Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a storyról:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az átvezetõ filmekbõl megtudhatjuk mi történt a múltban: Atlantis 3 uralkodója közül az egyik, Natla, a többiek ellen fordult. Sereget akart létrehozni és a többiek ellen fordítani. A célja valami hetedik korszak elhozatala volt, de hogy ez pontosan mit takar nem derül ki, bár valahol megemlíti hogy az evolúció új lépcsõje lenne). Mindenesetre elbukott és a másik két király sztázisbörtönbe zárta. Sok ezer évvel késõbb egy kisérleti atomrobbanás következtében Natla kiszabadul és ott akarja folytatni ahol abbahagyta. Létrehoz egy vállalatot (Natla technologies) és kincsvadászokat bérel a scionok felkutatására.
innentõl gondolom követhetõ a sztori, Natla at egész emberiséget el akarja söpörni és teremtményeivel elárasztani a Földet. Larának a végsõ csata elõtt felajálja az egyik király helyét, vele a halhatatlanságot meg az õsök minden tudását, de persze jó hõsnõhöz illõen ezt visszautasítja 😊
oké már nem kell. megtaláltam.
én buta -.-"
azért köszi a helpeket. >.<
De hogy kell aktiválni a kódokat?
mondjuk bemegyek peruba és ott mit csináljak?
Seth
már volt róla szó. Készítõk komentárjait jelöli. Majd ha végigviszed és újrajátszol egy pályát akkor bizonyos helyeken ott lesznek(feltéve ha megnyitottad az adott pálxához, ugyanis ehhz is artifactok kellenek), és meg tudod hallgatni õket

#2001 a konzolos mentési rendszer inkább jót tesz a játéknak, hol maradna az izgalom, ha minden ugrás elõtt quicksavelnél? De ezt minek is magyarázom, a pc-sek marhára el vannak kényelmesedve ilyen téren

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok.Valaki le tudná írni hogy mi az alaptörténet.Azok kedvéért kérdezem ,akik nem tudnak angolul.A vidók szövegét nem értettem.
Miért is kell kinyírni a fõgonoszt?Mit csinált a multban azzal a két faszival?Köszi a választ!
Yrda
senki nem tudja akkor, hogy mi az a Display menüben az a Markers vagy mi???

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Az irányokat mindig kamerafüggõen kell "beadni". Falon futásnál meg ha a kilengés valamelyik végén ugrasz, akkor abba az irányba ugrik, amerre futott. Ha kilengés közepén ugrasz akkor meg elugrik a faltól.

Mellesleg a bullettimenál nem ez a sorrend. Lenyomvatartod a jobb gombot, majd elkezdesz futni valamelyik irányba, és csak aztán nyomod a shifet. Ha azzal próbálkozol hogy a shifet és az irányt majd te egyszerre nyomod le, annak többnyire bukta lesz a vége.
És akárki akármit mond, ez nagyon körülményes így, a fejlesztõknek át kell dolgoznuk ezt a következõ részben. Ez a játék harmadik hibája a gagyi konzolos(PS2) mentési rendszer és a konzolos irányítás mellett.

Ezt a bulett timet hogy nem lehet megtanulni? Alul megjelenik a négy irányba mutató kisnyíl!!! Na akkor kel az ominózus gugolást (alapban a SHIFT) megnyomni miközben egy irányt adsz meg neki. És voilá már is belassult.

Inkább a falon kötéllel futva iránybaugrás árulja el valaki. Az én tapasztalatom az hogy a kamerafüggõ és annak megfelelõen kell az irányt beadni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Broafka
bullettime-ot úgy tudod alkalmazni hogy nyomod a JOBB egér gombot, vagyis befogod célként, és amikor elmosódik a kép akkor shift-tel (vagy c-vel vagy nem tom mivel) szóval a lényeg az hogy GURULÁSSAL valamelyik iránybe elgurulsz, és amíg így vetõdsz, meg kell várnod míg Lara 100%-osan befogja a fejét, ezt egy nagy pittyegéssel és a célkereszt piros színné változásával jelzi!

jó játékot!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
játékon belül lehet alkalmazni a cheat-eket!

pl amikor mondtátok hogy a textures cheat nem változtat semmit sem... hát változtat, minden ezüst lesz (vagyis lejön róla a textúra! 😊 )

SNAKE01
pedig "bullettime"-ot még sokszor kell használni,úgyhogy tanuljátok meg minél elõbb...

