Tomb Raider: Anniversary Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://rapidshare.com/files/36033672/trasave.rar.html

Az 5-ös a következõ checkpoint, a 6-os pedig az akna teteje.

fery02
Hol találom az uccsó egyiptomi pályán a relic-et? Had játszam ki 100 %-ra a világ egyik legköcsögebb játékát 😄
Persze ezt nehézségre értem, a játék önmagában fantasztikus.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

saxicola
www.cdgalaxis.hu oldalon kint van a játék.

www.gportal.hu/bioshock

rage
Én elakadtam a great pyramid 3. kapcsolójánál kb egy hete
Próbáltam minden módon, de nem megy, s most már türelmem sincs hozzá
Lenne valaki, aki a játékmentésembõl elvinné a következõ checkpointig?

http://rapidshare.com/files/36013282/Savegame_4.TRASave
(Hatred)

Szeretném tovább játszani a játékot...
Köszi

(Pedig arra is rájöttem, hogy a csúszó platformot, meg a karokat is ki lehet hagyni, egybõl át lehet ugrani a kampó felé + Q, de akkor sem tudom megcsinálni, olyan kevés az idõ)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
Minden igaz, de a PS 94-ben indult japánban....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pedig az 1-2-3 részek felejthetetlenek voltak, és azóta ez az a kiadás, amire azt lehet mondani, hogy:
Igen!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabesz752
Sziasztok. Elõször is: eszméletlen jó lett a játék<#wow1>
Eddig csak a 3.résszel játszottam PS-en, kb 1órát, mert meguntam. Kellemeset csalódtam mikor ezzel elkezdtem játszani már az elsõ 5perc után.Utána csak fokozódott ez az élmény, a sok akrobatikus mutatvány a pont az i-re. Rögtön magával ragadott, és 21éves korom ellenére és az 5.1-es rendszer miatt igen csak megilyedek néha. Jó a game<#eljen>

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

AtiRadish
A tomb raider 1 hamarabb jott ki mint a playstation 1. Akkor meg 95-ben csak a hulye japanoknal volt elerheto a ps, leginkabb 96 tavaszara terjedt el vilagszerte a PS. Es attol meg h. megjelent a ps, attol meg nem azon a napon irtak at ra a tomb raidert. Errol nem hallottal?-.-
Amugy a bonusz dvd-n rajta vannak ezek a dolgok onnan szedtem.

DarkSector
#1929.....

DarkSector
Bocs ezt kikérem magamnak....és a konzoloknak....
Ez nem konzolosság.....
És én már '90 óta nyomok konzolt.......nintendó->playstation->Playstation2
Csókolom....

Nem volt konzol 96-ban? Playstation 1-rõl meg hasonlókról még nem hallotál?

minimize
Te már csak tudod. márciusban nem adta fel a fõbérlõm a nevére érkezett UPC-s számlát, max. sebességem most 2,0k/sec, kb. 7fõig, csak akkor megyek befizetni.
bírom, mikor okoskodik valaki...<#eljen>

No one can stop Death!

TIBI
Lehet, hogy elnéztem valamit, de mikor a Play Croft Manor-ra klikkelek, akkor Lara ugyanonnan indul a házban, ahol a legelején.Azt ugyan nem néztem, van-e "Load game" vagy "Resume game" opció...?Most nem otthonról írok, ezért nem tudom ellenõrizni.Mindenesetre a kilépéskor figyelmeztet a program, hogy minden eddigi el fog veszni.Na, este majd kipróbálom a dolgot, mert nekem is gyanús, hogy én baltáztam el valamit...<#confused>

^^

AtiRadish
Latod az artifactot , csak nem tudod h. juss oda??
Ha igen dobj shotot pls

Klemice
nekem nem kezdi elölrõl a croft manort...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Broafka
hmm, már csak 3 relic hiányzik! 😊

az egyik pályán egy artifectet nem bírok megszerezni, de majd gondolkodom rajta hogy mit lehetne csinálni, eddig nem sok ötletem van

ezt birom ebbe na játékban hogy nem annyira agysejt romboló, egy kicsit azért gondolkodni kell 😊

mondjuk a régiekben többet kellett

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

TIBI
A Croft Manor-ban hogy menti el a játék az állást?Automatikusan vagy a checkpoint-oknál nekem kell menteni?Kiléptem ui. belõle, majd kezdhettem elõlrõl, pedig egészen messzire jutottam...<#falbav>

^^

Klemice
a chello nem korlátoz ... 😄
korlátlan letöltésed van és nincs korlátozás szóval érdekes

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

A Legends-ben nekem is recseget. Ez általános hiba. Az SB kiadott valami ami javította (nálam azóta nincs vele baj). De ha nem akarsz vele tökölni a DirectX opcióban a hangkártyáról vedd le a hardveres gyorsítást. Elméletileg akkor sem fog recsegni a Legendsben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

minimize
megnézem, köszönöm!!

No one can stop Death!

Ezt nézzétek meg tök jó poénos videó: http://www.szammar.atw.hu/ 😊

fery02
Asszem ott azt kell csinálni, hogy ugye oldalt vannak a fal mentén eltologatható ládák. A megnyílt járatokba bemész, és rögtön szembe néhol a falon látszanak festmények, és azok alapján megtudhatod, hogy melyik oszlopot hogyan kell elforgatni.

fery02
Nem egészen volt ilyen a Tomb Raider sorozat. Csak a legutóbbi két részben volt ez a checkpointos rendszer. Asszem az AOD-ban is úgy volt még, hogy mi menthettünk, amikor akartunk. Értek a sorozathoz, kijátszottam mindegyik részét 😊

minimize
bocs, hogy nem olvasok vissza sokat, de hétfõig 2k/sec-re húzott le a cselló...

