
Hoz_Hun #2148 Feltölthetem ha kell. -
#2147 profilt feltöltöd? :> -
Hoz_Hun #2146 Na megvan az összes Time Trial is. Meg az összes Relic és Artifact. Mindent unlockoltam. -
#2145 Vissza lehet ugrálni úgy, hogy a terem másik végében felmászol ugyanott, ahol le is jöttél. -
bgabor #2144 Én nem aktiváltam a csapdákat. Viszont így nem lehet a végén visszaugrálni úgy, ahogy az a végigjátszásvideóban volt(nem jön ki a falból egy perem,amin meg lehetne fogódkodni), hanem mágneskötéllel kell visszalendülni, úgy ahogy az elején lejöttél. -
Hoz_Hun #2143 Hahaha, ez jó. A legszemetebb rész. Időben ugyan nem nyerünk vele, de a szemét ugrabugrát kikerülhetjük.
Én az egyiptomi utolsó pályán rövidítettem csak a piramis fényjátékos teremben (a lerobbantban jobboldaliban). -
Hoz_Hun #2142 Nem elképzelhetetlen, most hogy így belegondolok. Meg kéne néznem, hogy át tudok-e ugrani a peremre úgy hogy nem a pengék kapcsolóról ugrok. -
#2141 Bakker ez igy marha jo trukk. Igy bevallalom a time trialjat annak a palyanak
Kossz a vidit!! -
#2140 jaja, egyszer úgy másztam föl! :)
feltűnt, csak szerintem ha nem húzod meg a kart akkor nem nyílik ki egy ajtó, de lehet hogy csak tévedek -
#2139 hát köszönöm szépen a sok helpet, majd megpróbálom, nem is tudtam hogy így lehet felfele is menni, köszönöm! -
#2138 háth én nem nyomtam be a pengéket -
#2137 Great Pyramid - trükk -
#2136 Állítólag, az artifact meg lehet a pengék nélkül is -
Hoz_Hun #2135 Persze ha nem kell az artifact. Time Trialban ez egy érdekes pálya. :)
Bár másodjára sikerült. -
Hoz_Hun #2134 Pedig úgy kell ahogy itt lentebb mondták. Ahol állsz arrafele kell majd a faltól elugrani és alkapni a peremet (mármint azt a peremet amelyik a képen most közelebb van). Ott ésszel másszál fel a penge miatt (nem a Wesley Snipes ) és ne egyből a rudra próbálj ugrani, hanem a falon van egy repedés arra és onnan a rudra. Aztán már csak egy ugrás az artifact.
Anno itt én is sokat tököltem. -
#2133 Falon futva, majd faltól elugrás, de nem mindegy mennyire van kiengedve a kötél. Ha jól emlékszem, akkor azon a falon festett alakok vannak. Na én kb. a derekukig (úh de hülye szó ez) ereszkedtem le, majd úgy lengés ameddig lehet, és úgy pont elkapta a peremet. -
Ren #2132 Amúgy feltünt valakinek, hogy a képen látható termet teljesen jól meg lehet csinálni anélkül, hogy a csapdákat elindítanánk? :)
-
Ren #2131 Az E-t nyomva kell tartani és akkor a W és az S billentyűkkel lehet fel- vagy lemászni.
-
#2130 Nos,fel lehet mászni a kötélen magasabbra...
Nyomogasd az E-t meg a W-t -
#2129 az ilyen kötelen (vagyis eleve ebbe na játékban) a kötelen nem lehet felmászni! :)
amúgy meg mögöttem meg nem lenne semmi, szal nem lenne mire hátraugrani! :)
más ötlet? -
#2128 Nagyon köszönöm Azt hittem itt ért végte számomra a játék...
Bár még ezek után is eltartott egy ideig míg rájöttem hogyan is kell ezeket összehozni, hogy el is találjam de sikerült. -
#2127 ööö elkapod a falfutós kötelek lelassulsz megállsz felmászol a tetejére és hátraugrás sztem -
Kindred Blades #2126 Legyetek szívesek, ha bármilyen kérdésetek van, azt nagy nyomtatott betűkkel, lehetőleg minél nagyobb betűméretet használva tegyétek fel, mert ide csak vakok és gyengénlátók járnak, így nem fogják tudni elolvasni az aktuális kérdést.
/sigh -
#2125 jobb egér gomb, kentaur kijelölése, amikor kép elhomályosodik akkor SHIFT valamelyik irányba és AMIKOR HALLOD A PITTYEGÉST! (vagy amikor piros lesz a célkereszt) akkor lőni! -
#2124 próbáltam kötélen, falon futva és onnan az egyik peremre ugorva de nem akarja elkapni a peremet :-/
más ötlet? -
#2123 valaki legyen szives elárulni, hogy kell a kentaur fejét célozni a lassításnál, mert már az idegroham kerülget -
Hi, egy kis help kéne, oda hogy lehet feljutni? :-/ -
mariann84 #2121 Köszi a választ, de én is így próbáltam, azt hittem máshogy kell, de mindig eltalál és kinyiffanok, hátrálva szaladok+ lövök mégis honnan lássam azt is hogy kerül a szöges izé a hátam mögé, és ott is ugyanúgy rámtaposott.
Amúgy rákerestem a fórumban hogy: t-rex, meg dinoszaurusz, de nem adott ki semmit, azért kérdeztem.Köszi. -
rage at work #2120 Itt ami pirossal felül szerepel végigjátszás link, nem jó ? -
nobodyknowme #2119 nehezen
ÉN A Greece: St. Francis Folly -NÁL VOK ELAKADVA!
PONTOSAN OTT AHOL 4 KÜLÖNBÖZŐ KULCSOT KELL MEGSZEREZNI, NA SZOVAL NEKEM PONTOSAN A VIZES RÉSZNEK A KULCSA KELL! NEM TUDNÁ,VKI ELMAGYARÁZNI,VAGY VMI MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS-T AJÁNLANI??????
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!!! -
Hoz_Hun #2118 Simán.
Addig lövöd míg az életereje alatti kis csík feltöltödik maxra, akkor elüvölti magát, és mikor feléd rohan egyszercsak megjelenik allul egy mindenirányba mutató nyíl. Akkor a vetődés +irányt adsz (ekkor a kép belassul) és mikor a két célkereszt pirosra vált, lősz. A dinó nekimegy a falnak. Ha ügyessen manőverezel ezt meg tudod csinálni úgy hogy azoknak a szöges gerendáknak menjen neki. Egy idő után kampó lesz neki. De ha van időd lödözheted is.
De le van ez itt írva már vagy 100x, rákereshetsz a keresővel is és videó is van róla a banner alatti linken.