Takimate
a kentaurokat pont azért nem érti senki, mivel azt mondjátok "SHIFT"-es módszer.
De könyörgöm, ha valaki átkonfigurálta a gombjait ?
Na mind1... Megnézem default-on mi is volt a shift, aztán nekiugrok még1X... én is szívok vele... :-/
Nekem nem jön elõ a bullettime effekt
A t rex et is csak azért tudtam megölni mert véletlenül beragadt valahova... lõttem vagy negyed órát pisztollyal mire meghalt.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Helo!

Akinek esetleg szüksége lenne gy másik végigjátszásra is az itt talál:

Végigjátszás

Hello! Volna két kérdésem. Hol lehet megtalálni a grapling hok-ot a croft manor-ban? A másik epdig, hogy hol vannak a mentései a játéknak?
ja,már rájöttem😊,köszi<#idiota>
SNAKE01
gondolom nem fér több :\

hi!
a lõszer nagy részét nem tudom felvenni,nem jelenik meg a kis sárga háromszög,ha fölé állok!mi lehet a gond??
a kodok használatában tudna segiteni valaki?
belépeg játékba az én profilomba és ott rewards chetas és hogyan tudom alkalmazni?
elöre is thx
Klemice
faszom nem igaz hány helyen le van írva az oldalon van is róla videó nem igaz hogy nem tudsz utánanézni hogy már az elsõ naptól a rohadt kentaurok legyõzése a téma :@
nemtudom hogy a picsába van ez de nekem elsõre sikerült egy big medpackel :S...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lehet hogy hülyevagyok de szivok a kentauros résznél, pedig tudom hogykell csinálni!!!!!!!!<#wow3>

hi all
a cheatokat hogyan tudom aktiválni? pl: silver mini smg vagy golden shotgun?
elöre is köszi
Broafka
oké, semmi, az egész idõre ment, megvan! sztornó!

Broafka
van egy olyan pálya ahol ilyen pálya ahol ilyen vasrudakat kell szerezni, majd spoiler,spoiler,spoiler, és akkor tovább a pályán, szal avn a za pálya! 😄

nah, azon a pályán van 2 relic, az egyik
annál az ugrálósnál van
a másik pedig
annál a tüzes résznél van
a másodikat hogy lehet megszerezni úgy hogy:
ne csukódjon vissza az a nagy kõtömb? mert valahányszor meghúztam a kart, bementem a vízbe, és elmentem eddig a kõoszlopig mindig visszazárult! segítsetek egy kicsit! 😞

Még nekem se tiszta mikor hogyan ugrik, de ha merõlegesen akarok elugrani a faltól akkor általában azután ugrok hogy elkezd visszafelé futni.
Köszi!

Waterhorse
Komolyan gondolták, hogy alapfegyverrel essek neki a T-Rexnek?<#wow1> Végülis kicsináltam, de én elbújtam egy fa mögött ahol nem fért hozzám, és lõttem vagy 10 percen át, most néztem a végigjátszásban, neki kellett volna vezetni a falnak a lassításoknál <#vigyor>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

De amire nem jöttem még rá teljessen, az a kötéllel lengek a falon ide oda és hogy fal mentén vagy faltól ugrok el az mitõl függ? Gondolom a kameranézettõl, de hát az elég kataszrófális tereptõl függõen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én alapból átkonfiguráltam a gombokat, már a Legendsben is. Egérre tettem az ugrást (jobb klikk) és a gugolást (középsõ klikk). A lassításos extra ugrások is problémamentessek, mert egéren van (amugy is én azt használom kitérésre a mobok ellen, mert szerintem az ugrabugra kevésbé sikeres).
Nem is értem, hogy a totál lényegtelen fegyver készenléti/eltesz gombot miért tették rá az egérre (nálam az a "3" gomb a W felett jól elérhetõ ha kell, "2" meg a manuális célzás). A többi gombot hagytam mert az jó ahogy van.