No one can stop Death!

minimize
egyiptomban az arany bogaras nagy kapunál emléxik valaki a helyes "gyûrûkombinációra"?
forgatható gyûrûk, ha helyesen forgatom, apró kattanás jelzi, hgy vmi reteszféle(??)kinyílt....??
egyébként a játék maga ISTEN, megy ez is dobozosban a polcra,ha kapható itthon, a többi mellé...<#worship>

No one can stop Death!

AtiRadish
Az osszes eddigi Tomb Raider checkpoint saves volt nem?? 96-ba (vagy 95 idk)meg még kanyarba nem volt konzol amikor kijott a Tomb Raider 1 pc-re.

Semmi konzolos dolog nincsen benne?? <#wilting>
Láttál te már konzolt közelrõl? A checkpoint save-rendszerrõl meg az irányításról is ordít a szutyok konzol életérzés.

Csak tudnám hogy nekünk Pc-seknek miért kell részesednünk belõle.

DarkSector
Ebbe semmi konzolos dolog nincsen én az eddigi részekkel is ugyanígy játszottam.....
Ez multiplatform....
Nekem személy szerint nagyon is kezelhetõnek tûnik az Anniversary...

Yrda
köszi szépen.

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

AtiRadish
A jatek magyar megjeleneserol tudtok vmit?? Galaxisneten meg a varhato ujdonsagok kozott sincs=(
(es ugye a worldwide release juni 5.en volt)

Ha jelent valamit, audigy2-vel nincs semmi hangprobléma.
DarkSector
Nekem is integrált van.....
Ezek szerint ütközik a két program....

ééérdekes mindenkinél a sound blaster recseg...ez fura...átlag embernek akinek van hangkarija az sound blaster...hogy nem vették észre a gém készitõi h sound blasterrrel recseg?? vagy õk is alaplapi hangkarival nyomulnak?? 😄

Klemice
legendary <#nevetes1>

Nandusz
A legendaryban nekem is recsegett....amíg a sound blaster 5.1-sem volt meg. Aztán váltottam az alábbi konfigra, ahol integrált hangkártya van és abszuolut nincs recsegés (de amúgy az nem is recsegés volt, hanem inkább pattogás)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

DarkSector
Próbáljátok meg a beállításoknál a hangerõt lejjebb venni és ha vannak boost-ok bekapcsolva, akkor szedjétek ki az x-et/pipát.......
Nekem SoundMax van fent és itt is akadnak necces beállítások, amik javíthatnak vagy éppen ronthatnak a dolgokon....

DarkSector
Nem ez a gond...valami hardwer dolog lehet, vagy a vezérlõpultban kell bohóckodni az audióbeállításoknál....

AtiRadish
NEkem is irdatlan recseg a legendbe a hang sot meg az anniversarybe is neha neha :/. Drivereket felpakoltam de meg csak szarabb lett, szal ha rajossz a megoldasra ird le PLS.(nem hinnem azert lenne a recseges mert tort lenne.)
Amugy a leglogikusabb dolog a hangkartya lenne... nah mindegy

lehet baj az hogy másolt játék? www.warezcenter.cjb.hu ról szedtem le...

Broafka
az nekem is a mai napig nagy szenvedés!

én úgy tudom hogy kamerafüggõ és amikor Lara megáll az ív végénél és átvenné a másik kezébe a kötelet akkor kell nyomni az ugrást és akkor elméletileg elugrik a faltol oldal irányba...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akkor a játékon belül próbáld meg variálni a Sound beállításokat.
Mert nem a hardvereddel van a gond.
Nekem 767Mb rammal vígan elmegy.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ÉS a játék tökéletesen fut max grafikán csak a hang szaggat be

a proci meg egy celeron 2,9 ghz

a videokari geforce 7600gt galaxy edition turbózott

3*512 mb ddr1 ramom van az nem elég???

DarkSector
Az egyik haveromnál a Grafikai lassulás/akadozás eredményezett hangban gondokat.....megvolt a rambõvítés (768MB-ról 1GB-ra) és megoldódott a gond...

Helló!
Most tettem fel a tomb raider legendet és tök jól megy (max graf meg is van hozzá a teljesítmény 😉)...csak az van hogy recseg szaggatva a hang...mármint rendesen kijönnek a hangok 5.1 be csak van egy folyamatos recsegés?? ez mitõl lehet?? Creative Sound Blaster Live! 24 bit hangkarim van 7.1 es támogatással most 5.1 en megy 24 bittel, 96 khz en, a ccms 3D fel van kapcsolva mert akkor nem sorround a hang...pls help!!
köszike

huh. köszi szépen😄 ez tök 1szerû volt <#wow3>
próbálj azután ugrani hogy elkezd visszafelé futni és nyomd le azt az irányt amelyik elmutat a faltól
hali. lenne 1 kérdésem: van 1 "késes" terem ahol már megszereztem a kulcsot, a plafonról kardok is hullanak. na itt tudom h. mivel kéne kinyitni a kijáratot, a falon kötéllel elkezdek lengeni, és gondolom rá kéne ugrani arra az oszlopra. (2 oszlopsor van 1mással szemben) na . nemtudom h. kell lengés közben ugrani (a falnak merõlegesen) :S. elég gáz, de sehogy se jövök rá. ^^😞