Tomb Raider: Anniversary Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 5-ös a következõ checkpoint, a 6-os pedig az akna teteje.
Persze ezt nehézségre értem, a játék önmagában fantasztikus.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Próbáltam minden módon, de nem megy, s most már türelmem sincs hozzá
Lenne valaki, aki a játékmentésembõl elvinné a következõ checkpointig?
http://rapidshare.com/files/36013282/Savegame_4.TRASave
(Hatred)
Szeretném tovább játszani a játékot...
Köszi
(Pedig arra is rájöttem, hogy a csúszó platformot, meg a karokat is ki lehet hagyni, egybõl át lehet ugrani a kampó felé + Q, de akkor sem tudom megcsinálni, olyan kevés az idõ)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igen!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eddig csak a 3.résszel játszottam PS-en, kb 1órát, mert meguntam. Kellemeset csalódtam mikor ezzel elkezdtem játszani már az elsõ 5perc után.Utána csak fokozódott ez az élmény, a sok akrobatikus mutatvány a pont az i-re. Rögtön magával ragadott, és 21éves korom ellenére és az 5.1-es rendszer miatt igen csak megilyedek néha. Jó a game<#eljen>#eljen>
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Amugy a bonusz dvd-n rajta vannak ezek a dolgok onnan szedtem.
Ez nem konzolosság.....
És én már '90 óta nyomok konzolt.......nintendó->playstation->Playstation2
Csókolom....
bírom, mikor okoskodik valaki...<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
^^
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az egyik pályán egy artifectet nem bírok megszerezni, de majd gondolkodom rajta hogy mit lehetne csinálni, eddig nem sok ötletem van
ezt birom ebbe na játékban hogy nem annyira agysejt romboló, egy kicsit azért gondolkodni kell 😊
mondjuk a régiekben többet kellett
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
^^
korlátlan letöltésed van és nincs korlátozás szóval érdekes
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
No one can stop Death!
forgatható gyûrûk, ha helyesen forgatom, apró kattanás jelzi, hgy vmi reteszféle(??)kinyílt....??
egyébként a játék maga ISTEN, megy ez is dobozosban a polcra,ha kapható itthon, a többi mellé...<#worship>#worship>
No one can stop Death!
Láttál te már konzolt közelrõl? A checkpoint save-rendszerrõl meg az irányításról is ordít a szutyok konzol életérzés.
Csak tudnám hogy nekünk Pc-seknek miért kell részesednünk belõle.
Ez multiplatform....
Nekem személy szerint nagyon is kezelhetõnek tûnik az Anniversary...
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
(es ugye a worldwide release juni 5.en volt)
Ezek szerint ütközik a két program....
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Nekem SoundMax van fent és itt is akadnak necces beállítások, amik javíthatnak vagy éppen ronthatnak a dolgokon....
Amugy a leglogikusabb dolog a hangkartya lenne... nah mindegy
én úgy tudom hogy kamerafüggõ és amikor Lara megáll az ív végénél és átvenné a másik kezébe a kötelet akkor kell nyomni az ugrást és akkor elméletileg elugrik a faltol oldal irányba...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mert nem a hardvereddel van a gond.
Nekem 767Mb rammal vígan elmegy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Most tettem fel a tomb raider legendet és tök jól megy (max graf meg is van hozzá a teljesítmény 😉)...csak az van hogy recseg szaggatva a hang...mármint rendesen kijönnek a hangok 5.1 be csak van egy folyamatos recsegés?? ez mitõl lehet?? Creative Sound Blaster Live! 24 bit hangkarim van 7.1 es támogatással most 5.1 en megy 24 bittel, 96 khz en, a ccms 3D fel van kapcsolva mert akkor nem sorround a hang...pls help!!
köszike