Na csak végigjátszottam valahogy 😊
(egy tipp ami nekem segített annál a résznél: csak ahhoz az ugráshoz ideiglenesen átkonfiguráltam az irányítást, az egér combat mode gombjára tettem a grapplet így már meg tudtam oldani hogy tudjam irányítani a kamerát, megadni az ugrás irányát, ugrani és kilõni a kötelet...)
SNAKE01
elég geci rész ^^

Yrda
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy az Optionsban a Display-nél van egy olyan, hogy Markets vagy mi.. és nekem nem lehet bekapcsolni.
mi lehet az? valaki meg tudná mondani?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Folyamatosan ugrabugrálva lõdd õket addig, amíg fel nem bõszíted valamelyiküket. Ekkor Neked rohan, egy pillanatra elhomályosodik a kép: be tudsz vinni egy spéci támadást: Shift + valamelyik oldalsó kurzor, plusz jobb gombbal becélzod, leadsz rá egy fejlövést, amitõl kis idõre megbénul. Ezalatt q-val (mágneslasszó) kirántod a kezébõl a pajzsot, ezután, ha kõvé akar változtatni, a pajzzsal meg tudod fordítani a varázslatát, és õ maga dermed kõvé. Ekkor néhány shotgunlövés elég neki.

w77d
sziasztok! a kentaurokat hogy kell megölni?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

(bocsi, valahol muszáj volt....)

Hogy ezt a pálya designert lógassák a mephitjei a lávába az örökkévalóságig.... bah... hogy lehetet ilyen idegesítõ részt csinálni... még próbálkozok párszor azután megyek törni zúzni.. 😛

Aki végigjátszotta az sejtheti melyik részre gondolok... 500 próbálkozásból: 250szer kinyírnak még a mephitek, 200szor nem jutok el a köteles részig mert egyszerûen nem ugrik azonnal amikor kéne, 48 szor nem arra ugrik az elsõ kötélrõl amerre kellene, 1szer nem sikerül megcsáklyázni a második bigyót, és egyszer, mikor minden látszólag jól megy nem kapaszkodik meg mert túl hosszú volt a kötél... (persze idõ nincs rá hogy ezen változtatni lehessen..)
Szép fényképes angol nyelvû végigjátszás, a Croft Manor is benne van!

ITT

fery02
Egy csavarkulcs, amit a tornateremben vehetsz fel, a fent lévõ állványról

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

És mi kell ahhoz hogy meg tudjam nyitni?
fery02
Azt az udvarban tudod, miután megnyitod a vízrendszert, akkor mondjuk odamész az egyik szökõkúthoz.

fery02
Ehh, de szar vagyok, nem olvastam elég figyelmesen, bocsi. Biztos a fáradságom is közbe játszott.

A manorban a vödört hogy tudom vízzel feltölteni??? Légyszi segítsetek elõre is kössz!!!
KlinikaHUN
nah Larababa ismét legyõzte a gonoszt,hogy nem játszom újra az is ziher.
a gamepadom amortizálódott vagy 30%-ot az agysejteimmel együtt,de azért jöhet a következõ rész.(kicsit könnyebb legyen) nálam 7/10. <#wink>

signs
Ez az, énsem értem 😊 Amit letöltöttem az egy iso, tehát nem kellett egyesíteni... Mount megy, telepítés elindul, csak a végén írja mindig ezt.
Nemtom hogy rakjam fel, pedig a demo tök tetszett.

www.sabian.com

AtiRadish
A crc hiba, az csomagolas hiba nem??
Szal sztem serult az egyik kotetfajl amit letoltottel.
Bar akkor a kepfajlt se engedte volna letrehozni

SNAKE01
remélem visszatérnek fejlesztõk ehhez a régi fajta stílushoz,ez baromi jó lett,szvsz nagyobb sikere lett mint a legends-nek

signs
Sziasztok!
Nekem a telepítés 2/3-adánál azt írja ki, hogy "A CRC error has occured...", és megszakad a telepítés...
Már többször próbáltam, de ugyanaz....
Mit tegyek?

www.sabian.com

Broafka
köszi, onnan próbálkoztam, de egybõl a lyukba próbáltam, nem láttam hogy ott is lehet kapaszkodni! 😊

francba, tök büszke voltam eddig magamra hogy eddig eljutottam segítség nélkül, és most kértem helpet, hát már megint elbuktam 😞

bgabor: Egypt - Sanctuary of the Scion (itt egy nagyon titkos helyen van)
ill. Natla's Mines-ban felveheted a piramis bejarata elotti harc utan a vekony ficko hullaja mellol

A Sanctuary of the Scion pályán keresd a Szfinx fején

Klemice
sanctuary of scion

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Az UZI-t merre találom? Melyik pályán keressem?

Broafka: azt úgy tudod megszerzni, hogy ahonnan a medve jön, a veremben hátul van egy rész, ami ferde palánkokkal van borítva. Arra ráugrova és onnan elrugaszkodva rá tudsz ugrani egy peremre a középsõ kiemelkedésen, és arról már oda tudsz ugrani az artifacthoz.